През България преминават хиляди мигранти

За шест месеца "Гранична полиция" е задържала близо 19 000 мигранти, но тук остават много малко от тях, каза зам.-министърът на вътрешните работи Филип Гунев.

Обратно в новината

Коментари - През България преминават хиляди мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Гранична полиция" е задържала близо 19 000 мигранти, но тук остават много малко от тях"..., а дали е така?! Кой може да ви варва за каквото и да било?!

"1700 души са бежанците в Турция, които са твърдо решени да преминат през границата към България" А ВИЕ ТВЪРДО СТЕ РЕШИЛИ ДА ГИ ПУСНЕТЕ В БЪЛГАРИЯ БЕ ГУНЕВ-тези "твърдо решени". ЗАЩО СТРОИХТЕ "ОГРАДА"-И С НЕЯ И БЕЗ НЕЯ? ОГРАДИ СЕ СТРОЯТ ОТ ХОРА ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ НАРОДА СИ Г-Н ГУНЕВ-виж унгарците. ЗАЩО ВИ Е ТЯ-ТАЗИ ОГРАДА:ЗА ДА ПРАХОСАТЕ ПАРИТЕ И НАПЪЛНИТЕ НЕЧИИ ДЖОБОВЕ??

В случая за България приказката "Всяко зло за добро" напълно важи и ни устройва. След време ще сме доволни , че живеем в скапана държава , но без имигранти.

След като мигрантите не желаят да останат тук и да получат закрила, представете си с какво чувство гражданите на на тази държава пребивават на територията и.

Ай сиктир, ного станахте! Божеството се тренира за Трети манда, а тия келеши не го остават да се наспи ? дедо Ратко

Целта е да се разруши най голямата икономика в ЕС - Германия! А България ния си я разрушихме , няма нужда от външна намеса. Затова и емигрантите не се заседяват по нашите земи - всичко е опоскано вече !

Грешка - България ние си я развалихме, направо я сринахме, защото слушаме ЧУЖДИ съвети.

Въобще не се нуждаем от тези хора, имат друга култура и ценности, искат да ни унищожат!

Що за идиоти ни управляват лелеее, тежко ни и горко. Къф смотаняк е този човек, може ли такова нещо да мисли как да задържи бежанци да ги храни и издържа с настаняване, храна и джобни при положение, че нашите родители живеят с мизерни 160лв. на месец! Та тези хора не са никакви бежанци, а просто едни търтеи търсещи богата държава да живеят на гърба на съответното общество. Единственото решение е връщане на всеки един хванат на турските или гръцките власти. Тук е суверенна държава и никой без документи виза и паспорт няма право да влиза и да се разпорежда.

оти не ибават мнението ми.. и оти е загуба за държавата. мнението ми. с тоз шпионаж погоовен о фирми в сащ.. не разбирам къв е спора с пулин. освен правото на пулин, да позволи присаждане на глува. там е общото. мерака за безсмъртие. пепел да ви пази.

България ще се оправи по една много проста причина има близък роднина братко, който е добре въоръжен и не се притеснява да воюва! Да му мислят разни англо-сакси те си имат шантавото отроче САЩ и заспалите Канада, Н.Зеландия и Австралия! Нашето е доста по-жизнено!

Правителството да си подава оставката - щото много лъжат! В Публичния отчет на МВР за първите 6 месеца (има го на сайта им) пише, че са заловили (мързи ме да проверявам пак ама) някъде под 5000. На 5 септември, другият зам.министър на Бъчварова - Красимир Ципов каза 17 000, ама то беше вече за 8 месеца. Сега тоя - 19 000 за шест месеца. Реално може да са над 50 000, като им слушам лъжите, с постепенно нарастващите бройки...

Кои се броят за нелегални, кои за легални, колко са поискали статут, колко са отказали, колко са тръгнали на май...., пардон, за "към немско" и колко ни връщат, колко са в центровете, колко са извън центровете, и прочие колко. Тъмна Индия!

Европейците скоро ще изчезнат като такива и на тяхно място ще останат всички тези пришълци. Такива са изгледите. Някой казва, че децата на българите ще напуснат страната и ще заминат в Западна Европа. За съжаление, тук вече няма място за европейци, а само за новите имигранти от Азия и Африка. Меркел ще поднови Германия с нова кръв от Изтока. А какво ще стане с германците? Така е навсякъде, където и да отидеш тук на запад . Спасение няма!

ко праим. тунел праим. що го праим. щото меркелка е гадже на путина. и обама тоже. воаоще. оти си мислите, Че България е нейде другаде. чи не е кръстопът. за всеки. за пари. за складове. за транспорт.. може би ви требе регулировщик.

ivo10

Всички емигранти трябва да знаят, че в България ги чака глад, мизерия, студ и прочее неща, които никой не желае да преживява. Така България ще бъде спасена от неприятности.

И тях никой няма да ги пита. А чете ли в по-преден коментар, какво им се случва, ако откажат да се качат на лодката?

и обидната. в новината е.. че преминават. каквито са и да коментарите ни. дали кои остават са добри хора. ни знам. кат стигна до болница ша знам. ся знам чи брат му е е златар. в сирия.

и не го аресвам. мрасно е. колкото четмо, толкоз. за у секи. ойди ми трафика за нета пак на ветеро. просто..не приемам без кеф фалш. ша прощавате.

към Москов. и нема да имам. към никого немам борч. ни некой от мен. ако имам.. не искайте ВЪПРОСИ .

Тебе няма ли кой да ти счупи пръстчетата та да не пишат повече уродщини?

Плюете по спасителите си - недостойно! Повтаряте стари грешки - глупаво! Нищо скоро нашествениците ще ви скъсят с една глава, първо в Европа, а после в твърде новата ви държава! Тичайте за чаршафи да се слеете с тълпата!

Доста предатели ги чака скоро-скоро военно-полеви съд.

NADIA

До Фил, по-скоро филийката, понеже е в женски род: Когато човеците не могат да измислят какво да кажат, повтарят като папагали думите на другите. Това при теб се наблюдава във всеки коментар. Така че - Ясно че вече си се изнесла от родината. Ами стой където си и НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ДАВАШ АКЪЛ ИЛИ ДА ДИРИЖИРАШ ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ВСИЧКИ НАС, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ, БОРИМ СЕ ЗА ХЛЯБА СИ КАКТО МОЖЕМ И СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ ТУК!!!!

ощи имаш пари и за данаци.. сигур, бюджета ти плаща.. или дянков..или ктб..или....................

кото живе тук, той да избира .. да плаща и да избира. за да плаща по по малко. що некой на майната си и плащаш на друг господар ша ми избира началника? кви са тез лами с две родини. една да яде друга.

удивителното е друго американците имат достатъчно мозък за анализ няма как да не зацепват че при надминаването на определено количества в определени страни ще се образува критична маса която неменуемо ще доведе до взривоопасни процеси в европа а така де факто те ще загубят съюзници е и - какво правим - каква реакция показваме време е да я чуем официално следващата седмица в противен случай не само губим инициативата а и можем да загубим всичко

конкуренция вътрешна дори. по шипионаж. де ми е ся патката..например. китайците парви се усетиха. ма наопаки. защо целио свет иска да ми има фото на пилето ми..? толкоз грозно е, че сека добра жина го скрива.

влязал е- да си плати. а излязал- да са не враща. много зле тук здравепазенето.. но по ефективно е от руска армия.

За пореде път се убеждавам, че хората които са начело на държавата са с малък умствен капацитет. На фона на това, което става в Европа - затваряне на граници, издигане на стени, използване на сила за защита на държавните граници, нашият министър на вътрешните работи декларира публично, че няма да постъпваме като унгарците. Това е една загубена бяла птица, която може би трябва да построи няколко фурни по границата в които да се пече хляб, с който да посрещаме по стар наш обичай вълните бежанци. Вместо тази глупост, спокойно можеше да декларира, че властите ще направят всичко възможно в рамките на закона да защитят границата. Защото ако не го направят, те пристъпват закона и клетвата, която са дали за защита на националните граници на страната. Абе, че са тъпи са си тъпи, ама нямат ли малко по-умни съветницил Или като се отприщи вълната след 10 дни ще ревем, че имаме нужда от помощ. Ама тогава госпожата следва незабавно да си подаде оставката заради не справяне с работата. Сега щели да пратят 1000 души войска. Ами ако тръгнат 10-15 групи бежанци от по 100 - 200 човека, кой ще ги спре. Кажи, че ще подсилиш границата с 5000 души, тъка, че да не може пиле да прехвръкне, а колко ще пратиш е друг въпрос. Ех боже боже, защо не си прибереш версиите, та дано малко нещата в тази държава да се пооправят.

Ако пуснете тези унищожители на наша земя НИКОГА няма да ви простим и няма да забравим!

Що за идиот трябва да си за да искаш да предлагаш стимули на мигрантите за да останат в България? Личи си че е назначен от гробарската партия ,а нейната цел е както знаем да унищожи България!

Започвам да си мисля,че онези от Гърмен , са по организирани от управляващите!Може ли да ти казват-тези ,които си регистрирал ще останат при вас и ти да отваряш допълнителни пунктове за регистрация?

да са не връща.

Тоя луд ли е? За какви стимули говори, да задържи мигранти в България. Национален предател.

5 години говориме за ограда а още не е направена. Нещо повече- при Орешаро се стигна до 7 милиона за километър- все едно правят магистрала. Това е положението

УНГАРЦИТЕ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ Я СПРЕТНАХА!?

как да не ги препускаме.. ни кораби имаме, ни самальоти, ни войска.. кадрите искат некви пари.. ни те искат да са тук кат нас, ни ние кат тях.. да минават и заминават. а некои трафиканти и бой да ядат..

бежанеците ясно показаха какво е деленето в европата на бедни и богати, правови и по правови.. ма ний кат сме кьорави..се таа.

да помогнем на емигрантите,поне децата да спасим а те ще хукнат към европа. в наш интерес е да задържим емигранти,имаме нужда от нова кръв,изчезваме.

Леле...сега ще те нагазят скинари всякаква истерясала паплач.

скинари и други непрокопсани да се хващат за работа че с мързел не се стига до никъде.

някой чете статиите на икономист и се прави на модерен пиленца вие сте първите които ще закудкудякате друга песен ако планът успее

През България преминават хиляди мигранти -------------------------------------------- не съм съгласен част от тях остават и не само в софия има си таксиджии има си ятаци по градовете притеснителното е до къде може да стигне цялото това гледане през пръсти

да - нещата явно са платени:)

България е назависима страна, въпреки членството ни в ЕС. Основно задължение на българските държавници, а не на Меркел и Саркози, е да отговарят за националната сигурност.

тиквата го направиха премиер евреите .за тях и техните интереси работи,само независими не сме.

Споко и ти...днес са взели решение за квотите, НО то не е обвързващо, т. е ако БГ реши, може и да приеме само 0 или 10-15 бежанци.

Еми за голямо неудовлолствие на Брюксел няма как хем да държат българина икуствено в мизерия, хем пък и да напълнят България с араби, както им се ще. А за Ганьо остава шанса да кандидатства за сирийски паспорт и да се пише бежанец в България.

все друг ни е виновен.в понеделник не ни се работи,а от сряда чакаме петък,деня на маистора. манталитета и мързела са ни виновни.

Tova ne sa bejanci, a izbjagali vojnici ot Sirijskata opozicija i fanatici ot IDIL. Usa e dala 500000 dolara za obuqenieto im i v momenta za tazi suma sa podgotveni okolo 10 bojci.........v USA senata ima strawen skansdal ot dva dni. Makeyn kazva ,qe tova e goljam proval .............

Пиши на български! И ако ще ми предлагаш теории на конспирацията, поне ги подкрепи с линк!!

NADIA

Понеже си тъп, ще ти обясня очевадното - човекът пише от Щатите и няма как да ползва кирилица, понеже клавиатурата му няма такава.

понекга можи. за гугала например. вижите ко писуват в дирника на булгарите.. ох, колко му правите рикламата милички..ялова. читете горе за първоллака

,,козяците,, като ,,синаиски гущери,, изпълзяха от ,,дупките,, си!!! получиха инструкциите и драскат ли ,драскат за ,,тъмният,, български балкански субект!!! наистина!!! ,,храни куче да те лае,,!!! почвам да съжалявам за петдесетте хиляди спасени по времето на втората световна!!!

,,..През България преминават хиляди мигранти..,,??? сега ,,разбрахте,, ли , колко пазят ,,границата,, ни???

"Как обаче да запазим свободното движение на хора". Върха на манипулацията- свободното движение на хора в ЕС е за ГРАЖДАНИТЕ НА ЕС, не за всички от този свят.

NADIA

А не, нещо не си разбрал/а. Свободното движение не е за мен и теб, дори да имаме намерение да се трудим честно и да си изкарваме хляба, а не да цоцаме от социалните системи. Не е и за нашите роми, които преди тези навлеци да се появят, пробваха да го правят. Ние нямаме нужните гени, както вече казах. Ние нямаме право да се придвижваме свободно в тоя еврогейски съюз, нищо че плащаме повече отколкото получаваме. Но тия орки могат. Даже ги посрещат с радостни сълзи на очи, хляб и сол.

" Ние нямаме право да се придвижваме свободно в тоя еврогейски съюз". За теб и лумпените на сидеров само вокзал, чемодан и чаак в Сибир, да се научите да бачкате за хляба си, а не само да отравяте форумите на медиите!!!

Като чета излиянията на тоя тъпоъгълник и хвалипръцко, започвам да очаквам момента, когато ще ни поставят пред свършен факт - да се събудим с новина, че "орките" през нощта вече са превзели границата и...толкоз! Е, до изборите хилядата бойци ще трябва да издържат.

"Как обаче да запазим свободното движение на хора и същевременно да принудим бежанците да стоят в едни държави, където те очевидно не желаят да останат"-оценка за условията на живот в България.

Прочетохте ли колко са задържали за шест месеца? Да се надяваме да не ни ги върнат. А прииждат още.

Гладен съм бе. Ще взема едно семейство под наем. Щом ще им дават помощи ще могат да си плащат.

тия имигранти да земем да ги въоръжим и да ги пратим да уредят проблемите ни с политиците и тези на Козяк стрийт - Пуерторико.

Точно. И без това вече забраниха на МВР и Армията да стрелят по тях. Хи хи хо

"eu ( нерегистриран ) 17.09.2015 18:53 време да покажем култура и да настаним емигранти у нас. отделно че имаме нужда от млади хора." Такива характерни писаници-недописаници идват от Козяк стрийт.

САЩ са боклуци и това се знае от всички.

Ето истинската оценка за нас като хора. Дори и най- окаяните и измъчени хора не искат да живеят с тези шибани червени, поклонени по посока към Кремъл помияри. При толкова боклуци шансът е само индивидуално спасение и общуване с ограничен кръг хора.

Ти наистина можеш да общуваш с ограничен кръг хора и това ти личи.

Ей, имало и нормални хора във форумите! Евалла!

NADIA

Следващата невероятна глупост: Светът и ООН са шокирани и възмутени как унгарците са имали дързостта и нахалството да защитят собствената си държава! Отвратителни унгарци! Дали да не емигрираме при тях?

"Светът и ООН са шокирани и възмутени как унгарците са имали дързостта" Глей го па ти тоя свят, и даже ООН-то...малии как са посмели да са възмутят от великата орбанова маджарска империя...наглост! Та какво ли значи възмущението на света, пред "величието" на един антихуманист, псевдонационалист!!

NADIA

Не знам от коя дупка си изпълзял, но се върни обратно и си заври псевдолибералните възгледи в... знаеш къде!

ей, вие там на върха на властта. нима подкрепяте панислямската доктрина. нима искате шериат у нас. нима сменихте църквата с джамия. вие убивате българия. срам и позор!!!

А, бе воленчо плаща ли ви вредни за това ежедневно "врещене" по форумите?! Споко друже, тук ще останат само стотина от бежанците и мечтата на превъртелия ви фюрер за Евразия няма да се сбъдне!

хахаха дори и refugee-тата не ни искат. всяко зло за добро, ама защо изобщо ги пускат през границата не знам. ние ако си скрием паспортите дали ще минем за беjaнци?

NADIA

Мога да се обзаложа че си доста беличък. Сега бели не се търсят. Нямаш нужните гени

Тия със солариумите ще ударят кьоравото.

NADIA

Тъпотията е на невероятна висота. Само да вземем заглавията от водещите новини: Военният министър: Можем да пратим на границата до 1000 войници. Това какво значи - нямаме повече войници? И какво ще правят там след като не могат да използват сила срещу нарушителите на държавната граница? А, сетих се - бясно ще вземат пръстови отпечатъци и ще регистрират новите граждани на РБ!