Берлин иска да сложи край на чуждестранната намеса в Либия

Чуждестранната намеса е основен проблем в либийската криза, каза Хайко Маас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ще стане, ще прогони френските и италианските петролни компании от Либия ли, затова са имигрантите оттам, еритрейски банди бяха започнали да взривяват петролопроводи, затова махнаха и Салвини, защото искаше да спре имигрантите от Либия, които се товарят още на либийския бряг и се стоварват в Италия.

е заел "Ала Мусолини ".

И там ли завод на ФВ?

Това важи и за Сирия, Ирак, Алжир, Аржентина, Чили, Венецуела, България, Македония, Сърбия, Украйна, Судан и всички държави, в които има размирици.

Турците които владеят град Сирт и се бият срещу руския кандидат са тези които Германия подкрепя .Значи Германия за да постигне нещо в Сирия се е споразумяла с Турция за Либия . Швабите са много заблудено племе ,работят ама накрая все се объркват нещата .

Браво за горния коментар . Видно е че Либия се обединява и то зад силата на руския кандидат . Затова и ревът западните хиени .

Преди 2-3 години, във водеща американска медия пуснаха интервю с бивш борец за демокрация срещу Кадафи. Оня вика, че май при Кадафи беше по-добре, най-малкото защото поне е имало работеща държава. А сега какво е? РАзпадната държава на няколко територии, с две правителства - едно самопровъзгласило се и едно признато от международната общност и други територии под контрола на терористичните милиции.

Да вдигнат паметник на Обама и Саркози в Триполи! Благодарение на тях сега има нужда от подобна конференция.

Schilo

А защо се намесиха въобще? Днес виждаме резултата, причината беше преди години с нахлуването на французи, американци, британци. Либия има нещастието да е държава върху петрол.

Не върху петрол, а върху вода. Либия лежи върху Нубийския водоносен слой - най-големия в света. И Кадафи го убигх защото искаше да превърне пустинята в земеделска земя

Какво лицемерие и лъжа та нали Франция Англия и САЩ нападнаха ограбиха и съсипаха Либия!!!???

Запада Разруши Либия и уби Гадафи заради петрола ,а САЩ за да убие Пан Африканската валута -конкурент на Долара . Разрушиха заедно една богата и уредена държава. Поставиха си и Марионетка-президент в Триполи. Появи се лидер който Обединява либийците и е заплаха за марионетката и Запада. Русия подкрепи този Лидер , който възстановява Либия. Запада веднага реагира ...с тъпи предложения за укрепване на марионетката си... Няма да стане .

Германците вече са "изпаднали германци" и залагат на бита карта!?То и цялата им политика напоследък е бита карта,ако обърнете внимание какви ги приказват водещите им политици...тия хора не стъпват на земята...!?