Белият дом смята атаката срещу Израел за зрелищен и неудобен за Иран провал

Премиерът Нетаняху призова международната общност да остане единна" пред агресията на Техеран, която заплашва световния мир

Обратно в новината

Коментари - Белият дом смята атаката срещу Израел за зрелищен и неудобен за Иран провал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провал - ама друг път. С тея евтинджоси дето изтреляха по Израел може да си ги разцъкват до припадък.

Половината американски институции казват че са ги предупредили, другата половина отричат... През 2020 Иран предупредиха и САЩ че ще избомби американска база в Ирак, така че в случая вярвам повече на иранците. Айретен че дори израелците с половин уста си признаха че, въпреки че и те са били предупредени, Иран е "нанесъл щети" и на трите цели за които е казал че ще обстрелва, а именно две военновъздушни бази в Израел и щаба на разузнаването на израелските ВВС, а като се добавят логистичните затруднения които атаката предизвика, както и финансовите разходи покрай нея, само ощипаната мома може да твърди че не са я щипали;)

Пълен смях в цирка. Че те Иран не търсиха унищожение и жертви. За чий ... обявиха началото и ударните точки бре .... Ни най малко поражение а тотален тест на оповестена система за отбрана с пробив 15%, т.е. ако няма оповестяване, а внезапност и изненада пораженията скачат на 60% или просто казано системата е пълен та...к.

Каза анализатора от Мировяне муахахахахах

Абе като чета коментарите оставам с впечатление,че всички тук в тоя Дир. са ирански граждани завършили политическа подготовка в Москва!!!

Другият път само дронове и ракети без взривно устройство за още по евтино.

Еврейската зараза ще реши климатичните проблеми - ще приветстваме с радост ядрената зима!!! Кой както иска, така да го разбира!!! Мир на планетата ще има, когато кибуцът заприлича на Газа!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

И какво им пречи на арабите да го направят, беше стартиран мирен процес с тях, който терористите развалиха. Може би се целиш другаде.

Израел изби почти всички араби участвували в мирните преговори... а после евреите се правят на учудени че избиваните араби имат едно на ум като се договарят с Израел.

Защо никой неказва за поразеното израелско летище,пълно с ф 16? Защото САЩ неискат втора война. С първата вече са пред фалит. Втората ще ги унищожи напълно. Затова и искат да изкарат иранската атака смешна. Иначе трябва да се намесят на страната на Израел.

Е те журналистите как да ти влязат в сънищата?

не фалитът е заради войната, ами войната е заради фалита...

с нетърпение чакаме "умният" отговор....

ще изпратят поне 10 000 военни на фронта в Украйна от руска страна... За няколко месеца ще научат как се борави с дронове, как се преодолява ПВО и въобще всички мурафети, които иначе няма как да си ги изсмучат от пръстите... И за Русия и за тях - дюшеш! Е, ще има 100-ина души фира сигурно, ама... файдата ще е много по-голяма от загубите.

Разходи на Иран по атаката-не повече от 50 млн долара за дронове. Разходи на Израел по защитата-при цена на ракета от 1 милион до 10 милиона долара-вероятно над 5 милиарда.

Следващия път няма да предупреждават че Израел да се подготви а англоамериканците да се изтъпанчат там със самолетоносачи и да помагат и те... как ги думнат изневиделица и купола ще се окуполи...от железен ще омекне

-Сър, защо на територията вече няма математици, инженери, химици и техници? -Джон, защото веднага ще започнат да правят дронове и ракети за да ни атакуват!

А дали беше редно Израел да нападнат иранско консулство в Сирия?

за сметка на това атаката на демокрацията срещу територията се увенча с небивала успех! бяха изтребени повече туземци отколкото в 4-те войни на измискления 20-ти век! Слава на Посолството! Слава на европата!

глас без мозък, а...?

Контраотговорът на Иран беше супер успешен: -Иранските дронове струват мижава цена. Евтини са. -За да бъдат спряни дроновете се изстреляни ракети на противоракетната отбрана на цена от 1 милион долара нагоре. В добавка запасите от ракети са силно редуцирани, а иран-дронове има още много. Тоест Израел за да се защити е изразходвал минимум ракети за 1 милиард долара, а разходите на Иран са мижави.

Е и?

Ми ракетите не се печатат...а дрончетата се правят с хиляди... следващия път ще се наложи да ги свалят с прашки...Понял!?

Питай си хохлофюрера сега кво му е без ПВО...и що реве на всички да му пращат

С което тъпчо исках да ти кажа че Израелците имат много повече пари и сами си произвеждат много по-добро въоръжение и разликата в цената не ги вълнува. Понял?

Чукча писател...айде да повторя...остава само да го нарисувам... Пари се печатат - Ми ракетите не се печатат..требе джилезо... Ъндърстенд ми!?

Глупако глей сега. Ако технологиите на чалмалиите са стигнали до дронове с двутактов двигател от мотопед, Израелците правят ракети с които да ги прихващат. По скъпички са, но железния купол си е тяхна разработка и са далеч от това да се разорят.

Бе дебил...ракетите се правят трудно и по малко...ти от бавните ли си!? А шахичетата с хиляди...

Нас ни устройва трепането в Близкия изток. Така ще бъде раздвоена Америка на кого да помага и естествено от това Укрите ще пострадат. Освен това, цената на нефта ще скочи, от което печели Путин, щото към Русия ще потекат едни реки от пари, а ЕС ще инкасира загуби и ще си хапе мъдата от яд !!!!

Реки от индийски рупита текат вече повече от 2 години.

Нема лошо...ако немат кяр нямаше да продават... индииската икономика се развива супер...в индииски ценни книжа.. предприятия или инфраструктура ще ги вложат... Китай така колонизира Африка и Латинска америка

Ама друг път.

Ма не бе...ще ги изхвърлят

Е няма де няма да ги изхвърлят, ама и няма какво толкова да си напазаруват...

Ъхъ..от милиард и половина държава и третата икономика в севта!? Мдооообре....

Е какво пък толкова да си купиш от Индия де? Кол център, килимчета и Тата. А после?

И после малко мозък....рупии имаш ли.. ай плувай...че имаш контролно при класната

Кисинджър казвал: "Лошо е да си враг на САЩ, но още по-лошо е САЩ да ти е приятел!" Това ЕС го изпита на собствения си гръб !!!!

70 дрона, 120 балистични ракети и 30 крилати ракети и нищо не докосна земята. 40% от тях дори не успяха да стигнат над израелското въздушно пространство.

И срещу това-изстлеряли вероятно над 700 ракети на ПВО-то за да се защити. 1 ракета струва от 1 милион до 10 милиона долара. Ряазходите по защитата смятай сам колко са. Един дрон на Иран за сравнение струва мижава сума, но е спиран с ракети на цена милион долара бройката.

са на САЩ: 1. Виетнам 2. Афганистан 3. Могадишо.. имат и още доста , даже в Иран имат голям провал...

Нормално да е провал, нали така се споразумяхте? Иначе защо ще ви известяват 72 часа по-рано? Не помня някой да е уведомявал нападнатия, че ще го нападне. Нещо на глобално ниво ни ментят, ма нищо де, важното е да върви инфлацията и експерименталките - били те Файзер или Спутник.