Част от Берлинската стена падна заради строителен проект

Част от Берлинската стена - фрагмент от т. нар. галерия "Ист сайд", представляваща участък с дължина 1300 метра, изрисувана от художници - бе срутена рано сутринта във връзка със спорен строителен проект.

Обратно в новината

Коментари - Част от Берлинската стена падна заради строителен проект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашистите с каквато скорост се множат...скоро ше се зида нова стена. Стена като тази в Йеросалим !

Тоя предприемач ако е тарикат ще построи хотел без да бута стената а да я консервира в лоби бара си и от едната страна да сервира лимонада а от другата кока-кола ще направи маса пари . Обаче тези с парите нямат никаква фантазия

Българската "фантазия" е още по-зле. Валяка-бакър бутна мавзолея на 2 пъти. Това беше лошото възпитание от Комсомола, на който той беше активист. 23 години вече е така: който най-много е бъркал в кацата с меда, най-много лае и се старае да доказва "вярност".

Някои ,свързани със ЩАЗИ ,не желаят след две поколения да има спомен от " ЖЕЛЯЗНАТА СТЕНА " ,която за една нощ раздели семейства ,която промени съдбата на милиони и събра в България 3 набора ,като набор 1941 вместо през септември 1961 година ,бе уволнен на 6-ти януари 1962 год.

Къде го арх. Диков да обясни как трябва да пазим комунистическите лайна защото били история.

всяко нещо с времето си. Тая грозотия си изигра ролята в историята и няма защо да седи повече там. Има достатъчно снимки, филми и документи, така че няма скоро да се забрави. Нека оставят някое парче някъде за спомен, но 3 км е много. Особено в центъра на една европейска столица. Тр да се зарови миналото и да се отвори пътя на бъдещето.

През 60-те години бягствата на Запад от Берлин бяха станали епидемия. Социализмът, подобно на Дянков и Боко Тиквата, забрави, че хората искат освен мир и елементарни условия на живот, и малко непозволени неща - кола, уиски, хубави дрехи. Нарекоха ги елементи на битовото разложение. Е, как да не завидиш на роднините си в Западен Берлин? И тогава, както и сега, под моското на грижа за човека, в нашите държави се извършва гигантски, невероятен по цинизъм заговор против хората на труда, против ЧОВЕКА. Негодници са ни яхнали и изсмукват жизнените сокове на държавите ни. Скоро ще запомнат да трепят по списъци. Светът отива крайно вдясно и сблъсъкът с левите ще лъде невиждан по сила и омраза. И тогава ще си трият сълзите и сополите онези, които са забравили, че са слуги на народите си...

Кинтите пак победиха!

Те побеждават винаги - освен във сълзливите филми.