Белгийският крал въвежда мерки за пестене на енергия в двореца в Брюксел

Предвижда се нощем дворецът в центъра на столицата да не бъде осветяван и в помещенията, където е възможно, осветлението да се изключва

Обратно в новината

Коментари - Белгийският крал въвежда мерки за пестене на енергия в двореца в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Белгийският крал съпричастно да се откаже и раздели имотите и авоарите си с нуждаещите се. Дайте да дадете и да студувате!

Лицемерие на килограм

Цените не растат заради войната . Стига лъжи. Стига с тия тъпизми за пестене на ток. Режим ще има това е сигурно. Макрон им каза на тъпанарите,че хубавия живот свърши. Ще ядат хуя на зима и ние с тях щото сме много умни.

Бъдете внимателни, нова схема за измама. На е-мейли на жители на европейски страни масово пристигат съобщения с измамно съдържание. В съобщения пише, че се оказва, че са имали родственик в Русия, който им е оставил в наследство хрущовка с отопление и топла вода, а също така и запас тоалетна хартия за цяла година. Необходимо е единствено да се изпрати хиляда евро за оформление на документи.

Тези западняци не мислят за собствените си деца! Как да им повярваме, че мислят за всички нас? До кога ще ги търпим тези продажни подлоги!?

Нали сте много отворени всички на запад и още санкциите искате срещу Русия мамицата да ви еба мръсна…….а ток искате да пестите изроди еврогейски…… Направихте ни на маймуни години наред с тая шибана корона а сега и с Украйна…..

Ще умра от смях.

Те нямат почти нищо като собственост, за разлика от Британските

Белгийците не ги мислете. Онова, което заграбиха от Белгийско Конго ще им стигне за 100 години напред. А избитите1 млн. негри от крал Леополд плачаст за възмездие!

ми падна от сърцето с тази новина!!!

Белгийският крал въвежда мерки за пестене на енергия в двореца в Брюксел От тази огромна сграда не знам как ще спести,, не ли по-добре да се изнесе в някоя крайдска резиденция ,а този дворец да го заключат.

Ако белгийският крал даде личен пример как се къпе един път месечно със студена вода на свещи , за да направи мръсно на руснаците, ще му стана фен !

И защо са тия простотии ?

А дали не се къпе и семейството му стои на студено, пример дава ли този демагог

И българският крал да въведе подобни мерки!

Нещо да се чува за икономии в сградите на ЕП и ЕК ?! Май НЕ !!!

Двама полицаи спират мангал и го питат: _ Ех, ела тука. Как се казваш? -Артур- отговаря тъмнозеленият - Ти знаеш ли защо те спираме сега?? - Ами, сигурно защото съм крал!

Който работи там е получил вече информация. Спиране на отопление в 17ч.и драстично намаляване на градусите.

Тази зима крадците на ценности ще сънуват злато всяка вечер.

Какви ли са сметките на тия дворци? Тук хората за една стая да отопляват се виждат в чудо.

Две години да сменят крушките и да сложат соларни панели. Мамайкоууууу

Леваци, Белгия не я мислете. Дори магистралите им са осветени. Имат и ток в изобилие от 2-та АЕЦ-а. Има газ от Холандия и Норвегия, а вносът на руски газ е 3% преди войната на Путю Мършата. Доходите са 3-4 пъти над българските, а живота поне 10 пъти по-качествен. Дори не можете да мечтаете да сте на тяхно място.