Бездомно куче нахапа жестоко 2 деца само за седмица

В Асеновград настояват за незабавни мерки срещу безстопанствените животни

Обратно в новината

Коментари - Бездомно куче нахапа жестоко 2 деца само за седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечко колбаси с химикали и популацията ще изчезне

Общината и кмета да се задействат и да въведат ред с бездомните кучета. Какво чакат, да пострада още някой ли?! Да проучат опита на други общини, които са се справили с проблема, а не само да стоят.

когато се разминеш на тротоара с куче по -голямо от твоето дете , и то изведнъж му захапе главата. после ще се скриеш ли някъде на тъмно да си четеш написаните глупости по-горе? Какво ще обясниш после, "АМа то нее агресивна порода" "АМА то нее правило така досега" "АМА аз го възпитавам да се държи добре".... Тези неща няма да помогнат когато си отиде детенце, както се е случвало, та и с възрастни хора итн... Бездомните са съвсем друга тема!!!

Само за седмица! А въсщност ккъв е нормативът за нахапване на две деца от куче - месец, година? ДЕЕБАИДЕБИЛИТЕ!

Абе, малоумници! Тези бездомни псета, както ги наричате са ВАША заслуга! Не падат от небето, а за изхвърлени от такива като Вас-бездарни егоисти! Вземете им сипете една вода, дайте им късче хляб и всичко ще е ок. Няма да обеднеете финансово, защото душите ви са бедни!

Водата змръзва на студено. По-добре, нещо от което, хем ще се охлаждат в топлите лтни дни, хем няма да се обледеняват зимъска. Пък и да не правят золуми, да глозгат старите хора.

Не твоя заслуга е ти си го изхвърлил

... родителите ще осъдят общината и... отново местните данъкоплатци, т.е. самите жертви ще платят обезщетението. а е редно да се съди физическите лица на отговорните по закон длъжности да плащат от личния си бюджет, а не от общинския това обезщетение и да понесат принудително полагане на обществено полезен труд напр. санитари в спешните отделения за пострадали от такива кучешки набези. Всеки трябва да понася последствията от своите действия и бездействия, особено ако е на общинска и държавна длъжност!

И защо още не е отровено ?

Ората по селата, изтровиа таа гад, да им не плаши децата и да им не дави пилците, тия спът с кучето у едно легло и само стенят и се жалват. Милите гражданчета.

91 Напълно идентични коментара!

Ако преброиш и тези от другите инциденти, ще надхвърлят 20 хил. не им харесва на хората да ги държат купичката с кучеката храна, но ще мрънкат и ще пасуват. Това съдбата на роба. Ще чака друг да му оправи държавичката.

Ако ви е писнало от безхаберието,вземате парче салам и го набучвате с 5-6 карфици.Да им е сладко на кучетата!

Ама ще чакат Дядо Иван. След пет века ще стане. Търпеливи са. Генетично е. Специална селекция. Балканска.

В парка вместо баби с внучета има баби с кучета?? и още по ужасно млади двойки момче и момиче вместо да бутат количка с бебе -разхождат питбул??

Когато дошли мигрантите, точно това им направило в впечатление, че в Европа, жените разхождат предимно кучета. Помислили си, че е така, защото живеят с кучета. Дори имаше наскоро музикален видеоклип на една немска група. В края на кадрите жена ражда кучета.

Абе тези деца бащи нямат ли ? Мъже в махалата няма ли ? Как е възможно куче да нахапе два пъти ? Защо е живо след първия ? Още повече като е бездомно ?

По времето на бай Тошо нямаше такива дивотии. Моргите в Мед.институти в големите градове даваха по 10лв. за помияр. Използваха ги за дисекции на които се учеха студентите хирурзи.затова имахме тогава световно известни хирурзи.А сега студентите се учат директно на хора в градските болници и човек като го упоят не вижда кой го реже-студент или доктор?? Също във всеки град имаше ЕКЕРИСАЖИ ,които плащаха по 5лв. за безстопанствено псе или умряла котка. Имаше хляб за братята цигани,които охотно почистваха градската среда. Ако само някъде се чуеше проблем с кучета веднага се мобилизираха ловните дружинки по места и целият район се изчистваше за отрицателно време. На ловците се плащаше по 5лв.за псе.

Така беше и 5лв.бяха 5лв-една мешана скара в ресторанта от истинско месо

Трябва да си върнем онова време!

България е на първо място по разпространение и смърт от кучешка тения в Европа, като през последните години у нас са регистрирани над половината случаи в целия Европейски съюз. Високата болестност се дължи преди всичко на големия брой бездомни кучета. А и за домашните кучета няма никакъв контрол и закони.

Без закон за ПЪЛНА ЗАБРАНА на опасни породи кучета не може да се мине. Става въпрос за развъждане на опасни ЗВЕРОВЕ! Също така опасно куче е всяка порода, от която има оплакване на съседи, те също да се отнемат и унищожават! Например глобата за притежание на опасна порода куче в Англия е 5000 паунда плюс до 6 месеца затвор. Кучето се изземва от полицията и се унищожава. Присъдите срещу собственици на агресивни кучета могат да бъдат до 14 години затвор. Забранени породи кучета в Англия са: Pit Bull Terrier, Japanese Tosa, Dogo Argentino, Fila Braziliero. Освен листата със забранени породи опасни кучета, за опасно се счита и всяко куче с опасно поведение на обществено място.

Вместо да лаеш, вземи прочети статията - става въпрос за бездомни кучета...

Но са кучета, нали. Все на някого са мили.

Не знаеш колко са надарени, не драскат, купувам им чорапки...

А какви неизлечими инфекции се прихващат! Тъпите зоофили елементарни неща не разбират.

Кучетата им го слагат на тия

Помиярите са обществен проблем и заплаха. Тормозят с нощен лай, нападат, хапят, че и разкъсват хора! Всички помияри трябва да се приберат в кучкарници, да няма безпризорни псета по улици, паркове, градинки и особено детски площадки. Ако до три дни никой не ги вземе в собствения си дом от кучкарник, да се гръмнат бързо и без дандания!

Да добавя - разнасят и болестии паразити...

В Америка е така. Редовно ги гледам. До 1 седмица никой ако не го осинови, ако е болно (кой да плаща за лечението, хеле пък в Америка), ако е сакато, ако е недружелюбно (несоциализирано), хеле пък агресивно - преселва се след 7 дена в по-безгрижния кучешки свят. Без никакви изключения. Да се пусне отново на улицата - това е изключено. Два пъти да го гонят да го хванат ? Само ако някой го осинови, само тогава излиза живо.

Активистите от 4 лапи организират масови, спонтанни осиновявания.

Stan Stan

И след това не ги пускат, гледат ги ? И никой не може да ги хване, че ги пускат ? След което да ги спука от глоби ? А при осиновяването не се ли слага чип, не се ли записва кой го е осиновил ? И като се хване пуснато куче с чип "стопанинът" повече да не види осиновено куче никога вече ?

Нищо не се слага, това са две различни институции, нямащи никак връзка помежду си, дори на административно ниво, нито връзка с централния. Безсмислен труд кипи, с ударение върху двете и-та.

Stan Stan

Ясно. И резултатите са видими :(

Кучешкият терор е част от геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.

Така е. Насъскват се едни групи от хора срещу други. Разделя се нацията. А разделен народ лесно се експлоатира до смърт. Настройват се кучовъди срещу разхождащи се, велосипедисти срещу водачи, водачи срещу пешеходци, водачи на джипове срещу другите водачи, софиянци срещу провинциалисти, българи срещу роми, българи срещу турци, българи срещу сърби, българи срещу македонци, софиянци срещу перничани, варненци срещу добричлии, млади срещу стари, русофили срещу русофоби, емигранти срещу останали в страната, хомосексуални срещу хетеросексуални. Хеле пък по политически пристрастия - леви, десни и централни, напрежение до бой, до гражданска война. Очевидна пропагандна акция, хибридна война - пред очите ни. С ужасяващи резултати. Интересно че никога не се разпалва напрежение между бедни и богати и между българи и евреи. Това е табу. И си имам едно наум кой всъщност плаща за тази (тези) кампании на омраза, на потискане на мнозинството от малцинството.

Кучешката храна се опитва да мисли. Дърво требва, не да ми обясняваш защо водата е мокра. Иначе пушачи и непушачи си пропуснал, но пак си в менюто на помиярите. Да не си забравяш къде ти е мястото.

Stan Stan

Нещо не разбрах - кой се "опитва да мисли" ? Кой е "кучешка храна" ? Да, за пушачите пропуснах. А за другото прав ли съм ?

Хубаво е, да те глозгат помоярите, за да си знаеш за какво служи, тоя дето не знае от коя страна се хваща сопата.

Политиците лъжат директно, когато става дума за кучетата. Отлагат проблема с четири години, после се сменят и новите отново отлагат проблема след четири години. Дори отчасти не се решава дори когато имаме труп. Дори да се опитаме да го решим - ще има живи вериги, които пречат на решаването на проблемите. Това място е сбъркано, има му нещо. На кучетата трябва да се даде шанс - един месец. След това те на улицата трябва да се третират като плъхове и други вредители - много опасни за децата и старите хора - точно колкото пияните шофьори например. И далаверата трябва да свърши. Не искаме още четири години да ни лъжете. , направете зоополиция както е в САЩ. Ще спечели общината много повече пари и хората ще са спокойни и работа ще осигурите. От глобички : за куче без намодник,за акане на улицата ,за кученце без паспорт....по 50левчета или по 100левчета за повторно нарушение и хората ще се научат на отговорност и дисциплина. Но на вас май по ви харесва анархията защото по лесно се краде от програмки и проектчета?? Проблемът с кучетата е една от най -доходните далавери на всяка община.Когато се гласува годишният бюджет се заделят за проблема средства-/суха пара/ ,ако на следващата година проблема се реши то отпада и отпускането на пари,затова проблема се подържа и така година след година -до края на света-елементарно Уотсън. Нещо подобно като проблема с дупките по пътищата, прблема с ромите,проблема с мигрантите....ИМА ПРОБЛЕМ-ИМА ПАРИ.

Кучкарите са идиоти. Те не прибират в къщата си куче, те искат да му дадат свободата да хапе Те искат процес срещу неизвестен извършител, когато става дума за куче. Те искат парите от държава, от Европа и от други милостиви идиоти, за които човешкият живот е нищо, кучешкият е важен. Идиоти - на сметката ви се пишат вече три изядени жени, две изядени деца (циганчетата дори не броим!) и един професор. Това само за десетина години. Колко още искате да бъдат изядени от нас и колко още хиляди трябва да са ухапани, за да мирнете? Дали ще ви заболи и колко ще ви заболи, ако унищожим глутниците? Ще ви заболи ли толкова, колкото го е боляло професора? Най-накрая се чу - отвъд голямата лъжа, че смъртта на кучетата няма да помогне за проблема. Ще помогне - смърт и големи глоби за изхвърлено куче - това е навсякъде, където няма кучета. Просто е - вече ви го предложиха официално - ако до месец едно куче не бъде осиновено, то трябва да се приспива хуманно. Който обича кучета, да ги вземе всичките и да ги гледа на село, без да ги пуска отвъд двора си. Но кучета, които никой не иска, просто не бива да има. Те са заплаха - дори и само едно дете да ухапеха, в нормална страна щяха да ги приспят

Кучешка държава,начело с кучкар номер едно в света! Кучешки закони,а хората кучетата да ги ядът! Е затова не ни искат в Европа,защото в Европа тези породи кучета-убийци са забранени и по улиците няма помияри,а тука има. така ,че сърдете се на чичко шорош и не плачете по форумите!

Човек, който претендира за поне малко интелект, ще разбере, че във ВСИЧКИ случаи на проблеми с кучета, причината е ЧОВЕШКА грешка. Лошо възпитание, немарливо отношение, пускане на свобада, защото не могат да ги гледат и превръщането им в бездомни - всичко това се дължи на проблеми с хоратата, не с кучетата. Иска се възпитание на нацията. Защо има бездомни кучета, кой ги е създал и хвърлил на улицата?! Хората! Кой не си възпита кучетата и те нападнаха и убиха човек? Отново човешка грешка. След като институции и кметства са били дълго време сезирани и не са реагирали кой е виновен? Отново хората. Тези кучета са наш продукт. Трябва да се отстрани причината за проблема и той не е в кучетата. Проблемът е във възпитанието, интелекта и манталитета на една нация. Същите тези хора шофират всеки ден коли и са също толкова опасни. Постоянно даваме жертви сякаш има война, пребройте жертвите и ранените. Помислете малко...

А сега си прочети написаното. Хем няма резултат от работата с хората, хем с хората да се било работело! Свещенна простота би се наричало моето, ако наистина вярвах, че ще осъзнаеш какво си написал.

Класически пример за Дънинг-Крюгер, в най-чистия му вид. Всичко друго е, безпредметно да ти се обяснява.

С кои хора да се работи, викаш? С НПО-тата, които освебождават помиярите, за да ги пуснат пак на улицата, как трябва да се работи, я ни разясни?

Stan Stan

Ами добре, като е човешка грешка, да глобят яко човека, допуснал тази грешка ! Има си закон, защо не се спази !? А ако човекът не може да се намери, какво, звярът пак да го пуснат на улицата, да хапе пак ? Не бива да излиза жив от приюта.

Пет века са оцелявали само най-безинициативните и тези които са приемали чуждите ценности. Какво друго да е. Това ще е.

Да, заслужавате си всичко, което ви се случва през мизерните ви години на съществуване! България е като зловонно блато , ама вас си ви кефи тая воня!

Дира, с тая цензура, дето я налагате, по добре вие ни подавайте Удобните за вас коментари, а ние ще ги публикуваме на страницата в. Така дали ще ви е удобно?!

до тук с конституционното право на свободно изразяване на мнението.

И сега какво излезе, от масовите коментари , написани тук, че Българите са яко комплексирани!

Ех ,ДИРа яка цензура и триене на коментари. Жалки и смешни сте! Понеже сте с тиража на НЮ Йорк таймс!!! Мизерници

И децата на техните деца, газят и живеят в същите кучешки лайна. Те също боледуват от кучешка тения. Не още да трият.

Абе то си ви е генно заложено да харевате да ви цензурират и насочват!!!

Да се разстрелват. Децата са по-важни!

Щом кучето живее на общинска територия, то значи е общинско. Та кмета да се самосезира и да си самоналожи една глобичка, по новия закон на деса дуловска. И те така.

ама "новия закон", парламент не е виждал. Само през форумите мина, за да може наивниците като теб да спят спокойно. Спи спокоен сън. Всичко е наред. Ти не си храна за кучета. Всичко е ток.

Евтини кремвиши инжектирани с отрова за ябеззаразяване на семе за посев. И бездомните и другите кучета без намордник и каишка умират в страшни мъки. Но пък махалата се отървава от псетата - "домни" и бездомни.

Ех варвари ...... Сега сериозно не е това начинът колко ще отровиш 3-4-5 . Има и хуманни начини пък и представи си някое дете на 2-3 годишна възраст х онапъха в устата си ( о ужас всичко лапат) . Айде без такива крайности

Понеже, не можеш да си научиш чаавето яде от чиния на масата, нека ни ядът помиярите.

Нагледах се и се наслушах за хуманности с нулеви резултати . Само тровене , стрелба и нищо друго ! Аман от хуманно отношение към всичкоживо само не икъм хората

ще ти го набутам на друго място, но без отрова, живей и се мъчи

Ние на тебе ще ти го набутаме кремвирша смешнико

Навежда ме на оня виц където един се обажда на екоравновесие за бездомно куче и от там му отговарят че ще го кастрират та нашпият човек им отговаря че то не се опитва да го наклеца а да го хапе ....... Сега малко по сериозно или как е решен въпросът на запад от нас да кажем през държава 2 да не ходим по далече . Има ли куче на улицата което няма чип или се разхожда без каишка се прибира в приют ако до 14 дни не бъде потърсено се приспива . Е толкова ли е трудно и тук да се приложи или пак ще си говорим за едни парички и една камара организацийки които вегетират от има няма 20-25 годинки от този проблем пък и едни кметчета и апартаментчета си купиха по тия програмки . Е питам (отговор няма и да получа ) До кога .

Тия, дето се отглеждат под балконите, са си с каишка. Те какви са ?

Stan Stan

Безстопанствени са. Каишката нищо не значи. Паничката с помийка също нищо не значи. Имат стопанин, само ако може да покаже паспорт на кучето.

Умъртвяване на песоглавците, кучкарите и сиганьорите. Просто до крак и тогава България ще просперира. Само и единствено тогава!

Stan Stan

Не, налагане на закона. Спиране на дегенеративната пропаганда, насочена да сее разделение между хората. Истинско прилагане на мерките - кастрация, чипиране, хуманна евтаназия. Строги глоби за нарушителите. И ще се оправят нещата. Само за няколко месеца ще се оправят.

Никой не им крив. Гласуват за хора които задържат положението с кучетата и после плачат. Така е. Какви мерки взимат хората, освен плаченето.

Тук всички са с големите пушкала и само ги напира да гърмят.Гърмете се бе, избийте всичко дето ви пречи!

Stan Stan

А kak иначе, нахапаното дете, убитите хора - не ни пречат, така ли ? Не сте познали !

Абе само аз ли знам как се разправя с такива пумияри. Таткото на нито едно от децата ли няма брадва. Бих предположил да го застреля, но тогава сигурно ще го обяват за терорист.

И общината знае, ама никой не иска да си цапа ръцете. Всеки чака на другия. Свикнали сме с кучешките изпражнения до степен в която и да плуваме в тях, няма да се впечатлим особено. Само още не са ни карали да ги ядем. Ама явно и това ще стане.

Кучето е ухапало едно дете а комунистите от БСП унищожиха спестяванията на 8млн българи, съсипаха бъдещето им и изгониха децата им в чужбина.

алуууу Штереф въри си прегледай ануса!

Преди години - едно подобно куче си позволи да нахапе детето на виден ловджия от квартала. Още на същата вечер, към 2-3, чух приближаващ автомобил. Последва изстрел и изскимтяване. Със свирене на гуми автомобилът изчезна в тъмнината. Не си направих труд на изляза да видя какво се случва, бях наясно. А и съм сигурен съм, че не съм бил единствен, който е чул това - но на никой не му дреме - важното беше, че проблемът е решен завинаги.

Ето, сам сте си дали отговор , защо сме на това положение българите!

защото всеки чака на другия?

Stan Stan

Ей това е мъжка реакция ! Няма нужда от друго !

Видяхте ли, че имаше ефект от новия закон за кучетата. А вие се възмущавахте, че било демагогия и че ви лъжели като малки деца. Ама ето, вече е по добре положението и заболелите от кучешка тения, рязко са спаднали. Напред със ГЕРБ!

Няма ли кой, да я гръмне тази мастия. Две деца за седмица. Още след първото и едни деветки.

Мастиите за гърмене са в общината! Ама трудно го осъзнава това населението! То действа първосигнално!

по-добре Е да ти страдат децата и децата на твоите деца.

Все от някъде трябва да се почне.

лечението за такива кренвиш с гарнитура антифриз!

Stan Stan

Има едно лекарство - синтром. Антикоагулант. Предизвиква вътрешни кръвоизливи. Смъртта е бърза и безболезнена. Замайване и екзитус леталис.

Жалба срещу кучето?! 12-ти калибър?

и с калното паве, с което се подпира дворната порта, пак става.

На ухапаните не им е чист косъма.

то това новина ли е? ние всички знаем, че у наща запукитена подмандатна територия кученцата се хранят с хора :::))))

Щом една държава не може да се справи с кучетата и циганите в нея, тя не е държава!

А държавата кога ще вземе мерки за всички бездомни кучета на територията на страната? Гледате от Европа всички, но там няма никъде бездомни кучета. Тръгнали на домашните да слагат намордници. Мен лично ме лаят 1-2 глутници почти всеки ден в квартала в който живея.

Че то държава има ли?

Да, болонките с намордници, бездомните както си искат.

Новина щеше да бъде, ако детето е нахапало кучето. Това, какво е ? Всеки вторник има нахапани и разкъсани. Каква стойност носи тази информация !?

За бездомните само антифриз!

за бездомните, но и кучешки лакомства, обработени противообледенително.

"Бездомните", дето ги гледат под балконите, безпризорни ли са ? Това ме интересува, за да ги знам какви са.

Stan Stan

Да, улични са. Нямат стопанин. Нямат паспорт. Извън закона са. "Законна военна цел" :D

И кучкаря също!

това от тези милите, дето ги гледат под балконите ли е?

Кучетата си хапят, керванът си върви...

Някои само си хапят, други само си лаят, трети само си разкъсват. Ето това се казва, истинско демократично общество и съжителство на видовете.