Илияна Йотова: Имаме решенията за България, която обичаме

Кандидатът на БСП за вицепрезидент Илияна Йотова заяви в град Берковица, че в това тежко време, на нашата държава е нужен страж.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Имаме решенията за България, която обичаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне работата с "Фотошоп"- а, върху портретната снимка на Йотова в статията е чудесна!

Червената кучка излая и засмърдя на фекалии....

лидер и страж, аз съм трамвай Тя май е много повЕрва

ДОЛУ ИДИОТОВА

Тези ако не знаят изборите са ги загубили от сега и то не заради Радев,а заради тази фолк певица....явно не и стига папото в Брюксел ами иска да се намести и тука!!!

И аз имам идея какво трябва да се случи. 1. Пълна лустрация. 2. Пълна лустрация.

като я гледаш на снимката , направо си е фолк!

Пълен Trash... ама не метъл... само Trash...

Комунистите винаги имат решения за България(винаги в наша вреда)но са особено добри да обгрижват собствените си банкови сметки, роднини до девето коляно и лоялни последователи на Партията :-)

Какъв държавнически поглед има Илианчето от снимката.Тя е родена и орисана винаги за висок държавен пост.Къде сме били досега,че не сме я избрали.То иБСП-то спи и как не са я предлагали досега.

свършиха им клоуните... изкараха залежалата стока...

Тая добре ли е с главата или така си гледа? Перачки и гладачки ли ще избираме или президенти?

Излезе някаква информация,че Сорос е давал пари и на Илиянчета,а тя ги давала на тролчетата да тролят и акат по форумите.Еврогейовете - чиновницити не са дали фактурата на "Биволь".Ще мине време и ще видим фактурата.Продажници има в цял свят.

Тази снимка на мис Пиги е отпреди 13 години... Такива по-ранни снимки лепят и по некролозите за да си кажем: "Абе приятна беше едно време!" Да, ама сега е друго време, уважаема!

огоила се е с тази евродепутатска заплата, и трътка е загладила и двойна гуша и бузи е отвъдила, ти какво искаш на сух хлеб и вода ли да кара

за вицепремиер да издигнат Владо Шишарката. Да, ама го беше вече заел Митьо Пищова. Т-ю-ю.

На снимка...

БОЖЕ, КОЛКО СИ ТЪПА!

дебела свиня действително ми се повръща като я вида на екран. Имам чувството че от нея тече мас и лой. На фонът на тази мазна камара генералът ми се вижда приемлив. Никога не съм го одобрявала, но сега вече ми се вижда някак сносен. Дали пък това не е тактика на БСП.

на ме пък обратно... колкото се чудех нещо да харесам в генерала, като си отвори устата развали образа..., но с Пиги... цензорните думите се изчерпаха... ще ме метнат с МОП-а... пак

ходи си в Русия, като я любиш толкова. А това протеже на Първанов - не искам да я наричам к....р..ва, лъже на поразия Генералът заложил на чест и достойноство - живял на съпружески начала с подчинената си - КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, изсипа куп лъжи - кой го е предложил, кога го е предложил. Но сега от Йотовата разбираме, че той пренебрегнал кариерата си за да... от какво не е доволен - два пъти карал колежи по специалността в САЩ, а защо не в Русия - питам аз. Та кой му е попречил на кариерата - имал е най-високия пост.

България много се изложи с държанието си пред Русия. Време е да си промени стратегията. Никога не трябва да бъдем срещу Русия и Путин.

Тая ли дърта курва ще правят вицепрезидент!!?? Няма ли някоя поне по-млада!! И дето да не е изебала целия полк на ВПС!!!???

DA TOBA SA PROBLEMITE NA NAS NARODA!!SAMO CHE BIE KOMYNISTITE I GERB NE BI BALNYBAT TEZI PROBLEMI!!MISLITE EDINSTBENO KAK DA NI OGRABITE!!OBEWANIQTA SA KRAGLA NyLA!!!

Каня на предизборен диспут Илиянчето в Жакузито си.

ще ти окаля и изплиска водата

Картофите...

Изобилието от кандидати за Президенти, май, е продиктувано от факта, че получилите подкрепа от 1% и повече Кандидат Президенти, получават финансова субсидия от държавата, както на парламентарни избори! Нима това е така?

не май, ами БАШ ТЪЙ... Търновския клоун сам не мисли че ще спечели... ама една пенсийка гледа да изкара...

На 02.11.2016 в София идва цирк"Българан".Шапитото ще бъде опънато във НДК.

ТЕ какви ТИПИ -та си опънаха... някой по 6, други край морето...

Твърде далеч отиде една обикновена говорителка. Защо ? А какво ще каже БСП за своето кандидат.вице, за което излезе информация , че е на хранилка при Сорос в ЕП. И те ли са зависими от подобен род ? Как да гласуваш за такъв човек ?

Само ПищоЛя!!! 'жакузита за всички ;) кИбапчИта накорем, може и кифли... 'жасанйе, порйене, пълнйене... пълен цирк

Сложила си снимка отпреди 20 години, в момента е подобие на угоена с....я!

дебела крава , не знае и да яде с мярка, тя ще управлява .... да ходи да поработи на полето, тая и в къщи сигурно смърди ..... фасони без покритие...поредното бсп недоразумение....

предизборен клип на БКП "Kermit and Miss Piggy ESPN Tournament Challenge The Muppets" у тубата

Тая демагогстваща номенклатура на червената мафия,си въобразява,че някой може да и повярва!Явно знае,че повече няма да има европарламен за нея и дъртата и престъпна партия,та се тъкми поне да си осигури някое партийно ,платено място!Алчноста и лъжите и са без скруполи!

Имате много поздрави от Сорос, Джордж Сорос!

Да и сложите,си остава-свинка!

За мен е въпрос на чест да не гласувам за такава карачка ! От Уй на Уй и УЙййй президент...

другарката е добре политически ориентирана... БКП -> СДС -> БСП -> Евро парламент -> мерак за преЦидент (вице). все пак пенсийката наближава...

дебело комунистическо тъпо прасе

Вие КОМУНИСТИТЕ обичате само ПАРИТЕ на България

Много обичат,интригите, схемите,предателството, лъжата и измамата са им любими, обичат чуждестранните инвеститори, да са винаги на власт,някой да ги пази, но най много от всичко обичат доларите. Доларите обичат най много. Да гепят долари от някъде ,най много обичат.

Трагедията на България е че хора с нисък интелект и нисък морал управляват, а обикновените хора изпростяват и обедняват. Това е. Жалко, че го няма Радой Ралин, за да го каже по-добре.

една голяма лъжа. Само третият и мандат в Брюксел говори за голямата и любов към България.

Много неприятна жена.

Тая Йотова дали си дава сметка за правомощията на президента и още повече на вице президента?

Решението за да се оправи българия е такива като вас да не съществуват !

шъ го напраа на изборити генерала да фърчи без самолет,а на Илиянчето щъ покажа джакузито си.

Щом до Илияна Йотова опряхме за кандидат за вицепрезидент, тежко и на България.

Тежко на БСП.

тая крава да се маха от хоризонта докато е време и да не дразни народа да ходи да чете новините на Луната...по лунарната телевизия, наскоро в Египет ги уволниха такава угоени говорителки, излезла е и в Ориента от мода.... ха , ха...

Илияна Йотова: Имаме решенията за България, която обичаме Илиянче, хората ви бяха дали възможност 4-ри пъти да управлявате България, а вие и ебахте мамата. Вашите "решения" носят само нещастие на страната.

Леля, като те гледам все още ставаш. Що се занимаваш с глупости тогава?

тази снимка е стара като партията

Ако я видиш тази ще повърнеш. Въпреки, че се опасала в десетина вида ластични дрехи е като свиня майка! Треа много да си го закъсал, че да погледнеш към тази !

Въпрос на вкус. В арабският свят или централна Африка може да предизвика възторг и инвестиции

Ранърс ти ли си ва батка

Ставаше преди 20 години, ама и тогава ми беше неприятна.

какво гледате, не стая и за плашило

ако ще и марсианец да предложат за перзидент БСП са обречени на провал. Българинът разбра едно. На БСП никога не може да се вярва! Няма българин който да гласува за БСП! Йотова си хаби лъжите на вятъра!

Чудя се как БСП е успяла да хързулне Генерала да участва на нейна страна ?! Чудя се и защо Генерала като е такъв патриот и мисли за България не се кандидатира в листата на някоя Патриотична формация . . . ?!

Ама ,друг път-просто,така са му наредили от мАсква!

Лаком г.з глава затрива.Защо не напуснеш Европарламента и да си правиш кампанията.Плащаме ти да работиш в Брюксел,плащаме ти и тук .Какво си се разкрачила между Брюксел и София.Да не те Боцне някой Алпииски връх.Нито си там,нито те искаме тук.Е-е-ей не наял се комунист.Връщай се където те е изпратила България,стига си раздавала акъл и обещания.

Когато тази партия търси страж, трябва да помни тези думи! "Самото участие на България във войната на страната на Германия се преценява от най-неблагоприятни за българския народ позиции, без да се държи сметка за онези исторически условия и факти, които доведоха България в лагера на враговете на Обединените народи, въпреки националните традиции и интереси на българския народ. Не искат да си спомнят, че престъпната шайка на Сакс-Кобургготската династия агентура на немско-фашисткия империализъм която се утвърди на българския трон, въвлече България в световната война срещу Обединените народи, която завърши за Германия, както и за нейните военни съюзници, с катастрофа. Съдбата на България е трагична. Българският народ в резултат на престъпната политика на немските агенти, настанили се на царския трон, стана жертва на разбойническия германски империализъм, а страната му беше превърната в плацдарм за нападение на съседните миролюбиви народи."