Иванка Тръмп защити баща си за отношението му към жените

Иванка Тръмп, дъщеря на президента на САЩ и съветник в Белия дом, защити отношението на баща си към жените на международен форум за ролята на жените в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Иванка Тръмп защити баща си за отношението му към жените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е,че Иванка е прекрасна и това ,което казва за баща си е чудесно.Такова трябва да е отношението към жените.

За какво отношение на Тръмп става въпрос че не се разбира? Писали писали пък нищо не казали.

Е, Иванка да сподели колко от тия хиляди жени са били грозни или дебели... :)) Тогава ще й повярвам, как баща й цени жените... :)))

Не всички работещи в корпорациите му са били красиви,там не е достатъчно красотата!И сега около него няма неземни красавици!Виж конкурсите за красота е друго,пак бизнес,но там татенцето вероятно е бил и в друга роля!Иначе Иванка е нещо изключително,ръководела е бизнеса му,то не е дистатъчно само да е дъщеря,ако няма нищо в главата!А няма как да не се опита да го защити,то е нормално за дъщеря!

Баба Меркелица много се активизира преди изборите.Ще стяга емигрантите,ще лиже задници,ще обещава всичко,за да я изберат пак.Иначе трябва да си стои вкъщи и да гледа сериали.

Тази казва, че баща и я е насърчавал във всичко което е свързано с развитието и- ми то това е лесно когато баща ти плаща за образованието ти, къщата ти и луксуса в който живееш, че дори и те назначава на работа на принципа на шуробаджанащината. Каква наглост да ходиш в такъв случай на срещи и да говориш за развитие- създала е само една индустрия за парцали, които ако не беше баща и никой нямаше да ги купува.

В интерес на истината тя нищо не е създала. Парцалите които продава са произведени в Китай , на които само слагат етикет с името и , след което се продават на безбожни цени като маркови. Тя нищо не е създала, само продава марката Тръмп за много пари. Доналд по същия начин слага името си върху сгради , които не му принадлежат срещу много пари.

То и при малък Тошко бе така, само дето стана един наркоман и пияница

Сравнението ти е неуместно.Людмила Живкова се е занимавала с култура."Знамето на мира"е по нейно време.Борба за мир по целият свят ,а не войни.

Ако Иванка се научи и да не се умилява пред всякякви режисирани новини за пострадали дечица в Сирия,може и наистина да е в помощ на баща си

А а а " режисирани' били!Абе това путинци голяма излагация сте и то за убити деца,има статистика,ало-у!Щом оправдаваш терористичен акт,значи са виновни асадажиите!

Ракетният удар на САЩ по базата на Асад ,от която са нанасяли удари на терористите и е унищожена е ръководен от жена.Някаква Андреа Слад.Вече в някои медии са я нарекли"дявол в пола"Отслужила в Катар,участвала и в Ирак.Пола няма значение,гледа се по делата.На Путин 2-те дъщери в политиката не се бъркат.Запитан от журналисти,казва им кратко.Работят и живеят в Русия.Едната му дъщеря се занимава с наука ,в областта на медицината.Творят ,а не рушат.

А тази дето живее в Холандия каква е? :) На другата й построиха зала за акробатичен рокендрол защото е много популярен спорт в Русия. :))

Ти защо сравняваш несравними неща!На Путин дъщерите са в държавния сектор където той има влияние и може да финансира,а Тръмп и семейството му са милиардери и сега встъпват в политиката!Това са различни светове ,но с някои прилики!

Всичко ми е много странно.Досега нито един американски президент не си е позволявал да нарежда цялата рода на службици.Като е милиардер,толкова ли не заслужи някое друго момиче от партията му за тази служба.Пфу и тук има страшна корупция,пък все плюят по нас българите,че сме били корумпирани.

неосведомени! Иванка не е на щат и не е на служба. На служба беше Роберт на Кенеди брат му, а ти си глупав лайнар.

Това , че уж не получава заплата , не значи , че не е облагодетествана. Като каква се меси в политиката, като няма грам опит. Застанала редом до жени политици и лидери с опит.0, говори глупости-какво може да се очаква от една разглезена моделка. Това, че тати е спечелил изборите не означава , че дъщеря му има нужните качества да заема пост в Белия дом.

Е добре де,няма проблем,аз съм лайнар-ти си хубавец.Мир да има.

Е ,ква корупция,то корупция е като се назначават " калинки" или парашутистки без качества!Обаче в случая дъщерята има всички качества и да е съветник ,близък човек с вроден усет за дипломация,представителност,бизнес нюх,много си е добра,а и ,форума е за жените,има 100 участнички от цял свят!Те такъв направиха и в Канада,проучиха канадския опит за СЕТА и сега в Европа се пробват,само Меркелката да не се огъне за гмо-тата!

Zashto ne ste spomenali che ia osvirkaha dokato go zashtitaveshe?

иванка със своя опит на разглезена дъщеричка на милиардер може да съветва тръмп за десертите и пастичките по време на обедната-вечеря, но няма никакъв житейски опит да съветва някого за решения между "живот" и "смърт". слушах внимателно изказванията на "най-влиятелните жени". такова въпийущо празнодумие не бех очаквал. особено от холандката и лагард. не знам какъв ход бе това на мерекел, но тя за пореден път не каза нищо, а само говорú. типичен комсомолски. другите не я превъзхождаха с никаква мисъл.

Изключително красива,духовна,умна! Тръмп има голям късмет с нея и го оценява!Надявам се, че ще бъде и правилния съветник,няма да има по добър!!

Изключително посредствена,само лизачи могат да и се възхищават.

Кое точно е посредствено?Иванка е естествена,премерена,хармонична,не парадира в смисъл не се държи натрапчиво , умна е и не всички дъщери на президенти имат тези качества!

Иванак не знам как прави бизнес, като се бърка така лесно. Всъщност никой никога не е обвинявал Доналд Тръмп, че не е давал възможности на жените в бизнесите си! На тази плоскост няма обвинение, Иванке. Има обвинения и явно основателни, че баща ти е гепил жени за вулвата и ануса и ги е пренасял така през помещения, в които има разни гости. Има и обвинения, че е разказвал на предищен президент как може да властва над жените в обкръжението си - хващаш я казва, и е твоя. И се хилеше папардакът долен. Та не знам защо хората позволяват до такава степен демагогия, все едно сме в гномско общество или в лудницата. Иванка е същата лъжкиня като тати и аз лично тегля една плюнка на личността й. Не на нея като жена, а в преносния смисъл.Такива замърсяват ефира. Думите ми са само обрисуване на това, което представляват в тяло и действия тези нерези и праскини. Имали пари... Без пари си отива човек при Създаделя. Да ме прости за откровението! Имаме няколко такива и в Бългаиря, начело с Нинова. Поне в България й казахме истинското име: г-жа Лъжа.

Западът отново Единен срещу путлерастки варваристан.

Хапчета до дупка!

Като няма Путин и по Тръмп пишеш, а троле? Колкото по-скоро ви спрат грантовете от Козяк толкова по-добре, мърльо нещастен.

Путин си го заслужава и той си го знае,но дълбоко греши като си хвърля парите за тролове.Нищо няма да постигне,пари за тоя дето духа,но негова си работа,хем тъпа,хем упорита и така сам отблъсква хората! Не му стиска да излезе от Украйна,та всичко да приключи, а предпочита пропагандата да губи милиарди на вятъра,но всичко е до време!

се съдържа и произтича от смисъла на следни афоризъм" "Мъжът е войн, а жената служи зжа утеха на война. Всичко друго е безумие". Обърнете внимание, че умните и правилно структурирани жени, разбират смисъла на горното и мълчаливо са съгласни с него.

А. Шопенхауер добре го е казал, само дето в днешния свят, където всичко е наопъки, няма да разберат смисъла на казаното, което изчерпва всичко в отношенията м/у двата пола (т.е. мястото на всеки).

Минусчета, вие от кои сте! Превърнаха ви в целофанени кукли, които не стават... а само имат претенции. Лошо, не трябва да бъде така. Познайте кои са губещите от тази силиконова реалност, в която живеете?!

Искам да се утеша с твоята жена.

Бабишкерата Меркел, след като ис.ра големите ла.на, плюейки Тръмп по време на изборната кампания, сега трябва по някакъв начин да пусне старата грапава шпатула да лиже младия зад.ик на Ивана! Иначе лошо ѝ се пише! Ама, то когато си платено мекере, независимо от националността, лизането на чужди за.ници е неизбежна част от професията! А ако случайно объркаш нещо, замазваето става с увеличаване на обемите на отхвърлената работа! Добре, че Тръмп е великодушен , та е изпратил нещо младо и свежо, че ако трябваше да идва сам, на бабето щеше да му се стъжни!

А на времето ние плюехме по Тато, след като лансираха Людмила за министър (при това, забележете, не той, а лакеите и слагачите около него!!!). Без да коментирам нито качествата на Людмила преди (които са безспорни!!!) нито на Иванка сега (вероятно също немалки!), ако това се беше случило в днешна България, "щерката", пък и таткото, щяха да отнесат толкова псувни, че не биха могли да ги понесат! Но за днешните слагачи на едно посолство даже не епозволено да изказват собствено мнение по въпроса, да не говорим критика, или не дай, Боже, някоя попържня! Позволено им е да псуват само по посока Изток!!! И толкоз! Точка! Е, това е Демокрацията! Който плаща, той определя настроенията на "народа"!

ПА добре ,че е тръмпова ,щото ако беше ердоганска и хатиджаб щеше да сложи

Иванке, Иванкеее... Само да ми паднеш ти, пиле... Тъкмо ще ми покажеш какво си научила от татко си.

"Тя успя с едно посещение в Китай да спечели сърцата на милиарди китайци" - милиарди, милиарди, колко да са? Най-много 1 (един) милиард да са, виж милиони по-може. Ама то туй за нищо ги нямате мерките и теглилките.

Доколкото знам китайците нямат такива души за печелене, както останалите хора. Говори се, че са доста бездушни, подли и коварни и цинични същества. На такива не е голям успех да спечелиш сърцата, ще да са точно като нея, от същия сорт.

децата на тръмп за по-нагли и от него.