Радев: Политиката на отворени врати докара проблеми

Политиката на отворените врати докара нетолкова до големи проблеми в Европа, а в самите държави, откъдето тръгват мигрантите, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Политиката на отворени врати докара проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова злоба и простотия няма никъде по света, затова никога няма да просперираме като нация.Президентът не ви е виновен,че е на много високо интелектуално ниво,говори точно и разбрано(но някои не го разбират) и е истински мъж с топки.Да не пропусна,че знае западни езици,за разлика от невежите Боко и Цвоко.

Борисов това го казва от три години постоянно . Повтаряш го като папагал.

Много ни е объл президента, мноооого!

А, бе, тоя Радев няма ли си Президентша и Вицепрезидентша, та тръгнал да се занимава с политика? Две готини мадами, вместо да спретне една шведска тройка, тръгнал като последния хипотент да бистри политиката, при положение, че не отговаря за нищо и съответствено не носи отговорност за нищо! Чудя му се на акъла!

Радев има в пред вид миграционният натиск ,най вече от Близкият Изток и от Северна Африка.Един пример.Италия ,о-в Сицилия-В град Кастел-Умберто ,млад град.Никой не иска да живее с чужденци,но никой не ги пита.В градът страшна безработица.Закрита фабрика за млечни продукти,но заради глобализацията,предприятията закрити.Купува се мляко от други страни.Абсурд.Но щедро се плаща на асоциации,НПО.В двора на града черните играят футбол,развявал се гей флаг.Регистрират ги ,а нямат документи.Италианските военни блокирали достъпа на журналисти.Нощно време пристигали автобуси и бежанците се разтоварват.От Африка ,пристигат в Либия.Част от тях са богати.В Германия полит.бежанци вземат 837 евро,безплатно жилище,храна.Кораби на НПО чакат на 12 мили от Либия,тя не е считана за държава.НПО работят заедно с контрабандистите.Цел,отслабване на Европа.За разрушена Сирия никой от Европа не откликва на призиви за възстановяване.

"По думите му те споделят сходни позиции, че кохезионната политика е в основата на ЕС. Тук говорим на един глас за по-бързо изравняване на стандарта на живот между държавите от Севера и Юга, от Изтока и Запада."" Дали пък точно тая политика не ни държи на това дередже? Дали причината не е в липсата на национална политика от управлявящите ни? След ПСВ, при всичките репарации тегоби, след национална катастрофа, само след няколко месеца се изравняваме с европа, а няколко години по-късно европата вече ни диша праха. Българският златен лев е най-предпочитаната валута в европа. През 1939г. средната надница на професионален работник е 66,60 лв., минималната заплата е 1500лв., средна заплата 2500лв., средна пенсия 1400лв. и всичко това при три пъти по-ниски цени. Как стават тия работи, а?

Вие да не сте се изпотили?

Не, а Вие?

ОЩЕ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА МАЛТА ЗАБЕЛЯЗАХ умното и изискано поведение и възпитание на малтийската президентка, която не може да бъде засенчена от някакво бяло палто дори.

Връщайте ги обратно бе Радев, изискайте държавите, от които са избягали да възтановят разходите. Толкова ли е трудно да сетиш за това.

еми трудно е

отворените врати"... в България,докараха над 300 хил.руски емигрант,които закупиха имоти по Черноморието и из страната и след време ще искат да откриват училища,да си обособяват кметства и други искания,а за скандалите със рускини и руснаци по МОЛ-овете,магазините,курортите в.,в автобусите,стана вече ежедневие.Е,не се е чувало за изнасилвания,както има на Запад от арабите и негрите от Африка.В България рускините са дашни,а руснаците пият до забрава чист,а не сурогатен алкохол,както във Русия .

Европа, господин Радев беше там, в Либия, Сирия, Египет с цел да помогне да се построи газопровод от арабския полуостров до Средиземно море за да може Европа да получи евтин катарски газ и да не зависи от благоволението на Москва за газови доставки, Асад отказа да разреши прокарването му през Сирия за да не навреди на Газпром, от което и сирийския народ щеше да печели (нали се сещате какво пишем за Юпоток - как сме се лишили от транзитни такси). Затова са там Русия и Иран и Турция - за да не се осъществи този маршрут, който ще намали печалбите им. Ако това не сте разбрали сте живи за оплакване!

Асад ще пусне или няма да пусне. освен това той също произвежда. Обясни сега на училите география, защо не си прекараха тръбата през Арабия и Египет или Йордания направо към Италия ами трябваше да разрушат държавата?

Невероятен ентелект. Тоя е готов за БАН!!

и до Маймунландия,че и се стегна душата на крантата!

Дребните евроатлантически душички се пръскат от злоба към президента. Добре разбират, че времето на т.нар. "умни и красиви" крадливи търтеи отминава безвъзвратно.

клепарестия е празнословец

Сигурно бая време са загубили за да открият Боби около кофите за боклук и да го закарат на срещата - хахахах

Най-накрая един политик в РБ със собствено мислене. Омръзнаха ми безсъдържателните папагалски изкази на върхушката, заизустени в Брюксел. Ако ЕС толкова милее за мигрантите, защо унищожи държавите им?Бил съм на гурбет в Либия, сега като гледам какво става там, ме боли сърцето. особено Бенгази, колко красив град бе, особено крайбрежната алея.

фий,бе?!

президент,а се държи за полите на две фусти.

Радев , ако не бяха отворените врати, сега щяхме да сме някъде след Молдова и Албания.

A сега "пред" ли сме?

независимо,дали вратата му е отворена или не!

Какво искаш да кажеш,че имаме 50% президент и 50% президентша?Това по Истанбулската конвенция,как се нарича?

Радев без Десито е 50% президент. Подкрепям президента, дано и той ме подкрепи с нещо, ако купим Грипените.

да каже нещо и за санкциите?

"КАЛЪП ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" на Кънчовците ли гледа.Или "МЪДИАНА" на Червен Кольо.

са най показателни!

става дума!

Прелюдия към възобновяването на тайните конгреси на БКП, където се вземаха всички важни държавнически решения. Гласувайте за тази алтернатива!

президента на САЩ,правителството и конгреса,както и Сената на молитвената закуска със световни държавни глави и политици,не са поканили и нашия президент със съпругата си.Хем е учил във военно училище в САЩ,знае перфектно английски и е печен в политиката.Ама пак ще се обиди нашия президент,,все го игнорират.Нее,ревнали от ЦРУ...ТОЙ Е РУСКО МЕКЕРЕ.Дано скоро го поканят на разпивка в Кремъл и да му набиват канчето.

Само ти ли не разбра , вече цяла година , че Радев е предложен и наложен от рубинщайн ?!!!! Е , ако той е руско мекере е друг въпрос :)))))

"Политиката на отворените врати докара нетолкова до големи проблеми в Европа, а в самите държави" Тая глупост кой я сътвори?

В кратуна под фуражка има още такива

Социолози и политолози напоследък избягват темата за рейтингите на политиците. Защото генерал Радев винаги на първо място. Борисов дори не влиза в тройката. А Цецо има рейтинг под 8%. Толкова има и Парламента ... Цацаров е под 6% ... Те това ни са управляващите и такава ни е съдебната власт. Има един светъл лъч на надежда --- това е президент Радев

По Еропейските избирателни закони-с толкова нисък рейтинг-политиците не са репрезантивни за Народа! Което е достатъчно условие за предсрочни избори.

Г-не нима ти не живееш тук."политиката на отворените врати"ама ние с бъклица да ги каним те не идват тук,бягат транзитно като от чума,само дето им олекват джобовете. Каква граница ,какви хвалби,хората не искат да останат тук,в това блато от корумпирани кръвожадни "управляващи"

те не искат и чехия белгия или италия искат при мама меркел там има парички децки и покрив безсплатно

Откъм дипломация , Радев е добър! Но трябва да е по настойчив и още по смело да атакува и да казва истината за грабитилите и мафиотите в Българската политика , знаят се коии.... И, добра преценка за Миграционанта криза!

Не е толкова смел, че да се опълчи на тези, които го номинираха БСП, а ако обвинява само ГЕРБ - е само половината от причината. Фатмаците са шубелии в делата, но на думите са лъвове.

"... когато някой мисли да реши собствените си проблеми... се откъсва от проблемите в собствената си страна..." Да ви се струва, че пасва и на Българската емиграция?

Точно обратното,соросоид гноясъл!!! Отвън се вижда истината,която замитат продажниците в България!

И малтийската президентка както и президента Радев обича да щъка по света. Размениха си "визити" и ще обменят идеи за дестинации

вижда,къде обикаля Борисов и за какво и къде президента на разходка с кобилата си.

Като посещението на Боко в Лихтенщайн-да си прикрие откраднатите милиарди!!!

мечката, вързана на синджира, обикаля много, ама за да я показват за сеир...!

проследих коментариите отначало и наистина мурзилажа сякаш са го изсипали с чувал от "Посрано" 20.

от "Посерано" 20 са активирали мурзилажа,щото преди това форумниците бяха направили президента "обединител" на една стотинка.

Посерко, Президентът ни е супер, премиера за нищо не става

А,джендърите да си бъркат по дупките и да не повръщат във форумите!!!

до 13 часа "мурзилажа" са работили кой за каквото се е цанил, докато "форумците" от сутринта само си чешат макарите пред комповете..?!

Кога свършва Европредседателството, че с него да свършва и герберската простотия на власт ??? Ако въобще издържим герберите до тогава

Като приемат ИК ще бъдът изритани дори и нас техните избиратели

За този Умен Президент Гласуваха 2,5 милиона Български Граждани и не сгрешиха ! За това и Рейтинг 86% има Президент Радев ! Мутрата Борисов Е назначен от Държавния Департамент на САЩ ! Оставка на Мутро - Тоталитарното Управление и нови Избори , без намеса на САЩ !

БРАВО ,но дано не стане и той подлога ,като ...! Вижда се ,че има огромна разлика в мисленето ,характера и достойнството между военен и полицай...!

Българският народ е на страната на Президента. Простотиите на Борисов омръзнаха на хората и ги отвратиха от ГЕРБ

Радев, ти за ИК ли си или против? Категорично против? С теб съм, категорично, за каквото и да било!

Козяк са активирали куцо,кьораво и сакато да бълва помия във форумите...Явно-много са закъсали!

Кой англоговорящ ,български джендър въведе тази простотия да няма "колежка" ,а "колега",да има сомо ср.р. и да се изплюе на собствената си граматика ,писна ми от парвенюта ,платени подлоги...!

Президент Радев израства като политик, дипломат и държавник. Народът го разбира и подкрепя. Не случайно генерал Радев има одобрение, три пъти по-високо от одобрението нюза Борисов.

Тоя поне може да каже какво мисли и да го разберат. Тиквата и толкоз не може. Оня ден видех запис от как се среща с Кери...Кери му вика "Ю ал райт?" а Тиквата вика на български "Да" :-)

Че на български ще му отговори! Вий на къв искате, на македонски?

На аутокюто ли го прочете? Щото едва ли е разбрал какво го питат.

Да ни е Жив и Здрав Президента Румен Радев ! Умния човек и с бедния и с богатия , ще намери за какво да говори ,такъв е Президент Радев ! Този път сполучихме с Президента , то предния беше пачавра и от Третия пол ! Постоянно ни напомнят за Офшорко по медиите !

Този път вместо на Нинова, поввтаря думи на Борисов.

Това нещо БОЙКО БОРИСОВ ГО ПОВТАРЯ ОТ 3 ГОДИНИ И ГОВОРИ,ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ В САМИТЕ ДЪРЖАВИ И ТАМ ЕС ТРЯБВА ДА НАПРАВИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ. Радев пак е преписвал дума по дума.

Боко иска да строи нови бежански центрове! Пак излъга соросоидния трол...

Пиша,защото по-долу един се изцепил да говори как хиляди гладни и боси от Русия бягат да се спасят. Преди месец се върнах, като стигнах до Новосибирск. Хора, просто не можете да си представите какво строителство е. Разликата между Запада и Русия е в това, че на запад хората отдавна станаха саво консуватори, докато в Русия все още има духовен живот. Не видях нито гладни, нито жадни, но залите за музика, театрите и т.н. бяха редовно пълни с народ.Които изобщо не се интересуват кои от българите ги мразят и хулят с лъжи.

Абе стой си там бе , що си се върнал ?

Точно от вас, едва ли се очаква да разберете!

Така , като чета, немалка част от партийната субсидия на гроб отива за троловете тук.Днес са особено активни поради силно намалелия рейтинг на тиквата и шайката му.

Този наясно ли е, че точно българите сме мигранти??? Тръгнал да оправя соц. политика на другите страни, а тука - ни българи, ни сирийци, ни африканци. Даже и по- работливите цигани напуснаха. На това му се вика дървен философ и празни приказки.

е, точно, като вземат да оправят всичките колонии и нас покрай тях ..

Нали ТОЧНО това казва глупааако...Мигрантите създават проблеми на страната ОТ КОЯТО БЯГАТ...Даже и на България....ОПРАВЕТЕ СТРАНИТЕ откъдето е миграцията!!!!

А ОНЗИ наясно ли е,че часовника цъка и времето му изтича?????