Без наказания за грубия арест на агресивен пътник без билет

Полицай помолил служителя на ЦГМ да му съдейства при задържането

Обратно в новината

Коментари - Без наказания за грубия арест на агресивен пътник без билет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се гратисчията, ако беше циганин, дали щяха да го арестуват???

Въпросният гратисчия бил ли е действащ кмет на Младост? Или поне на някой друг софийски район? Ако не - значи нямаме груб арест и превишаване на полицейски правомощия.

днеска тиквата пърпореше с вертолето насам-натам и пак не се струполяса

Абе мисля си, тия нашенски полицаи още малко за смях могат ли да станат? Не, не, не говоря как ловиха рецидивиста, дето си излезе с пищов през централния вход на затвора и после се беше укрил от увисналите ни органи чрез феноменална дегизировка с употреба на качулка и небръсната брада, и после се изпозастреля с други някакви незаловени кримки (също въоръжени, впрочем), докато нашето могъщо МВР го издирваше безкомпромисно, нито как настоящият министър заяви (явно с нотки на недоволство), че гражданите повече ги било страх от бандитите, отколкото от полицията! Говоря за това как в МВР явно удрянето на молба е станало приоритетен прийом! Изчезнала бабичка в ЖК Дружба? МВР моли гражданите да уведомят, ако имат информация! Трябва да сложат белезниците на гратисчия? МВР моли гражданите да помогнат! Крупният престъпник с прякор Манджата решил да не се прибере в затвора след работа в мандрата в Пловдив? МВР моли гражданите да им кажат къде се намира! Обрали са ти апартамента? МВР моли да не подаваш жалба, защото "едва ли ще направят нещо"! Заплатите ниски? МВР не се старае да си заработи по-високи, то моли управляващите да му ги вдигнат! Че то вдовици се молят по-малко за краставица, отколкото нашето МВР.

демокрацията е на почит в Мутрандия....без билет не може да се пътува ,но за сметка на това може свободно да се отвори бардак на брега на морето

Цената на билета не беше ли официално незаконна? Дори и да се държи агресивно едва ли е наранил някой за да му се затиска главата така с крак. Не случайно полицията е по-мащабна, като брой от армията.

Вярно, че съдът постанови, че цената на билетите е незаконна и общината взе да обжалва. Аз даже вече забравих от това протакане, докато хората си плащат отменената цена! И какво излиза, човекът е имал право да отказва да си плаща глоба. Много ясно, че ще почне да се държи агресивно ако контрольорчетата са почнали да го заплашват така, както правят с българи, подчертавам само с българи, като някой откаже да им плаща за незаконния билет.

Тези и на неродените българи, които нищо не са откраднали, им прехвърлиха милиарди да плащат, които други ползват, пък за 1.60 психясват човека. Какво да очакваш от мутроразбойници. Ами това. Едно куче обича да лае, така и те.

Нали имаше интервю по телевизията с някакъв началник мисля висш, който з за да оправдае колегата си казваше контрольорът бил помолен от полицая за помощ. Дебил с дебила - не вижда ли, не усеща ли че натопва полцая с тази "молба за физическа помощ"

Ми милиционерски акъл бе, пич, как да се сеща? Ей министърът им преди няколко дни заяви в прав текст, че трябвало гражданите да се страхуват от полицията повече, отколкото от престъпниците.

Белезниците са за агресивното държание и неспазването на закона. А не за това, че е пътувал без билет. Законите са за всички и не е лошо да се спазват. Рискува без билет и след като е хванат , да си понесе отговорността. Този е от новата реколта, извънредно нагли, супер егоистични , за които правилата не важат. Я да го видим този ако отиде по На запад. Ще си купува билет и ще е кротичък и примерен. А в България се държат като прасета. Браво на полицая, така трябва. За тези, на които им липсват първите седем години от живота.

Да отиде направо в министерски съвет или в парламента, там пътуват безплатно и на мач в Украина ходят със самолет безплатно

А на мой приятел като се изплюва контролата на телефона, за да не я запишат как отказва запознаване с акта, който е написала незаконно, и има жалба в полицията- защо за тях няма НИЩО? Защо полицията съдейства на ГМ за беззакониуята им, защото си плащат ли? Комичното е, че за един лев са готови да психясат човека. Да не говорим, че самите правилници на ГМ са в противоречие със закона. И това ли е правовата организация? Срамота.

Не мога да повярвам колко идиоти отдолу викат "браво, спазен е законът!" Значи като се стрелят избягали от затвора рецидивисти или цигани бият цял отбор деца, тогава ченгетата ги няма, а като трябва да заловят някой гратисчия да му вземат 20-те лева, тогава пристигат веднага?! Да не говорим някой да е чул да пристигат ченгетата за цигани без билет?!?! Че и за гратисчия трябва да МОЛЯТ за помощ! Това е ПОЗОР и очевадна избирателност на леки случаи, от които може да изпаднат парици, а не "спазване на закона"! Само малоумници могат да се радват как бил "спазен законът" като хванали някакъв келеш за 20 лв., дето е на един шамар живот, докато за всичко, което съм изброил, тия същите си затварят очите!

Точно казано! Това е самата истина!

О, аз вярвам. То имаше толкова много идиоти, които се хванаха на нежната революция, на КТБ, на Белене и куп други грабителски иницативи и злоупотреби с власт. Ами какво да ти кажа - това им е мярката. Дребнави хора, какво очакваш. Толкова са им възможностите, затова и така живеят. Подхвърлят им кокалче и те се избиват взаимно, а господарите се смеят и си живеят от техните боричкания. Разделяй и владей. Но все повече стават тези, които виждат какво се случва за 1.60 и какво се случва за милиради.

Това ако беше в САЩ щеше да изгние в някой затвор, а пилицая и другия държавен служител щеше да бъде награден. В България не разбрахме какво е денокрация и я бъркаме с анархия.

В сащ не можеш да се качиш без билет бе идиотино....значи зам. министърката си е купила с данъците на това момче билет от 9000 лв, а това може че за 1,6 лв (незаконен 1.6) го пращат в затвора

Ако беше във Филиповци, сега щяха да търсят да назначат нов контрольор .

И нов милиционер.

Айде бе?! Точно в САЩ твама полицаи (Терънс Хауел и Тамара Тейлър) са гледали през вратата между вагоните в метрото как наркоман напада с нож пътник и го пронизва многократно и не са си мръднали пръста. Впоследствие той съди града и съдът поставановява, че полицията нямала задължение да подсигурява безопасността на гражданите. Провери делото на Джозеф Лозито в Бруклин през 2011-та, ако не вярваш какво реално щеше да се случи, ако "беше САЩ".

Имам предлоежние тарикатите без билети да не ги наказваме, какво наказание, какво просване, нека да ги целуваме, те са бъдещето на нацията, те ще ни спасят, какво ще кажете а? :) Хора събудете се! Такива примати като онези с каручката на кръстовището ли искате да ни трепят? Отговорността за спазване на закона важи за всички. Ако един скочи нека всички го сломим, нека не бъдем стадо!

Не, предпочитаме такива примати, които се качват на лимузините паркирани пред НС

Se taia

Ами като си ги избирате такива, такива ще са бе пич. Ама на следващите избори отиди пак за риба или за гъби, и после се оплаквай колкото щеш...

То пък вие дето не ходите за риба или гъби като гледам всеки път какво докарвате на власт с това ваше послушно гласуване за който са ви спуснали партиите...

Така че носете си електрошокове и не ставайте жертви на идиоти , продаващи незаконни билети с незаконна цена от 1,6, дами и господа

наказание ? На зла круша - зъл прът !

Стига да е българска круша, щото, нали...

Защо го изтрихте бе слабоумни идиоти и гнусни.....написах, че след като на момчето е е било решено/позволено да се качи на рейса бе билет, никой няма право писле да изкача от засада и да го просва на земята. Да си стоят по вратите и да проверяват качващите се Дадох ви пример , като ходиш на кино или театър така ли ги пускат всички да влязат, за да може после да ги нападат от засада за билетите!?

Без проверка при качване се нарича подстрекаване към престъпление. След като няма проверка при качване , това може да се тълкува от всеки по различен начин....

писах, че такъв няма както казва един Иван че в Унгария хората пътували без пари в градския транспорт. Затова му препоръчах да ходи в Русия, там нали всичко е прекрасно там може и да има. Някои който е бил в Унгария и е ползвал ЗАКОННО безплатно градския транспорт да пише.

Аз съм прекарал 6 месеца в Унгария. Не си представям да пътувам без билет. Там се проверява на излизане от метро станцията и няма мърдане.

всичко се обърна с главата надолу.Никой не казва, че е правилно да пътуваш без билет, но и да слагаш белезници, да събаряш по очи човек на земята и това не може! Подобни случаи не са често. Би трябвало да извикат патрулка и да отиде в районното, а не да правят параири.

Следващия път дано момчето да си нож, явно понякога се налага човек да се отбранява.

Кажи честно, верно ли му пожелаваш да му налети някой с нож в градския, защото не одобрява какво се е случило? Що си такъв дегенерат, бе??

Нали за това е такова идиотско отношение към младият човек?.Циганите не плащат.Масово се возят без никой да ги проверява.Натискат българите ,от там да си изкарат загубите.Ватманът в трамваи билети не продава,няма и кондуктор да ти продаде на място билет.Трябвало да се движиш с карта за пътуване.Случаят да се отнесе към Брюксел.В Германия за германците безплатно пътуване за да се намали движението с колите.Къде потънаха парите от КТБ,казват било кражба на века? За кокошка няма прошка,за милиони няма закони.Големите крадци на свобода ,никой не ги закача.

Тия слабоумни и от цгм са тотално тъпаци, знаете ли може да не е бил без билет и мен тия уроди от градска мобилност ме глобиха миналата седмица , тъпи прости селяни, точно като селяните, които бият децата в детските градина са, с такъв манталитет на олигофрени са тия кондукторите....аз им викам , че имам поименна със снимка карта, която е за 1 месец цяла градска мрежа. При смяна на якето , картата остава у нас, на 10 минути от спирката, на която ме глобиха. Аз им викам , добре извикайте полиция, която да ме придружи, за им покажа картата.....и тия простаци," не, не ни интересува, дали имаш карта, ти си нарушител..." Как може да няма опция за казус на забравена карта, например специален акт, който да даде възможност за такива поименни карти в случай на забравяне да бъдат показвани в рамките на деня или на следващия ден - те са магнитни, няма как да ги преправиш - валидни са от дата -до дата и това е записано и в сървъра на цгм ( можеш да я възстановиш в случай на загуба или открадванр дори)....и така с такава забравена карта и простаци контрольори и полицаи съм обявена за престъпник и съм санкционирана.....

Se taia

Да приятелю, нарушител си. Когато се качваш в автобус си ДЛЪЖЕН да носиш превозен документ. Прочети следващия път правилата за пътуване в градски транспорт. И да, те не са длъжни да те водят до вас за да им показваш какво си забравил, това си е твой проблем, след като си се качил на превозното средзтво БЕЗ превозен документ. Относно тяхното отношение, и аз не го одобрявам, но погледнато реално, колкото и да си добър като контрольор в началото, като срещнеш 20 такива като този от новината и като твоя милост, щеш, не щеш ще се пречупиш. Уви, както и при лекарите - има го този момент.

Като няма пари или му се виждат много да ходи пеш, млад човек е. Старците плащат само 8 лв. за един месец за цяла София и околностите, за всички превозни средства . Но да се просва на земята, това е мерзко. Няма да получи дори мъмрене - не разбрахте ли - този дебелак не бил прост контрольор, бил контрола на контрольорите. Представяте ли си ние се оплакваме от контрольорите на него, а той.... Абе кой работи като контрла - необразомавни, мен ще ме е срам - здрави,прави мъже - камък да стиснат - вода ще пусне - ама контрола. селяни. Вижте им начаниците - оправдава го - полицаят го помолил за помощ, а другият полицай гледа сеир. Питам имат ли право полицаите да молят за физическа помощ - сигурно не.

Пътника е българин нали... Нямате дупи за циганите...

Пърува без билет...от там, нататък какви искове има нарушителя... Аман от тъпънари... Поздрави на контролните органи

Ама защо е такава дискриминация спрямо българите? Защо не покажат макар и един циганин арестуван за возене гратис? До кога ще така? Аз, примерно, не показвам картата си на контрольора, ако видя, че е пропуснал да провери мангал - да се жали където иска.

На т'ва билетче цената му не виси ли още като незаконна според присъдата на 1-ва инстанция? Излиза май, че пътникът е бил прав, че е отказал да плаща глоба, а? И че контрольорът не е имал основание да иска глоба, след като пътник е отказал да заплащата постановена от съда като незаконна цена за превоза?

Не бих си помислил да пътувам без билет, камо ли да не се легитимирам на полицай. Този "младеж" по-умен ли е от мене или е с повече права? И защо медиите и обществото защитават подобни утрепки? А полицаите и контрольорите нямат ли права за да се държи всеки с тях както си иска? И защо трябва да плащам в случая за медии, за полицаи и за контрольори да им се губи времето от някаква утрепка? Че и работещите нормални хора да занимават с това?

Че е по-умен от теб няма съмнение и че ти си Отрепката в случая също няма съмнение.

Пенсионер съм и остваше да ми вземат личните данни от паспорта, та и апартамента да ми продаде жилищната мафия.

Затова България няма да се оправи , никой не обича реда и дисциплината. Такива хулигани да мият и чистят държавата ,обществено полезен труд трябва да се наложи за такова поведение.

Като почнат да арестуват братята от гетото, щото никой от тях няма билет, тогава ще ми обясняваш

А най-вече истинските престъпници и колегите им в парламентамса отрепките? какви са мерките срещу тях. Не проснати на очи, а набити на кол, за причиненото на тоя народ и държава. Гнусни платени драскачи и вие там!

всякви дебили на свобода ...а инак за без билетче в градския трима върху тебе и ще те влачат по тротоара ....... боршуш завлече милиони от ндк и накрая не било правомерно обвинението....отврат

Наглостта на някои столични жители е уникална! Настояват да се возят без да плащат! И не са само циганите... И много българи правят цигански работи. ... ама аз съм само за една спирка... е дежурното извинение... Че като си за една - върви пеш, бе, другарю! Носи телефон за 600 лева, но билетче или карта не ще да си купи... Винаги има хитреци, дето искат да минат тънко и да не плащат.

Напълно съм съгласна. Пътувам с карта за цяла година за 365 лв и се прекачвам както си искам за 1 лев на ден. Платих си я с кредитна карта и още не съм я изплатила, но съм редовен пътник и не се правя на по-хитра от другите.

БРАВО! Трябваше да вземеш бърз кредит за да може и други хора да спечелят за твоя сметка. Реалната цена на картата за 1 година е 120 лв. За месец 25. Другото е общински грабеж за Герб-касичка.

Не знам колко е безплатен градския транспорт в Буда Пеща, както пише един Иван тук. Ходила съм и във Виена и в Германия и в Щатите - там безплатен обяд няма. Дори старческите карти за транспорт както у нас 9 лв. в Германия е 40 евро. Когато им казвам нашите отговнарят ама там пенсиите са високи. Високи ама там рядко са пенсионери със собствени жилища - в ГДР всич„ки апартаменти бяха държавни и като платиш от пенсията си наема, като платиш всеки месец определена сума като станеш немощен да те гледат, но ако умреш ненадейно никой не връща парите. На този Иван бих препоръчала тъкмо и името му руско да ходи в Русия - там предполагам всичко е безплатно.

А защо старческите карти за транспорт у нас 9 лв, защо аз трябва да доплащам до реалната им стойност, защо ?

Този от ЦГМ с жилетчицата просто трябва да се скрие ... Нека да му напишат името и да видим как ще продължи после да "работи"! Ще бъде първо осъден 100% .., а може и друго ... Най-вероятно е някой бивш полицай и затова "колегата" му го е помолил за съдействие ... Но е забравил, че вече не гони престъпници, а момченца, решили да спестят 1.60лв, което не е нарушение на "закон", а на "правилник" на ЦГМ.

Интересно нарушителят българин ли е? Ако беше циганин щеше ли да има такова отношение и даже белезници. Защо не се даде думата и на нарушителя?

Социално слабите, трайно безработните, нископлатените бачкатори и въобще БЕДНИТЕ, трябва да се ЕВТАНАЗИРАТ по закон като държавна политика за опазване на нацията! "Като няма хляб, да ядат НОВИЧОК"! :)

и специалист по човешки права изглежда "забравя", че без документ за самоличност не може да се състави никакъв "акт за административно нарушение". На кого ще го съставят, като отказва да се легитимира? И от кога хулиганските действия са административно нарушение?

" ако откаже да плати глобата си, може да му бъде съставен акт, който той има право да възрази в 3-дневен срок"!?! А какво става, когато откаже да предостави документи за самоличност, за да му се състави акт? А какво става, когато се държи агресивно с органите на редая?

Това момче да отиде при адвокат, той знае какво да ги прави тези негодници. Това е грубо беззаконие . Мафиотски екшън,дива простащина ,само съд ги оправя тези диви негодници .Те нямат право на това. Нямат право.момчето може и ще ги осъди ако започне дело срещу тази сган.

Искат закони и справедливотст ама като се подходи твърдо към престъпника пак лошо. Ей за туй ще ви бият ромете по домовете.

Пътника се е държал грубо, нямал е билет какво очаквате да се направи в този случай?На зла круша зъл прът казват старите хора.

Защо не каквото правят и на циганите в такива ситуации? Освен това интересно впечатление ми прави фактът, че като контрольорчетата не могат да си приберат глобата, веднага долита някой униформен тюфлек да помага, а като те бият на улицата трима посред бял ден, или, да кажем, рецидивисти се стрелят с пистолети, тюфлеците никакви ги няма!

ЗНАЧИ ЕДИНИЯ ПОЛИЦАЙ С КОНТРОЛЬОРА НАТИСКАТ ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА И ГО АРЕСТУВАТ КАТО ПОСЛЕДЕН ПРЕСТЪПНИК, НО , НО, НО...ДРУГИЯ ПОЛИЦАЙ Е ДОСТАТЪЧНО ХИТЪР ДА СТОИ НАСТРАНА ОТ ГАВРАТА С БЪЛГАРИНА.... ЗНАЕ ТОЙ - АМЕРИКА НЕ Е ВЕЧНА...

В Будапеща градския транспорт е безплатен. Народе събуди се и измети Мафията заедно със всичките и платени лайняни полицаи и структори !!!

Парите пак някой ги плаща. Ама ако ти вдигнат данъка със 1000 лева за да се возят безплатно мангалите ще уревеш света, нали, тъпако!

Ми ти като не си тъпак, да те светна, че мангалите и сега се возят безплатно, и ми вдигнаха билетчето! Естествено, че ще орева орталъка, ти тъп ли си, та не загряваш?

Груб арест?! Нали ревете за ред и закони, е когато полицията почне да бие и стреля тогава ще ги има и двете!

Ама да не бие избирателно, а подред.

Да си вземат и полицията, и контрольорите бележка и следващия гратисчия да го целуват

Комунистическите медии имат няколко задачи една от които е да насъскват хората един срещу друг. Идеологията на комунистите е да оправдават поведението на престъпниците и да се застъпват за тях. В транспорта масово се пътува без билет. Българите са научени да уважават престъпника, а не да го порицават и да стават негови ятаци. В транспорта циганите масово се качват с баници и кафета, където закусват, но никой не смее да им прави забележка, да не говорим да ги свалят от превозното средство, понеже били привилегировани. Много от тях се возят с мръсните си униформени дрехи с метлите и лопатите на чистачи без билети, понеже им било разрешено. Цели тумби цигани се возят без билети или карти и никой нищо не може да им каже. Арогантни наперени българи също се возят без билети или карти и когато контрольорите искат да ги глобят или свалят от превозното средство другите най-дружелюбно и отговорно се застъпват за нередовният пътник. Ние имаме изкривена мозъчна дейност. Медиите това и чакат и подемат в хор защитата на „нещастният” и нахален нередовен пътник. Как може такова издевателство с психически тормоз от контрольорите над личността му още повече, когато и насилствено е бил свален като нередовен пътник от превозното средство. Побъркана работа. Това е резултатът от примитивният комунизъм, който научи хората на изкривена ценностна система.

Голям праз какво ти се струва! Ако искаш да го задържиш учтиво, може да се пробваш следващия път да помогнеш на полицая и да изпълниш твоя граждански дълг, ама ми се струва че ще изядеш бая шамари от “младия господин”. Белезниците се поставят правилно винаги по-един единствен начин - когато е безопасно. А, безопасно е когато накараш или принудиш лицето да заеме определено положение - най-често и най-добре да е легнал по очи на земята, както е показано. И още нещо, белезниците не се поставят само заради прищявка на полицая, а и заради безопасността на лицето, на полицая и на останалите граждани. Ама малко трябва да помислиш за това, защото ако например ако тоя “агресивен господин” нападне полицая, оня може да му свети маслото по закон, та дори и в България!

Чистачка гони затворници,контрольор незаконно задържа гратисчии!а за какво ни е тази скъпа и многобройна полиция тогава?

Тъпак си ти. Какво му е незаконното. Нарушил ли е закона - нарушил го е. Трябва ли да се задържи - трябва. Ако окаже съпротива - трябва да лежи в затвора. Има и закон който казва какво е наказанието на човек попречил на длъжностно лице да изпълни задълженията си. Това са задълженията на контрольора - да го глоби или задържи ако не иска да си плати глобата. има право и да повика на помощ полицай...... Няма да се оправим, ако хора като тебе защитават нарушителите, вместо хората които си изпълняват задълженията.

Ти май не схващаш, че човекът казва, че ако полицай (двама, впрочем) не може да задържи сам един нищо и никакъв гратисчия, ами трябва да моли за помощ цивилни (дори няма да споменавам някои далеч по-драстични и опасни за гражданите пищовджийско-затворнически случаи от последните дни), тия заплатки, за които все реват тюфлеците, трябва по-скоро да им ги отнемат, вместо да им ги дават.

Аман от безгранични мрънкачи. Нон-стоп плюете, че няма държава, няма закони, няма правила, ама един път един нагъл келеш да бъде поставен на мястото му, за това че се дърви и се прави на мъж пред контрольорите, които просто си вършат работата като са го хванали, че е нередовен - ЗАКОНЪТ е СПАЗЕН и ПАК не сте доволни ... Заради такива като вас, хората бягат от България ... как очаквате политиците да са коректни като самите вие не сте наясно дали ви сърби или ви боли ... въобще какво искате?

Ми не е спазен. ЦГМджията няма правомощия да задържа други граждани, ако ще президентът да го "помоли", нито тоя тюфлек има правомощия да въздава такива правомощия - това го прави единствено и само държавата според закона за МВР. Утре като ти друснат пак да плащаш поредното обезщетение, ще се сетиш защо. После пък като видиш как същия тоя Рамбо подминава цигание в автобуса, а тюфлекът идва да "пази" чак като са те били от въпросния етнос, ще се светнеш и как точно се спазват "правилата". Добре си се изразил с това "един път".

Утре този същия може да ти набие камбаната някъде на улицата просто така за кеф или щото няма пари за дозата си. Мислете малко преди да пишете глупости.

Е, и? Ти, изглежда, си мислиш, че точно тюфлеците ще го спрат да не ми набие камбаната ли? Оглеждай се малко какво става в държавата, преди да пишеш глупости.

До Джим Бийм Като няма пари за дозата си, ще му дадеш ти от пенЦията си, нали така даваш и на внука ти.

Всеки трябва да спазва закона уважаеми а тук виждаме явно нарушение на правата и закона,за това"мрънкаме"не за друго.

Убеден съм, че познавате закона до запетаята и че сте проверили всеки член и всяка алинея, за да сте на 100% сигурни, че няма как това да стане по законен начин, сиреч има незаконни действия. И защо да вярваме, като ни казват, че няма незаконни действия, важното е да се съмняваме във всичко и да посочим с пръст онези, които в деня са си свършили работата срещу наглия келеш. Е те така ке се опраим ...

Не знам на кого точно говориш, но е задължение на всеки български гражданин да познава и спазва законите на републиката. Включително полицаите и служителите на ЦГМ. А защо да "вярвате" на държавата в подобна ситуация, ще оставя на житейския ти опит (с презумпцията, че пребиваваш в България в последните 25 години).

по какъв друг начин да го накарат да си плати глобата ако той не желае да си каже името,било грубо ,а неели грубо да им каже -я го духайте ,няма да ви плащам?

Ти верно ли смяташ, че са го съборили така на земята, за да му измъкнат от джоба парите за глобата бе, умник? Очевидно не си прочел статията, ама явно и мисловният ти кръгозор не е кой знае колко широк, а?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Лицето повалено на земята може да съди в гражданско дело,служ.на ЦГМ за нарушаване на правата му и незаконно задържане и използване на помощни средства а полицаите ще са свидетели в делото....

Смяташ, че полицаите ще свидетелстват в полза на жертвата ли?

Няма нужда. Има цял куп свидетели и видео.

Ербапи, дума да няма. Дето вика този отдолу, тюфлекът да беше помолил чистачката за помощ. Ама ако беше циганин, контрольорът щеше внезапно да ослепее за момент и да подмине и нямаше и да помисли да го притиска с коляно, нали? А тюфлекът щеше евентуално една ръченица да му изиграе, вместо да го арестува. Или самият той да отнесе един бой, както се случва редовно на нашенските ченгенца.

Полицаите да бяха извикали някоя чистачка да им свърши работата!а ни я глупаците им плащаме големите заплати и привилегии а те едно задържане не могат да направят и стоят и гледат как този нарушава закона пред тях.