Бездомно куче нахапа жестоко 2 деца само за седмица

В Асеновград настояват за незабавни мерки срещу безстопанствените животни

Обратно в новината

Коментари - Бездомно куче нахапа жестоко 2 деца само за седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата си хапят, керванът си върви...

това от тези милите, дето ги гледат под балконите ли е?

Някои само си хапят, други само си лаят, трети само си разкъсват. Ето това се казва, истинско демократично общество и съжителство на видовете.

И кучкаря също!

За бездомните само антифриз!

Новина щеше да бъде, ако детето е нахапало кучето. Това, какво е ? Всеки вторник има нахапани и разкъсани. Каква стойност носи тази информация !?

Да, болонките с намордници, бездомните както си искат.

А държавата кога ще вземе мерки за всички бездомни кучета на територията на страната? Гледате от Европа всички, но там няма никъде бездомни кучета. Тръгнали на домашните да слагат намордници. Мен лично ме лаят 1-2 глутници почти всеки ден в квартала в който живея.

за бездомните, но и кучешки лакомства, обработени противообледенително.

Щом една държава не може да се справи с кучетата и циганите в нея, тя не е държава!

Че то държава има ли?

"Бездомните", дето ги гледат под балконите, безпризорни ли са ? Това ме интересува, за да ги знам какви са.

то това новина ли е? ние всички знаем, че у наща запукитена подмандатна територия кученцата се хранят с хора :::))))

На ухапаните не им е чист косъма.

Ами не е, нали и аз това се опитах да ви кажа. Газите в кучешки лайна, плувате в лайна, вие и за храна за кучета не ставате.

Жалба срещу кучето?! 12-ти калибър?

лечението за такива кренвиш с гарнитура антифриз!

Няма ли кой, да я гръмне тази мастия. Две деца за седмица. Още след първото и едни деветки.

Видяхте ли, че имаше ефект от новия закон за кучетата. А вие се възмущавахте, че било демагогия и че ви лъжели като малки деца. Ама ето, вече е по добре положението и заболелите от кучешка тения, рязко са спаднали. Напред със ГЕРБ!

Преди години - едно подобно куче си позволи да нахапе детето на виден ловджия от квартала. Още на същата вечер, към 2-3, чух приближаващ автомобил. Последва изстрел и изскимтяване. Със свирене на гуми автомобилът изчезна в тъмнината. Не си направих труд на изляза да видя какво се случва, бях наясно. А и съм сигурен съм, че не съм бил единствен, който е чул това - но на никой не му дреме - важното беше, че проблемът е решен завинаги.

Кучето е ухапало едно дете а комунистите от БСП унищожиха спестяванията на 8млн българи, съсипаха бъдещето им и изгониха децата им в чужбина.

Мастиите за гърмене са в общината! Ама трудно го осъзнава това населението! То действа първосигнално!

Ето, сам сте си дали отговор , защо сме на това положение българите!

по-добре Е да ти страдат децата и децата на твоите деца.

защото всеки чака на другия?

Абе само аз ли знам как се разправя с такива пумияри. Таткото на нито едно от децата ли няма брадва. Бих предположил да го застреля, но тогава сигурно ще го обяват за терорист.

и с калното паве, с което се подпира дворната порта, пак става.

Но вие пак не искате да разберете от къде идват всичките тези кучета. Помияри, лайна . Явно наистина IQ не достига на масовия българин. Чудели се били, ами да се огледат в себеси, съседите си, роднините си. Там е ключа от бараката!!!

Все от някъде трябва да се почне.

Тук всички са с големите пушкала и само ги напира да гърмят.Гърмете се бе, избийте всичко дето ви пречи!

И общината знае, ама никой не иска да си цапа ръцете. Всеки чака на другия. Свикнали сме с кучешките изпражнения до степен в която и да плуваме в тях, няма да се впечатлим особено. Само още не са ни карали да ги ядем. Ама явно и това ще стане.

Никой не им крив. Гласуват за хора които задържат положението с кучетата и после плачат. Така е. Какви мерки взимат хората, освен плаченето.

Умъртвяване на песоглавците, кучкарите и сиганьорите. Просто до крак и тогава България ще просперира. Само и единствено тогава!

Навежда ме на оня виц където един се обажда на екоравновесие за бездомно куче и от там му отговарят че ще го кастрират та нашпият човек им отговаря че то не се опитва да го наклеца а да го хапе ....... Сега малко по сериозно или как е решен въпросът на запад от нас да кажем през държава 2 да не ходим по далече . Има ли куче на улицата което няма чип или се разхожда без каишка се прибира в приют ако до 14 дни не бъде потърсено се приспива . Е толкова ли е трудно и тук да се приложи или пак ще си говорим за едни парички и една камара организацийки които вегетират от има няма 20-25 годинки от този проблем пък и едни кметчета и апартаментчета си купиха по тия програмки . Е питам (отговор няма и да получа ) До кога .

Евтини кремвиши инжектирани с отрова за ябеззаразяване на семе за посев. И бездомните и другите кучета без намордник и каишка умират в страшни мъки. Но пък махалата се отървава от псетата - "домни" и бездомни.

Ех варвари ...... Сега сериозно не е това начинът колко ще отровиш 3-4-5 . Има и хуманни начини пък и представи си някое дете на 2-3 годишна възраст х онапъха в устата си ( о ужас всичко лапат) . Айде без такива крайности

Тия, дето се отглеждат под балконите, са си с каишка. Те какви са ?

Щом кучето живее на общинска територия, то значи е общинско. Та кмета да се самосезира и да си самоналожи една глобичка, по новия закон на деса дуловска. И те така.

ама "новия закон", парламент не е виждал. Само през форумите мина, за да може наивниците като теб да спят спокойно. Спи спокоен сън. Всичко е наред. Ти не си храна за кучета. Всичко е ток.

Понеже, не можеш да си научиш чаавето яде от чиния на масата, нека ни ядът помиярите.

Да се разстрелват. Децата са по-важни!

алуууу Штереф въри си прегледай ануса!

ще ти го набутам на друго място, но без отрова, живей и се мъчи

Ех ,ДИРа яка цензура и триене на коментари. Жалки и смешни сте! Понеже сте с тиража на НЮ Йорк таймс!!! Мизерници

И сега какво излезе, от масовите коментари , написани тук, че Българите са яко комплексирани!

И децата на техните деца, газят и живеят в същите кучешки лайна. Те също боледуват от кучешка тения. Не още да трият.

Дира, с тая цензура, дето я налагате, по добре вие ни подавайте Удобните за вас коментари, а ние ще ги публикуваме на страницата в. Така дали ще ви е удобно?!

Абе то си ви е генно заложено да харевате да ви цензурират и насочват!!!

Да, заслужавате си всичко, което ви се случва през мизерните ви години на съществуване! България е като зловонно блато , ама вас си ви кефи тая воня!

до тук с конституционното право на свободно изразяване на мнението.