Берлин и Талин: Нападенията на украински дронове в Русия съответстват на международното право

Днес Москва отново обяви, че е свалила украински безпилотни самолети за пети пореден ден

Обратно в новината

Коментари - Берлин и Талин: Нападенията на украински дронове в Русия съответстват на международното право | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееех ДИРници, какви ззадници сте

Руснаците също спазват международното право... ако не вярвате питайте Индия, която се включи във войната за независимост на Бангладеш а Русия, е, СССР де ама като настана времето да се плащат дълговете му само Русия се призна за, и остана, единственият му законен правоприемник, и помагаше срещу Пакистан и САЩ, така че руснаците са си написали домашното защото спазват Правото на самоопределение на народите, което е основополагащо в Устава на ООН, при това изрично е заявено правото на Народа да се бунтува срещу Правителство което го подтиска.;) А, да тази щото е външен министър ще трябва да я понаучат на международно право, и по конкретно Хагските конвенции относно законите и обичаите за воденето на война... Та значи за да си остане една държава неутрална то тя НЕ трябва да снабдява нито една от воюващите страни с оръжие, и ако по някаква причина на нейна територия се окажат военни части на коя да е от воюващите държави то неутралната държава е длъжна да ги разоръжи и интернира до края на бойните действия... ако държавата не спази тези условия, наред с още няколко по-маловажни, то тя се счита за участник във войната. Та в този ред на мисли Германия и Естония също воюват с Русия, при това не от вчера... а ако приемем руската теза че те водят Специално военна операция то Германия и Талин не са във война с Русия, но за сметка на това Украйна се занимава с терористична дейност, като използва дори и територията на България за да подготвя атентатите си... нещо за което вече трети ден никой не посмя да попита нито Зеленски, нито украинската посланичка, как аджеба са се решили да прекарат през България десетки тонове взрив, като по този начин са изложили на опасност сума ти българи по пътя на бомбата от Русе до Варна;)

Русофилите пискат насрани като своя лидер Капутин. А за Капутин руснаците и русофилите са като калта под ноктите. Украйна не атакува Москва за да убива мирни жители. Досега май и една жертва няма?? А Русия уби хиляди украински граждани. Ето кои са хората и кои са руските нацисти.

Съответства?? Ако им забият по един дрон в законодателните згради в Берлин и Талин ще ревнат като лъвове , че е нападение на суверенна държава!

На кого е кръстена Аналена?

Не се бях сетила! Ана- Лена много яко;))))

новина от войната, веднага се задействат поне 39 руски тролове от подмосковието. Бг не ги интересува.

Бой по тъпите ватенки

А бе тези добре ли са?! Всички видяха престъпленията на нацистите, които бомбардират и убиват цивилни още от 2014 г. Насам!!! Руснаците стрелят само.по военни цели. Укронацисти се крият между цивилни!!! Страхливци!!! Германската к...ва ще бъде съдена също за подпомагане на геноцид срещу цивилни жители на Крим, Москва и др.!!! Надявам се много скоро!!!

Кой и къде е убивал цивилни от 2014?? Само Русия нали?? Русия унищожава 80% само мирни цели. Щото ракетите им са напълно неточни, да уцелят военна цел ще е огромен късмет за тях.

Ново знаме на Райхстага!

Значи когато америка нахлува в друга държава нее агресор.когато русия нахлува е агресор.дави пикам на правото. УСПЕХ НА РУСИЯ.

Да ама САЩ не е окупирала никоя страна и не я е присъединила, виждаш ли разликата пикльо?

Тъпо парче за югославия,за ирак,за косово,чувал лиси.русия се отзовава на помощ искана от руското население защото от 2014 украина неим изплаща пенсии и заплати. Но тиси тъпо джендарско парче от къде да знаеш.

Травестит пикльо не образован е на маикати сина.

бяха последните които САЩ официално анексираха... и си имат още седем окупирани територии, които упорито отказват да анексират, и така отказват да дадат граждански права на живеещите там хора.

Абе нацистите забравиха коги правеха бордеи с купони в Украйна. Значи изнасилването на германки е било в съответствие с международнито право, щото доста мрънкат

Германската леля болна или луда е?

Ако руски дронове нападнат Берлин и Талин това също ще е в съответстие с международното право тъй като Русия воюва и със страни от НАТО, които доставят оръжие на Украйна.

Така е, де да имат късмет да паднат ще им се види тясна планетата на ушанките

Само да напомня на дебилните бербок и естонче, че Русия все още не е обявила война и не е провела пълна мобилизация. Колкото повече украински атаки на руска територия, толкова по-лесно ще е на Владимир Путин да обяви нова мобилизация. Ако прецени, че е необходимо.

Как ли ще свърши тази размяна на удари?

Значи няма проблем ако Русия използва напалм срещу Украйна спотед вас и Русия може да бъде малко по жестока.

Баси яките коли карат в усраина, плашим се :) https://m.youtube.com/watch?v=PCExv2CBp6w

Марионетки, пудели, лакеи - това са днешните управляващи Европа. Шарл дьо Гол се върти в гроба...

А нашият Гаргамел нещо няма ли да изака по темата?

Тая Бербок е пълна катастрофа. Немците и се подиграват публично. Страда от олигофрения. Изключителна простакеса. Не говори добре немски.

Ама кви яки коли се карат в усраина, плашим се :) https://m.youtube.com/watch?v=PCExv2CBp6w

ама тоя укроп ,още ли мърда ..трепете го с ядрото .

Жал

В светлината на това изказване взривяването на кулите близнаци си е съвсем в нормите на международното право. То бе в отговор на войната, която краварите водеха срещу ИДИЛ.

Вярно :)

Ал Кайда. Другото е точно.

днес Резников каза, че "за девет и половина години война над 1 милион украинци са минали през фронта". А бе нали уж войната беше започната от Русия през февруари 2022 г. Сега май се оказва, че все пак тя върви от 2014 г., както твърдеше "кремълската пропаганда"! Така че май Бербок лъже най-нагло. Не Русия е нападнала Украйна, а Украйна първа нападна руснаците в Донбас !

Истината е, че от правна гледна точка Украйна води война на чужда територия - на територията на ДНР и ЛНР, които се отделиха. Съгласно Устава на ООН народите имат право на самоопределение. Те точно тава направиха, при това с референдуми, а не като Косово. Русия призна новосъздадените републики и подписа с тях договори, а сега им оказа военна помощ за тяхна защита.

Така е. Обаче референдумите бяха проведени с калашници от окупационна армия?

От 2014 се води прочистване на територията от рускоговорящи. Войната е от 2022, когато Русия удовлетвори молбата на поискалите, но неполучили автономия, поради което се отцепиха от Усрайна. Е това САЩ не можаха да преглътнат. Всички други се цепят с благословията ѝ, но Бандеровска Ускрайна трябва да се разширява!

Я гледай ти, какво единомислие по проблемите на международното право. Ще рече човек, че и на тези външни министри им подават репликите от едни Посолства. Мислех, че нашите са марионетки, ама тази германска лелка се престарава. Ако има поне капка срам, ще си затваря устата и повече никога няма да се обажда на тема "война"...

И в Германия мнозинството от хората са за Русия, а управляващите и медиите са слуги на САЩ

Много ги бавят руснаците. А укронацистире си действат като терористи от началото на СВО когато взеха хората от Мариупул за заложници и започна да обстрелват АЕЦа... В момента целят по цивилни обекти в Москва без никаква военна идея освен шантаж чрез тероризъм.

Западните държави не спазват устава на ООН, А именно на държавите победителки не им е нужна резолюция за да влязат в държава загубила ВСВ ако там отново се заражда нацизма. За запада свободната търговия е само когато продават, запада не купува, запада заграбва.

Те всички отвръщат и са терористи. Да забравим тогава всички мюсюлмански борци за свобода, че са терористи. Еййййй един аршин за всички. Или са терористи всички, или всички са герои и борци за свобода. Аман от дупедавци и малоумие

Както и анихилацията на укросвине и фашисани подлоги!

и как точно смятат укронацитата и малоумните им западни поддръжници, че Русия ще се откаже от денацификацията като им счупват по някой прозорец на руска територия????!!! Какво очакват, че ще направят руснаците?? ще си кажат: “аааа не, махаме се, тия ни трошат прозорците” …. то бива дебилизъм, ама…. това, което ще стане е, че ще избиват все повече и повече нацисти…

А съответства ли на международното право, избрани държави да въоръжават едната а всеки който дори помисли да въоръжи другата да му налагат санкции дори само задето са си помислили да подкрепят другата страна. Тази демокрация и евроатлантически ценности изглеждат странно изкривени и с много нацистки елементи в тях.

и викайте "Слава Кокаине". Американците ако си мислят, че ще оцелеят при трета световна... Много се лъжат!

Да мислят!? Нонсенс :)

Цинизма и лицемерието на дебилния запад не знаят граници.

Въпрос към дебилната мурзилка, дебилният Запад ли убива цивилни с ракети в Украйна!?

Живо хохолско хитлерюнгендче не е останало :)

Всичко върви по план. Просто плана е много сложен. Толкова сложен, че за непознатите изглежда, че няма план. Но на няколкото служили в БНА тука всичко им е ясно... :))) Сигурно още си пзаят значките "Отличник по бойната и политическата подготовка."

То с вашето "право" темата е за слабоумни , въпроса е кой , кого ! Не става въпрос за украйна !

Ми значи от тук насетне каквото и да направи Русия срещу американска Украина ще е абсолютно законно.

Матей 7:2 НП защото, както вие съдите, така и Бог вас ще съди, и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.

Да го бяхте чели преди 8 години!

Горната снимка наподобява ударите срещу кулите близнаци В САЩ. Защо удрят основно цивилни обекти? Там ли ще има войски и оръжие?

Защото трябва да получат 2 водородни бомби около Киев и всичко ще затихне.

Вече ще излезе, че атаката на небостъргачите близнаци в Ню Йорк си напълно според международното право! САЩ са агресор номер едно в света и бомбардират всякакви държави само за своя икономически интерес!

Амчи те са си законни - справка - ТРЕТИЯТ ЗАКОН НА НЮТОН - НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА ОБРАТНО ПО ПОСОКА И РАВНО ПО СИЛА ПРОТВОДЕЙСТВИЕ

Аналното Ленче бая си е удряла главата докато е скачала на батута.

Както вече всички разбраха, правото е когато нямаш оръжия. После вече е късно да се говори за право и юридически схващания

А Русия се въздържа от употреба на касетни боеприпаси, защото още не е освободила новите пет руски области- от Одеска до Харков. Виж за бъдещата санитарна зона със ширина 300км не знам, Русия е пълното си право да употреби такива боеприпаси срещу населени места след като Украйна го прави в Донецк и другаде

не знам за ккаво право говорим като си нападнат и защитаваш държавата си? всичко е право, стига да разкараш агресорал А не че рашистан е спазвал някога каквито и било международни договори де. Както беше казал някой политик от миналото, договор с русия не струва и хартията, на която е написан...

За Донбас ли мрат укросвинете? Аре, аре, за зелено е!

Интересно, а 1999г.нападенията на сръбски самолети срещу Косово не съответстваха на международното право!!!!!!!!!!

бой по руските пияни кратуни.

Джендър, намали наркотиците !?

Разледващ журналист откри изчезналите записки, на съквартиранта на путин в Источна Германия. В тях той пише че младия Путин се е увличал по нациската идеология и е чел с интерес "моята борба " на Хитлер Той казал на офицера от кгб ,един ден ще владея света. След две седмици намират трупа на съквартиранта му, убиеца не е разкрит

Всички соц и ком лидери имат книгата под възглавницата си и си подчертават интересните пасажи. Това е учебник за политици, който се използва от издаването му до днес

Явно нямате никаква представа какво пише в "Моята борба". Не съм и очаквал някой да я е чел открай докрай, както и не очаквам някой да е чел Библията (цялата)...

Демек Ирак и Либия да нападат директно, освен. Щом е гарантирано право.

Да ти изравнят държавата а пък ти да нямаш право да нападаш обратно би било лицемерие

Джендър, смени дилъра !?

в Донбас да не би да раздаваха цветя?

Знаем го правото и между кои народи е знаем ! Ама има и други народи и то мнооого повече и по многобройни !

Клика на путкин заслужава по твърд отговор. Байдън трябва да даде крилати ракети на Украйна. Те предадоха своите срещу мир. Но виждаме как фашистите на путкин избиват деца в Украйна

Децата ги избиват усраинците. Руснаците стрелят по легитимни цели.

Между....гледам и виждам ралика правиш ли?

Да да, избиват деца, естествено. Едно е да превърнеш Дрезден или Хирошима в прах, друго е да нацелиш пицария с наемническа сволоч. Ако там са се озовали няколко случайни минаващи е жалко, да, но е война, а касетъчните бомби над Луганск и Донецк не подбират мъж, жена или дете. На кой не му прави впечатление пълното отсъствие на репортажи за ответните украински удари? Защо Украйна не допуска журналисти на фронта? Защо не се чува дума за разстрелите на военнопленници? Пишете си колкото искате, хората не са слепи или глупави.

Аналенчето пак говори за международно право. Бившата гимнастичка в скок на батут дава квалифицирани мнения по всякакви въпроси. Ето Ди Велт пише днес, че тя иска на украинците да бъде доставено въоръжение за преодоляване на минните полета. Един от немските коментатори и предложи да покаже на украинците как да скачат високо, може със скок да прехвръкнат мините. А от време на спортната си кариера сигурно знае кои трамплини са най-добри. Може да ги продадат на украинците с отстъпка.