Бесарабски българин сред пленените украински моряци

24 украински моряци са арестувани по подозрение, че са преминали незаконно държавната граница на Русия

Обратно в новината

Коментари - Бесарабски българин сред пленените украински моряци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато са го пращали на тази Провокация , той е знаел къде отива ! Те не са арестувани по подозрение , а са го направили и са се държали провокационно ,но номера не е минал и много се отрекоха от подръжка на Порошенко , традиционната Меркел поддъжница и Макрон и много още ! То и Фамилията на този „българин “ е много Влашка ! Не ни заблуждавайте повече ! Решението е едно България да изгони позорно Украинския Посланик от България и никаква подръжка на Порошенко ,който иска да ги подържа да заминава и там да ги поддържа ! България иска да живее без Война , а Украйна щом Умишлено я пали да се изолира от България ,но трябват нови избори и Ново Правителство Национално Отговорно !!!

Слава на Героя! Да чуят моми и момци по сборове и по седенки; юнаци по планините, и мъже в хладни механи: какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!

На тоя никакво Българско гражданство. Да си държи украинското.

Тебе пък ДАНС трябва да те провери не работиш ли за чужда и враг на България !

Да пратим на негово място шкембе войводата!

И как така е българин бе господа???след като си е украински моряк????че нещо незная да се назначават във войската хора с двойно гражданство... Престанете да въргаляте България в порошенковите лай,а защото и на нашите дебили може да им се стъжни ако продължават да си затварят очите пред украинските провокации..

Е-е-е-ех, Варимезов, Варимезов, що не си стоя в къщи да вариш и да мезиш, ами си тръгнал да се ебаваш с рашките? Ама, айде, поне си отървал кожата! Ха сега тати да носи в Русия ракийка, та дано те пуснат по-скоро!

Двама агенти на украинските служби са били на катерите с цел да накарат екипажите да стрелят по руските граничари. Стрелба обаче не е имало! Етнически руснак или пък етнически българин няма как да стреля по свои.

Толуп войвода да вдигне армията да го спасява.

Путлер взима заложници. Но когато другите го правят им викат "терористи". Също както в Украйна, на тия, дето не признават държавната власт им казват опълченци, а пък в Сирия - терористи.

Освен че ръсиш лъжи, сфирки дали праиш? Пак за пари, естественно?

Всичко беше мирно. Освен че Урките беснеят за загубата на Крим и търсят начин да предизвикат световното мнение срещу Русия. И така украински военни задържаха кримски рибари и до този момент не са пуснати. Руските гранични служби започват проверки на украинските морски съдове в руски води. Украинците подскачат яко и решават да провокират, та с един удар два заека. Демек Порошенко да обяви военно положение с цел печелени на изборите, защото е останал едва с 5% удобрение сред украинците. Има заповед (документ" намерен в един от корабите с който се казва че корабчетата трябва да изпълнят заповед. Заповедта е преминаване на Керченския пролив без спиране. За случая за избрали доброволци и служители от специалните служби обучавани в САЩ. Същите заявяват че биха направи всичко което им разпоредят, особенно заповеди като тази срещу Русия. И нататък всичко е ясно. Подробностите са че и от двете страни на Керченския залив са опитали да пеминат незаконно. 1. От Черно море към Керченския проток - 2 катера и един влекач. 2. от Азовско море към Черно море два катера. Те са предупреждавани по всички възможни канали. Ако на това казвате агресия от страна на Русия, то явно не признавате международните закони по света. Всичко е извършено по надлежния ред за преминаване от трсна на Русия. За Украинските военни може само да се каже ПРОВОКАЦИЯ.

Гледайте сега реакцията на онези "българи", които обичат повече руснаците от българите.

Да руснаците имат достойнство за разлика от украинците. Аз лично подържам Русия защото не се фъзи на запада както Урките, македонците, румънците, българите и всички славяни. А в същото време им мият чиниите и тоакетните на запад. Радвам се като видя кирилица на едни от най-добрите самолети и ракети. Радвам се че на орбита има кирилица а не само латиница. Радвам се че като слушам руснаци и украинци не ми трябва преводач. Тъжно ми е че цяла България замина на запад да слугува на тези за които ти рипаш. Такива като теб, нашата история помни и е написано много за тях,

Аз пък много добре помня какво казват Левски,Ботев и Талев за русия ! А ти българин ли си или руснак ? Какво те греят руснаците или американците ?! Затова сме били 700 години под робство защото все чакаме или възхваляме дядо Иван, чичо Сам ... или Султана..... "Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство - отговори Левски навъсено."

казват хубави думи за Русия, която ни освободи от турско робство, а Инджето пъха в устите им измислени помии, които плюят Русия

И какво да им гледаме????? Украински матрос задържан заради нарушаване на чужда граница... А тези ми ти приказки ''бесарабски българин'' май май са само поредния напън на майданци да намесят и някой друг. Ако е бил българин чий го дири в украинския флот...

после защото етническите унграци, румънци, че и българи в Украйна горят призовките за фронта...

после украинците отричат че на самоубийствени мисии изпращат хора от малцинствата...

А украинската фашистка власт.

да бъдем честни, тези които сега управляват си ги избраха украинците... или поне повечето от тях.

и по време на ВСВ руснаците хванаха доста български пишман-ариийци на Източния фронт, ама хайде да не задълбаваме в историята.

Дир, вместо да ръсите "новини" що не публикувате карта на която да се вижда мястото където са арестувани 3-те катера + морската граница на РФ? И ако може също някакви доказателства че е имало стрелба? Ако няма такива не се притеснявайте, свикнали сме ви.

морето, а ти искаш мястото хе хе хе. Те в 10 последователни свои статии писаха, че инцидента е бил в Азовско море (защото преписваха от хохлите), а той беше в Черно море

44.51.0, 36.23.4 - това са координатите на мястото, където руските миролюбци прострелват катера е капитанът му по радиовръзката иска помощ за ранените моряци - на около 90км от руската суша - отвори гугъл-карта и ще тго видиш с координатите заедно.

Русия ще ги пусне, хората не изпитват злоба към другите като нас. Сега Украйна просто трябва да изтрезнее малко и да пусне кримските моряци. Всичко ще си иде на място, но лошото е че докато фашистката хунта в Украйна продължава в този дух, ще има напрежение а може би и жертви.

Изгледай клипа, заснет от рубката на руският кораб, които прави таран на украинския влекач и после пак ми напиши има ли злоба в съществото, което крещи на рулевия. За мен това дори не е човек - такива ли искаш да са ти приятелите и братята ти? "https://www.youtube.com/watch?v=vAJv9aHCWk.

Ами мочето е родено в Украйна! Защитава Украйна! Да се задейства и нашето посолство! Можем да го използваме на нашата фрегата!

А ние имаме ли фрегата?

имаме... ама вече нямаме оръжие за нея.

Фрегати може и да нямаме читави, но затова пък имаме надуваеми лодки, подарени ни от американците! С тях може и за риба да отидат по границата нашите морячета.

Е сега го загазиха руснаците. Война до последна капка кръв. Ще арестуват те българин! Па бил той и такъв българин, че не знае де е България и българския му е като китайско наречие.

Естествено, нашенските юнаци са против руските агресори. Браво

Не престъпник, незаконо преминаване на граница. Тук каквото каже съда. Така е във всички страни, не само в Русия. Ако ти стиска, мини незаконно границата на Украйна.

Морякът е украински гражданин.

24 моряка арестувани по ПОДОЗРЕНИЕ... Браво, така се изопъчават нещата.

Да и двама българи с няколко тона дрога са хвнати в Итали! Така се изопъчават нещата. Все някой ви е крив!

Нема страшно! И нашите само ги подозират! И така ще бъде няколко десетки години, докато им се разсъхнат костите по италианските затвори! Та урките са по-на кяр. Тях ще ги осъдят хем по-малко, хем и по-скоро ще ги пуснат. Имат да разменят хора рашките!