Белград и Прищина не се разбраха и на преговорите в Брюксел

Вучич и Курти разговаряха с посредничеството на ЕС, очаква се обръщение на сръбския президент

Обратно в новината

Коментари - Белград и Прищина не се разбраха и на преговорите в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Български топоним! Който не го вярва - да прочете вестник "Народност" - издаден в далечната 1868 година в Букурещ.

И Марадона е българин с баби Мара и Дона.

Това е абсолютно малоумие- да се готвят да се избият заради едни....автомобилни номера! Национализмът е огромно зло, донесло толкова смърт по целия свят! Той няма нищо общо с нормалното човешко родолюбие. Всяка етническа група си има свой език, култура и традиции. И това не трябва да има нищо общо с административното деление, територии и власт, там, където се намира която и да е етническа група, била тя малцинство или мнозинство. И никой не трябва да пипа или потиска езика, културата и традициите на когото и да е! Всеки политик, който опитва подобни безумия с политически цели, е ЗА БОКЛУКА, какъвто ще да е той!

Вече не сме 1999 година еврогейовете и хамерите да колят и бесят. Наясно лили си?

Вучич да се поучи от примера на Янукович,който използва еврокурвите за посреднци,и как зъвърши багайки да си спаси живота в Русия.

Баце Вучи ще бяга на някой топъл остров по диагонал на Земята. Майка си ще търси в тъпата росия.

Кремъл не спи. Ще положи всички "приятелски" усилия да скара и България и Македония. Обаче не ми се мисли какви насрани обяснения ще дава Митрофанова когато демонтират МОЧА и я изрират като парцал от България.

пак ли ти с мозъчните полюции? аре оривай се скапаняк с мнение по всеки въпрос

Шиптарите са нахални като укрите

А защо е против това друга държава да има различни табели?

ТОВА Е ЮГОСЛАВИЯ НЕ ДРУГА ДЪРЖАВА Все едно Кързжали да има Турски номера Шиптаррите имат пари те са част от голямата мафия и задружни- нахални- бедкрупулни .

Ало, такова нещо като Югославия няма от поне 25 години. Разпадна се. Поради сръбският идиотизъм. Искаха велика Сърбия, а сега ще имат един денем отзад. А както е казал Председателят Мао, по добре малък мек и твой отпред отколкото голям твърд и чужд отзад. Но стените са тълпи копелета. Някога бяха уважавани. Бяха европейски. Мечтата на всеки българина. Сега са маргинали. И има да подсмърчат пред вратата на ЕС.

Удрии бате Вуче!!

Колко Путин удри в Украйна, толкова и тоя ше удри !

Да отцепят регионите със сърби да си отидат към Сърбия. Само че никой не иска да губи. И да разменят сърби с албанци по места.

Това е разумния вариант. Всеки си отива кой откъдет е. Войната само отлага нещата.

Да, ама да отцепим от Сърбия районите населени с унгарци, хървати, пък защо не и българи. За да има реципрочност.

Косово си е част от ЮГОСЛАВИЯ и не трябва да се дели. ИНАЧЕ И УКРАЙНА ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА 4държави

И Испания, и кралството, и тн ама не им стиска :)

Югославия отдавна няма. Умря наравно със СССР. Даже Черна Гора избега. Ти не знаеше ли русофилче?

Белград и Прищина като нищо ще се спретнат една войничка. А в последния случай ние се опсявахме най-вече за макетата - мислехме ,че ще се наложи да ги защитаваме. Сега има много по-голям проблем - тази държавица е толкова антибългарски възпалена, че та мсигурно има предостратъчнио идиоти, които с кеф биха тръгнбал ида се бият срещу родината си майка..... Балкански събития са къде по-опасни за нас от степните.

Не трябваше да ги защитаваме и да кажем това на сърбите при войната да ги ударят. После македонците нямаше толкова да вярват какво са ги учили. Оказа се грешка.

трябваше да ги оставим да се оправят като другите. Но кпй да знае че ще се изродят така...

Има един неоспорим исторически факт- великосръбските шовинисти, милошевисти, а сега путинисти, разбират само от бой и зверски бомбардировки и трепане !

Гръмни се глупако

Когато гори чергата на съседа ти, най-често се подпалва и твоята... За войни не си мечтай, глупако!

Тои няма толкова гънки в мозъка за да схване какво искаш да кажеш!

Само Косово, делиорман/булгаристан и въобще да живее всяко малоумие! Нали така, умни умнико?

Тито насели шиптуъри в Косово.Родихс по 10 деца и казаха,вие може да сте собственици с нотариален акт но ние сме мнозинството. В Сребреница 8 немски криминолози направиха изследвания и доказаха че 72% от убитите са сърби. Скриха доклада и само финландски вестник го публикува.След това ЦРУ изкупи тиража. Направиха районен съд в Хага световен и го натиснаха да излезе със следната резолюция:. Всяка нация живееща на определена територия може да се ссмоопредели,без решение нс Централната власт. Сега квичат за Крим,Донбас,Осетия и С.Кипър. Утре по тази резолюция Кърджали и Делиормана стават турски

Сценария е същия като в Украйна. Рапресии над местното сръбско население и предизвикване на конфликт. Ние отново не трябва да заемаме позиция и да участваме и в тази война защото с трите си танка и 0 самолета сме пълни нещастници.

Ама имаме ли още такива? Дай България и ПП не ги ли подариха на Украйна

Тия кога ще ни връщат Ниш, Босилеград и Западните покрайнини?

ниска топка от козяк

Иди си ги вземи тези западни покарйнини като толкова ти трябват.На мен не ми трябват.

Загубил си ги във война бе, сороз тъп. Е те твоите партнери от ЗаПАД са ги дали на Сърбия. Отиди на тях се оплачи.

Мръсната кочина пРоссия от няколко години въоръжава Сърбия, за да може последната да изпълнява ролята на южен Кьонигсберг/Калининград/. Западните Балкани са една язва в сърцето на Европа точно заради мръсната политика на пРоссия. След като значителна част от българите прогледнаха истината за съшитата с бели конци история за така нареченото "освобождение" на България от владението на Османската държава, то усилията на руските примати се хвърлиха в подкрепа на Сърбия и на "непокорна", Орбанова Унгария.

Ей сега ще видиш, колко са "погледнали" и колко те смятат за нормален.. Невежеството е острието на пропагандата..

Не т се отдава мисленето, както и имитацията …..

Сърбия , Косово ,Северна Македония и Украйна са Цирей в Историята , не са Държави . Тези Цирей трябва да се оперират и премахнат .

Война от изток, война от запад и Христо Иванов заедно с Атанас Атанасов на първа линия на фронта. ПРОДАЖНИЦИ ТЕ ДА БЪДАТ ЛИНЧУВАНИ!

Косиво да, се върне към Родината си. Косово е Сърбия!!!

Косово е било България, преди още сърбите да слезнат от дърветата.

Реално сърбите са българи! Белград е създаден от българите и всичко в бивша югославия е нило българско векове наред.

Обявявайте мобилизация на западните и въвеждайте наборна Виена служба,задава се воина на границата

всичко вече е решено, Косово не е на сърбите. Просто те не могат да го приемат. Косово фактически не е част от Сърбия още от войните през 90-те, но видите ли сърбите не го били признавали, това обаче си е изцяло техен проблем. Аз спомням за българските миропазващи сили беше опасно да говорят на български там, защото до час такива хора се отвличаха, защото ги мислеха за сърби и ги убиваха. Омразата към сърбите в Косово винаги е била много голяма и от войната там никога не е имало възможност Сърбия да си върне тази територия. Така че Сърбия губи и никой не може да й помогне, това че иска да прави нови войни и да цепи и взима територии не е нищо ново за сърбите, те само с това се занимават.

Западът отцепи Косово от Сърбия, но по твоята логика Сърбия се занимавала с цепене. По този начин - като се казва на черното бяло - ще се стигне до трета световна война.

Не е черното бяло, Сърбия и Милошевич бяха в освновата на войните от 90-те, на геноцита към мюсулманското населние в техните бивши територии. Днешна република Србска е тяхно дело в Босна и Херцеговина. Такава република се опитаха да направят и в Хърватия. Навсякъде в Бивша Югослваия където имаше сърби те цепеха и опитваха да правят нови сърбски държави. Ние още им сърбаме попарата в Северна Македония и Запаните покраинини. Колкото и да спамите и лъжете, някой от нас помнят. Сърбите са готови за Божият съд и са директно за заличаване.

Това с Косово е горе долу следната история - у вас имаш съквартиранти и ти държиш примерно 1 стая а е те 2 и изведнъж ти казват ма ние тука станахме много сега ше дойдем е ше живеем и в твойта стая. Ами няма как да стане тая работа ей така. Това че набързо със натиск си създал някаква държава нищо не значи има куп други процеси които не траят няколко години за да се обособи всичко това - резултата е виден. Милошевич Немилошевич я виж какво стана в Каталуня - погром ама никой не им дава да си направят държава - щото не се прави така.

Сръбски циганин.

Да пробват в Москва или Константинопол ;)