Коментари - Бейби бум в "Майчин дом" за Баба Марта - 23 бебета за 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер, ама бг по ген или само по паспорт?

Римлянките вече раждат в Европа и на това се дължи резкият спад на раждаемостта!

Защо Киата, а не Светлана? Защо Никол, а не Николона?..

Киара = техническа грешка

хопе итсова пак забрави български и проговори на академичен езир.

Българчета ли са?

Хубава новина ! Честито! Само дано по -малко г лу пачки си кръщават децата никол,щото е по -модерно ,риш ли , да е по международно така

Да ти имам проблемите...

България за пръв път в цялата си история има под 50 хил. новородени за година, обаче сороспиите за бейби бумове лалат…и какво е това бейби, бре скапани кретеноиди??? български е знаете ли?

Българите от 34л5г си раждат децата в чужбина, където им е работата, къщите, българските училища, българските църкви, живота Останахте циганите на Тодор ЯШАР Правешки в НеРеБе-то.

Ако този "велик ""бум"" " се запази цяла година в София ще се родят 8395 деца, на милион и половина население вие си го сметнете за каква трагедия става въпрос!

Кляфките вече претендират за много екстри,кой нормален мъж ще си ебе живота да си загроби живота и да е роб Затова се раждат малко български деца,от другата страна пък при циганите се ражда неконтролируемо, всяка година по едно

По малко ражфания по малко кифлярки

Колко от тях са българчета?

ееее, в рассия има окоо 150 народа, ако не са ги затрили де! в щатите са още повече! а ние в България сме ограничена количество, можем хда се преброим! българи цигани турци, евреи, гагаузи, гърци арменци! да прощават тия дето съм ги пропуснал, ако има де! а хората по света делят населението само по един показател- работиш и плащаш данъци не работиш и си на социални!познай кого не харесват!!!

Не знам колко си бил в Америка, но по-расистка държава няма. Само един пример: на майкъл джаксон ще му вземат всичко и ще го осъдят дори и след смърта му.

Току що звъннах на близка роднина, която работи Майчин дом, дори в момента е нощна смяна. Каза, че само 4 бебета са българчета. Това е срамно ! Потресена съм.

Тази държава няма бъдеше. Българките спряха да раждат, а сигани и араби се кучат като зайци.

еее, що си потресен, бе българино! прави деца, сега му е времето! рано се стъмнявая, късно се разведилява, има време и за сън, и за любов!

Заради безразборните си връзки няма българка, която да е имала някакво възпалително, инфекциозно заболяване на половете органи. Как да раждат като са увредени? Много жени си слагат спирали, пият противозачатъчни, ползват презервативи.. не им се ражда бе човек, що не разбереш?

еее, митьо, ми то според тебе, излиза, че ромейките имат по голяма пут..кина хигиена по голяма полова култура, и по сигурна контрасептика от бългорките бе?! ми ако си прав, то излиза, че наистина те са по хора от нас, българите!

бричет, ми то за да има жавета, си трябва секса , дету му викате5, и жени дето да раждат, бе братчет пък вие ги ни ибети, пък и да ибети ония дет ги ибети нискат да раждат,бебрачет

Джулай морнинг явно е работел, ама май само за тези, които искат да имат деца. Българите ги убиха запушвайки им устата с хляб и салам. И най-лесно се убива народ като го храниш и задоволяваш във всичко. Експериментите с мишки са ги правели още през 1953 година, мауз парадайс (диро вече се пази и от латиница). Циганите не се хванаха на тази въдица на супер образовани и фит и полезни само за себе си.

В България сиганките и туркините раждат, българките само се еват, за деца не мислят.

Те от безразборно еване са толкова увредени, че и да искат не могат да раждат.

Циганки на 33 години с 11-то дете и вече баба. Голяма радост!

Задържали са ги, да не се пръкнат на 29-ти. Трябва да си доста бавен за да не загрееш.

Има ли българчета сред тях?