Без изненада: От днес ДПС е с двама лидери - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров

Кандидатурата на двамата съпредседатели стана обща и гласувана анблок по предложение на Доган

Обратно в новината

Коментари - Без изненада: От днес ДПС е с двама лидери - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво и успех!

Мъск вече ги чипосва като работат да стават ора

За кого ще е крилчето и за кого кълката?

Ся Мравояда в чий скут ще пие мазно турско кайве?

Мазно кафе и седене в скута на всички гласуващи за ПП-ДБ. ГЕРБ и ДПС са си ясни.

Не беше ли този земеделския министър- Чакъров, който работеше явно за турските интереси докато беше министър и крадеше за 100министъра? Явно парите в България са на почит и нищи хубаво няма да се случи докато им робуваме!

Свинята не беше ли мръсно животно според исляма? Що ще Делян сред манафите тогава, да не са го взели за тапир?

Може ли някой да ми обясни как може да има партия с лидер в Магнитски?

Чиста и свята република, ама по Магнитски. Е, сега почват с исканията.

Скоро лодкаря, гнома и простото ще дискредитират бау бау и той ще тичка да им се моли. А те имащи 145 депутати ще са му взели парите и той само ще мига на парцали.

Къде го Доана?

Главния бандит и един турчин за отсрамване пред електората.

Вашият бъдещ премиер, и такъв в сянка 15години.Честито чакава ви светло бъдеще

Само се чудя на какъв език ще говорят агите по събранията, докато Делян седи в президиума..

Ени.чар до ени-чар.

Допуска се свинското, само ако се умира от глад, ама за тези не важи :)

Защо тая националистическа партия съществува съвсем свободно в България в нарушение на конституцията? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

ли до Исраель

Большая мъка е налегнала Чифутес от другата страна на скамейката в синагоге ОТП през бамката на Александров и шефчето на бамков надзор минава шлюза на СУИФТ през газов хаб Фракия

В скута на посланика.

песента излял е Дельо хайдутин вече е Дельо Чифутин

След 1913 година Турция не е нападала България а Русия го е правила два пъти-през 1915 и 1944.

Видимо си Помак.

казаха по медиите Герб и Бсп са им били официални гости хахах

Не е помак, то е потурнак.

мафията си смени боса

Взеха се най накрая.

От днес ДПС владее България!

Всички единодушно гласуват…. Браво, най-накрая един интелигентен и честен човек да поеме тази партия. Ха дано, скоро и премиер да стане, че да оправи България. Такъв можеш и знаещ човек като Пеевски, България никога е нямала. Човекът милее за хората и за България.

да седне да напише мумурандум и за турския посланик Митрофанова ще го ратифицира

Това е идея! Защо и България да няма двама министър-председатели -- Мария Габриел и Николай Денков! И евентуално двама външни министри -- същите. Единият ще действа от България, а другият ще пътува по света и ще слави Промяната! Еврика? Еврика, разбира се!

Хидроинженери май продаде половината партия на облия, който докара ромските гласове от северозапада

Смяната на имената беше резултат от 500 години турско робство и агресивната политика на Турция към България. Сега Доган ни зарива със скапани турски сериали и ни разправя какви сме приятели, защото разчита на тия турки националисти, за да ни пороби пак. Ако имаше държава и работещи служби защитаващи държавната сигурност на България, тази партия нямаше да я има.

Имам няколко приятели от ДПС. Трима от тях членуват и един симпатизира. Нито един от тях не гласува за свинята и четиримата бяха против свалянето (а не подаването на оставка както пишеше в медиите) на Карадайъ. Мислещите хора в партията са за Карадайъ, защото той е умен човек, доцент по математика, който работи с основно умни хора - програмисти, адвокати, икономисти. Свично, цялата партия знае, че работи в сивия и черния сектор. Той може да си купи някой финансист или адвокат, но просто да му свърши някаква работа. Всички тези гласували за него, са ботове от селата, които Доган като пръдне и те се насират. Впрочем Дир.бг е на свинчо...

Пич не знам за приятелите ти, но като те гледам предполагам, че си толкова тъп, колкото и Карадай. Умен бил казваш, че той не можеше 2 изречения на български да каже. Между другото днес журналиста Илхан Андай каза за Карадай, че след поста като председател на ДПС живеел в къща за 2 000 000 лв. Та умен е бил Агата, а тъпи селяните, които гласуват за тях и българските айдици в парламента.

ДПС са най-интересната партия. В Европа минават за либерална, ама в България са си баш феодална. Аз не мога да си представя, например, ръководителят на тяхното политическо семейство в Европейския парламент Франс Тимерманс да каже, че в Нидерландия неговата партия си има „обръчи от фирми“ и че той „раздава порциите“. След едно такова изказване, господин Тимерманс би изчезнали от политическата сцена и щеше да си има работа с тамошната прокуратура. В България – напротив – след такава изцепка на бай Доган нищо не му се случва, а продължава да дава акъл и да се прави на стратег и геополитик. Само дето напоследък малко се „намагнитизираха“ някои от неговите хора, но това не пречи на гьонсуратлъка на ДПС да издигнат един от тях за съпредседател на партията.

Прасета се развъждат в партийня дом

Да им сера в устите и на двамата

Квато и простотия да напишете тук, няма значение. Кучетата си лаят, керванът си върви.

свински подигравки с ромската партия

Изпраха го и вместо да се свие той напълня . Както се казва ФЕНОМЕН

Делян, Доган и Боко си продадоха душите на сатаните. Те предадоха и продадоха интересите на народ и държава, за да не им бъдат конфискувани окрадените активи общо в десетки милиарди. За да защитят своите интереси и пари, те заложиха народ и държава. Заради 3-ма души страда цял народ и държава. Какво друго бихте очаквали от хора, които са без чест и достойнство? Рано или късно те ще платят цената на греха си, но поразиите, които ще оставят след себе си, ще са бреме на цели поколения българи.

.. ДПС е етническа, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА, организирана престъпна група и въобще не трябва да съществува. Не случайно, конституцията забранява етническите партии. Електората на етническите партии не гласуват по политически убеждения, а по етнически. ДПС винаги ще е против България, българските интереси, език, бит, култура, история!

България е била 500 години под турско робство,дебели са били тези които са били с турците,тогава!Пеески е дебел,щото има мая от майка си,но го държат за ташаците от ДПС ето:(((

,,Под прикритие’’ българска действителност

избра нов бей Джаба Хатинянката

рязаните е един

Честит Шопар байрам, аркадашлър!!!

Двама диригенти- фалшив оркестър.

А от 6 май България с двама министър-председатели !