Скандал в НС: БСП поиска оставката на Жотева със снимки

Нов бурен скандал се разигра между ГЕРБ и БСП в парламента заради оставката на члена на Съвета за електронни медии (СЕМ) Бетина Жотева. Левицата напусна залата.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в НС: БСП поиска оставката на Жотева със снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборът на плевнелиев да сем-чампоева, настройва хората срещу герб и е обикновен агент провокатор!

... бе ти на (мене ли ша ми говориш)... жопева...

"Елена Йончева нарече Жотева "палач на свободата на словото" На какво основание една държанка на "свободното"слово нарича Бетина Жотева "палач"?Къде е техния лидер на ПЕС и неин близък интимен "приятел"да ги приветства със "Здравейте,циркаджии"?Те се самозабравиха и освен да пречат на Парламента да работи друго нищо не правят и не могат да направят.Крайно време е тази ретроградна мафиотска партия БСП наследница на БКП да бъде забранена.Те са вредни за България!

За забрана са Герб. А защо да ги забраняват? Ти от бившите комунисти ли си?

простакесата жотева да напуска? за буда се разнасяха записи на криминални престъпления за които се лежи в затвор и нищо, а за простакесата кво? станала на криво и напсувала една журналистка само защото последната била по-голяма професионалистка от нея. Ми това се е обикновена злоба, характерна за нискоинтелигентните и алчни гербери. Ако се махне жотева, то трябва да се разкарат и 90% държавни служители, все герберски калинки.

Отправянето на заплаха със саморазправа, мисля че е подсъдно! Още повече, че Чампоева има властта да го направи! Нека сравним случаят с Перата, който заради един шамар, ще лежи три години! Какво е имала предвид Жотева с тази закана? Нека тълкуваме: лека, средна или тежка телесна повреда?

Ами като заплахата за саморазправа е подсъдима ФА Я СЪДЯТ БЕ! Нали този ВСС е подбиран от ДС доносниците Гоце и Доган, тоест - техен си е! Само че има една малка "подробност", която явно ти убягва - ТЯ, ЗАПЛАХАТА ЗА САМОРАЗПРАВА ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ КОНКРЕТНО В СЪДА И ДА Е РЕАЛНА И КОНКРЕТНА! И така - заплаха ЗА КАКВА ТОЧНО САМОРАЗПРАВА СИ ВИДЯЛ И РАЗБРАЛ? КАТО ФАКТ? Да я оскубе ли, да я набие, да я цензурира, уволни,..., КАКВА ТОЧНО САМОРАЗПРАВА? Нали за това твърдиш, че трябвало да бъде съдена. Друг "детайл" е, че дори и някой да опита да я съди, не само че няма дамоце, НО И НА БСП НЯМА ДА ИМ СВЪРШИ РАБОТА ТОЗИ ЦИРК, защото това бе може да станд избора до 2 месеца, когато е избора на новия шеф...

Ако си отворите устата още веднъж за мен, ще видиш какво става" Я ти кажи сега, това какво е? Вие, икономическите емигранти, по ги разбирате тези работи.

Да видим обаче реалния СМИСЪЛ, КОНТЕКСТ И ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ НА ДВЕТЕ ЗАПЛАХИ - тази на Жотева и на този боклук, откровен лъжец, подстрекател и подбудител към размирици и религиозна конфронтация - Бирали. В първия случай имаме сдърпване между две жени, едната се е почувствала несптаведливо нападната и оклеветена, отговорила е с някаква смътна неясна закана... ПОСЛЕ СЕ Е ИЗВИНИЛА! Добре, БСП и журналистката ЯВНО НЕ ПРИЕМАТ (САМО) ИЗВИНЕНИЕТО й, ИСКАТ ОСТАВКАТА Й ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА СЕМ,... разбирам го! НО ВИЖТЕ ДРУГИЯ СЛУЧАЙ - САМОТО БСП И ВИДНИ ТЕХНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕПТЕКЪСНАТО АЛАРМИРАТ ЗА ЕТНИЧЕСКЙ И СОЦИАЛНИ, РЕЛИГИОЗНИ НАПРЕЖЕНИЯ, дори говорят ЗА ЦЪКАЩА БОМБА, КОЯТО НЕИЗБЕЖНО ЩЯЛА ДА ИЗБУХНЕ!!! ТОВА -НА ФОНА НА ТРЕСЯЩАТА СЕ ОТ ТЕРОР И ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ НА РАДИКАЛНИ МЮСЮЛМАНСКИ ТЕРОРИСТИ И ГРУПИ, НА РАСТЯЩО НАПРЕЖЕНИЕ СРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!! НА ФОНА НА ОТКРИТИ СЛЕДИ И КЛЕТКИ НА ИСЛЯМСКАДЪРЖАВА В БЪЛГАРИЯ, на фона на МИГРАНТСКАТА ВЪЛНА, СТРАХ И ПРОБЛЕМИ И В БЪЛГАРОЯ!!! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ - ПРИ ПОЛИЖЕНИЕ, ЧЕ ТОЗИ НАЙ-НАГЛО И ОЧЕВИДНО ЛЪЖЕ, ЗАЩОТО ТОЧНО ТОЙ, по-точно СЕМЕЙСТВОТО И ОТРОЧЕАТА СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, ТЕ СА БИЛИ АГРЕСИВНИТЕ, ТЕ СА ЗАПОЧНАЛИ БОЯ И СА НАРАНИЛИ БУЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!! И НЕ ДАМО НЯМА ИЗВИНЕНИЕ И СЛЕДА ОТ ПОКАЯНИЕ, НО И НАЙ-НАГЛО ТОЗИ БОКЛУК ЛЪЖЕ И СЕ ЗАКАНВА НА КОГО!?! НА БЪЛГАРИТЕ!!! НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!! НА БЪЛГАРСКИА НАРОД И ХРИСТИЯНИТЕ!!! И НЕ Е АРЕСТУВАН, НЕ Е ПРИЗОВАН! А БСП Е ВЪЗМУТЕНА В ПАРЛАМЕНТА САМО, ЕДИНСТВЕНО и ТОЧНО ОТ ... ЗАПЛАХАТА, глупавата заплаха на Бетина Жотева, КОГАТО РАДИКАЛНИ ТЕРОРИСТИ РЕЖАТ ГЛАВИ, ВЗРИВЯВАГ БОМБИ, ПРЕГАЗВАТ И ИЗБИВАТ НЕВИННИ ХОРА ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА, и ТОЗИ БОКЛУК ПРОВОКИРА И СЛЕД ТОВА ПУБЛИЧНО ЗАПЛАШВА!!! БА ... РЕЛИГИОЬНА ОСНОВА!?!?!?!?!?'!?!?!?!!?!

Аз имам един съвсем прост въпрос към българските управници и служби, към парламента и особено към депутатите на БСП и лично към Стефан Данаилов, а и към Елена Йончева и инзи толуп - Алекдандър Симов, дето умира да се прави на умен. И той е във връзка със следния абзац от статията: "Кокато парламентът обсъждаше доклада на СЕМ за миналата година, от "БСП за България" настояха да се дебатира оставката на Жотева заради скандалната й реплика към журналистка: "АКО СИ ОТВОРИТЕ УСТАТА оЩЕ ВЕДНЪЖ, ЩЕ ВИДИШ КАКВО ЩЕ СТАВА". Жотева ВЕЧЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА ПОВЕДЕНИЕТО СИ, но не се оттегли от СЕМ и дори заяви, че ще си търси правата в съда, защото била оклеветена." Тук става дума за личен конфликт и заплаха, те искат оставката на Жотева, въпреки че тя се е извинила - добре, това го разбирам. Но я сега вижте пък това, което се случи само преди два дни: ============ "Следващия път някои от мюсюлманите няма да се сдържат и мога да Ви го кажа много отговорно, защото в момента мюсюлманите са много притеснени. ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗПУСНЕ НЕЕВИТЕ СИ!,!?!? ТАМ ВЕЧЕ НЕЩАТА НЕ МОГАТ ДА СЕ УДЪРЖАТ, ПОВЯРВАЙТЕ МИ!?!?!? ============ Това СА ДУМИ В ЕФИРА НА БЪЛГАРСКИТВ ТЕЛЕВИЗИИ НЕ НА НЯКОЙ ДРУГ, А НА ЗАМЕСТНИК-ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ Бирали Бирали!?!?!

Какво общо има заммюфтията Бирали с простотията на Жотева? Милиционер от ГЕРБ може ли да го обясни? :)

Добре, щом трябва всичко подробно да ви се ибяснява. ОБЩОТО Е, ЧЕ И ПРИ ДВАТА СЛУЧАЯ СТАВА ДУМА ЗА СКАНДАЛИ, СВЪРЗАНИ С ПУБЛИЧНИ ЗАПЛАХИ, ОТПРАВЕНИ ОТ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА НА ПУЛИЧНИ ПОСТОВЕ. И че И ПРИ ДЕАТА СЛУЧАЯ ИМАМЕ ПРОВОКАЦИЯ ОТ ЕДНАТА СТРАНА В КОНФЛИКТА, И ТАЗИ СТРАНА И ЛЪЖЕ ПУБЛИЧНО, СЛЕД КАТО Е ПРОВОКИРАЛА ПЪРВА КОНФЛИКТА, а ... СЛЕД ТОВА ПЪРВА ПЛАЧЕ И СЕ ОПЛАКВА, ПУБЛИЧНО ЛЪЖЕ! А РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ СЛУЧАЯ С Жотева ИМАМЕ УЗВИНЕНИЕ, ДОКАТО ПРИ ДРУГИЯ ИМАМЕ НЕ САМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С ЛЪЖА, НО И ОТКРОВЕНИ НЕДВУСМИСЛЕНИ ЗАПЛАХИ! ИРАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВАТА СЛУЧАЯ И ЗАПЛАХИ Е ОГРОМБА, ОТ НЕБЕТО ДО ЗЕМЯТА, СЛУЧАЯТ С ЗАМ.ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ, КОХТО ОТКРОВЕНО НАСАЖДА РЕЛИГИОЗНО НАПРЕЖЕНИЕ И ОМРАЗА, КОНФРОНТАЦИЯ Е СНЕИЗМЕРИМО ПО-ГОЛЯМА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОДТ, и това е очевадно! НО БСП МЪЛЧАТ ЗА НЕГО, А ИНАЧЕ ОРЕВАХА ОРТАЛЪКА КОЛКО ОПАСНО БИЛО ПОЛОЖЕНИЕТО И КАКВА БОМБА ЦЪКАЛА В БЪЛГАРИЯ!!! Да ти цитирам ли някои такива изказвания на хора от БСП по въпроса, за да видиш колко са загрижени НА ДУМИ, при конкретен повод?

Тапанарите от бесепето шо не искаа оставката на оня де искаше да мачка народа с танковете. Ние не сме забравили предатели долни на българските ценности.

жотева като си отвори устата.... леле мале какви неща стават само! магьосница! тава е другарката жотева, скъпи тал'визионни зрители!

Да вземат да МАХНАТ новините на турски език по Държавното радио и Телевизия. Политическите поръчки на ДПС СВЪРШИХА. Вече са извън властта. Ако искат да правят новини на турски, нека ходят в Турция.... А на мястото на Новините на турски език, нека да ВЪРНАТ новините на Руски или английски, които имаше преди години, когато ДПС с политическа поръчка си сложи Шпионите в Държавното ни радио и Телевизия. Всички Турски Шпиони- ВЪН от телевизията и радиото...

"Това, че съм добър артист е ясно. Винаги съм смятал, убеден съм, че срещу жена не може да се говори остро. Никога не съм казал нищо лошо за никоя жена, която ми е направила и най-лошото. Особено, ако е красива и пикантна жена, макар че вече и годините говорят, добави Стефан Данаилов. Излага се Ламбо. Красотата и "пикантността" на една жена не би трябвало по никакъв начин да се намесват в политически или професионални ситуации. За жалост става точно обратното.

Поредня измислен скандал, поредното отвилчане на вниманието от истинските проблеми на българите. Навсякъде цари престъпност, бедност, корупция и безнаказаност за огрони кражби, а те ни знимават с глупости. ОСТАВКА НА НС!

Никога не съм смятал тази труднодишаща "говорителка" за интелигентна жена!

Какво може да се каже за един парцал....парцала си е парцал!

Това са кадрите на Герб .Наглоста на Жотева , арогантноста и самонадейноста са обични за герберите.Те се учат от босовете си Цецо Апартаментов ,Буда Борисов и фльорцата Караянчева Кърджалйката.Простотии до шия в Герб и таркаленца с легни стани..

тъй ли?? я да видим бетина жотева чампоева съпруга на чампоев служител на външно и сътрудник на дс! работи в бнт! 1996г говорител на предизборният щаб на кандидат президентската двойка на бсп маразов бокова! що ли някак си прозира комуноидно минало незабравимо?

Разбира се че нищо ново. Тъп си и тъп ще си останеш. Нещо по същество може ли да ти роди манерката или едно си баба знае.

Бетина Жотева цяла България видя в ефир колко си нагла, затова вън от СЕМ!

bete на френски означава : звяр животно добитък глупак...

Не е верно. Не си го написал правилно. Дай пак как се пише.

баба цецка хитра селянка парти- секлецарка правосъдна деформация садийка опраскана от премиера

Кара-цвета распоретина Цветко структурен бегач Всичкото друго, е боклук А Жотева, тя е Луда крава Трябва един тъпкач за нея Д-р М.Хойков- Герберолог

Бетина Жотева откровено заплаши журналистката - всички го чухме. само Жотева не го "разбра" и отрича. Не разбирам, защо ГЕРБ я защитават! Тя от Герб ли е ? Не е ли тъмно-синя отдава?

СЕМ отдавна си е един апендикс и само Жотева му трябваше да се развони.Не може един представител на нравствен и законов регулаторен орган да се държи по този начин защото дискредитира цяла система.Все пак шоуто в Парламента допълнително вмирисва системата защото се държат като безгрижни инфантилни глупаци които са се захванали да гонят мишките докато кораба тече от всякъде.

СРАМ ЗА СВОБОДНОТО СЛОВО,СРАМ ЗА ПОРОБЕНАТА НИ РОДИНА,СРАМ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ,ДА СИ Я ВЗЕМА СОРОС И ДА НЕ Я ВИЖДАМЕ ПО ВЕЧЕ

Радев, още по- голям срам

абе, не е колкото Плювню

Защо всички свързват Жотева с ГЕРБ,разровете се и вижте от кое време тя е по върховете!!!!

Умен и ГЕРБ са две несъвместими неща!!!!! Тази некадърница Бетина Жотев все повече прилича да дърта зла бабка, само трябва да припали метлата! ГЕРБЕРАСИТЕ станахте за посмешище, жалкото е само, че съсипахте държавата ни с малоумието си.

Браво на Бети за отпора на фалшивите новини от некадърната журналистка.

ТИККВУНЧЕ как си? То по фалшиви и крадливи от вас ГЕРБЕРАСИТЕ има ли, и тази изяла се от злоба възрастна жена Жотева. Да вземе да си отиде на село и да се радва на пенсията си.

08 най крадливите сте вие Бесепарите защо ти не отидеш на село при ятаците да пасете патките

Комунистическия нагъл дженк е в паника - Борисов ще управлява целия си мандат този път...!!!!!! Това и техните придворни социолози Кънчо и Андрей го казват скърцайки със зъби - ЧЕ ЛЕВИЦАТА НЯМА ЛИДЕРИ...!!!!!! Такива ми ти работи и никакви червени лайномети КУРнелии, артелчик Велковци, Р. Овч.-овци, Кутевци и наглите палета Симов и Зарков и т. н. не помагат...

Веждичка мислех те за по- умен , да се заяждаш с Ламбо, легенда на българското кино, заради една пропаднала наркоманка и пияница не си струва ! Извини се на Ламбо и забрави за случая , а Жотева уволнете с шут в задните части и никога Държавна работа ! Няма извинение !

И какво като е легенда? Това не е кино, като политик няма да лежи на славата си не блести нещо особено

Младежа ела да му посвириш на дедовия.

Мерили две меки пиянски фишки за една дърта парантия.

тия от бесепето само искат еми един път па дайте само искат като малки деца

дето го разиграват настоящи и бивши комуняги,само лопата за вас

а за елегантния израз- моя малка мръснице- на френски, какво ще кажете? много образована тая Бетина ,бееее

След 38 НС, интелекта на "нар.представители"се понижава драстично във всеки следващ Парламент!!!!Особенно в настоящият такъв има такива "умници" че в районите от които бяха "избрани"/наложени/ни изпопадаха капите!!! То да се нарадваш на "интелект", образователелен ценз--такова чудо понастоящем е огромен недостиг в НС!!!!Много е жалко!!Почти е смешно!!!!

"Особенно" се пише с едно н, Христо. Учи се в четвърти клас.:)

Ало дир'а на вас Жотева ли ви дърпа конците, че така яростно слагате цензура като се напише истината за тая никаквица в някой пост? И вие ли драги сте на хранилка при ГЕРБ. И вас ли държат на конци бре лакеи и нещастници?

данаилов, ако бях съпруга на Бетина, веднага те извиквам на дуел. Вярно, че ти предпочиташ студентките, но госпожата не е увяхнала още. Виж достойнството ти със сигурност се е сбръчкало.

Е да ама не си, затова трай и мълчи и на избори ходи пак гласувай за тия мижитурки от ГЕРБ.

аман от геронтофили!

Аз Бети я помня като студентка още, добра си беше и намери кого да завърти, тогава лектор в университета в Будапеща :)

Пореден силен парламентарен ден, в който управляващите защитиха ценен кадър, като правилно омъжващата се Бетина Жотева, а опозицията атакува управлението по ''изключително важен" за цялото общество и развитието му казус. Г-жата Жотева звучи като депесар - със сложната ''хибридност" да обяснява глупостта си и да стиска до кръв постове и власт. Дерзайте - то и циганските бунтове, а и задаващите се зимни неволи и изнемогване ще ви изненадат след заслужената ви парламентарна отпуска.

ех става за ебане таз бетка сочна е даже е добра и за GANG BANG ДА ЗАДОВОЛИ ГРОБАРИТЕ НА ГВАФЧЕВ ТЪПАНАРА И АЗ БИХ СЕ ВКЛЮЧИЛ ЗА ИЗПРАЗ

...ПОД СЛЪНЦЕТО! ГЛУХИЯ ИЗМИСЛИЛ ТЕЛЕФОНА СЛЕПИЯ ИЗМИСЛИЛ ТЕЛЕВИЗОРА А ЗАЕКВАЩИЯ УЧИ ДРУГИТЕ КАК ДА ГОВОРЯТ.ПИТАМ СЕ КОГА НАЙ ПОСЛЕ ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО?

И за какво ни е СЕМ ? 26 години чалга т.е. цигания. Допълнително пудели с папионки, "професори", у-кащи реклами за сухота и още, и още. С тези пари можеха да се поддържат десетина кухни за нуждаещи се.

Занимават се с глупости, а толкова важни неща има за решаване - войната по пътищата, съдебната система, Черноморието, социалната дейност и мн.други.

Дори записана твърди, че била оклеветена. Ама, то какво да очакваш, щом е от квотата на Плевнелиев в СЕМ...

ТА не разбрах за какво иде реч. Записана, как една мърла гравитираща около бсп я провокира с неверни твърдения. Нормална реакция на нападнат човек да се защити. Оставка незабавно но циркаджиите от бсп, да напуснат незабавно парламента. Не им плащаме да разиграват евтино театро.

Бети, не се подвеждай по Макрон, в България няма толкова геронтофили....

Прегледайте книгата на Марко Пицути "Скрити манипулации".Там е казано всичко за медиите. Какъв СЕМ,какви пет лева?!

които са в тоз "бурен скандал", за енщо стават ли ? Може и тях да ги изметем, като тази бетинка-калинка?