Млад мъж издъхна, след като пи бензин и се самозапали

25-годишен мъж от Любимец е починал в адски мъки в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, след като пил бензин и се самозапалил.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж издъхна, след като пи бензин и се самозапали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съобщават ни, че някой се е самозапалил преди повече от 10 дена. Факти, нелицеприятни за ГЕРБ, но шито-покрито на тоя свят няма.

Нищо не ви се разбира дирничета

До такива случаи води управлението на Бойко Борисов.

Жалко, че само един затворник, за храната, лечението и охраната на които се плаща от нашите данъци, е загинал. Дано стане мода, и в затворите се освободят места за известни крадци, лъжци и престъпници от т.н. елит.

При ОПГ ГРОБ винаги самозапалванията избуяват.

нямал е бояршик човеко, и ето.

Така става като си алабаш , крадеш бензин с дебел маркуча а онзи дето държи тубата пафка цигарка. Преди 35 години в казармата имахме подобен случай

ако разстрелят публично един по тв няма да е така ама политиците нещад щото с тия пари се финансират партиите

мн.аутодафета. 1.Истор.Публично изгаряне на еретици от Испанската инквизиция през средновековието. 2.Прен.Публично унищожаване,изгаряне на нещо (най-често книги) от привърженици на противно убеждение. Началото на този БУДИСТКИ ОБИЧАЙ на протест започна през февруари 2013 година, по времето на "БОРИСОВ 1". Историята се повтаря, но вече като ФАРС.

епа кво? бг-тo пи демокрация и се самозапали! и кво?

един любимчански циганин по-малко...

Ба, 70г го чакаме да се почне, та баш сега ли?!?

valentor

почнА се

в булгария оръжие е малко трудно да се намери ако не си в подходяштите среди, но има къде къде по добри начини:

Резултат от липсата на казарма. През войните войниците са били в окопите. Страдали са неимоверно. Война, атаки, болести, осакатявания, дъжд, сняг, студ. Но никой всеки се е бил вкопчил в живота и не се е самоубивал. В комунистическта казарма война и болести нямаше. Но имаше несгоди. Много несгоди. И ред и дисциплина. И 18 годишните пиклювци от дискотеките ставаха железни мъже.

в казармата влизахме различно умни, но излизахме еднакво тъпи! само ти си излезнал изключително тъп, и още не ти е минало!

Бай Пешо

Мда... на определени екземпляри социалестическата казарма им пасваше на духа, нрава и акъла и а простотията им процъфтяваше до неимоверни размери. Бай ти Ото, на дедо му Скорцени унука, ще да е едни такъв екземпляр, сорри за което...за дедо му де..

така беше,затъпяваш,но се учиш на ред и дисциплина,а сега добре-няма казарма,на мама и тате синчетата -вие виждате почти всеки ден какво се случва с такива юноши/младежи/

еднакво тъпи.....тъп си влязъл такъв си излязъл.

Това е престъпление. Полицията да намери извършителите! Да разследват с какво се е занимавал и с какви хора, какви интереси е имал. Не мога да си представя човек да си причини такива мъки сам.

От както капитализмът победи , стана по лошо ! И все по лошо става !

Бегай в КНДР, или в Русия там е Рай!

Да, рай е. За нормалните хора.

Даа...спор няма че хубавия живот не е по силите на всеки. Ако ли пък починалия младеж е бил в затвора - то там нежните и деликатни човешки отношения също не пасват всекиму. И човекът е пийнал бензин. Какво тук значат едни изгорени вътрешности... Да, животецът в РБ става все по хубав и весел... как да не му се радваш. Нали, тикво?

Не бе тоя много е играл Mortal Combat с Scorpion

Това момче е голям грешник пред бога. Защо,защо се палите бе хора,това няма да промени нещата в нашата татковина! Вместо бензин да беше купил калсшников по щеше да има резонанс в държавата ни и власт имащите! Бог да го прости!

какъв бог какви пет лева. всеки които се пали има психичен проблем - болен е. какви калашници са ти в главата - кои бог, кажи ми, подкрепя насилието. в държавата неща вървят добре. може и да е малко по-добре като в румъния. по добре не може нито със самозапалвания нито с калашници. както едно дърво му трябва з0 години да стане голямо, така и доходите могат да растат само с определн процент на година. за да растат доходите - трябва да расте производителността на труда - тя не расте бързо никъде - нито на запад нито на исток.

Какво е провокирало обаче 25-годишният мъж да предприеме тази фатална крачка, остава неизяснено.... Е как какво бе! То е ясно! Отворете си хладилника той че ви кажа, изкарайте си джобовете, те ще ви кажат! Как какво! Замитането на проблема под килима на го решава. Знаете ли какво мисля аз? За да тръгне България на пред, трябва да се даде троен курбан! Но не агнешки, а свински! Троен свински курбан и държавата ще се оправи. А трите свине всички знаем къде да ги намерим...

Путин е виновен!

Бих прибавил още една свинкя четвърта... А сетете се коя е с руски петрол се занимава....

Luna0102

Е то бива да си мазохист, ама чак пък толкова...

Така е с всеки, който пренебрегва рикията!

резервоара на кмета

Трябва да направят една секция тъпизми и там да си публикуват всички глупави и безсмислени новини.

Тиа стабиуарка ще излезе

Крали са бензин от някой автомобил с маркуч, без да спазват хигиена!

"е починал в АДСКИ МЪКИ" Ето, на това трябва да се наблегне и кандидат факлите да поразмислят пак дали точно да се палят искат, или по друг начин да приключат със себе си. Разликите от другите начини за самоубийство: - Бавно настъпва смъртта, може и след седмица или повече. - Адски мъки след като този човек се е превърнал в една пихтия, без кожа, без коса, без вежди, без мигли, с подпухнало лице и затворени очи. - Лежането в болницата преди да издъхне е болезнено, поради липсата на кожа и възпалените обгорели меса. - Отива си от този свят така обезобразен, че и близките му не могат да го познаят. Това е. Който има поне малко акъл да избира друго, а който има повечко - изобщо да не мисли за самоубийство. Хайде със здраве.

медиците са му давали успокоителни , не е било друго, както при рак

кой ли му е помогнал и защо ? на тези въпроси полицията няма интерес да отговаря !

Хахахаха, майтап!

на 25, пък бивш затворник! какъв човек загубихме,ей!