Коментари - Белград заплаши да сваля косовските дронове, които снимат казарми на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косово и дронове... Тук намирисва на Америка. Все пак голяма база си имат там.

Сърбите видяха, че росия е гола вода и не може да защити дори Армения. И съвсем скоро ще и плюята1.

"...сръбската армия е многократно по-силна, отколкото беше..." Абе тя и руската беше така ама нещо го закъса. Ама "братята сръбе" нямат ядрени оръжия като "братушките", та не знам да не стане някоя голяма окъквация и Сърбия да намалее още!

Дрън та пляс... Бившите югославски републики вече се отделиха. Сърбия вече остана само Сърбия и няма да намелее още. Имат право да се фукат. С удоволствие и мярка, разбира се.

Какво пречи автономната Воеводина да се отцепи?

3евзек

Пречи най-вече това, няма индикации за подобна промяна и че преди 20-30 години не е била на дневен ред.

Преди 20-30 години имаше ли индикации, че украйна и русия ще се сбият?

3евзек

Имаше и още как. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC След разпадането на Съветския съюз, през 1991 г., на Кримския полуостров е образувана Автономна република Крим, която заедно с град Севастопол влиза в състава на новата независима държава Украйна. Преобладаващото руско население в автономната република и разположените на полуострова съгласно двустранен международен договор руски военноморски бази на незамръзващото Черно море са причина за напрежение между Украйна и Русия. На 5 май 1992 г. Крим обявява независимост, която не е призната, и впоследствие е постигнато съгласие да остане част от Украйна като автономна република. Севастопол, намиращ се на територията на полуострова, остава град със специален статут (подобно на столицата Киев) поради наличието на главната руска военноморска база на Черно море.

Така де. Автономна Войводина с преобладаващо унгарско население. Бие на очи аналогията.

3евзек

Очевидно проблеми с това нямат. Унгарци преобладават и в руъмънски области, които дори не са автономни, затова подобен тип аналогии нямат стабилна почва. Иначе, както вече споменах, щяха да тръгнат преди 20-30 години, когато му беше времето да тръгнат да се отцепват заедно с всичките останали. За проблемас с Косово си спомням как около 2-3 години преди войната филм, нещо като журналистическо разследване, по Канал 1 (сегашното БНТ 1), в който обикаляха и разпитваха хората какви са отношеният между сърби и албанци. Никой от "интервюираните" нямаше смелост да коментира пред камера. Така че и затова имаше индикации.

Ах тези сърби. някога изгонени от земите на днешна Чехия, настанили се в покрайнините на някогашната Византийска империя...сега пак само дразнят всички около себе си....Няма ли някъде други места,където да се преместят "на спокойствие" да си живеят и без да дразнят всичките си съседи?

Айде другия комплексиран изперкал шибан комунист

не може да сте толко тъпи че да ви пребря

Сърбия , Раша и Рсм да изчезнат от картата !!!

Да заПОЧВА ГОЛЯМА ВОЙНА ,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НА ЗАПАД НАХЛУВАМЕ И ТРЕПЕМ ЗДРАВО НАРЕД ЗЕДНО С РУСКИТЕ БОГАТИРИ

Сигурно в е яд, че с богатирите живеете средно 10 години по-малко, отколкото хората на запад и затова сте решили да прекратите тази несправедливост.

Кажи честно колко руски богатира си виждал в жалкият си текезесарски живот?

Албания има пълно право да анексира Косово.

чак до делтата на Дунава. Ми не както пишат из сайтовете - прави се операцията: очистване не земя без хора, за да се осигури терен на хора без земя! ПОЗОР! Пълен примитивизъм.

и Волжка България да си вземем..

Южна Добруджа я владеем. Сигурно за северна говориш.

рубладжиите ще защитават руските орки, сръбските цигани и нито дума за българите в западните покрайнини или Волжките българи или да подкрепят бесарабските българи които се бият с руските окупатори и терористи....предатели и руски курви са.. не българи.

Напротив казаха, че бесарабските българи са предатели.

разделят народите на Балканите и ги насъскват едни срещу други, защо бе, какво искате от народите на Балканите? Или всъщност не искате да има народи на Балканите? Защо бе, човеци - какво ви липсва, че тормозите хората на Балканите? И най-вече Сърбия - не стига че я бомбиха с бомби с ОБЕДНЕН УРАН, който причинява РАК и уродства на бебета, разрушиха градовете след 78 дни бомбардировки уж да хванели Милошевич, ами и днес 21 години по-късно отново се размахват оръжия и се създава напрежение! Как ЖИВЯХМЕ НАД 50 ГОДИНИ всички народи на Балканите в мир и разбирателство, КАК?! Имаше Югославия - прекрасна държава на федеративен принцип... и всички се разбирахме. Да ви се не знае и на лошотията античовешка. Които и да сте.

Евро атлантически "ценности"

Щеше да е много по-ефектно. ако просто ги бяхте свалили. Нямаше да има нужда от обяснения.

Америорките ще сменят темата май...

само че тоя път номера няма да им мине в Сърбия си мисля

И НА ВАС ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА! И ВИЕ ЩЕ ЧДЕТЕ БОЙ.

Кой ще яде бой ,еврогейчетата ли

Докато балканците "спим", краварите лисват лекичко бензинец в огъня и помпаят косовари и макета

Ало, Балу, троле руски, Може би нямаш спомени, но след намесата на краварите в района настана траен мир, издържал вече 20 години и краят му не се вижда. А ти си трол.

Още една проамериканска територия създадена с военни престъпления на сащ за да тормози Сърбия и да активира война, само че Сърбия да е виновна както Русия, че си отстоява интереса и границите и територията

сектантите сатанисти от САЩ ще насъскват мюсюлмани срещу православна Сърбия, другояче не може и да бъде.

копейките пак лъскат на новини около титана с глинени крака...

Така наречения Запад спря руснаците в Украйна, ще спре и сърбите в Косово. Ако не им уври главата и не вдяват, ще стане по трудния начин. Никой не го иска тоя начин. Дано нашите разпасани политици да си опичат акъла. И то важи най-вече за оня с фуражката авиатора, че много бързо се развиват нещата.

Мамин сладък джендър .........пляс по г.ъзъ

И как точно ги спря? До колкото чух Усрайна е с 4 области по-малка

"ьджб" аджеба да не си останал в миналия век, когато сещ колеха и бесеха в Югославия, откраднаха християнски земи и създадоха мюсюлмански анклав на Балканите? Иска ти се май пак това време, а? Да, ама НЕ. Вече сме 2022 година тролио. И както сам си забелязал с наченките си на мозъче нещата наистина се развиват много бързо.

Не ни интересува Белград. Кво става с перемогите? Св. Джавелин, Св. Стингър и Преподобний Хаймарс успяха ли да развеят флага на Бандера нацистите над Кремъл? Путляра умре ли от рак? ЕССР успя ли да докопа ресурсите на Русия за без пари? Въобще кво става с прокламираните от ЦИПСО и ЦРУ/МИ6 задачи? НАТО ще влиза ли директно в конфликт на бойното поле или ще продължава да трепе укри и поляци на кило? Европейското ПВО сваля ли ракетите с чипове от перални? Как върви победата на колективният западен "демократичен" процес? Санкцийте убиха ли умрялата икономика на Русия? Все пак е няква си там бензиностанция с остарели и неработещи ракети, кво се бави гей-парада на Червеният площад. Аре, че родните сорос джендъро-питеци нямат търпение да се взривят в колективен оргазъм докато се тъпчат със соеви сокчета и сандвичи от насекоми.

Абе сърби кво му мислите даите на руснаците една база и въпроса е приключен!! Вижте над как им дадохме бази така ще си говорят по съседски руските и американски войски ааа ние ще залягаме да се спотайваме!!

Ще сваляте Косовски дронове, ама великата Хамерика пак ще ви зарине с бимбички с обеднен уран....

Дали им стиска на менторите ти ?

1991 отдавна мина. 20022 сме вече.

опа пак война в задния двор.. защото кравария все се меша дето и не е работата а и ние сме за бой защото признахме и съучаствахме на това извращение наречено косово... но сега пък категорично отказваме на едно друго извращение на североизток..

Българи, Сърбия ни е най-големия неприятел. Не Гърция, а Сърбия. Няма място да сме на страната на сърбите.

Да бе ама са врагове с американците което значи че не са ни чак такива врагове ;)

трябва ни 2ри Фронт, а най-добре 3ти, че на Изборите след 6 дена - Резилтата ще е Катастрофален!

Косово е Сърбия.

Приключвайте този тумор косово.

Ауу Сърбия пак се прави на голям играч - сега пък заплашва. Влиянието на Русия в Сърбия приключва и както и в България, и там има много русофили, които трябва да се контролират с подобни 'новини'. Съвсем скоро обаче Сърбия ще проведе западната политика на 100%, и просто Вучич се надява да остане на власт след това.

Приключва влиянието на Русия...ма и българия приключва За 30 г България намаля с трета - от 9на 6 млн... Следващите 30 - още толкова... 2050 тук ще има 3 млн население, от което половината във София. Еи такива като тебе драскащи из анонимните форуми какви велики европеици са...и останалото пустош. Млади циганета и тук таме някой българин - пенсионер или е предпенсионна възраст...остарял, уморен и обезверен. И тогава ще дойде Турция...да не мислиш че ще остане плодородна земя в центъра на балканите, със хубав климат празна!? Ако Варна и Бургас извадят късмет то бъдещия Путин може да се разбере с бъдещия Ердоган за тях...иначе и те заминават към Анадола.. Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...

Нормално, след 70 години управление на БКП/ДС. Пак, че има още живи около 5 млн. българи, живеещи в страната. Ама, комунистите и на тях ще им видят сметката.

Не думай...БКП те оставиха с 9... Демокрацията с 6... При БКП имаше по две деца на семеиство... Сега разхождат кучета и им викат МАМЕ...докато си гледат телефона...

де ви намират толкова тъпи бе ХИХИ виж статистиката 1944 - население под 7 милиона 1989 - население над 2 милиона 2021 - 6.5 милиона, като всичките емигранти се водим че живеем в България комунистите за 45 години са увеличили населението с 30% "демократите" за 30 години го стопиха с 30%

Отдавна не са ги бомбили сърбите. Време е НАТО да ги посети отново !

Време е атома да посети нато.

С приказки и предупреждения не става. Сваляйте дроновете и смачкайте Косово.

Ами ние голтаците какво 'ше свалим ако се наложи?! Ако ни налазят "Байрактарите", трябва само да се молим..........

Странно..... Сводка от Деня... Северна Корея фърлили неколко ракети - един вид, дразнят се с Южна... Иран, зели и те да подскачат срещу Арабята, червено знаме си заболи, докато тръгнали да пращат освен Шахидчетата ми и балистични ракети с обсег 300 и 700км.... Сърбите и те решили да се дръвчат...... И на фона на всичко това оня Пияндурник изскача и пак плаши ако Украйна бие, ше видите вии....... Само мене ли ми се види странно съвпадението по време и случайно сред демокрациите потдържащи ботокса? Май тоя наистина осъзна, че губи и се мъчи да ръчка дет може, белким разсее огъня около себе си.....

да пишкаш

И си лягай

Сега ако бяхме сериозни , да помогнем на Сърбите за смачкат шиптърите , после да си вземем Македоня и да се приключи с драмите....

докато има тука посолство на сащисаните колонизатори и ние сме жалка колонийка на циониските мераци,иначе съм за това и даже една балканска федерацийка със сръбете и да видиш как ще се пооправим

Абе човек, ти от геополитика не разбираш. Сърбите са ни най-големия проблем. Заради тях основно, загубихме македония.

точно заради тях,а не заради малоумните ни слабоволеви политици тогава кланящи се налево и на десно както днес,така че не сръбете са ни виновни че ние сме си гламави със гламава политика