Коментари - Най-много пари от агенциите ще получи ДАНС - близо 116 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че как иначе бе, децата на АБФК нема да ходат гладни.ЩотУУУ те са там у дансата бе у преименуваната дс.След като самите АБФК ги осигуриха като дигнаха тавана за пенсиите-за тех е,за пенсионираните фуражки-резерва на партията,за пенсионираните куки от дс,живички са не ги мислете...Вие да не си мислите че тоа таван беше вдигнат заради некои други.хаха...Сега требва и техните дечица да бъдат "стимулирани".Ми нали за тва са ходили по горите некога.И секаш всички фирми не са техни.Ама друго си е да имаш нещо сигурничко нъл тъй дрОгарЕ

Тези пари за държавна сигурност или несигурност ги даваме ...

Мхм, ще дават на ДАНС, че те много неща знаят.

Да, да, давайте милиони на комисии, агенции, министерства, депутати... и т.н., и т.н. Държавата е богата, има... Само народа е беден.

На последно място е държавния резерв с приходна част от 2 млн лв и разходна от 121 млн ????? И защо твърдите, че ДАНС получава най-много тогава ???? А да не говорим, че в този държавен резерв е голямото плюскане! Той се опреснява всяка година, а миналогодишното попълнение се развързва на "наши" хора на смешни цени!!

И аз чакам да видя как Горанов ще похарчи едни милиарди до Нова година!

Ще ги похарчи, зер! За тия измамници 3-4 милиарда са си като коледен бонус за пенсионери.

Всички тея вършат едно ГОЛЯМО НИЩО!

Всички тези агенции до една са за закриване. Полза от тях няма и не може да има, защото замисълът им е ялов, а изпълнението е ясно и без коментар. Каква полза има от КЕВР, СЕМ и други паразити? Някой може ли да каже ДАНС с какво точно се занимава, след като всеки ден четем например за тежка етническа престъпност, при което никакви мерки не взимат другите паразитни държавни органи като съд например. През разградения двор щъкат чалми и всевъзможни бежанци, виждаме ги по улиците, къде точно ги е спрял ДАНС и подобните му паразити? В същото време планини от пари се изливат върху тях от бюджета, т.е. от нашите данъци. Е как ще я бъде тази държава.

Не знаеш ли, че работата на ДАНС е да подслушва опозицията и да спрята мечки на всеки, който не се кланя на Б.Б.?

Е сега вече ще се гордеем всички с огромната си сигурност. И то не каква да е, ами национална! По всички села и махали, вече всички са сигурни. Може да изхвърлите катинарите и ключовете!

Dance with me /Танцувай с мен/.

Е па съвсем нормално! Тая агенция може да ти съсипе живота до девето коляно, ако си посочен. Хрътките, които работят там трябва да се предани!

ДАНС агеницията, която избира ВСС, ха-ха, онези с нобявените досиета и оня 1974 набор, с баща полковник на ДС, безобразия!

Разбира се, че ДАНС ще вземе най-много пари. Пази сикаджията от враговете Му. И от миналото Му.

агенцията която е най Ялова ще вземе най много пара.... норамлно батките са именно там....

Затова и си раздават Коледни бонуси по 2000 лева всяка година, от създаването си до сега.

Жална ни майка докато не разкараме тези плиткоумни идиоти от ГЕРБ.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

истинатааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!!

А за ДАТО колко млн.?

Нормално е да се дават най-много пари за агенцията, която обслужва интересите на крадците-управляващи.... нали тя им пази гърбовете и разбива по поръчка конкурентни фирми, на когото кажат. И как най-вярното "куче на властта" да го оставиш без повече пари... н али ще вземе да ти прави номера, а пък така- чудесна новина за тези, които се възползват максимално от помиярските им услуги. Да не си мислите, че ДАНС се бори с корупцията или престъпността- това е инструмент на МАФИЯТА-ДЪРЖАВА!

Полицейска държава

При "авторитарен" режим, не би могло да е друго !!!

ЗА ТОЯГАТА !!!!!

СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ГЛАСУВА ПОЖИЗНЕНОСТ И НАСЛЕДЯВАНЕ НА СЛУЖБИТЕ ДАНС, МВР, МНО, РАЗЛИЧНИТЕ СЪД-ове, ПРОКУРАТУРи , И, НА КОСЪМ СМЕ ОТ ПОЖИЗНЕНО ДЕПУТАТСТВО !!!!! ДС !!!!

Аз разбирам ДАНС да получи пари, но бъдат и персонално отговорни всичките. Да се борят активно с актуалните проблеми, не само да пазаруват неща за антитероризъм. Следващият атентат може да убие 30-40 човека, но пък продължаващото бездействие за борбата с корупцията ислямизирането на ромите, потенциалната гражданска война поради мизерия, ще погубят стотици хиляди. Активна борба с активни действия. Срам за цялата държава е пример като онзи човек с 0,3 грама марихуана в затвора, а в същото време хиляди брадати хора чертаят новата граница на българия и нейното ислямско бъдеще. ДАНС да не пише докладни, а да работи оперативно да респектира "българските" граждани!

Комисията за борба с корупцията : Приходи - 40 000лв Разходи - 25 000 000 лв. Тук ще е 'Яка" борба ! Не е ясно как ще се погаси разликата от 25 милиона лева ? Дано поне от "Даренията" да се получат нещата. А, не знам защо хората възприемат думата - Дарение, когато се отнася за държавна институция, по малко по-различен начин ! Защо не я кръстят направо комисия по Корупцията !?

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество ще разчита на дарения. Вероятно от "благодарните клиенти" "Заложените харчове на ДАНС са 115 689 400 лв. като за персонал са 101 721,900 лв, а приходите - 200 000 лв." И това не е новина. ДАНС отдавна е активна за упражняване на натиск и тормоз върху бизнеса. "Скубането" даже ще се засилва, но явно пак няма да отчитат пълния размер на "прихода"

веднъж да дадат публиен отчет тия каква работа свършиха срещу баснословните суми! 0! На геврека дупката! Хрантутници!

на вятъра

Най-много пари ще получи ДАНС от агенциите От агенциите най-много пари ще получи ДАНС

пиши му двойка на неграмотника!

ЗАПЕТАЙКАТА СЛЕД АГЕНЦИИТЕ ! САМО ЗАРАДИ УЧАСТИЕТО - (3), :))

Сметки на Каймановите острови ,гръцки острови сменили собствеността си , Барселонски апартаменти , имоти ползвани ''безвъзмездно'' и т.н и т.н. до национални предателства.

за да пазят миризливия задник на обратнатаб тиква и на оня дебил с апартаментите, при данс нещата ще са страшни- всички ще висят на въжето

Да живее ДС-то.Направо не знам кой е останал в тая "държава "

Ми естествено бе хора, това е полицейска държава , кво очаквате , за здраве ли да се дават пари?..... наивници глупави

Как няма да получат най-големия бюджет след като повечето, които го гласуват са агенти. Да започнем от шефа на парламентарната група на мнозинството - служител на ДС. И това ако не е конфликт на интереси, не знам какво е. Агенти на службите гласуват заплатите на шефовете си - само в БГ.

Няма свързани интереси никъде в държавната администрация, бизнеса, депутати, прокуратура и т.н. Нали Цачев пита Горанов в " Шоуто на Слави" за апартамента му. Горанов веднага отговори, че е на кръстника му. Какво толкова, и те са хора политици, висши държавни служители- трябва да ядат трюфели, да имат скъпи любовници и автомобили, охрана, скъпи имоти, бизнес интереси и т.н., както всеки нормален работещ български гражданин си позволява всичко това с заплатка от 500- 600 лв. масово в България, защо те да не могат? Народа се оял, те пък няма.

Данс, Боркор, спецпрокуратура, Дкевр и т.н.- все агенции с държавни служители, дотук добре. Агенцията за чужденците- колко години са взимали незаконно пари от чужденци, под носа на служби, правителство, министри? Данс. Боркор, спецпрокуратура назначавани от правителство и министри, какво са правили токова години, да не забележат нищо. Доклади на ЕС за корупция и журналисти осветлиха случая. Всяка година частни ЕРП искат увеличение с 8- 20 % на тока от Дкевр? Дкевр никога не е отказал увеличенията, щото щели да фалират ЕРП- ми като фалират други ще ги изкупят или ще получат лицензиите- това " твърди либералната и пазарна икономика" която възхваляват точно тези ЕРП и Дкевр. Депутати и политици искат опрощаване на 55 млн. на Домусчиев. Пък не искат нормални заплати за работещите българи в България на ЕС- средната заплата да стане поне колкото средната минимална работна заплата в ЕС- 600/ 800 евро

Силовите са на почит при мутрогерберасите че те са им защитата за властта:(((( а баламурниците дето плащат и осигуровките им и разходите им нека да си траят още....

Е няма такова заглавие!!!! ДАНС освен от бюджета, от кои агенции ще получава пари??? Да бяхте написали "От агенциите, ДАНС ще получи най-много пари-...." щеше да има милион пъти по-добре....

Правилно! ДАНС е служба с огромни успехи. Тя разкри и предотврати кражбата чрез КТБ и Олимпик, засече и залови Христо Бисеров, неутрализира опита за атентат на летище Сарафово, да не говорим за опита на Връбка Трафопоста да купи ЧЕЗ. Там има такива суперагенти, че Джеймс Бонд ше си изгризе потника от завист.

Няма как иначе. Знаете ли още колко дърводелци трябва да назначат?