Белият дом обяви "значителен напредък" на ВСУ, Москва - за завзети "ключови позиции"

Руските ракети "Сармат" на бойно дежурство и какво каза Путин по време на урока "Говори за важното" на ученици в първия учебен ден

Обратно в новината

Коментари - Белият дом обяви "значителен напредък" на ВСУ, Москва - за завзети "ключови позиции" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпомощните наркомани вашенгтонски боклук разпространяват лъжи нищо вярно теса измет която ще бъде заличена

Мачкай РОСИЯ българския народ е с теб !

Ще ядете х.я вие нема лошо защото си заслужавате ама много лошо че пак сме от неправилната страна.

В казармата на външните тоалетни им казвахме Белия дом. Същите говна са и в Хамериканския Бял дом.

Русия! 85% от света е теб!

Белият дом мое да си е6е майката!

Путин учи децата на войни,убийства,грабежи,изнасилвания. Велики ценности на ОРКИТЕ.

Събирай минуси, биволе, жертва на пропагандата. Пак се изходи на метеното.

Обърка учителите,а украина име на област !

Хаха, виж какво е в Кравария бе олигофрен. Масови стрелби, отвличания, изнасилвания, расизъм, дрога,корупция по висшите етажи на властта, а за войните, които са водели през КРАТКАТА си история да не говорим.

Патриотично възпитание за младите,инвестират в образование,спорт,наука,ценности без джендър идеология,това е стратегия и поглед към бъдещето.Както научиш децата в това ще вярват,ще живеят и работят да градят държава,видяха че либералните ценности на консуматорство и разхайтена свободия и скапване на образованието водят до разпад и са заплаха за всяка държава

Наричаше ги Хитлерюгент.

А скаутските организации на тинейджерите в САЩ не са ли подобни на тези на Хитлер или Путин.

Голям разпад. Той Запада е прогнил, това го знаем от 75 години, другарю... И аха да се разпадне от разврат и какво ли не...

Е сега видя ли разпадна се, няма ценности ,няма свобода,няма европейци имаме ЕС кенев!

Ахаха, ти да не си психиатър? Тези ги разправяй, на някой, който се е кефил да ходи на море във вмирисана соц. станция или разпадащо се бунгало с обща баня и пълен багажник с буркани. Аз обичам да ходя в Гърция на кристално чистото море, а зимата на СПА и няма как да ме убедиш, че черното е бяло, другарю...

За какво да съществува тоя свят без Русия нали така беше жалко същество? Еми аз да ти отговоря по друг начин- защо да съществува свят под руска окупация???? Понеже твоя Путин от ден първи заплашва с ядрено оръжие, значи целия свят трябва дружно да се наведе и да лиже руските ботуши. Според твоята малоумна логика- това важи ли за всяка една ядрена държава по света?

Нека ти кажа нещо ,ако Русия направи база в Мексико ,и американците ще измучат,те излъгаха всички нас,а Украйна от 1991е определена за курбан,а за украйнският народ никои не му пука мисли и чети!

Защо непобедимата Русия допусна Хитлер да стигне до Москва. При това с несравнимо по-малко войници техника и ресурси, отколкото имаше Съветския съюз.

И всички знаем после какво се случи другарю.

Ами Хитлер стигна до Москва, защото мина през балтите и укрите, които легнаха в краката му. Когато опря в Русия, стана страшно за "непобедимия " Вермахт.

Всичко ще бъде Украйна Казах

Състава на Русия!!!! Казах!!!

На бграшистчетата В.Г.З.

Са непобедими...................... В тик ток и ютуб

Русия била непобедима, колкото и през ВСВ - смеех. Ако не бе ленд-лиз от САЩ и помощта от Великобритания, щяха да имат някакви територии на изток от Урал.

Ако го нямаш ,, лизо,, Сега и Англия щеше да е колония на Вермахта бе тъпак.

Вие мозък имате ли? Кога красавице влизат във войната и защо А колкото до ингилизите, тепомагаха като сипеха бомби над България.

Близо три месеца се водят боевете при Работино, а през последния месец на южния фронт - почти само край Работино. През това време руснаците успяха не само бавно да събират резерви, но и да укрепват отбранителните линии, ако е необходимо, да изграждат нови, да покриват свежи минни полета и да оборудват огневи точки. В известен смисъл въоръжените сили на Украйна сега са в по-лошо положение, отколкото бяха преди три месеца: тогава те се радваха на предимството да избират посоката на удара, но сега това е, няма измъкване от коловоза край Работино и много вероятно е ясно какво и как ще правят. За да развият успех, въоръжените сили на Украйна трябва да умножат настъпващата групировка. Съмнително е, че те не са могли да направят това преди и ще могат сега, без да разкриват други сектори на фронта. Без многократно усилване дори локалният успех няма да доведе до нищо: целта на операцията не е Работино, не Вербовое и дори не преодоляването на първата линия на отбраната. Целта е да стигнат до морето, а то е толкова далече, колкото и преди три месеца. Въоръжените сили на Украйна имаха шанс в началото на юни, в опит да направят рязък скок напред, но не го осъзнаха.

След повече от година специална операция. Великият успех на твоите руснаци е че успяват да удържат все още някакви отбранителни позиции.

Ами контрата какво постигна . 50 кв. Км с 50к умрели .

Укрите се оказаха с разбирания на 16 годишна колумбийка. Повярвали са, че Зеленски е подходящ за държавен глава, защото играел ролята на президент в един филм.. А че този тантурест джуджак ги докара да са роби на международни банкстери в собствената си държава дори не забелязват.

Що не пишете че германия ще праща хладилни контейнери за умрелите укри... напредват към гробищата ма там е пълно.. а може би вече на леопардите викат хлдилни контейнери...

Го лапа на Зеленски

На майка му

Зеленския го няма никакъв от много стрес покрай тази война

Оппа две напред една на зад тангото си върви

Театърът си го бива. Като на Слави и Куку бенд, но по-дълъг

На Белият дом отдавна никой не му вярва.

Помощ,подпалиха ни дирниците!

ТОС работи денонощно за снабдяване с прясно месо на Бандера.

Ти си болен!

Днес руснаците затвориха меката при Върбовое и избиха всичката паплач там. В центъра на Работи о украйнски танк се срещна с Корнет. Резултата е 1: 0 за Корнет!

СВИТАН: У россиян сыпется фронт на ЮГЕ? / Генерал РФ вышел из себя https://www.youtube.com/watch?v=n21Q1dXMCxE

ЗСУ розбили ворога південніше БАХМУТА / Огляд карти боїв на Сході https://www.youtube.com/watch?v=EUBaJtAHm6Y

ЗСУ ПРОБИЛИСЯ НА ДРУГУ ЛІНІЮ ОБОРОНИ РФ / Битва за Токмак почалася? https://www.youtube.com/watch?v=FTcZdEjuspE

1 рубла струва към 2 стотинки по официалния курс.

Ме интересува , като стане 1 ст може и закупя, но не е сигурно

Може и да купиш, ама няма от къде!

А 1 японска йена - 1.2 ст.!

Единствената заплаха за човечеството е тъмната страна на човека. Великия психолог Карл Юнг преди 70г в едно от последните си интервюта казва,, че най-голямата опасност за света е някой маняк в Москва да изгуби контрол и да натисне копчето.

Според мен пък най-голямата заплаха за човечеството е извънземна инвазия.

Душевноболните да си пият лекарството.

Ко ша прайш ако ти спорът грантовете . Глад и мизерия.

1 Сеп: ДОМИНО ЕФЕКТ! РУСКАТА ЗАЩИТА се РАЗПАДА на ПАРЧЕТА | Анализ на войната в Украйна https://www.youtube.com/watch?v=OTkmxpz-pgk&t=13s

Бе те кулите паднаха по домино ефект

Само че голямата лъжа за успехите на ВСУ става все по-трудно "продаваема", колкото и да я повтарятарят в Белия Дом. Даже някои от големите западни медии, които иначе повтарят каквото им се казва, зпочват тихичко да говорят по някоя и друга истина с половин уста. Но от "успехите" на ВСУ зависи успехът на Байдън в президенските избори, заради това дотогава ще наблюдаваме следната картинка - ужасяващи загуби на ВСУ, "успехи" от рода на превземането на Роботино (което както се оказа не е превзето въобще) и съобщения от Белия Дом, че всичко върви добре за Украйна. И само смейте да се усъмните!

Що? Вие например вярвате, че Русия побеждава. Нищо, че в отбрана...

То се видя ,че Киев и за три години няма да вземем,ама лошото е ,че вече и отбраната ни се пропуква и навсякъде в Россия има пожари.

Има една песничка, извадена отпреди около 400 години, много приятна мелодия - тя много добре описва ситуацията: Уелърмен на Нейтън Евънс: песничката на английски с превод в текущата ситуация: There once was a ship that put to sea The name of the ship was the Billy O' Tea(Имало едно време една държава, наречена Украйна) The winds blew up, her bow dipped down Oh blow, my bully boys, blow (huh) (Ветровете духаха, тя бешв е разтърсена, о вийте мои момчета) Soon may the Wellerman come To bring us sugar and tea and rum (Скоро ще дойдат САЩ, ще ни донесат Еф-ки, ейбрамси и джавелини) One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go (Един ден, като победим русите, ще си вземем Крим и ще бягаме) She'd not been two weeks from shore When down on her a right whale bore (Две седмици след като отплава, видя Русия как шава) The captain called all hands and swore He'd take that whale in tow (huh) (Зеленски вдигна ръце и каза - ей сега ще я изловим) Soon may the Wellerman come To bring us sugar and tea and rum (Припева: САЩ с джавелините и Украйна си взема Крим) One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go Before the boat had hit the water The whale's tail came up and caught her All hands to the side, harpooned and fought her When she dived down low (huh) (Преди Украйна да се окопити, Русия показа опашката иси, украинците и вкараха харпун, но Русия ги потопи надолу) Soon may the Wellerman come To bring us sugar and tea and rum One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go (Припев - САЩ-Крим) No line was cut, no whale was freed The captain's mind was not of greed (Украйна не сряза въжето, Русия не е свободна, Зеленски не алчнееше) And he belonged to the Whaleman's creed She took that ship in tow (huh) (Той принадлежеше на кликата на САЩ и взе Украйна на абордаж(ХА!)) Soon may the Wellerman come To bring us sugar and tea and rum One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go (ПРИПЕВ - САЩ-Крим) For forty days or even more The line went slack then tight once more (След 40 дни, или може би повече, въжето се отпусна и отново дръпна) All boats were lost, there were only four But still that whale did go (huh) (Украйна си замина, останаха само малцина, но все още продължиха) Soon may the Wellerman come To bring us sugar and tea and rum One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go (Припев - САЩ-Крим) As far as I've heard, the fight's still on The line's not cut, and the whale's not gone (Доколктоо знам борбата продължава - Украйна не пуска, а Русия още живее) The Wellerman makes his regular call To encourage the captain, crew and all (huh) (СаЩ правят редовното обаждане да окуражат екипажа и всички останали) Soon may the Wellerman come (Припев- Може би САЩ ще дойдат да ни дадат Крим). To bring us sugar and tea and rum One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go Soon may the Wellerman come To bring us sugar and tea and rum One day, when the tonguing is done We'll take our leave and go

По плана на КГБ Русия трябваше да се снишава 50г, но Путин притеснен, че няма да го доживее избърза и сега ще трябва да се снишават още 100г.

Замина ви младежта по донбаските полета. Кво ще прави сега светът без вас, как ще съществуваме?

Русия има нов принос във военното дело - отстъпва настъпвайки

Са непобедими само в момента нтернвт коментарите, щото като затапиш едната копейка идва друга копейка със още по- големи простотии и ти писва на кура да се занимаваш

МОСКВА, 31 август (Ройтерс). Русия, един от най-големите производители на петрол в света, е изправена пред недостиг на гориво, което е от решаващо значение за събирането на реколтата в някои части на южната й житница и ситуацията може да се влоши през следващите месеци. Търговците казаха, че пазарът на горива е бил ударен от комбинация от различни фактори, включително поддръжка на петролни рафинерии, тесни места в инфраструктурата на железниците и по-слабата рубла, която стимулира износа на горива. Русия се опита да се справи с недостига на дизел и бензин през последните месеци, обмисляйки ограничаване на износа като последен опит да предотврати сериозна горивна криза - която е чувствителна за Кремъл преди президентските избори през март. Решението на правителството да намали субсидиите за рафинериите вероятно ще влоши наличието на гориво в най-големия износител на зърно в света. Регионалните депа за петролни продукти в южните региони на Русия трябваше да намалят или дори да спрат продажбите на гориво, докато бензиностанциите за продажба на дребно бяха принудени да ограничат обемите на продажба на гориво на клиентите. „Бензинът Аи-92 не се продава на дребно в Краснодарски край, Адигея и Астрахан, почти няма бензин Аи-95 и дизел“, каза търговец в южната част на Русия. Друг търговец каза, че не е имало продажби на дизел в петролните депа и няма дизел на пазарите на дребно за втора седмица в цялата Самарска област, разположена в района на река Волга.

А пък в САЩ днес фалираха 10 банки, бяха убити 10 000 човека в престрелки и една Американска дивизия беше избита от индианците. Горе-долу горното е толкова вярно колкото и тъпотиите дето ги пишете.

В момента украинската армия е на 37 км от Мелитопол

Поне там е... това в коя игра?

Пълни тъпотии за идиоти

Значително напредване към гибелта на крайна!!

В опит да помогнат на Запорожкия фронт е унищожена руска девизия предислоцирана от Кременая

Цялата дивизия, 10 000 човека барабар с танковете за един ден. Хаха, баси Рамбовците, Марвел вселената направо е в шок :-).

Верва ме

10 000 са били някога, сега са 3000

България тези дни надмина Русия по стандарт на живот - и то въпреки че официално обявените икономически показатели на Русия са най-вероятно силно завишени и манипулативни...

България това кой е? Не го познавам!

Пусин се обажда на кадиров да долети спешно в Москва,но Кадиров благоразумно е предпочел да повърви пеш

Novoprokopivka е превзета днес от украинците

Киев беше превзет от Червената армия днес, Зеленски е на Марс.

Вие сте бита карта ,.,.....,! Натуту и ЕС в сънищата

Польский портал wp.pl опубликовал интервью с поляком Славомиром Высоцким который регулярно ездит на Украину. Вот его высказывания: «Людские потери огромны. Западная техника горит как спички. Все гораздо хуже, чем принято представлять. Высказывания о том, что Украина ведет наступление, можно сравнить с известной поговоркой «бьётся головой о стену». «Недавно я подсчитывал могилы во Львове. В старой части кладбища находится около 100 могил, в новой части – более 600. На одном из харьковских кладбищ, по моим оценкам их более двух тысяч». «В деревнях еще хуже. Когда я проезжаю по ним, то вижу кладбища вдоль улиц. Там десятки новых могил». Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/155120-lyudskie-poteri-ogromny-zapadnaya-tehnika-gorit-kak-spichki.html Politikus.info

Югоизточно от Robotyne. Виждат се счупен руски танк (Т-72Б3?) и зъбите на дракона в посока Върбове. Украинският войник, който снима това, изглежда, че може да направи това безпрепятствено, което показва, че е под солиден контрол. Геолокация 47.43297402560655, 35.89773370134289 Върбове е обкръжено и унищожено от украинската артилерия.

Путин разказа съдържанието на писмата, разменени между баща му, който се е сражавал на фронта, и дядо му. Руският държавен глава заяви, че е впечатлен от решителността на дядо си, който, след като току-що е загубил съпругата си, убита във войната, нарежда на сина си: "Бий гадовете!" А междувременно Путинчо заляга в бункера и пълни памперса...

На чичо му, бе шморльо.

Най-бедната държава ви унищожи повечето танкове. Една Финландия така ще ви счупим главата, че после 30 години ще сте в криза и ще ядете в лайна. Дебат тъпите копейки, никога няма да се научат.

А ???? За това ли вият хохлите като кърпатски вълци

Ами да пробват Те доста мислеха така

Кои? Леопарди, челънджери? Сега чакат абрамси. Има обявено соц. съревнование кой колко абрамса ще пръсне.

Къде са тия унищожени Челинджъри, те дадоха 50 а вие твърдите, че сте унищожили хиляди. Дай снимка А ейбръмси дори не са идвали.

Имал е в предвид , че не победима на: "Не се сърди човече"

Щом Кулеба предлага който ика да се прбва да завземе1 сантиметър от руснаците яко ги перът

2 години бомбардировки всеки ден и някак неусетно се оказаха на първа линия във войната между САЩ и Русия и само им трябва смелост…

Боевете свършиха на Запорожкия фронт, Украинската армия безпрепятствено напредва към Приморск.

Потърсете статията на New York Times според която от началото на контаофанзивата украинците са загубили 70 000 и около 500 000 от началото на войната, на което Данилов отговорил, че Украйна няма толкова голяма армия

Няма какво да търсим, ти ще ни осведомиш - от ТАСС!

Написал съм източника - New York Times

Данаилов е ветеринар. Какво разбира от война.

Е фризьор на кучета и никакъв ветеринар