Коментари - Белград: Прищина започна да пали бурето с барут в целите Западни Балкани | Днес.dir.bg

Белград: Прищина започна да пали бурето с барут в целите Западни Балкани

През последните 24 часа почти преобърнахме небето и земята, за да достигнем до всички, които могат да окажат натиск на косовските власти, заяви Петър Петкович

Обратно в новината

Коментари - Белград: Прищина започна да пали бурето с барут в целите Западни Балкани | Днес.dir.bg

Коментари

Типична про-сръбска, ерго про-руска статия и позиция. Жалко, че представяте едностранно нещата.

по краварски заповеди.. все пак какви са тия сърби че ще стоят зад русия и няма да слагат санкции и ще заплашват евроатлантическите ценности...

Начало на сръбската пролет през август.

Ето това сътвориха американските колониалисти на западните Балкани - безкраен тлеещ конфликт, чрез обособяването на ислямски анклави в задния двор на Европа. Такива са "големите ни презокеански приятели"...

Там всички са ''велики''. Да се оправят.

краварите започнаха да палят по целият Свят. Толкова са я втасали в собсвените си говна, че ще се опитат да потоят и останалият западедн свят с тях.

Да бе, руснаците, понеже нямат пръст във всичко, хайде холан...

Обаче ме кефи колко нагли са путлерастите от цял свят. Сега ще обвинят САЩ, че косовските русофили не са си подновили паспортите, което е и причината за ситуацията, също както САЩ бяха виновни, че Путлер нападна Украйна. Уви, ххората с по-скромен интелект винаги ще са болшинство, а точно към тях е ориентирана руската пропаганда.

жалко е само, че нищо не ти е ясно, но това си е само твой проблем...

Конунистически провокации

те и американците говорят за мир, ама изпращат оръжие. и аз на приказките им ли да вярвам, или на действията им? мое съм тапанар, ма не съм тъп :)

Значи, Русия може да прави каквото си иска и ние всички трябва да сме коленичили и съгласили се. Сърбите ще си веят байряка, както си искат, защото Русия ги подклажда, а ние ще си трайкаме. Хайде заминавай за Русия, не те искам в държавата ми, промит русофил - национален предател. Колко едностранчиво си написал всичко, дори и това ли не ти прави впечатление ....

Шилo

Косовските власти отпреди година са сложили срок за смяна на номерата на автомобилите. Сърбите просто го използват като предтекст, за да създават напрежение в услуга на Путин. Косоварите обаче проявиха разум и на сърбите не име се получи конфликта.

Т'ва ли са ти доводите?... Слабо, коУега, много слабо!

а, не си...?! Бас хващаш ли?

Те понеже руснаците ни лук яли, ни лук мирисали, само дето нахлуха в чужда държава директно, а индиректно подклаждат омраза навсякъде.

Американците да се махат от Европа. Да се закрие НАТО.

Щяхте да получите подкрепа от нас. Сега - лапайте и си СЪРБайте попарата.

Проблемът ти е, че не си способен да осъзнаеш, че слепецът всъщност си ти...

Като се абстрахираме от проблема албанци, сърби. Не виждам, защо да не може да бъде с чужд номер колата? Ако живея близко да Турция(например) и ми е по-евтино . Защо да не мога да си сложа турски номера.

Тая бомба е заложена още след края на 2,рата..световна...и то колкото от Американци и Англичани толкова и от Руснаци...тъй и че те са същите мекерета

Хамериканците пак искат война на Блакните. Не е имало нищо тук от 20 години и сега изведнъж почна. Насъскват Албания и Косово срещу Сърбия, насъскват македония срещу България. Сърбия призовава за мир и спокойствие, Защо не сме чули Косово да призовават за мир? Защото като всички други Американски колонии искат война.

Баш тъп си, пример, простичък: не знам на кого какво оръжие дават американците, но знам че руснаците нахлуха в чужда държава и продължават да водят война и да тероризират обикновени хора, толкоз. Колкото до щатите - да, те също са си имперска нация, но това по никакъв начин не оправдава руснаците в тази ситуация.

краварите, руснаците са като бебе което се учи да ходи. Никой не може дори да стигне краварската престъпна сган камо ли да задмине.

Сърбите не пускат в тяхната държава коли с регистрация от Косово карат ги да се свалят номерата и да слагат сръбски или пускат село сръбски ако откажат, ето затова разбра ли. Сърбите са в основата на всички беди на Балканите.

Курти нищо не е решил едностранно. От Вашингтон са му натиснали копчето и той е започнал цялата идиотия. Ако можеше да взема самостоятелни решения нямаше да е на поста, който заема. Самостоятелните на Запад хич не ги обичат и в един момент биват замествани с някой по-отдаден, по-мотивиран, по-верен и най-важното: по-глупав. ЕС го чака същата съдба, ако се кара по същия начин. В един момент на върха във Вашингтон ще се възкачи някой абсолютно отдаден на каузата (каквато и да е тя) ол.гофрен и оттам нататък вариантите са два: Световна война или Америка преживява катарзис и най-сетне се примирява с реалността, че светът е станал многополюсен. До тогава ЕС може да прекратил съществуването си.

Пламне ли Косово, македонските албанци ще запалят западна “Македония” , а това автоматично ни въвлича и нас. Деееба политиката……

защо да подкрепяме Сърбия, която ни отне западните покрайнини и Македония.. Аз съм за албанците.

Путин си търси световната война и това е. За съжаление, съвсем не е единственият пропаднал човек на планетата, който намира единствена утеха в това, да повлече всички в собствения си провал. За съжаление, даже са огромно болшинство такива ххора. Затова са се нарекли "болшевики" навремето. Некадърници, които презират до смърт чуждия успех и са готови да подпалят света, само и само всички да страдат като тях, ако ще, това да погуби дори собствените им деца.

Тикви след Ватниците

Македония е в НАТО.

Така е, Турция премахна паспортите за българи, при преминаване на границата се изисква само лична карта, после ще бъде свободен режим, тип ЕС, после... край!

Ти си истински бисер на модерното образование - в една дума 2 грешки!

Искрено се надявам никога терорът срещу всичко българско който бива инстотуционално провеждан от Скопие да не заприлича на отхвърлянето на всичко сръбско от Косово. В смисъл и в двата случая да имаме натовска и европейска протекция над този терор. Очаквам българския интерес да бъде поне толкова важен за партньорите ни, колкото албанския. Или поне не толквоа маловажен колкото сръбския! И очакв3ам да имаме политици, които да поставят честно и почтено България като един пълноценен и равнозначен партньор в клубовете на които е член!

западните покрайнини ги дадоха на Сърбия. И ако не внимаваме с кой и в какво се забъркваме може пак някому да дадат нещо от земята ни. Само се огледай колко мераклии има.

Пхахахахахахаха лежи на тоя ……. Гърция и Турция са пред война,нищо че са в нато

Олигофрените на Копейкин и Курнела, пак са прочели само заглавието.....

Тиква проста си ти,но не го разбираш

бем ти пичку материну српску!

България е наредена вече. От други. Подсещане за анализаторите и умниците. Докато ръсите глупости - а то са предимно глупости - забравяте собствения си клон.

САЩ били провокирали война и конфликти на Балкните. Ами те Балканите са си мазало отпреди САЩ да съществува изобщо. Австрийската империя, Османската империя и Руската империя си искат Балканите за себе си и всеки провокира войни и въстания. Австрийците и Турците провокират етническа омраза между владените от тях народи.

намали хапчетата или смени дилъра бе човек!!! Живееш в илюзорен свят ::))) Надявай се...

Санитарите ?

Кажи им го, че не се сещат... но и не виждат очевидното, нито слушат или четат.

Какви "косовски власти", това са бандити и главорези :)

Ти си някакъв много тъп провокатор. Повече от ясно е, че сърбите днес не щат конфликт с Бъглария по никакъв начин, след като България може да им даде едно по-благосклонно отношение като страна член на ТАТО и ЕС. В момента сърбите дават мило и драго за добри отношения с Бъглария. Ти явно си албанец, който бута фитили на българо-сръбски антагонизъм. Апропо Сърбия няма никви претенции сътм напи територии, след като очевидно целият й източен граничен район е заселен от българи.... Ние не сме североюжни слеско комплексари, на котио им стига някой да им покаже един пръст, и те като пружински да подскачат и да разиграват цяла волна програма на площада.

Наредена е, точно така. Слава Богу, наредена е сред най- добрите....Не благодарение на малоумните съветофили, обаче

Сороспроститутките сте особен вид неграмотници. Да ви хвърлят вашите за пушечно месо ще пеете песни във възхвала на Сорос. Имало ли е по-видим фашизъм популяризиран от САЩ някога? Сега за разлика от 30 те години на 20 век масите са в пъти повече затъпели и обуначени. Без никаква идея кое е стойност за тях и кое за господарите им. Според шефовете ти явно присъствието над 3000 + НАТО башибозук в Косово е да пазят от Сърбия а наличието на 10 бази на САЩ в България е щото има Руска агресия. А хвърлянето на обеднен уран над Сърбия от САЩ е необходимата жертва за демокрацията. Ей да видиш нюанси и как Олбрайт въобще не се е интересувала от кандидати търсещи мир. Също както Нюланд в Украйна. https://www.spectator.co.uk/article/what-madeleine-albright-got-right-and-wrong-on-kosovo Разчитате, че масата Българи са неграмотни като вас и ще ги манипулирате с обратна на истината версия. Гьобелс е бил прав, ма не е живял в информационната ера. Всъщност една дълго повтаряна лъжа, на която може да и хванеш корена води до тотален срив на пропагандата.

Англичаните се опитват да запалят чергата на Европа, за да я унищожат. Честито на печелившите ...

Ти продължавай да лижеш чужди задници и после се чуди що станало тъй.. Петте копейки/цента/турски лири не помагат България да стане по-силна.. Всяка една промяна започва от ТЕБ!

Коментари - Белград: Прищина започна да пали бурето с барут в целите Западни Балкани | Днес.dir.bg

Белград: Прищина започна да пали бурето с барут в целите Западни Балкани

През последните 24 часа почти преобърнахме небето и земята, за да достигнем до всички, които могат да окажат натиск на косовските власти, заяви Петър Петкович

Обратно в новината

Коментари - Белград: Прищина започна да пали бурето с барут в целите Западни Балкани | Днес.dir.bg

Коментари

Типична про-сръбска, ерго про-руска статия и позиция. Жалко, че представяте едностранно нещата.

по краварски заповеди.. все пак какви са тия сърби че ще стоят зад русия и няма да слагат санкции и ще заплашват евроатлантическите ценности...

Начало на сръбската пролет през август.

Ето това сътвориха американските колониалисти на западните Балкани - безкраен тлеещ конфликт, чрез обособяването на ислямски анклави в задния двор на Европа. Такива са "големите ни презокеански приятели"...

Там всички са ''велики''. Да се оправят.

краварите започнаха да палят по целият Свят. Толкова са я втасали в собсвените си говна, че ще се опитат да потоят и останалият западедн свят с тях.

Да бе, руснаците, понеже нямат пръст във всичко, хайде холан...

Обаче ме кефи колко нагли са путлерастите от цял свят. Сега ще обвинят САЩ, че косовските русофили не са си подновили паспортите, което е и причината за ситуацията, също както САЩ бяха виновни, че Путлер нападна Украйна. Уви, ххората с по-скромен интелект винаги ще са болшинство, а точно към тях е ориентирана руската пропаганда.

жалко е само, че нищо не ти е ясно, но това си е само твой проблем...

Конунистически провокации

те и американците говорят за мир, ама изпращат оръжие. и аз на приказките им ли да вярвам, или на действията им? мое съм тапанар, ма не съм тъп :)

Значи, Русия може да прави каквото си иска и ние всички трябва да сме коленичили и съгласили се. Сърбите ще си веят байряка, както си искат, защото Русия ги подклажда, а ние ще си трайкаме. Хайде заминавай за Русия, не те искам в държавата ми, промит русофил - национален предател. Колко едностранчиво си написал всичко, дори и това ли не ти прави впечатление ....

Шилo

Косовските власти отпреди година са сложили срок за смяна на номерата на автомобилите. Сърбите просто го използват като предтекст, за да създават напрежение в услуга на Путин. Косоварите обаче проявиха разум и на сърбите не име се получи конфликта.

Т'ва ли са ти доводите?... Слабо, коУега, много слабо!

а, не си...?! Бас хващаш ли?

Те понеже руснаците ни лук яли, ни лук мирисали, само дето нахлуха в чужда държава директно, а индиректно подклаждат омраза навсякъде.

Американците да се махат от Европа. Да се закрие НАТО.

Щяхте да получите подкрепа от нас. Сега - лапайте и си СЪРБайте попарата.

Проблемът ти е, че не си способен да осъзнаеш, че слепецът всъщност си ти...

Като се абстрахираме от проблема албанци, сърби. Не виждам, защо да не може да бъде с чужд номер колата? Ако живея близко да Турция(например) и ми е по-евтино . Защо да не мога да си сложа турски номера.

Тая бомба е заложена още след края на 2,рата..световна...и то колкото от Американци и Англичани толкова и от Руснаци...тъй и че те са същите мекерета

Хамериканците пак искат война на Блакните. Не е имало нищо тук от 20 години и сега изведнъж почна. Насъскват Албания и Косово срещу Сърбия, насъскват македония срещу България. Сърбия призовава за мир и спокойствие, Защо не сме чули Косово да призовават за мир? Защото като всички други Американски колонии искат война.

Баш тъп си, пример, простичък: не знам на кого какво оръжие дават американците, но знам че руснаците нахлуха в чужда държава и продължават да водят война и да тероризират обикновени хора, толкоз. Колкото до щатите - да, те също са си имперска нация, но това по никакъв начин не оправдава руснаците в тази ситуация.

краварите, руснаците са като бебе което се учи да ходи. Никой не може дори да стигне краварската престъпна сган камо ли да задмине.

Сърбите не пускат в тяхната държава коли с регистрация от Косово карат ги да се свалят номерата и да слагат сръбски или пускат село сръбски ако откажат, ето затова разбра ли. Сърбите са в основата на всички беди на Балканите.

Курти нищо не е решил едностранно. От Вашингтон са му натиснали копчето и той е започнал цялата идиотия. Ако можеше да взема самостоятелни решения нямаше да е на поста, който заема. Самостоятелните на Запад хич не ги обичат и в един момент биват замествани с някой по-отдаден, по-мотивиран, по-верен и най-важното: по-глупав. ЕС го чака същата съдба, ако се кара по същия начин. В един момент на върха във Вашингтон ще се възкачи някой абсолютно отдаден на каузата (каквато и да е тя) ол.гофрен и оттам нататък вариантите са два: Световна война или Америка преживява катарзис и най-сетне се примирява с реалността, че светът е станал многополюсен. До тогава ЕС може да прекратил съществуването си.

Пламне ли Косово, македонските албанци ще запалят западна “Македония” , а това автоматично ни въвлича и нас. Деееба политиката……

защо да подкрепяме Сърбия, която ни отне западните покрайнини и Македония.. Аз съм за албанците.

Путин си търси световната война и това е. За съжаление, съвсем не е единственият пропаднал човек на планетата, който намира единствена утеха в това, да повлече всички в собствения си провал. За съжаление, даже са огромно болшинство такива ххора. Затова са се нарекли "болшевики" навремето. Некадърници, които презират до смърт чуждия успех и са готови да подпалят света, само и само всички да страдат като тях, ако ще, това да погуби дори собствените им деца.

Тикви след Ватниците

Македония е в НАТО.

Така е, Турция премахна паспортите за българи, при преминаване на границата се изисква само лична карта, после ще бъде свободен режим, тип ЕС, после... край!

Ти си истински бисер на модерното образование - в една дума 2 грешки!

Искрено се надявам никога терорът срещу всичко българско който бива инстотуционално провеждан от Скопие да не заприлича на отхвърлянето на всичко сръбско от Косово. В смисъл и в двата случая да имаме натовска и европейска протекция над този терор. Очаквам българския интерес да бъде поне толкова важен за партньорите ни, колкото албанския. Или поне не толквоа маловажен колкото сръбския! И очакв3ам да имаме политици, които да поставят честно и почтено България като един пълноценен и равнозначен партньор в клубовете на които е член!

западните покрайнини ги дадоха на Сърбия. И ако не внимаваме с кой и в какво се забъркваме може пак някому да дадат нещо от земята ни. Само се огледай колко мераклии има.

Пхахахахахахаха лежи на тоя ……. Гърция и Турция са пред война,нищо че са в нато

Олигофрените на Копейкин и Курнела, пак са прочели само заглавието.....

Тиква проста си ти,но не го разбираш

бем ти пичку материну српску!

България е наредена вече. От други. Подсещане за анализаторите и умниците. Докато ръсите глупости - а то са предимно глупости - забравяте собствения си клон.

САЩ били провокирали война и конфликти на Балкните. Ами те Балканите са си мазало отпреди САЩ да съществува изобщо. Австрийската империя, Османската империя и Руската империя си искат Балканите за себе си и всеки провокира войни и въстания. Австрийците и Турците провокират етническа омраза между владените от тях народи.

намали хапчетата или смени дилъра бе човек!!! Живееш в илюзорен свят ::))) Надявай се...

Санитарите ?

Кажи им го, че не се сещат... но и не виждат очевидното, нито слушат или четат.

Какви "косовски власти", това са бандити и главорези :)

Ти си някакъв много тъп провокатор. Повече от ясно е, че сърбите днес не щат конфликт с Бъглария по никакъв начин, след като България може да им даде едно по-благосклонно отношение като страна член на ТАТО и ЕС. В момента сърбите дават мило и драго за добри отношения с Бъглария. Ти явно си албанец, който бута фитили на българо-сръбски антагонизъм. Апропо Сърбия няма никви претенции сътм напи територии, след като очевидно целият й източен граничен район е заселен от българи.... Ние не сме североюжни слеско комплексари, на котио им стига някой да им покаже един пръст, и те като пружински да подскачат и да разиграват цяла волна програма на площада.

Наредена е, точно така. Слава Богу, наредена е сред най- добрите....Не благодарение на малоумните съветофили, обаче

Сороспроститутките сте особен вид неграмотници. Да ви хвърлят вашите за пушечно месо ще пеете песни във възхвала на Сорос. Имало ли е по-видим фашизъм популяризиран от САЩ някога? Сега за разлика от 30 те години на 20 век масите са в пъти повече затъпели и обуначени. Без никаква идея кое е стойност за тях и кое за господарите им. Според шефовете ти явно присъствието над 3000 + НАТО башибозук в Косово е да пазят от Сърбия а наличието на 10 бази на САЩ в България е щото има Руска агресия. А хвърлянето на обеднен уран над Сърбия от САЩ е необходимата жертва за демокрацията. Ей да видиш нюанси и как Олбрайт въобще не се е интересувала от кандидати търсещи мир. Също както Нюланд в Украйна. https://www.spectator.co.uk/article/what-madeleine-albright-got-right-and-wrong-on-kosovo Разчитате, че масата Българи са неграмотни като вас и ще ги манипулирате с обратна на истината версия. Гьобелс е бил прав, ма не е живял в информационната ера. Всъщност една дълго повтаряна лъжа, на която може да и хванеш корена води до тотален срив на пропагандата.

Англичаните се опитват да запалят чергата на Европа, за да я унищожат. Честито на печелившите ...

Ти продължавай да лижеш чужди задници и после се чуди що станало тъй.. Петте копейки/цента/турски лири не помагат България да стане по-силна.. Всяка една промяна започва от ТЕБ!