Коментари - Берлин вдигна изтребители заради руски военен самолет без включен транспондер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е необятна и няма граници на запад и на север, така, че руснаците могат да летят където си искат,а най- вече над Балтийско море , колкото и , да не им се ще на шваби,кравари и англогейзери.

Натовските самолети с включени ли транспондери летят около Русия?

яно и на малките деца. Дойчланд бие РФ във всичко.

ХЕ ХЕ. къде е този цял цивилизован свят бе тъпунгер европа/част/ и тъпите американци, ХИ хи.

Руснаците сами си отрязаха квитанцията за Европа. Много ще накарат цяла Европа да им клекне, разчитат да скарат европейските страни и да разделят нееединния Европейски съюз и така да постигнат целта си за доминация и нов ред по тяхно виждане, в който те са един от многото полюси. Но такъв многополюсен свят ще бъде много по-лош дори от двуполюсния свят преди , когато имаше СССР и САЩ. Много по-лош свят , в който различни полюси се дърлят и хвърлят пари за оръжие и шпионаж. Нормалните хора добро няма да видят. Но както е казал злобния пигмей - 'За какво ни е свят без Русия'. Ами вземи направи руснаците малко по приземени - не да летят в космоса и да си мислят че са по-силни от всички.

След като Китай измести РФ от двуполюсния свят, Москва се разрева за многополюсен свят. Га га га га га.

Руснаците от векове правят опити да бъдат приети сред останалите страни в Европа и от векове им се отказва. Някой го е страх да не загуби положението и влиянието си. Видя се, колко струва Германската икономика без евтината енергия от Русия. Германското чудо не е никакво чудо. Видя се, какво се случва с останалите, след като спряха голяма част от вноса и износа с Русия. Фалиращи компании, изнасящи се на изток бизнес… За съжаление Русия се превръща в отделна цивилизация. По принуда. А Европа щеше да е в пъти по-силна, ако просто работеше заедно с руснаците. Но това явно е невъзможно, докато има продажни лакеи на САЩ на ръководни постове в европейските държави и ЕС конкретно.

Немските самолети с включен транспондер ли летяха ?!?

И що това хвърчило от снимката не е F 16? Бързо да се направят съответните корекции, щото не е честно.

В момента USA NORTHROP GRUMMAN RQ-4 Global Hawk си лети около устието на Резовска река....

Да е жив и здрав.

Логична реакция по принцип. Руското хвърчило би могло да носи "Кинжал", а срещу една от тези биха имали много малко време за реакция. Но и параноиична също, защот Русия няма интерес да напада директно държава от НАТО просто така. Сигурен съм, че и германските военни го зная. Истинската причина за да вдигнат самолетите е политическа. Ако не го направят, някой военен или пък повече, ще си загубят мястото, а Германия ще търпи критики от съседите си и след това от всички в ЕС и НАТО, защото всички наоколо ще са го засекли с радарите. Неудобна политическа ситуация за жалкото подобие на президент в страната. Тези 20% подкрепа за Шолц лесно могат да се стопят до 15% и дори по-малко, което означава само едно - оставка на правителството.

Президент ли казах? :D И толкова печатни грешки. Дали да не си напиша един "Джарвис" и да му диктувам просто?!

викаш, няма гръмки заглавия по медиите "Русия съпроводи вражески самальот над Балтийско море!"? Или тогава е рутинна операция?

Казал съм, каквото съм казал. Ако си го интерпретираш по твой си начин, моля! На мен не ми пука изобщо. Дирци, как мислите, че ще стане тази с блокирането на IP-тата? Защо не се откажете просто?

Крали марко да не те е ухапал коняили не е спирал?

Да повторя, че дирци трият… Кой кон? Този, дето те е яхнал одзади ли, деди. Защо да ме хапе, докато те язди? Ако ти опъваш попската жена, ще търсиш ли попа да го апиш?

Хе, хе ! Нито един военен самолет не лети с включен транспондер ! Понякога следя полетите на самолетите чрез Flaightradar24 и досега не съм открил чрез него военен самолет . А ако погледнем картата на Европа , ще видим, че над Украйна и граждански самолети не летят ! Ха ! Да не говорим пък, че руския самолет е летял в международното пространство ! Тия от НАТО като видят руски самолет пълнят памперсите !

Дори и дроновете имат транспондери. Но с друг филтър на флайт радара. Ако не ти е включен транспондера, значи правиш нещо лошо и не искаш никой да разбере. А древния Ил-20 може да няма транспондер и по исторически причини.

Ползвай adsbexchange, като от трите букви U H T натиснеш първата.

И защо е обичайно това да правят руските ВВС? С каква цел? Провокация? И ако следващия път директно го свалят с ракета този си ми самолет, от провокация ще стане инцидент с незнаен изход.

Германците са летяли на ръчна спирачка, за да падне скоростта им до тази на турбовитловия Ил-20. Вкарали са се в преразход на скъпоценно германско гориво.

Тея са се на акали от страх.

Екипажа на древната съветска метла Ил-20 ли?

наблюдаватСеверен поток- тръбите минават оттам

германецът има страх още от 1945 г. И сега от най-малкото нещо е паника

Германеца сега е от правилната страна. За разлика от мужика, който е сам срещу целия цивилизован свят. Но мужика никога не е бил цивилизован.

и ти като германеца си на правилната страна - на хуя ми.

Защо си нервен? Оставям на страна, че подобни изказвания като твоето явно за толерират в този руски сайт.

Зависи от критериите за "правилната страна". в интервала 1940-1945-та САЩ са правилната страна, просто защото половината промишлена продукция в света е била произвеждана в САЩ. Също и половината храна в света, а там, както и сега, са живеели около 5% от населението на земята. Самока като илюстрация за индустриалната мощ на САЩ - в този момент е, че производсвтото на един кораб тип "Либърти" (основния транспортен кораб през Атлантика) е било по-бързо от връщането на кораба от Великобритания. И са връщали само екипшажите със самолети, оставяйки кораба във Великобритания - ако иска да го реже на срап, ако иска да го ползва като кораб. Сега коя е правилната страна е много по-сложен. Основната световна фабрика е Китай, но там живеят не 5% от населението, а нещо като 20% - тоест самоиздръжката на световната работилница е по-скъпа. При това не държат половината производство на света, а по-малко. Финансите са все още в САЩ и Великобритания, но производствата не са там. За война парите не трябват пряко, а за да се купи оръжие, медикаменти и други материали. Тоест ако някой има пачка долари и пачка британски паунди и има един с права лопата, бих заложил, че в гората, шансовете са на страната на този с правата лопата. И срещу мечките и срещу другия.

Както през Втората световна война, цял свят помагаше на вероломно нападнатия СССР, така днес цял свят помага на вероломно нападнатата Украйна. Резултата ще е същия. Който се цепи от колектива, колектива му го нацепва колектовно. Закон.

за да забрави за миг кочината в която живее

Каква наглост, какво си позволяват, нокой друг не застрашава така безопасността на полетите като тях.

Военните не летят по трасетата на гражданските самолети.

Световните борси отчитат резко покачване на цените на памперсите!!!!

Слава на Русия !

Да гори в Ада

според мен всички тези " нарушения " в международното въздушно пространство са проучване кой как и за колко време ще реагира, защото скоро тази информация може да се окаже много важна!

още малко и до края на пролетта путин ще каталяса.Гледайте втора серия разпадането.....след афганистан.

Хохол :)

Ако се е разпаднала след Афганистан , защо сега всички европедали тръпнете пак?!? И да те светна там най много бой ядоха американците. Руснацит екато бяха контролираха 80% от страната,а сащ и 20 не можеха. Руснаците излязоха под строй, когато решиха. Американците бягаха панически и зарязаха оръжие за милиарди.. Даже щях ада изпаднат до там,че да искат помощ от Русия за изнасянето...

и зад себе си имаше СИВ и Варшавския договор. Сега мъничето РФ има зад себе си Северна Корея, Иран и Нигер. Смях баце.

Първо четеш плашещо заглавие "Берлин вдигна изтребители заради руски еди-кво си с изключен транспондер", а накрая на статията "Обичайно е по източния фланг на алианса руските военни самолети да летят с изключени предаватели". Веднага изниква въпросът - тогава за чий х написахте тая новина, щом всичко е обичайно, демек няма новина?? И защо заглавието не е информиращо от рода " По фланга на алианса е обичайно руснаците да правят еди-кво си", а е преднамерено фалшиво-сензационно?? Журналисти, сър...

Подобни заглавия / по аерикански образец/ са начин да ни накарат да прочетем новината. С Вашето предложение за заглавие само ще я отминем.

но я погледни формата на заглавията в руските СМИ. ще откриеш шокиращи прилики с нашите "български" сайтове.

Безаналогов Ил-20 базиран на платформата Ил-18. Освен липста на транспондер, му липсва и системата чужой-свой, заради което такъв самолет бе свален от приятелски огън на безаналоговата С-400 в Сирия. Тогава Лавров обвини израелците, които летели 30 минути преди това в този район. И те така.

Безаналогов ?! Това какво означава ?!

Че отдавна няма останал да лети подобен в света.

Немците да побързат с Таурус за Украйна.

Съвсем да я загробят :)

дадоха им ги вече

Берлин буди само смях хахаха скоро западна европка ще е един порутен цигански катун!

Викаш всички се изнасят към светата кочина мадараша? Така ли ти каза траверса мутропрофанов? Не му вярвай

Смях ! след като наркомана свали самолет с украински военнопленници руските самолети вече няма да пускат нищо ! Наркомана сваля самолети със свои съграждани какво остава за друго самолети !

Си ми умен беее. Да та еба в руския пидер да та еба