Пробив в охраната на Белия дом

Президентската охрана арестува нарушител, проникнал на територията на Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Пробив в охраната на Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в главите на дирниците.

Обама си е забравил нещо? Или Килъри се опитва да влезне в Белия дом, като не успя с избори...

Че като не могат да си опазят бялата колиба да наемат Алфа ти сигурно няма да им вземат много само че няма да козируват на бай Дончо но нейсе :)

да нашите азиатски главорези не се шегуват.

ръмп заяви пред репортери, че Сикрет сървис е свършила "фантастична работа", като е спряла нарушител, проникнал снощи в комплекса на Белия дом, предаде Ройтерс. Той направи говори с журналистите

Журналистическият гений Мануело написа: "Той направи говори с журналистите в началото на среща". Хем е говорил, хем нещо е направил, хем се е срещал. А Мануело? Звяр в журналистиката...

Така е с гугъл транслейта

Махнете оградата и ви гарантирам, че никой повече няма да може да я прескочи - толкова е просто ! Сега ще ме вземете ли на работа след това гениално решение което ви подсказах ?

Според мен в Белия дом е перманентно под оранжев код откакто там се намести оранжевият палячо :D

столицата, може и той самият да е опитал да се прекачи през оградата след някой среднощен запой, да го не срита Мелания с тупалката.

"на притежавано от него голф игрище край Вашингтон" играч

Само не разбрах къде е пробивът?

неуспешен опит за убийството на тръмп от цру добре че им бях хакнал камерите та го видях пръв и им се обадих да го заловят

Има да чакаш Насименто да ти обясни! :)

Типичне новина от западни медии. Какъв човек, защо го е направил, какъв е смисъла - няма значение. важното е калабалък да става, да се подгреят безмозъчните читатели с нещо по-така, вълнуващо и "интересно". Българските медии разбира се се оказват достойни ученици на по-великите си западни събратя (упс, ментори, те българин за брат няма да приемат, даже и да им ближе заадника).

Хахахаха :) Нинджа 2ра серия :)

Пощальон??? Пощальон стелт!хахаха Пощальон кацна с жирокоптер на моравата на Капитолия - A + 21:48   15 април 2015 По света / Редактор Мануел Насименто / обновено преди 278 минути Виж 1 снимка Полицейски робот изследва жирокоптера, кацнал пред Капитолия Сн.: EPA/БГНЕС Малък хеликоптер с един човек на борда кацна на територията на Капитолия във Вашингтон, един човек е задържан, съседните улици бяха блокирани. Минихеликоптер (жирокоптер) с един човек на борда кацна на морава непосредствено до Капитолия - сградата на Конгреса на САЩ във Вашингтон, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

РУСКИЯ РЕЗИЛ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕЖИВЕЕ..ХА.ХА.ХА На 28 май 1987 г. по залез, точно в Деня на граничаря, малък спортен самолет Чесна-172 американско производство нарушава въздушното пространство на СССР откъм Финландия, прелита 750 км. безпрепятствено през цяла Северна Русия и каца на Червения площад в Москва. Множество туристи запечатват на фотоапарати и камери слизащия пилот 19 годишният германец Матиас Руст.

Израильские F-35 разбомбили в Сирии батарею С-300 и склад с Панцирями

това е по-весело..ха.ха.ха Военен самолет Ту-154 се разби в Черно море на път за Сирия. Всички пътници на борда загинаха при катастрофата.

С-300 так и не была поставлена в Сирию. Там в Латакии стоит наша С-400 и все. Так что сказка.

Най- големия резил на САЩ и НАТО! От 11 септември 2001 г. "Отгоре надолу: Световният търговски център гори; част от Пентагона се срутва....."

НАТО??? Я изтрезней първо. боярышник нещо не ти понася напоследък.

Божее ,колко си елементарен . Ти действително ли мислиш че не е бил прехванат от ВВС на СССР , или просто от обкръжението на предателя Горбачов са издали заповед да не бъде свалян и така да бъде показано пред народа ,че СССР се нуждае от "перестройка " ! По същата причина е скалъпена и зловещата авария в Чернобил !

все другите са ви виновни бе :)))) милите ми те УФСЕ нИвинни :))) боярышник е виновен в Чернобил

И танка Т-14 Армата ли залепиха с лепило за земята та не можеше да мръдне пред цял свят..ха.ха.ха

Щереф, има и нещо тъжно!Ти си психично болен!

То един тъп камилар кацна със самолет в Пентагона че бялата колиба ли ще е проблем

Е кой сега е виновен? Путин ли? Асандж какво ще каже? Има ли тайни документи по проникването и ще ги публикува ли? Що не се учите от Брус Уйлис и Шварценегер бе?

Този може да е бил Соросоид-терорист и да е пробвал охраната !?

Дир пуснете някоя рекламка няма ли за чалга нещо М :)) ??!!

мене пък ми е по-интересно С-300 не беше ли да сваля самолети или самолетите са за да правят факли от С-300 :))))) нищо не спомена дир-а за това как великите руски оръжия станаха за смях :)))

С-300 так и не была поставлена в Сирию. Там в Латакии стоит наша С-400 и все. Так что сказка.

Тия от ЦРУ не се спряха! Докато не убият Тръмп няма да се кротнат!

бил е Путин, а в Москва с Ердоган е бил негов двойник ..

Явно това е някаква репетиция за истинско проникване с ясна цел или опит за заплаха и шантаж.