Бербок вижда огледално повторение на събитията в Молдова с анексирането на Крим

"Фиктивни референдуми и фиктивни процедури, които дестабилизират друга държава", коментира германската външна министърка

Обратно в новината

Коментари - Бербок вижда огледално повторение на събитията в Молдова с анексирането на Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за коментара...историческите факти за повечето пишещи в дира нямат никакво значение... те се интересуват единствено от съдържанието и консинстенцията на Байдъновите, Соросовите памперси а другите повтарят като папагли на пружина Путин,Путин.....а третите гъзомийници повтарят Ердоган това Ердоган онова.......има

сигурно и там и се привиждат зелени човечета без отличителни знаци по униформите.

Най прозорливият министър който германия някога е имал

Таа си е повредила мозъка / ако има такъв / от паданията от батута , щото тя освен да скача на батут / 3 години / друг ТРУДОВ СТАЖ НЯМААААА

А какво ще стане ако източна Германия поиска референдум за отделяне от западна Германия. Или Бавария поиска референдум, защото не са съгласни с политиката им.

Не е правилен примера, защото германия е съществувала като една държава и преди студената война. По скоро примера трябва да е, какво ще стане ако австрия и унгария решат пак да се обединят?

А бе тия луди ли са бе???Какви сепаратисти какви 5лв? Преднестовието обявява независимост 1990, а молдова се самопровъзгласява за отделна държава една година по късно -1991. Отделно че там има и българска общност. Я молдова веднага да маха блокадата с преднестовието, защото създава предпоставка за конфликт. Глада е най силен от всичко

Я дай някакви документи кое кога се е случило, че така приличаш на платен руски трол :)

Аналенка да се обърне на 360 градуса и да поледне пак,може и друго да види :)))

босна може? косово може? сев македония и други може да се самоопределят? кой разби Югославия? раздели чехословакия кой бори Ес?

Изброените от теб искаха да се разделят с комунизма, не да ходят при него

Изброените ги създадоха изкуствено, за да се създаде конфронтация и раздор!

комунизъм НИКОГА не е имало

Браво на дойче-бичмето, най-накрая е прогледнала !!! Щото решението за присъединяване на Приднестровието към Русия е взето от местната общност още през ... 2006 година !!! Браво, браво, влиза в час :)

Пореднат Академичка.....от Германия тоя път...

Да, Автономна република Крим и град Севастопол обявяват независимост още 1992. Приднестровието обявява независимост също 1992г. Там някъде в историята се менят граници между Русия и Румъния. В Молдова вече обявиха за официален език румънския. Молдова май е част от Новорусия, от която Ленин подарява огромната част на Украйна за да влезе в СССР. Украйна се появява след ПСВ 1917-1921г от обединяващи се 3 държави и не достига Черно море. От самото начало казвах, че естествената цел е Новорусия (вече и цялата Украйна), като може да се чувства заплашена Молдова, че ще си приберат Приднестровието. Но не и ние и други. За онова си има исторически причини и руско население там. Защо в Приднестровието повече се считат за руснаци от украинци? Русия произлиза от Киевска Русь, а Киев до ПСВ е към Русия и наричан майката на руските градове. Украинците викат, че те са руснаците и наричат другите москали по Москва. Русофобите са реално и украинофоби. Просто ги използват.

Бербок, я кажи какво накара населението на приднестровието да поиска помощ отвън? Защото си живеят много добре и искат война като в Украйна ли? Забрави ли за икономическата блокада наложена от молдовците? А за свърх-митата, унищожаващи предприятята в района? За теб важното в момента е да се отклони вниманието на руснаците от Украинския фронт, като се отвори втори.

Е как все на другите референдумите фиктивни а техните истински?Пратете наблюдатели ама Ви е страх как ще признаете истината.

Е нещо като Байдън в женски вариант (или там каквато се самоопределя)

Луда по цялата кратуна

А Берин, вижда ли Берлин?

Само по физономията мога да гарантирам, че това е изрод с психически отклонения и тотална липса на морал.

Преди да влезе в политиката, жената е работила като проститутка, имай малко милост.

Зелените е, те до един са с психически отклонения !

Грешка, първо полуострова бе нападнат, окупиран и по късно под дулата на автоматите на главорезите на готвача се симулира референдум ,който би и изборите на бкп и бай ти тошо с 99.99 % гласували Тогава беше и първата и най голяма грешка на украинските генерали. Не трябваше да тръбят че не искат да се пролива кръв и да напуснат полуострова без бой. А да постъпят като смелите герои от змийския остров. Лъжи са че украинците избивали руснаци и българи , хората искаха да избегнат кръвопролитие и путкин се възползва точно от това

Грешка има , но е твоя !

ами нормално, дядо Сорос, ЦРУ и сие работят по един същ начин, така че ако продължават така сигурно ще видим и майдан и преврат в Молдова

"Санкциите няма начин да проработят, но са важни!", Аналена Бербок. Какво повече да я коментираме горката :-). С такива като тая Германия отива по дяволите с доста добра скорост. Да им е честито на Германците!

Тази е продължител на деянията на шефката на ЕК ! Шефката на ЕК преди е била военен министър на Германия !

За какви молдови и референдуми бълнувА?

Добре де като виждате колко са ненормални управниците в европа, защо искате да се набутате в шенген?

Ненормален си ти, ако си мислиш, че не следва поне опит за повторение на Крим...

човека пита друго ве тъпанар, а за Молдова е ясно, има ли намесени американци, Сорос, ЦРУ, сценария е един и същ

И нашите управници не правят разлика от тези в ЕС ! Да не говорим , че единствените нормални ни спират и ни казват , че проблема е в самият ШЕНГЕН ,а не в БГ ! Ще ни пуснат когато ЩЕНГЕН започне да работи , а не както е сега ! От 18 държави 11 си правят проверки по сухопътните граници ! Иначе казано ШЕНГЕН не функционира !

Тая Аналната съвсем не си пие хапчетата.

Германците са вдигнали ръце от простотиите на тази. В Ютюб вървят нон-стоп клипове с поредните малоумия и липса на какъвто и да е капацитет дори на средно ниво на интелект. Това е едно сбъркано същество. Смущаващо. Много по-зле дори от Шолц! Много по-зле. Човек трудноможе да повярва какви глупости бълва наред, навсякъде и винаги, просто няма пауза.

Кат да врътнеш раз, два пъти на 360 градуса.. Ти да видиш.. И в политиката УЖ проглеждаш.

Ужас ! . Това не е човек, а сатанинско изчадие. - Вижте му погледа - това не е човешки поглед. 100% някой извънземен рептил е обсебил това земно тяло.

Тази малоумница помни ли как стана държава,Косово?

психопата Милошевич реши да прави етническо прочистване в регион, където сърбите са около 5%. По модела, по който сърбите провеждсха геноцид срещу българите в заграбени наши земи. След това му нашокаха канчето и всичко приключи.

Ти коя история за България си учил???Американската ли???

Инфлацията е както от дефицит на търсенето така и от дефицит на предлагането За хиперинфлацията ако нема кой ще е виноват Благой Путин

Идиотската политика на европейските "ръководители" наистина ще доведат до възраждане на СССР...

Азърбайджан е вече турски вилает, а Казахстан китайски като с него не се изчерпват китайските териториални претенции - на Владивасток му предстой да се върне в 'радную гавънь'. Сибир - тоже :)))

Тази е достойна наследничка на дядо си - наци офицер от армията на Хитлер

Дядо и е роден сле ВСВ.

Според архивите на Вермахта Валдемар Бербок (1913-2016)- дядото на Аналена Баербок е бил... пламенен поддръжник на нацистите.

За съжаление Дир-а не ми дава да пусна оригинала, щот трябвало само на български да се пише тука :(

Мисирката отново намери някаква помия, с която да ни залива !? Този път със словесната диария на "великата " Баербок, известна със своя завой на 360 градуса ?? Ние не сме индианци бе, продажна кукло !!

Уморена кака Лена, гладна хиена, във кабинета влизам аз във този час. Ще говоря с бизнесмена Киро шоумена, че говорител ставам аз, става тя.

Рушката педерация действа винаги по един и същ елементарен начин,учат се от Гитлер

Нещо общо с двете световни войни да вижда? Явно не, защото всеки нормален знае какво се случва накрая.

сърбете имат материал с доказателство, че тази е била компаньонка на младини? подобно на боклука меркел със шавливите си приключения в източния блок навремето?

Тази колежка бих я опъънал, ако се засечем на някой хебъниг.

Всичко върви по план и е договорено отдавна. Украйна, или за да бъдем коректни, голяма част от Украйна беше продадена на Русия, само те не можаха да разберат това. Жал ми е за хилядите мъртви, които наистина вярваха, че някой ще им помогне. Същото ще се случи и с тази страна на Молдова.

Ана Бербок,това не е ли онази външен министър на Германия,която е много на ясно с геометрията-дето когато съветваш Путин ,му казваш да се обърне на 360 градуса:)))

че емоционално обвързване на даден народ с блядавете, средносрочен и дългосрочен план е равносилно на самоубийство и изчезване като самоидентичност на народа, който влезе в капана на "братушкането" !

Ех, ако бяха примерно дагестанците в Русия, да поискат защита от Украйна, тогава слабоумната Аналена щеше да дрънка точно обратните глупости. Тия глобалистки елити, вкл. нашите бай-ганьовци евроатлантици, всички те са тотално намразени от народите си. Те се тресат от страх за бъдещето, защото имат само два варианта, но и двата са ужасни. Или да въведат диктатура и да бъдат обесени по площадите, или просто да бягат по островите, където да живуркат до края на животите си, по бункери и подземия.

Левият бряг на Днестър става част от Руската империя и започва активно да се развива от заселниците едва през 18 век. Съседна Бесарабия става част от Русия едва през 1812 г., след като преди това е била част от Османската империя. През 1917 г., след Октомврийската революция, на територията на Бесарабия е провъзгласена Молдавската демократична република в състава на РСФСР. На 23 януари 1918 г. републиката обявява независимост. През следващите седмици румънското влияние в нея нараства и под натиска на румънската армия на 27 март МДР става част от Румъния.

Еха ,таз мома на снимката много страшна бре. Но те и без това германците армия си нямат поне министърката им е като плашило да варди "бостана". : )))))))))

Не е за вярване, че такава проста жена може да е министър!

Приднестровието, Одеса, свързани в РФ. Кво ще направи мис 720И? Нали каза, че са във война с Русия? Да отива да ги спира.

Тя е наследствена фашистка и ѝ е простено!

ако бяха помолили за помощ САЩ,тогава референдумът и всичко останало щяха да са съвсем "демократични"(справка-Косово)...;)

Ако Путин не обърне политиката си на 360 градуса, тогава няма как да се гарантира сигурността на Украйна в дългосрочен план В Индия на летището я посрещна градинаря за да и покаже пътя до таксито. Дировци, вие толкава ли закъсахте та пишите статия за тази тъпа патка

Не,че нещо,ама да се обърне на 360 градуса, означава изходното положение !! Може би искал да кажеш 180 ???

с нетъпрение чакат и тук референдум на блядавете с имотните паспорти, които бяха съвсем умишлено засалени тук ! . българия е унищожавана целенасочено от шумкарите цели 80 години, чрез набиване от малки в съзнанието на българчетата, че "трябвало да бъдат подчинени и "благодарни" за това че съществуват на блядовете!" . такова хара-кири нито една държава не е правила на народа си, за цялата история на човечеството ! . и сега и сега шумкарите продължават да виждат съшествуването на кочината само и единствено, ако тя е "закачена" за москалите ! това е базовата котва в мисленато и на шумкарите и на тукашните масони, което е едно и също ! . няма такова самоубиство никъде другаде ! . червени, чугунени кратуни !

Лапай меката пишка на Бадъна и не се разсейвай !

Има едни погреби от СССР в Приднестровието като думнат ша са чуе ча ф Райхстага