Нетаняху: Имаме доказателства, че Хизбула стои зад атентата

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че неговото правителство разполага с напълно потвърдени разузнавателни сведения, че атентатът в сряда срещу израелски туристи в България е извършен от ливанската радикална групировка Хизбула, която е подкрепяна от Иран. Израел ще поиска ЕС да включи оргнизацията в списъка с терористични организации.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Имаме доказателства, че Хизбула стои зад атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По БНТ в новините една тур-операторка с плосък мозък се радва, че евреите щели да продължават да идват у нас. Не и ли е ясно, че след евреите върви и тероризма и че след още един атентат няма да остане никакъв турист от която и да е друга страна.

Личи ти,че си доста промит мозък, всеки път правиш глупави коментари.

Eвреите са не по-добри и не по-малко фанатични от радикалните ислямисти.

След мемориалната церемония ДПС ще изгради една чешма на мястото на инцидента.

Че покажете ги тези доказателства де, не се срамувайте. И откога ги имате?

дрън дрън.....хизбула няма как да убият само 5-6, щяха да уибият всичките евреи....долу а мосад, трепе си собстеното население, за да си измисли повод за нови воини....и защо избраха българя, ние сме им помагали да оцеляват, не да се убиват у нас....срамота..

То има доказателства и че Израел стои зад Хамас. А зад Хизбула стоят лудите араби, чиито финанси и ноу хау за извличане на петрол идват от немски и американски евреи.Нетаняху какво ще каже по въпрса?А и Русия е зад Израел.....

А зад Израел стои Иран с гол в ръката к..(нож) и на евреите им треперят гащите в момента.

Като задействат план Талмуд 4 ще ги чакам с план Паламуд 1 и .....Аллах Акбар!!!

САЩ/Израел...или по-точно да кажем кръговете управляващи тези 2 държави и света като цяло искат да нападнат Иран по няколко причини. На пръв поглед е петрола. На по-задълбочен е долара, защото, както Ирак, както Либия (които вече изгърмяха) така и Иран проявява интерес към отваряне на борса за продажба на петрол в различни от долар валути, което ще доведе до огромна загуба на влияние за еврейските банкери управляващи САЩ. На по дългосрочен план - Иран е една от най-богатите на залежи от Уран и Торий държави. Разработи ли ядрено оръжие, никой вече не може да и попречи да си разработва и програми за централи на Торий, както почнаха Индия, а това значи край за централизираното ядрено лоби в световен мащаб. Ние сме просто една малка пионка в огромна игра и най-съмнителното от всичко е, че Хизбула и Иран ще се занимават с нас да настройват света против себе си. Много по вероятно е евреите (в САЩ и Израел) да търсят повод за война.

Като ще почват, да почват.Сега ще се обръщат към "световната общност", което значи САЩ.Ще има кандърми и целта е война. Тази война обаче не мисля, че Изсраел ще е печеливш.Виж в Сирия ще много интересно. Ако си мисли някой, че басмачите ще застанат на страната на Израел....

Наистина,бог да ги пази! Внушено им е,обаче,че това е верния път за "величие" ,само дето незнаят кой от тях ще е пушечно месо..Разликата с Камикадзе е ,че то си знае.

"от терористите и техните поддържници ще бъде поискано да си платят за кървавото деяние." А Израел кога ще си плати за окървавената Палестина?

Да си плати Израел?Там религия и история е 1 и също.Спец частите им при все как изглеждат са по- фанатици и от аятоласи. Ислям и християнство само засилват фикс идеята им и мита,че земите били свети... бог дал земята за Израел??

Ние сме малка и бедна държава и всеки си трие ръцете с нас.Спомнете си Сергей Антонов,и медиците в Либия.Насила ни замесват защото сме беззащитни.Трябва едно независимо разследване,а не с помагачи.

Виновен за атентата е Хит.еP защото .......

Израелските лидери винаги са били големи прасета - ръчкат ли, ръчкат, за да си прокарат някакви техни интереси. Много военнолюбиво племе. Човек може да се запита дали този атентат, всъщност, не е организиран от тях, за да оправдаят поредната си идиотска кампания???

Независимо, че има и мислещи хора, които проумяват това, което сте написали, Израел ще направи каквото са намислили. Или смятат, че всички им вярват като американците, или не им пука въобще. Ще бъде много жалко, ако направят война с икономически цели, където да бъдем въвлечени и ние.

Евреите са ни благодарни за човешкото ни отношението към тях по време на втората световна война. Въпросът е обаче, дали ако стане напечено в Близкия изток и те масово започнат да пристигат в България, няма да постъпят с нас така, както с палестинците.

Благодарни?? Нон стоп и по телевизии( всъщност те почти всички телевизи са собствност на евреи) се налага ново мнение как България НЕ Е спасила евреи през 2та св. война.Те са с безкрайно самочувствие. Но подплатено

Толкова много са ни благодарни, че демонтираха паметника, поставен в благодарност на България в Ерусалим.

а някакви книжки и исторически факти да сте прочели за създаването на израел, за палестинската пустиня, която са откупили. За труда, с който са превърнали пустинята в обработваема земя, за мирното съжителство палатка до палатка в началото. И когато пустинявта вече не е пустиня, "горките" араби се сещат изведнъж, че земите са техни. И още много история, за която дори не сте и чули, камо ли прочели. Ма да се плямпа злобно против хамериканците е най-гот. И другари да ви информирам - 95% процента от световните капитали са еврейски. Колкото и да храчите народът израелски си е народ на БОГ.

Да правят каквото си искат само да не им приседне с Иран?! Те за това реват като вдовица за х... на големия батко САЩ, но на Обама хич не му се прави нова война!! И дайте да не се лъжем Иран не е хапка за устата на Израел.Винаги когато някой ги напъне израелците вадят кестените от огъня с ръцете на САЩ и НАТО.

... И България влезе в историята като страната от която тръгна третата световна война ... :)

Целия си живот си бил роб, слуга и лакей. Щото си некадърен за друго. Затова ти липсва Господар, който да набие кадърните, да вземе от тях и да ти подхвърля трохи под масата, където се въргаляш. Всъщност където е мястото на всеки помияр. Затова ти пречат американците и евреите. Защото те са свободни люде с достойнство, а ти си гнида.

Ако произлезе война след атентата, това означава, че е той е бил работа на ЦРУ и другите служби. По същия начин за да започне война в Афганистан и Ирак си направиха 11 сетпември.

ходе да цункаш дупетата на другарите империалисти от америка

Ходи си пиши в "свободните еврейски блогове" и не занимавай хората с ибрикчийството си ....

Балкански,то се знае колко и как са свободни люде израелците,та се стигна и ние да ги пазим,щото нас има кой.Колкото до робска психика нечия,тя касае некадърност и некачествено мислене

Ти,който наричаш другите помияри и гниди защото не желаят такова "достойнство" по твое разбиране , т.е да са живи залози ,за да живеят други още по-добре, за теб,щом това е достойнство и свобода,гръмвай се достойно сам,що чакаш гнидите да се трепят а ти да пишеш само?

а на мен ми е интересно защо Израел и САЩ са се юрнали да нападат Иран, защото имал ядрена програма и евентуално щял да направи атомно оръжие, а не обелват и думичка за Пакистан, който от доста време има стотици ядрени ракети и не бих казал, че е най-демократичната и про-американски настроена държава в света? А, да, забравих, в Пакистан има ли петрол?

ха-ха...защото са истински войни американците! НА умряло куче нож вадят! Исинското карате е - голям и силен бие малък и слаб!

"Пакистан е ядрена сила, има осмите по големина въоръжени сили, и е стратегически съюзник на САЩ и Китай." Колкото до нефта - в САЩ е най-голямото находище в света.

Те затва гледат да изцоцат нефта на останалите, та накрая те да продават на целия свят. СМятай кво ще е тогава.

Много комунистически отрепки са се изцвъкали тука. Парад на тесногръдата комплексарщина. Ще им се чалмите да направят ядрено оръжие с парите от петрола. А какво ще направите, когато в Бургаз, Пловдив или София чалмите взривят ядрена бомба, и тази бомба помете близките ви? Ай сиктир, ваш'та ...Браво на евреите, така се защитава държава и народ!

Евреите в България в по- голямата си част са комунисти и са се възползвали доста от облагите на режима.И в СССР е било така. А повечето комунисти в България подкрепят Израел и са произраелски настроени.

ОБИДА!

Слънцето е силно брат, стой повече на сянка - слънчасъл си!

Здравата си я окъсал,брат! Ментално имам придвид.

Израел са си прави да си провеждат тяхна си политика,Ще правят каквото смятат за необходимо,аз питам обаче "КОЙ НИ БИ ПО ГЛАВИТЕ ЧЕ САМИ СЕ НАБУТАХМЕ В ТАЗИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА"Любовта на вождовете ни към някой от себеподобните си в конфликта терористи ни набута в пожара където запомнете ще горят и децата ви.Тази бомба беше първата, но колко ще продължи и колко невинни ще загинат не се знае ,знае се само че ще са хиляди.Ама за фашизоидите,които не ви дават да се изразявате свободно и налагат полицейщина след 17 часа и в събота и неделя и искат да си напишете ЕГН за да пишете в този сайт е без значение кой ще умре,важното е те да си оправят мръсните биографии и да си донапълнят джобовете.

Татко Бенямин гали плешива си тиква за две неща" 1. Утвърждаване окопацията на Сирийските Голански възвишения откъдето идва 30% от водата на Израел :) 2. Ако Сирия падне , еврейските самолети могат да направят въздушно презареждане над Сирийска територия при удар върху Иран :) 3. При нападение срещу Иран, сирийците и иранците имат пакт за сътрудничество и Хизбула ще получи оръжие с което да подпука директно територията на Израел - а това си е война в целия Близък Изток (Египтяните и те яат не яат ще се намесят покрай Мюсюлманските братя) :) ..... Ето това "лошите руснаци" се опитват да предотвратят .....

И защо нямаше поне подобие на извинение от страна на евреите към нас, ама те така са си свикнали, само на тях да се извиняват. Иначе това, че заради тяхната "малка война", ни намесват нас очевидно не е проблем и нещо естествено.

Той си търси повод за разпалване на поредната война, която да отвлече вниманието от негова вътрешна политика. Добър наш ученик е! Браво на него. И ние винаги постъпваме по този начин. Но и той и ние не обичаме, когато ни отвръщат подобаващо.

АМИ КАТО ЗНАЕШЕ РАЗУЗНАВАНЕТО ТИ ЗАЩО ВЕДНАГА НЕ КАЗА И НЕ ПРЕДОТВРАТИ БОМБАТА ИЛИ ТИЯ ХОРА ТИ ПРЕЧЕХА КОИТО БЯХА В АВТОБУСА ДА НЕ БЯХА ОТ ОПОЗИЦИЯТА БОГ ДА ГИ ПРОСТИ

Еврейски номера...

Евреинът и САЩ използуват безогледно този все още неясен атентат за да ударят Иран. Разбира се че Иараел има право да същвествува , но зашо Иран да няма право да има атомна бомба, след като евреите имат такава бомба , въпреки че не признават този факт. В крайна сметка важното е ние българите да не ставаме заложници на чъжди интереси чрез нашите продажни политици, а да бъдем прагматични и гъвкави за да няма повече такива атентати у нас.. Нашата сигурност и интереси са различни от тези на евреите и САЩ !

Напълно съгласен! Само дето не съм сигурен че Израел има право да съществува. Изкуствено създадена и внесена държава с произтичащи проблеми от това за целия свят!

Чета коментарите и разбирам, че "великия" анализатор на БСП - др. Цветко Цветков е оставил много последователи и всичките те, един по един, по-велики от него.

Защо ми се привижда следната схема-Щатите искат да нападнат Иран заедно с Израел, тряскат бомба тук в България, именно те, създават условия и разпалват една война, която няма да завърши добре.

Една много вероятна схема.

Много настоятелен този Нетаняху. Все повече мирише на чисто еврейски номер... Няма да се учудя да са си го спретнали те този атентат.

Хизбула стои зад атентата в Бургас, смята Нетаняху. А зад Хизбула стои Израел. Ако Хизбула не съществуваше, веднага щяха да разформироват Мосад! Хизбула е рожба на Мосад. За да си оправдаят съществуването и да си получават заплатите.

НЯКЪДЕ ЧЕТОХ ЧЕ ОБАМА ИСКАЛ ДА ВЪРНЕ ГРАНИЦИТЕ ОТ 60Г НА ПАЛЕСТИНА И МАЙ ЗАТОВА Е

А ЗАЩО ВСИЧКИ ИСАТ ДА ПРАВЯТ АТЕНТАТИ НА ИЗРАЕЛЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ТУКА ИМА НЕЩО ГНИЛО КАКВО Е ТО

Нищо гнило няма тук - всички се борят срещу световния тероризъм (САЩ и Израел), кой както може.

САЩ , Израел подпалват войните в света. Еврейте- Ротшлдови , винаги са финансирали двете участващи страни във войните .Да не забравяме през 1997 г. и думите на Едмон Ротшилд: "До 2030 г. да няма България"- могат да ни жертват в името на личните си интереси

Не само войните, а и икономическите кризи.

Чисто чифутска работа

този е луд!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България да не се поддава на внушенията на израелските политици, а внимателно да извърши разследване на този инцидент. Нервността на излаелците може би показва страха им от такова разследване. Дали няма да излезе, че сами са си взривили нещо като бомба, а и накъде са я били помъкнали? Най-добре България да затегне границите за туристи от терористични държави.

Да питаме илюмната. Няма начин да не е вътре.

Задължително Бг политика да затегне границите си за посетители от терористични и воюващи на повсеместен фронт държави. Точно такава предпазна щяха да имат Израел,естествено,ако бяха на наше място- какво би ги интересувало и дали щяха да се впрегнат да ни пазят,до българи кордони от техни полицаи и тн-Излишен коментар за това.

Чудят се, как да отворят война на Иран.

Цитирам: уикипедия: "Мосад е една от най-добре познатите и високо оценявани агенции за разследване. Известна е със своята ефективност... е част от кабинета на министър-председателя, подчинена директно на него." Не е съществувало и не съществува по ефективно разузнаване от МОСАД. Така че на тях може да се вярва.

Ал

На МОСАД може да вярва Натаняху. Има защо. Но на НатаняхуНЕ може да се вярва.

Лошото е, че политиците обикновено изопачават данните от разузнаването така, че да са им удобни на тях.МОСАД сигурно си върши работата добре, но не винаги това, което донасят е удобно на такива като Нетаняху и след като той им плаща заплатите те са длъжни да му префасонират разузнавателната информация във вид удобен за политическите му игри.По цял свят се процедира така и реално се оказва, че една разузнавателна агенция работи добре само ако политиците искат да се вслушат в нейната информация.Но е удобна само ако донася нужната на политиците информация.

mr.fago@

Преди време американците бяха също толкова сигурни за химическото оръжие на Ирак. Някой спомня ли си какво се оказа? Е, затова не вярвам в подобни изцепки, чиито цели са скрити само за... Хайде без квалификации, че няма да ми публикуват коментара. Нека се дистанцираме от истерията, вкл. и на родните медии.

с цел укрепване на националната сигурност, балгарiя трябва да откаже визи на израелски туристи у нас и да развали туристическите договори. и без това евреите си имат море, а идват у нас за евтин секс и комарджииство.

рускя евреин стас мисежников наверно има опит с балгарските власти от времето когато москва командуваше балгария. затова го изпращат, защото знае как да се дарпат ушите на червените балгарски примати.

Атентата беше организиран от Мосад!!!

Аман от тъпи евреи! Тоя си търси повод. А най-вероятно самите евреи са си организирали атентата. Писна ми да гледам и слушам по новините как нашето продажно правителство приглася на тоя идиот Натаняху. Жалко за жертвите, но евреите зорлем се враг между шамарите.

Имаме доказателства, ама няма да ви ги кажем!!! По смешно нещо не бях чел!?!