Белият дом: Новата спешна помощ на САЩ за Украйна ще бъде $300 милиона

Камарата на представителите започнаха подписка в опит да насрочат принудително гласуване на законопроект за отпускането на чуждестранна военна помощ за Киев, Израел и Тайван на обща стойност 90 млрд. долара

Обратно в новината

Коментари - Белият дом: Новата спешна помощ на САЩ за Украйна ще бъде $300 милиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, дано не дават повече помощи, защото са под формата на заеми и Денков е подписал борда сме гарант на Украйна и ние да ги плащаме. Подписал е за 150 милиарда долара. Не децата наивниците ни немогат да се изплатят. Ще ни вземат земите , къщите, всичко за дълга на Украйна.

Сега носът ти е покрит с кокаин, нали? Но това няма значение, по-лесно е да се преговаря с такива [лидери]. Но с умните хора е по-трудно, те са по-опасни, защото влияят на съзнанието на обществото, включително и на нашето. Те ще изхвърлят всякакви свои желания под прикритието на моркови за нас“, подчерта Владимир Путин.

Според психолозите ако нещо е спешно значи не е важно , ако е важно значи не е спешно ! Всеки да си прави сам изводите !

Тия Зеленку ще ги изшмърка за седмица :)

Гласуваната помощ е от 90 милиарда долара общо за Украйна, Израел и Тайван! Тези 300 милиона само за Украйна са измислица!

Кой Ви излъга че има гласувана помощ от 90 милиарда.. иска им се ама няма, само предложение....

По точно казано, предвидената за гласуване помощ! Но гласуването ще е формално, защото мнозинството е налице. Досега имаше само технически пречки, поради бойкота на председателя!

на Зеленска,за останалите няма ли да има нещо???;)

Вместо да си оправят границата с Мексико и държавните дългове, първата им грижа е Украйна. И там, както и при нас, политиците са подлоги и работят за нечии други интереси, а избирателите кучета ги яли.

И ние вместо да си оправим тротоарите плащаме на коп..то на Тулупа в Барселона, за сараите на Доги и т.н. Не плачи на чужди гробища, гледай си твоята "хата" около Мухосранск. Е да, тъжно е да онождат "матушката" ти, ама такъв е живтоа. Тя не там!

Кой плаща за тези войни, защо сателитите да са форсирани да купуват американски оръжия на хартия за да им сервират голяма война и ресурсна криза в Европа? Докога американците ще печататат пари и ще си изнасят и разпределят инфлация по цял свят?

А не е така, не е по цял Свят, само там където има американски бази -разбирай американски окупационен корпус...

Скоро влизат електронните пари! Край на напечатаните хартийки!

"... Докога американците ще печататат пари..." Питай делегацията на СССР през 48-ма в Бретън Ууд. Там "победилата" красна армия се съгласява с долара (и капитулира). Победители :-) Че и гладни останаха накрая. С огромним ху..ем :-)

Е пък 300 мил... Ако погледнем ценоразписа на нашето Министерство на отбраната , това са два самолета....

че това е месечния разход за кокаин на украинското командване бе алоууу....

или вазелин и памперси в руската армия

Що така ма, американска Миме? А? Байгъняците и тяхната олигархично-клептократска шайка решиха най-после да намалят военната помощ за малкия зелен наркоман-сопол и неговата бандеронацистка хунта. Досега за 2 години военни действия в Осрайна байгъняците изляха в укро кацата без дъно едни 100 милиарда долара! Без никакъв видим или невидим ефект - бате Владко продължава да си ги шиба през гащите сладко-сладко. Изгори им военна техника за 100 милиарда долара! Евала, бате Владко, продължавай да си ги шибаш все така сладко-сладко! Тези американски уроди и техните евробрюкселски прислужници не заслужават никаква милост. Нито пък Зеления сопол и нацистката му шайка от крадци и корупционери! Удри, батко!

Чичо Сам дава заден ход!

Тези 300 милона долара ще се изпарят при Зеленски а резултата пак ще е в минус .Затова БайДън спешно да изпрати с помоща на ЕС окло 100000 войници ,защото украинските са на привършване.Така ще се отвори пътя за ТСВ може и ядрена .Има човеци на земята има войни и проблеми ,няма човеци няма войни и проблеми.Ако това не се получи тогава войни и разделяй за да владееш и владей за да разделяш.

Помощ а ? хйхаххахахахаххаах така ли му казвате на заема ? хаххахахаххахаххах

Американците като продават оръжие на Украйнците цената е висока Имало разлика от 1 милиард били записали 3 милиарда а те стрували 2 милиарда

Хохола требе яко да го закъса. Щом опряхме до спешна помощ с жълти стотинки (Резников каза, че ден война струва 100 млн. зелени демек три дена) положението е катастрофално. То сигурно затова бяха и тези самоубийствени изпълнения по границата. И там удариха греда.

Кой кой ще шмърка и кой кой кой ще гледа Абе шемети 50 млрд бръже ошмръкахте

"принудително гласуване на законопроект" Не знам какво точно означава това..............

Демокрация по американски, най-демократичната демокрация в света!

И да се стигне до принудително гладсуване републиканците ще гласуват против ...имат мнозинство в конгреса. За какво е тоя целия напън. Зеления наркоман да бяга докато може