Безапелационна подкрепа от Европа: Втори министър-председател с призив да се гласува за ПП-ДБ

Естонският премиер Кая Калас подчертава, че гласовете за ПП-ДБ гарантират демокрацията и човешките права на всички българи

Обратно в новината

Коментари - Безапелационна подкрепа от Европа: Втори министър-председател с призив да се гласува за ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Аз не мога да си обясня тъпотията на "евро политиците"! Та тая и белгиеца , каквото кажат колебаещите се ще реагират точно обратното! Толкова им е авторитетът в България! А пп-дб за пореден път показват колко са долни и продажни, след като тия агитират за тях! мисли с главата си народе, понеже евродебилите явно нямат мозък!

Вери найс Дей.. няма да стане ..Гласувам за БКП..

Значи трябва да направя обратното..Да не гласувам за ПП СДС..По голям Боклук няма от тез..Ще забранят ,езика ми .буквите ,да правя компот ,ракия ,зимнина ,да гледам прасета и теле ,,кокошки,..Ще ми вдигнат газта и водата ,данъците ,Трябва да казвам ,хубав ден,,..И трябва да нападам Рф... Няма да стане .

Абе вие защо не си ги вземете канадеца и ококорения вас да ви оправят. На нас вече ни писна от тия шмекери

що не си гледа страната, в чийто управление участва, а не дава акъл на хора, от друга държава. Въобще, докога някой ще ни дава акъл как да си управляваме държавата?! Аз не се сещам за нито един български политик, дето да е дал наклон на друг народ, какво да прави със собствените избори. Все едно ние сме малоумни и трябва да ни се казва какво да избираме.

След като им взеха машинките, простите помияри разчитат на преброяването на бюлетините от Информационно обслужване. Не случайно, наскоро директорът на ИО ходи на инструктаж в САЩ.

Точно така!Вече цял свят научи за мафията ГЕРБ и ДПС!!!

Мафията даваме пари на про100 Киро. Забравихте ли

Поредното доказателство че не трябва да се гласува за Подмяната !!!!!!!!!!! Въпреки че няма значение защото медиите ни подготвят да не бъдем изненадани от фалшифицирането на изборите !!!!!!!!!!!! НаглоЕвропейска "демокрация" , ТРЯБВА ли да "СВИКВАМЕ" с нея ?????????!!!!!!!!

Митрофанова, дорогая, озапти си малко сучките, че нещо много са се разгонили.

МОМЕ, ДА БЕШЕ ПОНЕ МАРИЯ И ДА МОЖЕШЕ ДА ПЕЕШ И ДА СИ, КАТО МЕН ГЪРКИНЯ, ТЕ ТОГАВА ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ЩЯХА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ, ПО ПОВОД НА ТАКСУВАНЕТО.....КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ПОДМЯНАТА ИЛИ СИ ПРИЯТЕЛКА НА ЛЕНЧЕТО....ГЛЕЙ СИ ТВОЙТА СТРАНА, ЩОТО СКОРО, ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ХОРА, А САМО МАРКИРАНА ТЕРИТОРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.......БАЯЯЯЯЯЯЯ.....КАЯЯЯЯЯЯЯЯ...

Госпожо Кая, колко време си живяла в България и колко добре познаваш тукашната действителност, че да ни даваш съвети за кого да гласуваме? Това е личен избор. Както и избора за кои хора да се женим (по този въпрос ще дадеш ли препоръка)?

, а аа никой не се жено без препоръка.

Тая е голем ташак. Аз не бих я ебал. Много е хърбава.

И това ако не е вмешателство във вътрешните работи на суверенна държава, но имайки предвид васалиятяа си, всичко е възможно. Честно казано не познавам нито един човек, който ще гласува за ПП

Айде сега пък го забеляза. Така е! Вмешателство е! Ама тиквунчо си правеше същия ПиАр при предходните избори!!! И етническата партия си правеше такъв ПиАр със съседна държава! Е хайде сега, кои са по-грешни, че ползват точно такъв пиар?

За палячо и кокорчо ли. Хм

Българи, гласувайте за пепейци и дебейци, за да ви стане инфлацията 26%, както е в Естония! ПП/ДБ ви обещават да ви докарат до просешка тояга само за 6 месеца! Така че няма назад - гласувайте за ПП/ДБ...

Няма нищо чудно, те са от един десен! Дали има още наивници?

Не знам, ако няма и вземат над 1 процент, явно ще е голяма фалшификация.

Тази агитация от вече втори министър- председател не е никак случайна. Цели се България да бъде въвлечена пряко във войната срещу Русия, т..е с включването на жива сила. Според мен и изборите на 2 април ще бъдат брутално фалшифицирани, тъй като гласуването ще бъде предимно машинно, в полза на ПП и Доносниците. Имайки предвид какви шарлатани са Киро и компания, как са хванали Борисов на тясно и го карат да прави каквото му кажат от посолствата, положението става напечено за всички нас - обикновените българи. Ще ни включат във войната като стой та гледай.

ако ПП бяха сами на изборите - щях да гласувам. За ДеБъ аз НЕ ГЛАСУВАМ!!!

Какво знаеш за българия бе Кая,за пенсионера,за Лъжеца Кирил и неговата помощничка Лена...Май не си информирана,ами ела поне пред някоя българска медия на живо да ти кажем колко струват.Вземете си ги в Естония,поне за едно нещо стават.Така казват българите.

Кой казва, че България е суверенна държава( щон някаква пикла си позволява да се меси във вътрежните работи на страната) Защо не си гледа пикливата държава, където инфлацията гони 25%? И, се перчат!

Тая защо не си гледа работата, а се меси във вътрешните работи на уж...суверенна Република България. От къде на къде някаква си....пикла....ще ме учи на ум и разум...за кой да гласувам....Кирчоооо, на олигофрени ни направихте :)

Всъщност постигна обратното- да отблъсне и шепата поддръжници на тези частни фирми, наречени партии. За тях ще гласуват само роднините им, че са зависими от печалбите.

Тва си е направо анти реклама , овча работа . Кой по дяволите би гласувал за тея лумпени клептократския.

Симпатяга е, хубавка, но си е нагло да се месиш в чужда политика с агитация! Просто не се прави така!

КАКВО ВСЪЩНОСТ СИ ПРАВЯТ ПАРИТЕ ТЕЗИ ТЕТКИ И БАБИЧКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГЛОБОКАП НА ТИЯ ПОЗИЦИИ?! ДО ЕДНА ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ВЕЯНИ СКУМРИИ ИЛИ КАТО РИТНАТИ В ЧЕЛОТО ОТ КОН! КАТО ПЪЛНИ ПАРЦАЛЕСИ И РАТАЙКИНИ! КАКВО НАИСТИНА СИ ПРАВЯТ ПАРИТЕ, КОИТО КРАДАТ ОТ НАС, СЛЕД КАТО ДОРИ НЕПРИЛИЧАТ НА ХОРА!

Дир, не следите внимателно профила на Киро, премиерите вече били трима!

В случая не симпатизирам нито на протестиращите фланцузи, нито на Макрон. За мен и двете страни грешат. Аз не одобрявам "протести" нито на ПП, нито на Копейкин, нито на МВРО, нито на поддръжниците на Радев, нито на червените бабички Мая Манолова и Татяна Дочева... Това няколко хиляди платени търтеи, лумпени и футболни хулигани да излязат на площада пред парламента и презшдентството и да искат да се налагат на останалите 6-7 млн работни пчеличкики, на които от работа не им остава време за протести, не е демокрация. Демокрация е да се правят референдуми в които да участват всички хора. Но преди това трябва да се обясни на хората много добре какви ще са последствията от единия или другия избор. Например при пенсиите, по-ниската пенсионна възраст означава едновременно и по-високи осигуровки и данъци за младите работници и по-ниски пенсии за самите стари пенсионери. Всяко нещо си има плюсове и минуси. И на плебеите трябва да им се обясняват много добре и двете неща и тогава да гласуват/протестират/. И най-важното плебеите, като вземат решението, трябва да си понесат последиците от гласуването си. Точно това става по целия свят(Франция, Украйна/война/, Русия/война/, Турция/земетресение/, САЩ, Швейцария/банковия фалит/ ...), плебеите понасят последиците от действия на некадърниците и мошениците, за които са гласували.

Това е пряко вмешателство на Естония във вътрешните работи на Р. България. Тази премиерка да си гледа Естонските проблеми и да не си вре носа там, където не и е работа. Би трябвало Външно Министерство да отговори остро и подобаващо. А естествено надеждата е, че хората ще бъдат разумни и ще изритат крадците и продажници Кирчо, Асенчо, Ицо и Атанасчо веднъж завинаги от парламента.

Цък, не е - нарича се " приятелско рамо" и съответства на новите ни, европейски, ценности. Виж, ако беше казано от М. Захарова или от примиера на Русия, Мишустин, тогава щеше да бъде намеса във вътрешните ни работи, пак според въпросните европейските демократични разбирания. И, разбира се, веднага руският посланик щеше да бъде привикан във Външно и щеше да му бъде отправено съответното предупреждение. Абе, какво да го говорим - типичен двоен аршин по европейски.

Кога европейските "демократи" ще разберат, че е недопустима да се месят във вътрешните работни на други държави? Скандално е, чужди граждани с двойно гражданство да се месят във вътрешните работи на държави в които не живеят. Скандално е да се правят избори в чужбина. Скандално е и да се докарват екскурзианти с автобуси и самолети да гласуват в държави, в които прекарват 2 дни в годината.

Безапелационно падение! Доживяхме някаква естонската кифла да ни казва за кого да гласуваме.

Това е най-голямата анти пропаганда в подкрепа на тази коалиция. Явно у нас нямат такава.

Естония=безпрецедентна помощ от Европа? Чафка ли Ви е изпила мозъка?

Т'ва не му ли се казва външна намеса в изборния процес в страната?!!!

Фейк нюз. Изречения извадени от контекста.

ПАРАШУТИСТИ НА ГЛОБОКАП, НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТ, ЧЕ В МОМЕНТ КОГАТО СВЕТЪТ Е НАСТРЪХНАЛ СРЕЩУ НЕГО, ПОСТИГАТ ТОЧНО ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ НА АГИТАЦИИТЕ СИ?! ТЕ ЧЕ СА НАГЛИ, НАГЛИ СА, НО НИЕ ЩЕ СМЕ ГЛУПАЦИ, АКО СЕ ВЪРЖЕМ НА ПРИЗИВИТЕ ИМ! АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ГЛУПАЦИ! ПРАВЕТЕ НАОБРАТНОТО НА ТОВА, КОЕТО ВИ АГИТИРАТ ГЛОБАЛИСТИТЕ И ЩЕ СТЕ НА ПРАВ ПЪТ!

Ти със сигурност си завършен глупак! Предполагам - сдухан селяндур с основно образование, тъп като гъз!

И Байдън ще подкрепи простокиро. Само че му забравил името и сега ще го учи отново.

Корупцията стана международно правителствена. Използват се опорни точки : Руско влияние К19 Войната в Украйна А, няма столица в Европа , която да не гори от протести освен софето

След милиони НПО-грантаджии, което даде огромна мощ, сега и тежко рамо от Естония:))))) Наистина световна подкрепа:))))))))) Утре може и някое село от Афганистан да застане зад Кирчо, група козари от Пакистан и укротител на кобри от Пенджап:))))))))))))))

Прибалтийците са готови на всичко пушечното месо да е от по-южните райони.

На повърхността пак изплуват най-големите неприятели на българския народ.

Тая уруспия да дойде да ме агитира лично!Боклуци скапани.

Соросоидните прибалтийски пинчери-помияри,заедно с ,бандеровците ще ни дават насоки в живота вече!Отрепки!

пробват ни по един или друг начин да ни покорят и вкарат в техния път, с директно или косвено въвличане във война явно не се успява, но с прокарването на деградиращи деморализиращи политики, подплатени със съответните обещания за "светло бъдеще" май успяват да ни напипат слабото място.

На тая гъска не ѝ е ясно, че българина много мрази някой да му дава наклон на .уя и че призивите ѝ ще доведат до точно обратния ефект... В което всъщност, няма лошо! ;-)

Това не е подкрепа, а безапелационна намеса, манипулация и натиск от чужда държава в изборите в България. Тази кака дали знае къде се намира България,а за ПП-ДБ хич и не ми се мисли, добре, че успяла да запомни името, което са ѝ написали на листче.

ПАДЕНИЕТО Е Е ПЪЛНО НА ПП-ДБ ! ТАЯ КАКА СА Я НАКАРАЛИ КРАВАРИТЕ ОТ АМЕРИКА ДА СЕ ИЗКАЖЕ ПО ВЪПРОСА -НАДАЛИ ЗНАЕ ПОНЕ ЕДНО ИМЕ НА ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПП-ДБ !

Ехааа! Естония! Вече няма хлабаво!

Едни евро-грантаджии подкрепят други грантаджии. Либерасти подкрепят подобни. Как да подкрепиш партията на лъжци, джендър-пропагандатори, подкрепящи войната в Украйна и разрастването и, наследници на ДСБ - партията на икономическия убиец на България? Може да има читави хора там, но те със сигурност не дърпат конците!

И аз така ще кажа! Срещу съответната сума . А пък и това ,че мен няма да управлявят ... Направо си е на "далавера " !

Тая па фльорца кой я познава, сигурно е минала през парапета на Простото Киро!