Белгийският крал въвежда мерки за пестене на енергия в двореца в Брюксел

Предвижда се нощем дворецът в центъра на столицата да не бъде осветяван и в помещенията, където е възможно, осветлението да се изключва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леваци, Белгия не я мислете. Дори магистралите им са осветени. Имат и ток в изобилие от 2-та АЕЦ-а. Има газ от Холандия и Норвегия, а вносът на руски газ е 3% преди войната на Путю Мършата. Доходите са 3-4 пъти над българските, а живота поне 10 пъти по-качествен. Дори не можете да мечтаете да сте на тяхно място.

Две години да сменят крушките и да сложат соларни панели. Мамайкоууууу

Какви ли са сметките на тия дворци? Тук хората за една стая да отопляват се виждат в чудо.

Тази зима крадците на ценности ще сънуват злато всяка вечер.

Двама полицаи спират мангал и го питат: _ Ех, ела тука. Как се казваш? -Артур- отговаря тъмнозеленият - Ти знаеш ли защо те спираме сега?? - Ами, сигурно защото съм крал!

Нещо да се чува за икономии в сградите на ЕП и ЕК ?! Май НЕ !!!

Който работи там е получил вече информация. Спиране на отопление в 17ч.и драстично намаляване на градусите.

И българският крал да въведе подобни мерки!

А дали не се къпе и семейството му стои на студено, пример дава ли този демагог

И защо са тия простотии ?

Ако белгийският крал даде личен пример как се къпе един път месечно със студена вода на свещи , за да направи мръсно на руснаците, ще му стана фен !

Белгийският крал въвежда мерки за пестене на енергия в двореца в Брюксел От тази огромна сграда не знам как ще спести,, не ли по-добре да се изнесе в някоя крайдска резиденция ,а този дворец да го заключат.

ми падна от сърцето с тази новина!!!

Белгийците не ги мислете. Онова, което заграбиха от Белгийско Конго ще им стигне за 100 години напред. А избитите1 млн. негри от крал Леополд плачаст за възмездие!

Ще умра от смях.

Нали сте много отворени всички на запад и още санкциите искате срещу Русия мамицата да ви еба мръсна…….а ток искате да пестите изроди еврогейски…… Направихте ни на маймуни години наред с тая шибана корона а сега и с Украйна…..

Тези западняци не мислят за собствените си деца! Как да им повярваме, че мислят за всички нас? До кога ще ги търпим тези продажни подлоги!?

Бъдете внимателни, нова схема за измама. На е-мейли на жители на европейски страни масово пристигат съобщения с измамно съдържание. В съобщения пише, че се оказва, че са имали родственик в Русия, който им е оставил в наследство хрущовка с отопление и топла вода, а също така и запас тоалетна хартия за цяла година. Необходимо е единствено да се изпрати хиляда евро за оформление на документи.

Цените не растат заради войната . Стига лъжи. Стига с тия тъпизми за пестене на ток. Режим ще има това е сигурно. Макрон им каза на тъпанарите,че хубавия живот свърши. Ще ядат хуя на зима и ние с тях щото сме много умни.

Лицемерие на килограм

Белгийският крал съпричастно да се откаже и раздели имотите и авоарите си с нуждаещите се. Дайте да дадете и да студувате!

Те нямат почти нищо като собственост, за разлика от Британските