Бесарабски българин загина на фронта в Украйна

В Измаилски район обявиха ден на траур за Владимир Иванов

Обратно в новината

Коментари - Бесарабски българин загина на фронта в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да почива в мир, но каквото е търсил си го е намерил, защото толкова време на тези ''българи'' не им дремеше, че забраниха изучаването на български, горяха българския флаг а те си траеха и подкрепяха извършителите. И престанете вече с това ''българин'' че преиграването ви е жалко и смешно.

Русия нападна Украйна по тази причина, Русия е агресор, а Украйна - жертва! За Украйна тази война е Отечествена!

САЩ искаха да поставят Русия на колене.И използваха Украйна като инструмент за това.Украйна се съгласи да изпълнява тази роля и сега плаща висока цена !!!

България е горда, че е член на НАТО и Европейският Съюз, САЩ е наш съюзник. Русия ни обяви за враг, което прави Украйна наш съюзник.

Още един дето е решил че ''представлява'' България:)))))))

България е горда, че е член на НАТО и Европейският Съюз, САЩ е наш съюзник. Русия ни обяви за враг, което прави Украйна наш съюзник.

“ Престъпления от омраза и реч на омраза Речта на омразата насърчава публично омразата или насилието срещу лица или групи от лица въз основа на определени атрибути и може да бъде законно наказана. Трябва, обаче, да се прави разлика между речта на омразата и престъпленията от омраза. Разграничение между речта на омразата и престъпленията от омраза Почти всяко престъпление, регламентирано в закон, може да се счита за престъпление от омраза, ако са налице двата необходими елемента - да бъде признато от закона за престъпление и да има дискриминационен мотив. Докато речта на омразата е специфичен вид престъпление. Това е публично изразяване, което разпространява, подтиква, насърчава или оправдава омраза или насилие спрямо дадено лице или група хора, въз основа на определени атрибути, като например раса, етническа принадлежност, пол, възраст, сексуална ориентация, убеждения или здравословно състояние, с мотива да се накърни достойнството на засегнатите. За разлика от престъплението от омраза, речта на омразата няма елемента на „основното престъпление“. Това означава, че ако речта на омразата не съдържа дискриминационен мотив, няма да е налице престъпление, което да бъде разследвано. Тогава тя е само изразяване на даден човек. Това означава, че като понятие престъплението от омраза е много по-широко от речта на омразата ВАЖНО Речта на омразата и престъпленията от омраза имат определени сходни характеристики, а именно, и двете са мотивирани от омраза или нетърпимост към лица или групи хора въз основа на определени техни характеристики. Понякога по време на престъплението от омраза извършителят може също така публично да изразява омраза или насилие, основани на етническата принадлежност, религията или други характеристики на жертвата. Затова в България речта на омразата често се споменава от публичните власти и лица в контекста на престъпленията от омраза и понякога се категоризира като престъпление от омраза. ”

Хайл Путлер.

Бог да го прости героя. Защитавал е свободата от руските орки, които затвориха всички български училища и забраниха българския език.

Мръсна гад краварска....ураааа

Sm3hurk0

"През есента е ранен и е изпратен на лечение в болница. След като е бил излекуван, Владимир отново се връща на фронта в батальона на морската пехота.." Като не е могъл да разчете знаците на съдбата - това е положението !

Бесарабските българи са стотици пъти по-БЪЛГАРИ от проруските пачаври квичащти в този форум!А пък са и истински щастливци с възможността та трепат руски изроди! Трепайте ги мамицата им руска! Нито един стъпил на украйнска земя да не остане жив! Скоро и тука ще висят по стълбовете руски шпиони и подлоги!

какво му пречи да отиде и да трепе руснаци. Или пък тук в България да се резвихри. А да шубето.

си лют бре. Не сме виновни, че са те сложили нощна смяна. Аре забавлявайте се със Смехурко, а аз ще си лягам.

Следващите, които Русия ще върне в средновековието са Румъния, Плаша , Литва и евентуално Финландия, ако стане член на НАТО. САЩ не са луди да водят война с Русия и ще си печелят от продажби на оръжие. Колкото повече седим далеч от конфликта с Украйна , по- добре за нас, защото НАТО ще се разпадне, както ЕС тръгва по тази спирала след излизането на Великобритания.

Ама много ти се иска беееее! А руска пачавро? Само че ако си малко по-грамотен , ще разбереш че руската кочина върви по-същия път по който мина СССР-то! Само ,че за теле като тебе това е сложна материя!

не ми се вярва. Ще си почиват, а и от изброените само Полша е дразнител. А Осата е обратен.

Руската измет уби още един българин и рубладжиите се радват. Ако бяха затрили някой затворник от Вагнер, осъден от съд в кочината, щяха да леят крокодилски сълзи, тия плужеци. Русороби, сър!

не ми се реве нито за този, нито за някой от "Вагнер". Търсили са, намерили са. Не ги знам, не ги познавам, не им дължа нищо. И да занеш, че с това име не помагаш на каузата на Зеленски. А и Шикългрубер не си е падал много по славяните. А да нацито - да не забравя. Сега го приемаш за българин. Ако същия беше дошъл да ти става съсед и работи в България щеше да го наречеш навлек.

Аз съм фанатизиран националсоциалист, бе, копеле просто! Какъв ник да имам! Само славният Вермахт и славните Вафен СС поставяха на мястото им славянската измет!

Е и?

тва се чудех и аз?

На 05.10.22 бе убит българина Александър Калов в Украйна, всички български медии отразиха факта с това му име. https://dnes.dir.bg/svyat/dvama-balgari-ot-bolgradski-rayon-sa-zaginali-v-bitkite-za-hersonska-oblast https://segabg.com/node/228666 https://www.flagman.bg/article/277095 Украйна обаче удари шамар на България За Украйна убит беше Олександр, а не Александър. https://bolgrad-rda.od.gov.ua/2022/10/zahyshhayuchy-ukrayinu-vid-rosijskyh-okupantiv-zagynuv-urodzhenecz-bolgradshhyny-kalov-oleksandr/ На 05.01.23 бе убит българина Владимир Иванов в Украйна https://dnes.dir.bg/svyat/besarabski-balgarin-zagina-na-fronta-v-ukrayna Украйна обаче отново удари шамар на България За Украйна убит беше Володимир Трифонович Iванов, а не Владимир Иванов https://bessarabia.ua/ua/persona/tragicheskoe-izvestie-prishlo-v-suvorovskuyu-gromadu-zhestokaya-vojna-zabrala-zhizn-vladimira-ivanovf/ Защо българските медии крият и лъжат за истинските имена на убитите българи в Украйна? Единствения верен отговор е – защото крият насилствената смяна на имената на българите в Украйна, наричана някога у нас – възродителен процес. Знаете ли, че в Украйна от години върви процес на смяна имената на българите? Не може да се казваш Александър – ставаш Олександр. Ако се казваш Елена, ставаш Олена. Владимир става Володимир. Петър става Петро. Михаил става Михайло. Андрей става Андрий. Сергей става Серхий Никола става Микола и никой не те пита. Отиваш да си изваждаш нов документ, защото ти изтича стария и ти го сменят, край. Това в България се наричаше възродителен процес. И тук в България имаше специални декларации, осъждаше се, беше наречен геноцид.

стъпи на криво. Чакай сега как ще те нагласят. Като почнат от "русороб" и стигнат до "да ти ......" Мислиш ли, че истината ще хареса на платените?

Знаеш ли колко ми е през к...ура, как се казва? Важното е , че се опредля за БЪЛГАРИН и трепа РУСНАЦИ! Теб руска курво точно това те боли!!!!

Защо зеленото говедо праща българи на фронта ??

Достатъчно е да прочетене коментарите на проруските пачаври под тази статия , за да се убедите , че от руските изроди по долни същества могат да бъдат само бългаските РУСОФИЛИ! Слава на геройте отдали живота си в борбата срещу Русия и получовешката и популация!!! Смърт на всичко руско и проруско!

Отивай на фронта да бориш руското и да станеш герой като този. И да те прославят тук. Но със жартиера под панталона който носиш няма да отидеш нещастно педалче. Ти обичаш да правиш свиеки на топло, на завед.

Шмати по-скоро ти стегай куфарите , че тука е държава член на ЕС и на НАТО .

Ние сме троянския кон в ЕС и нато. За Шенген ще почакаме малко, ама той е следващия!

А споко , скоро ще махнем Радев и всичко ще стане както трябва

Вечна слава на героя защитил страната си от анти християнската дива орда на хан Путя късий.

Да вдигнеш ръка срещу собствената си държава , Русия е престъпление.

Че в България измираме като пилци, то с тези политици е напълно нормално да изчезваме. Какво да говорим за другите, дето са извън България?

Насилствено мобилизиран от кървавия режим на Зеленски ,както хиляди други! Избор нямаш,пращат те на сигурна смърт като пушечно месо на предните линии, ако откажеш нацистите от заградителните отряди на Зеленски те чакат с куршум в гърба,такава е съдбата на нашите сънародници!

Путин благородния режим избомбардира Грозни, избомбардира Цхинвали, избомбардира Алепо.

Унгарците и румънците си защитиха техните. А нашите управници американски агенти даже го поощряват това. Майкопродавци. За едната власт да си продадеш род и родина.

Абе нали ти казах да смениш ника , мърша русофилистична

2023-01-09 21:55:48 Хи хи (нерегистриран) Ще видим, да, аз съм зад тебе -------- ЧЕ АЗ ВИНАГИ СЕ ВОЗЯ НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА - ОБИЧАМ ДА ВИЖДАМ ВСИЧКО "ПРЕД МЕН" И НИКОЙ ДА НЯМА ЗАД МЕН !

Евалла на САЩ. Намериха си безмозъчен таран срещу Русия. Ще го похабят и после ще го изхвърлят. Съвременна Украйна е най-успешния проект на американците срещу Русия. И за всичко са си виновни руснаците. Още 2014-2015 първата поява на биолаборатория на Украйна и трябваше бум. Първия бетон на натовската база в Очаков бум. Първото котило с азовци бум. Те изчакаха тумура да обхване руските земи и сега кво. Танкове и артилерия. Вярно, руснаците ще победят. Но можеше и с много по-малко кръв. Но с такъв миролюбив президент и доверчив така се получава. Да вярва на Меркел, на Оланд, На Макрон. Патологични лъжци.

Що не прати внучето в Рассия, а го прати в САЩ?

Никой никъде не е пратил, най-вероятно пие уиски в някоe Ефбет Казино в момента

Горките бесарабски българи!!! Откажеш ли да се биеш,зад гърба ти те чакат Гестапото на Зеленски и заградителните отряди Кракен с куршум в тила!!! Не пожелавам и на най-злият си враг да бъде мобилизиран за пушечно месо от Нацистите в Киев!!! Който се е събрал веднъж с украинските фашисти хубаво не е видял! Нацистите изпращат еетнически българи, прясно мобилизирани,без подготовка, на първа линия в изпълнение на самоубиствени мисии! Това се прави съвсем умишлено за да се унищожат физически колкото се може повече българи за да освободят населяваните територии,те за Зеленски са подчовеци, пушечно месо!

Аз като гледам Кракен са на първа линия, педераст клошарски! Доскоро дъвчехте Азов и Айдар... вече ги забравихте ли?

Абсолютно безумна и излишна война в Европа в 21 век! Всеки, който участва в нея защитава не родината си, а олигарси и корумпирани политици!

Всъщност руснаците защитават родината си (и своите сънародници в Украйна), докато глупавите укри се опитват да защитават световното господство на мафията, която управлява САЩ (и ЕС)!

На чужда територия като разрушават градовете и селата на "защитаваните". Супер защита. Те и нас така са ни освободили и едва не изчезнахме, но пък загубихме половината си земи.

ПРОЕКТЪТ "РАСИЯ" ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИКЛЮЧЕН И СВЕДЕН ДО НАИСТИНА РОДНИТЕ ЗЕМИ НА БЛЯДОВЕТЕ - МОСКАЛСКОТО КНЯЖЕСТВО ОТ 13-И ВЕК !

Ами ходи да приключваш Русия, тролче, какво дращиш тук!

Но защо бе, толкова бистра мисъл не съм чул или чел никъде. Само едно не разбрах: Знае ли този ерудит защо Путин започна тази война?!

Съболезнования на семейството и роднините за тази непрежалима загуба !!! Нека потърсят сметка на подстрекателите /алчните американци/ за тази война .

От шиха зеленият по пълна програма !!!

Абе некой русороб може ли да ми каже какво точно харесва в режима на Путин ?

Русия расте и просперира, България се свива и умира. От 2008 (когато Путин издаде закона материнский капитал) до 2019 (Ковид) Русия постоянно расте по население. никой не може да посочи поне 1 година, когато Русия е намаляла От 2008 до 2019 България стремглаво и най-бързо в света са стапя по население благодарение на евроатлантическите ценности които приехме.

С риск да ти разбира илюзиийте , ще те севтна , че населнието на Рсуия хич не расте . Освен това едниствения район с положителел прираст е Кавказ :) Тези евроатлантически ценности с теб в стаята ли са сега ?

Руснаците поне са достатъчно смели и свободолюбиви, за да не се подчиняват на световният тиранин САЩ, за разлика от теб!

Руснаци свободолюбиви муахахахаххаах ебати вица

ВСУ са просто месо за манията на клоуна !!! Зеленски и ЗАЛУЖНИ са в шок от къде толкова нови сили И толкова ракети по позициите ,!!! Май както си мисля до две недели.о клоуна е ще избяга я фащ от там да командва

Викаш в шок са , дето Путин не превзе Киев за 3 дена муахахахаххаха

Как е соледар бахмут ни не от УНИАН!!!

Кога е казал Путин, че иска да превзема Киев, и кога е уточнявал колко време ще продължи руската военна операция в Украйна?!

Жалко за Украйна, поредната държава разсипана от американската агресия по света.

Тия лоши американци как я напданаха муахахахахах

Точно така.

А къФ го дирят и се мешат краварите в Украйна - на другия край на света!?

Дебили сте русоробите , дебили и ще си останете

Ако страната ни се управляваше от държавници, а не от марионетки, те щяха още в началото на конфликта преди около 9 г да дадат на всички етнически българи в Украйна български паспорти, и да окажат натиск върху украинското правителство те да не бъдат изпращани на фронта! Така направи например Унгария, за да защити етническите унгарци в Украйна!

2023-01-09 21:30:46 НЕ СА ИЗБЯГАЛИ! (нерегистриран) 2023-01-09 21:25:46 qwertyBG (нерегистриран) Прадедите му са избягали от нашите земи още докато са били под турско робство. ---- МОСКАЛИТЕ ИЗСЕЛВАТ 200 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ В ПОРОБЕНОТО КИЕВСКО КНЯЖЕСТВО ! --------- Е ПИСАЛ РАКОВСКИ В БРОШУРАТА, КОЯТО ИЗДАВА -- „РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ”, 1861Г, СЪРБИЯ

И как точно "москалите изселват" българи по време на турското робство от българските земи в Бесарабия през 1861 г. бе, непоръбен... Съвсем са ви промили мозъците с фалшива история в нпо-то на шорош...

Няма смисъл да му се обяснява. Това е украински нацистки шебек. Неспасяем случай.

Зеленото говедо хвърля българи на фронта като пушечно месо.

Как е СОЛЕДАР??? Нещо там е лава от огън за ВСУ??? Всички плачат само.клоуна е велик фюрер!!!

Още не са казали официално, но от доста места се чува, че вече са приключили и солят сланината.

Перемогата избяга като бит пееерас

Жалко, объркали са се момчетата. Да тръгнеш да се биеш срещу родината си Русия е лошо

Горките бесарабски българи!!! Откажеш ли да се биеш,зад гърба ти те чакат Гестапото на Зеленски и заградителните отряди Кракен с куршум в тила!!! Не пожелавам и на най-злият си враг да бъде мобилизиран за пушечно месо от Нацистите в Киев!!! Който се е събрал веднъж с украинските фашисти хубаво не е видял! Нацистите изпращат еетнически българи, прясно мобилизирани,без подготовка, на първа линия в изпълнение на самоубиствени мисии! Това се прави съвсем умишлено за да се унищожат физически колкото се може повече българи за да освободят населяваните територии,те за Зеленски са подчовеци, пушечно месо!

Само смени ника "Българин " на "Русофилистик" ;)

Насилствено мобилизиран от кървавия режим на Зеленски ,както хиляди други! Избор нямаш,пращат те на сигурна смърт като пушечно месо на предните линии, ако откажеш нацистите от заградителните отряди на Зеленски те чакат с куршум в гърба,такава е съдбата на нашите сънародници!

Кървавият режим на Зеленски хахахахахахахаахахаха Насилствено мобилизран хаахахахаххахахахахахаа заградитените отряди на украинците хахахахахаххахааххахахахахахах

2023-01-09 21:25:46 qwertyBG (нерегистриран) Прадедите му са избягали от нашите земи още докато са били под турско робство. ---- МОСКАЛИТЕ ИЗСЕЛВАТ 200 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ В ПОРОБЕНОТО КИЕВСКО КНЯЖЕСТВО ! СЪЩОТО ПРАВЯТ И С КРИМСКИТЕ ТАТАРИ ! ТАКА ДЕЙСТВА ИМПЕРСКАТА СЕКТА НА МОНСКАЛИТЕ - ОБЕЗКЪРВЯВА ЗЕМИТЕ, ЗА КАЖЕ ПОСЛЕ ЧЕ БИЛИ "РОДНИ" ! ТОВА МОМЧЕ, ПОДСЪЗНАНЕТЛНО СИ ОТМЪЩАВА ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" КОЕТО Е НАПРАВИЛ НА НЕГОВИТЕ ДЕДИ, ОНЯ БЯЛ В КРЕМЪЛ ПРЕДИ 200 ГОДИНИ! АКО МОСКАЛИТЕ ПОСМЕЯТ ДА ДОЙДАТ ТУК .... ПО 5 НА НОЖ !

С хляб и сол ще ги посрещаме братушките

Ето къде отиват парите на запада в Украйна, а тук лумпените дебарски и пепарски чакат Укрина да победи https://pik.bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-news1151278.html

Руснаците ни избиват, братя, да се защитим сега като изпратим оръжие за Украйна!

Избили от ФАЩ!!!!

Тука си на сигурно място. Успокой топката !

Героите не умират, защото ще живеят вечно в сърцата на благодарните поколения, като и тяхното дело за което са отдали безценният си живот. Вечна слава на героите.

Горд Еврогеец?..?

Когато е на няколко дози

Светла им памет на героите!! Дано в Бг измрат всички путлераси!!!

В задник!!! Никога няма да забравя как руски военен пилот Баби мутрата на Иванов франковско говеде за това че аз съм българин а он УКРАЙНЕЦ!! Ми и до днес сме приятели и се уважаваме Укрите са голяма напаст особено тези западните

Украинските мърши, дращещи по нашите сайтове, не се свенят да намесват иманата на Левски, Ботев и т.н. Голям мерак им е, ако се намери естествен идиот тук, да отиде и да се бие за нацистката хунта в Киев. И тоз г-н не е българин. Прадедите му са избягали от нашите земи още докато са били под турско робство.

Вата , смешно е точно ти да пишеш за идиоти

Е на едно място меришещо и вечно оцикано от негри мангали и т.н Питай кой е бащата а ???

Е ВЗЕЛ ПОВЕЧЕ БЛЯДСКИ СКАЛПА, НАШЕТО МОМЧЕ ! БОРИЛ СЕ Е ЗА СВОБОДА И НЕЗАМИСИМОСТ ОТ МОСКАЛНСКИЯТ БАШИБОЗУК! БОРИЛ СЕ Е КАТО ЛЕВСКИ, БОТЕВ И РАКОВСКИ ...ЗА СВОБОДА ! МИР НА ПРАХА МУ !

Вън руските варвари от Украйна!

Акакво стана с нашият Глиги?

На 05.10.22 бе убит българина Александър Калов в Украйна, всички български медии отразиха факта с това му име. https://dnes.dir.bg/svyat/dvama-balgari-ot-bolgradski-rayon-sa-zaginali-v-bitkite-za-hersonska-oblast https://segabg.com/node/228666 https://www.flagman.bg/article/277095 Украйна обаче удари шамар на България За Украйна убит беше Олександр, а не Александър. https://bolgrad-rda.od.gov.ua/2022/10/zahyshhayuchy-ukrayinu-vid-rosijskyh-okupantiv-zagynuv-urodzhenecz-bolgradshhyny-kalov-oleksandr/ На 05.01.23 бе убит българина Владимир Иванов в Украйна https://dnes.dir.bg/svyat/besarabski-balgarin-zagina-na-fronta-v-ukrayna Украйна обаче отново удари шамар на България За Украйна убит беше Володимир Трифонович Iванов, а не Владимир Иванов https://bessarabia.ua/ua/persona/tragicheskoe-izvestie-prishlo-v-suvorovskuyu-gromadu-zhestokaya-vojna-zabrala-zhizn-vladimira-ivanovf/ Защо българските медии крият и лъжат за истинските имена на убитите българи в Украйна? Единствения верен отговор е – защото крият насилствената смяна на имената на българите в Украйна, наричана някога у нас – възродителен процес. Знаете ли, че в Украйна от години върви процес на смяна имената на българите? Не може да се казваш Александър – ставаш Олександр. Ако се казваш Елена, ставаш Олена. Владимир става Володимир. Петър става Петро. Михаил става Михайло. Андрей става Андрий. Сергей става Серхий Никола става Микола и никой не те пита. Отиваш да си изваждаш нов документ, защото ти изтича стария и ти го сменят, край. Това в България се наричаше възродителен процес. И тук в България имаше специални декларации, осъждаше се, беше наречен геноцид. В Украйна в момента е същото. Беше премахнат статута на българският език като малцинствен, а българският език беше изхвърлен от образователната програма на Украйна. До 2013 г. в Украйна имаше български училища. Знаете ли колко са сега българските училища в Украйна? Нула, нито едно. Останаха само така наречените „български неделни училища“, но те не са български, защото в тях децата изучават българския език като чужд само 1 или 2 ч. седмично. Новият закон за образованието приет в Украйна забранява изучаването на повече от 2 часа седмично български език.

Отиваш да си изваждаш нов документ, защото ти изтича стария и ти го сменят, край. ///////// боже, какви сте дебили всички руски тролове! БУХАХАХАХАХАХА

да беше написал нещо защо българските медии излъгаха, че са загинали Алескандър и Владимир, а украинските - Олександр и Володимир Правилото на троловете като теб е да приказват раздути глупости, да са далеч от истината и никога да не цитират документални истини

А нас ще ни викнат ли като подизпълнители по обществените поръчки, да работим по европроектите с евросредствата по еврофондовете и да земеме по некой лев субсидии?

Посрещнах новата година в компания и с един бесарабски българин.Той каза следното : Преди войната поне 90 % от тях са симпатизирали на русия,а сега е точно обратното 90-95 % са против русия. Това е истината !!!

А баба си от Мексико питал ли си? Ти хнаеш ли, че за да получават помощи от Европа, никой не признава симпатии към Русия, дори и да иска. Просто ще загуби привилегиите си. И това е отвратително. Това значи, че за пари са готови да продадат и родната си майка, което е типично за новата Украинска държава. Жалко, че сънародниците ни заприличаха на тях.

и един мармот завива шоколад нали еврогейски тролЕЙ?

АНАЛ... лизатори сте смешни ... Дава запада какво ??? Ми нищо само пропаганда !!!! Мордер??? Корнсевна кутия !!! Брадли??? Снаниол за идиоти!!! А франсетата дават ТАНКОВЕ НА ГУМИ но от 1979 г Не са ли малко стари а ??? Боже колко дебил тука