17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божееее ама ти жив ли си още нещо метър май минаваш ама до кога ??????

нема страшно, бенчо! за следващите избори пак заделяш 200-300 000 еврака, и бесепе ще те възкресят, и пак ще те изберат за председател на общинския съвет!

Май само ДИРАДЖИИТЕ си вярват на глупостите... Егати държавата...

Този мафиот защо още не е в затвора

Нагли, по-нагли, най-нагли.....

А какво да кажем ние с гайдите - от 1944 та до днес-3 поколения нито живи нито мъртви!

Бенчо = Днешната БЪЛГАРИЯ

Този пък, БСП ли го арестуваха, че помогнал на Митьо Очите да напусне страната. А оня Синан дето е извел в Германия убиеца на Виктория в Русе, защо никой не го арестува за укривателство.

Точно така, Бенчев на опозицията е спонсор, ГЕРБ са девствени откъм подкупи, бб като главен секретар и цц са ходили на гости на Бенчев в Медвен, а не Нинова...... Въпросът е какво е правил там бб? Явно е било чадър срещу пари за сделките на Бенчев. Всички знаем за фабриката за хапчета в Бургас... Цветанов може да прави каквито си иска изказвания, но когато става дума за спорни бизнесмени, свързани с неговата партия, изведнъж забравя за познанствата си с тях.

Баце, къде е Митю?:)))))))))

Наглец !

Драги ми Б-чо. Спонсорирай велоалеи в Бургас, качи се на колело и никой няма да те барне - хахахах

дрОгаяре, каквото и да пишете, бенчо се е цирей! цирей, ама на сурата на бсп, не на зад.ника на герб! ваш си е цирия, дсрОгаре!

Гроздът от цирей---"герб"----си е ваш госпУда, тъпи тролове плешиви!:)))))))) ....целият!:))))))

Срам ме е , че живея в един град с него и решава съдбата на жителите на нашия град.

Ти говориш за града си, мене ме е срам от премиера ни Падишах - испански срам заради него. Брутален, елементарен, безочлив, невеж еднокнижник, разплут от ядене на суджуци (образно казано).

И на тоя завалия все друг му е виновен също като на боко на който се е отчитал подобаващо ама само с бсп се хвалеше а документи никакви не показа..Кой не знае че е спонсорирал гербераски обекти и начинания барабар с другия гербераски помошник очите...

Типичен симпатяга-социалист-олигарх. С нищо не е по-лош от Гергов, Нинова, Овчаров и сие в БСП.

Но най-лошите са граборските олигарси - Пеевске, Домуса или иначе казано Кишро гела, или редник Киро, Пашата, Маджо, Цветелина Бориславова, цецоу - американският молитвеник и самия боко - чиста вода ненапита. Не го зноеш това, нали?

Горкият - жив да го ожалиш! БСП-то го изгонили, ся може спокойно да се присъедини към ГЕРБ или ДПС ...

Той си действаше основно с герберасите през цялото време..

Бенчев на опозицията е спонсор, ГЕРБ са девствени откъм подкупи, бб като главен секретар и цц са ходили на гости на Бенчев в Медвен, а не Нинова...... Въпросът е какво е правил там бб? Явно е било чадър срещу пари за сделките на Бенчев. Всички знаем за фабриката за хапчета в Бургас... Цветанов може да прави каквито си иска изказвания, но когато става дума за спорни бизнесмени, свързани с неговата партия, изведнъж забравя за познанствата си с тях. ГЕРБ е най-тъпото отроче на БКП.

Завалията, не можел да разбере какво е направил. За комунистите явно е нормално да помагат на доказани престъпници да се укриват.

Цветанов може да прави каквито си иска изказвания, но когато става дума за спорни бизнесмени, свързани с неговата партия, изведнъж забравя за познанствата си с тях. Гроб прикриха активните присъди на Цветан Цветанов и без нужните гласове от Велико Търново при все чеверметата (вероятно не от джоба му купени) го вкараха в Парламента. Цецо гуменката от помощното училише не може да сглоби едно просто изречение. Жалък, но нагъл.

Каква очебръкваща наглост! Не знаел какво е направил? Съвсем случайно срещнал Митьо Очите, който не познавал, съвсем човешки, решил да го дръпне до Истанбул да се лекува, а и съвсем случайно го настанил в апартамент, нает на негово име. Съвсем случайно! И по това време Очите не бил обявен за национално издирване! Само дето от дни се говореше за ареста му, пък той явно не слушка новини... Каква е тая държава бе?!? Как може такова същество да се явява на общински съвет??? Как може такава наглост и тоя да не е в затвора вече?

каква е тая държава? Много си наивен или ненаблюдателен. Всеки ден се случват издънки, заради които управляващи с достойнство не само подават оставки, ами потъват вдън земя. Сега не могат с крик да избутат суджука Сикаджийски, ресунския шкембе войвода, далавери - вярното куче на боко, нефелния болен и т.н.

Еййй, Бенчо вече се върнА, а Митето още не е стигнал...;)

Много шум и какво? Нищо.