Белгийските медици излязоха на масови протести срещу задължителната ваксинация (снимки)

Служителите определят подобно задължение като дискриминация и твърдят, че уволнението на неваксинираните им колеги ще задълбочи кризата в здравеопазването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрацията ли или демократите ни отнемат свободата ?! Глупаци е имало винаги и те са непобедими ! Хора свиквайте с принудите или ,какво или...........?!..............

Едно е било винаги ясно - на този свят само около една трета са хората като тези на протестите - мислещи,интелигентни,умни,практични..... та повече не са и нужни !!!

..Така като гледам улицитие, това са повече от 4000 души!!!....

Ето го истинското лице на псевдо-демокрацията!

АПОГЕЙ НА ФАШИЗМЪТ В ЕВРОПА!

Третата снимка - една жена срещу 17 полицаи в пълно бойно и един от тях я пръска със спрей -- трябва да бъде избрана за снимка на 2021. И като си спомня как мислехме, че 2020 била лоша. "Не е война, докато брат не убие брат си." Е. Кустурица, "Underground".

Ама моля ви се вижте- та тя държи чадър. Може да е мушнала някой полЮцай в ребрата. Трабвало е нараправо да я застрелят.

да вземе да подгони и медиите за показване на такива новини

Румънският евродепутат Кристиан Терес пред протеста в Брюксел на 5.12.2021: https://www.facebook.com/CristianVTerhes/videos/314009577172061/

Това е конспирация и съботаж от страна на медиците, необходимо е спешно европейските народни комисари да вземат мерки срещу лекарите вредители за да можем да се справим с тази чума на съвремието и да продължим свободни нашият път към светлото демократично бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Оценявам чуството за хумор.

А представи си, ако не е чувство за хумор!!... Има достатъчно дебили, които вярват в написаното...

на Файзер пърцуцата!

Забележете, уважаеми дами и господа - протестират медици! Протестират против ваксини или, да сме по-точни, пред препарата, наречен "ваксина"! Защо ли тези неграмотници протестират?! Глей ти да видиш!... Тц-тц-тц-тц.....

Доста медици говорят против ваксините и ги отказват на инат. Не дават логично обяснение защо. Просто казват на инат Няма да се ваксинирам.

викаш! Щом ти си гьон и те требе да са, не може да е иначе.

КОЛКО медици от всички протестират?

мар Маро!

ми то пише бре над 4000 протестират. Малко ли са ти? Да ги пращат ли в концлагера?

И белгийците ли?! Французите първи се опънаха, в Германия стигнаха до там че облекчиха изискванията към наеманите в здравеопазването чужденци, защото местните не щат да се ваксинират, а дори и у нас 30% от лекарите още не са се ваксинирали.

Докато тече ваксинация по време на пандемия,резултата е налице-постоянни нови мутации,НЕспиране на разпростарнението на вируса,защото т.нар.сертификат се дава на ваксинирани,които най-необезпокоявани си разнасят заразата.С това нещо са наясно всички специалисти-от математика до професорите,които ги чуваме и гледаме от сутрин до вечер.Излиза че скачаш в едно блато,мокриш се и се цапаш,но очакваш следващият път като скочиш в същото блато,резултата да е друг.Да ама НЕ......

Питане: Кой, освен медиците, знае по- добре за какво става въпрос?

При 700 000 здравни работници в Белгия, колко процента са 4000? 0.6 % То и ние си имаме селския фелдшер Мангъров и неразбрания учен Чорбанов. Така че, и при медиците, и при учените има една малка част т ъ п а ц и.

Айде сега това да го кажеш на тоя дето е пратил полицията да ги тормози за това че не са отишли на работа-)

Та значи и в Европа докторите отказват да се ваксинират. А кмета на Ню Йорк наредил задължителна ваксинация за 5 годишните! Ще има бесене по стълбовете един ден!

Голяма част са се ваксинирали.

полиция ходи по домoвете и плаши медиците със присъди и затвор - абе пълна демо-NO-крация.! Представете си какъв вой щеше да има, ако това ставаше в Москва, а не в Брюксел

Жендармите с тея щитове са като шъпа спартанци срещу ордите на Ксеркса.

5 000 човека, медици, някои от които тесни специалисти нямат доверие на т.н. ВАКСИНИ. Май ваксините са доста опасни за живота и здравето на хората !!!!!!

Все повече изследвания показват, че риска от смърт и инвалидизиране в слдсвие от инжекциите е над 4%. Оказва се, обаче че и вторичните усложнения, които водят до същото са около 5%. Изследванията обхващат само тези при които има "завършен курс на ваксинационния процес", т.е. 2+ дози. Тези при които страничните ефекти са настъпили след първата инжекция се включват в статистиката за "смърт и усложнения при неваксинирани". По-точно казано е гарантирано опасни.

са 50 на 50. Или 120% според група израелски учени.

Schilo

Полиция срещу лекари. По уж медицински въпрос!!!! Срам!

Тук е редовният тролски контингет, който води "диалог" със себе си сипейки огън и жупел. Не се ли усещате колко сте пропаднали, не става за нищо и сте се продали да пишете негативни коментари. Само ще отблежежа, че ваксините спасяват житоти, но примитивните хора не са само в България.

няколко пъти, а не е трябвало, иглежда...

Щом наричаш 4-5000 белгийски лекари на протест примитивни, сметни ти къде си - липсващото звено между маймуната и човека..

Не са 4000. На снимката има над 11000.

Коментирай сега по същество, белгийските медици и полицаи. Чакам!

Нека спасяват, проблемът е, че неваксинираните ги третират като ухапани в зомби филм. А ти като си ваксиниран пак можеш да заразяваш та не виждам кво се дуеш.

Защо западните полицаи и медици, отказват да бъдат наваксени? Какво зная те, което нашите не знаят? Размириса се на Димукрадция май...

Знаят че 4% са сериозните вторични ефекти например. Ха ако може никога да не може да работиш след това в един от 25 случаи иди да си биеш инжекция.

ИДЕ КРАЯТ НА ИСТЕРИЯТА. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СВЪРШИ ВСИЧКО ТОВА

Напротив, пускането на кръв на българските овци тепърва ще се състои. Щом като казват че ще уволняват 30000 и никой не излиза да протестира, ще уволнят 90000. И щом като казват че десетки хиляди декари ниви ще ги национализират и никой ме се мърда, ще национализират всичко. Даже фирмаджиите не излизат като им казват че ще им увеличат данъците с 50% и тока два пъти. И за зеления сертификат не разбират че ще го направят като германския за да клекнат всички. Е колкото повече си траят повече ще ги изстискват.

Юруш на демокрацията ;)) Ма тя май по-зле от куманизъма ве... Дори и в Чепръкленци или Челопеч ще те оперират по-бързо, плановите операции в Белгия изоставали с над година вече ахаххаха

Абе, тия белгийски медици големи Ганьовци, ъ? Сигурно са и руски подлоги хибридници. Впрочем, какво мислят българските медици? Ама не тия по телевизията, дето ги вадят агитпропчиците, а истинските. Щото оная нощ в спешното на Пирогов, си говорих с една сестра. Наистина от първа линия, та знам.

Направихте ли разстоянието между вас отрицателно?

МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ с КРОМИД ПРОСТОТИЯТА .... ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ НАДИГНАТ

Ей тука на Ваксърите им изпадаха ченетата. Щом МЕДИЦИ НЕ ГАНЯ, не бай Иван, не бай Ставри а хиляди медици ги е страх от ваксините. Значи смятайте колко са опасни. След време като почнат да се търкалят ваксари по улиците какво ще правим? Нито болниците ще стигнат. Ще стане МОР на Ваксинирани ковидИдиоти !!!!!!!

"Служителите разказват пред медиите, че са били заплашени от полицията с наказателно преследване, ако не подпишат документите." Не разбирам какъв е проблема - не се явяват на работа без причина, понеже професията им е такава ги търсят по домовете.. Като не им харесва - подават молба за напускане и са свободни. Да видим тогава отворените политици и про-ваксъри къде ще се лекуват.

Много си т ъ п!

Точно така говореха и в България - като не ти харесва отивай си, други чакат за твоето място. И всички напуснаха, отидоха да мият чинии и карат тир-ове в Англия. Тук останаха само полуолигофрени, които не могат да се грижат за себе си дори, камо ли да ти свършат работа за 2 лева. И ще става все по-зле с кадрите в България. Пробваха да внасят молдовци, виетнамци и какви ли не, и онези не стават чеп за зеле.

Тук ги подкупват. За да убиват. И го правят срещу 1300.