Без Русия няма да има стабилност в Европа, заяви словенският външен министър Таня Файон

Когато настъпи мирът, най-важното в допълнение към възстановяването на Украйна ще бъде връщането към диалог, смята тя

Обратно в новината

Коментари - Без Русия няма да има стабилност в Европа, заяви словенският външен министър Таня Файон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тез пачки, труп след труп след труп, трупат пачки, мръсни пачки. Като си платен от путкин - казваш неща, дето жената може и да не ги мисли. Ама тез пачки.....

Имаме страхотна стабилност.

Само от Източна Европа все още се чуват трезви гласове.

Със САЩ, няма мир в Европа.

Точно затова Русия трябва да бъде заличена! За да има мир в Европа!

Ще трябва да плащаме данък ,,спокойствие'' на Русия. Иначе ще ядем освободителни ракети и ирански дронове, ясно.

да, само 80 години трая американския мир в Европа. Интересно ако не беше Русия започнала тази война сега, дали Германия щеше да нападне Франция или нещо подобно....

Руснаците си останаха на ниво мафия от 90те. За какво ни е дружва с престъпници. Ние малко ли си имаме и с тях не може да се оправим още.

по-сигурно ще бъде единствено, че ще те жигосат официално, че си цифров роб лайноядец, нищо друго.

Те са далеко от тях и за това им е все тая. А и сигурно Путлер и плаща за срещите.

пак ли бръстиш за лицерна гмо от козяк ма,аманот фригидни пъстри овци

Сега словенката, преди това австриецът, още по-преди унгарецът казаха същото. Проблясъци от искри в купчина слама. Което вещае голям огън. Другото е, че тези изказвания не са случайни. Но краварите и наглосаксите от насрания им остров с джамии не искат това. Искат си продължение на последните 500 години, в които паразитираха върху целия свят.

Само от Източна Европа се чуват посткомунистически объркани гласове, които ще докарат Европа до самоунищожение. Имаше достатъчно време за самодоказване 45 години. Видя се какво може Западът и какво Русия! Не е ли очевадно коя от двете страни дава по-добри възможности за развитие? Какво искаме? - Мизерията от ония 45 години, когато бяхме с руснаците или богатството и свободата на Запада?

Сигурно е единствено, че без Русия ще рупаш скакалци, хлебарки и паяци, понеже е новата дрисня за "екологично"

Точно обратното, без Русия ще има стабилност в Европа.

съвсем няма да има стабилност

Нещеш в богатия и свободен Запад а в руската кочина? Свободен си още сега да заминеш. Побързай, че Русия щяла да затваря границите ...:)))))

SirBob

Аха, сигурно - то 1939 г. се видя каква стабилност настана в Европа.

Ко? И тази живее в някаква паралелна, червена реалност! Русия е главния проблем на стабилността в Европа! Проституция, наркотици, пране на пари... Голяма част се контролира от руската мафия и олигарси в Европа. Та в момента в който тази загубена държава изчезне в този си вид от картата, ще е повод за радост за всички нормални хора.

Австрия у източна европа ли е, бе, лайноядец смрадлив? А Италия? ТрЕбва да си рЕдко тъп, че да не си стоплил досега, че "богатствата" на запада се дължат на паразитизма му върху цял свят, а не на качествата на двуногите там. Онези двуноги не са мръднали в умственото им развитие от феодалните времена. Ти да не мислиш, че понеже холандците били много работливи и затова са добре? Добре са, защото 4 века ограбват Азия и част от Африкя, същото е с плужеците в Белгия, с лайноядците на остров нанобритания, с френските жабари и колониите им. Откакто им взривиха колониалната клоака след ВСВ, всички тези дебили отново драпат за връщане на миналото, само че опаковано в целофан като трансхуманизъм, джендърски миязми и подобни, което си е нова диария, която искат да изсипят върху света.

Права е! Никой в Европа не иска до оградата си, тридесетина враждуващи помежду си руски княжества, да се избиват за последната останала коричка хляб.

Германия, Полша и Словения вече подкрепят Русия.

добре

То това е вярно, но лошото е, че с Русия хептен няма да има стабилност в Европа. Трябва да избираме по-малката нестабилност докато ни се отвори възможност да търсим стабилност. Това с днешните политици - и руски и европейски - няма как да стане лесно.

До момента не съм чел никъде словенци да са давали оръжие на укропитеците... А икономиката им е одавна над гръцката, ако не е и над италианската вече... Само бегейски платени отрепки, дебили и въшкари джафкат срещу Русия.

Алооо словака..... хеликоптери падат внимавай...

Тия ,да са благодарни ,че граничат с Австрия ,Италия и алъш вериша им тече,иначе са и те каттуни ,малко по меки от нашите ,но са картини,ами късмет ,ко да правиш...

Особено силно Русия е подкрепяна от Полша, нали?

Ами не си чел нищо, затова не знаеш, че Словения даде оръжие на Украйна. Ама Ганьо пише, не чете.

Така като гледам, вие няма да възстановявате нищо.

Е все пак има някой с мисъл в главата , поздравления за подобно изказване на словенската министърка....

И Сталин според теб сътвори стабилността в Европа ли бе, пишлигарник?

Разбира се че трябва диалог, най-вече да им предоставим банковата сметка за репарации за Украйна

Е, значи ще го поподуха на Путин и словенката. Руснаците не кълват вече на тия лицемерия...

Те ще чакат реснаците ти да им даваш сметка.....Соросоидите ли ще репарират за техните си хора - украинците?

Ама как? Отзад ли я подкрепят?

Само пълна и безусловна капитулация на нацисткия режим в Киев. Друг вариант няма. Това е положението

Еми така е, защото европа е затънала в дългове и няма ресурси, има само виртуални, докато Русия е с нисък дълг и има много реални ресурси. Без Русия за европа няма никакво бъдеще и ще запада все повече, но трябваше да помислят за това преди да я нападат чрез украйна и да дават пари и оръжие, за да убиват руснаци с тях. Сега вече европа има едно много мрачно бъдеще, докато не си платят всички, които застанаха срещу Русия и убиваха или помагаха, да се убиват руснаци.

А кво ши каиш за нацистите от кремъл?

Като в казармата...ша са сетиш...

Само да не им почука путя и на тяхната порта.

Е,добе,как да интегрираме руските досадни навлеци така,че да не се чувстват обидени,но и как да утешим и убитите за украинските деца и жени заради руската култура и влияние,да не нараним егото на Путин,Кадиров.Пригожин и руските генерали,тоа е проблемът! или убитият си е убит,животът продължава , и слънцето ще свети още милиони години!

Лесно е да си богат с над 31 ТРИЛИОНА дълг, ама идва сметката и няма да си богат вече, нито ще си на върха, ще си отидеш на мястото.

Полша иска1/3от окрьйна.

През 39, 40-та и до средата на 41 година Хитлер и Сталин си делкаха Европа - тогава Сталин в сговор с Хитлер прилапа част от Финландия, Литва,Латвия, Естония, Бесарабия, половината Полша!!! Да ти пикая на стабилността! Хитлер и Сталин пряко са отговорни за разпалване на ВСВ.

Ходи на психиатър

Да ги утешава, този, който е причинил конфликта - сащ и колективния запад! Като не могат, да ги утешат - да мрат.

Забий си чепа отзад

Точно така! Германия и Полша подкрепя т раша, като пращат танкове леопард на Украйна. Дай Боже да продължат така да подкрепят раша.

Е,Путин що не ходи на психиатър се чудя и питам аз и останалият свят!Той да не е нещо повече от слънцето!