Белгийска компания е нарушила оръжейното ембарго срещу Русия

По сложна схема с участието на Сърбия към руско дружество в Тула доскоро са били осигурявани пратки с боеприпаси

Обратно в новината

Коментари - Белгийска компания е нарушила оръжейното ембарго срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най важното е ,...дасе трепе без почивка укропутеците..Ко отклонявате вниманието..С белгийски малинки...та в сър ,тая Тука и ...и глупости.. ЛОБУТ ЗА ХОХЛЮЮ, ЧЕ МНОГО ОСРААА,,ПАНОРАМАТА..

ми ко ша праими ся.... то и ние нарушавахме на времето ембаргото срещу сърбия... окза се че и германците са го нарушавали и нищо.... та и тука ся пак нищо нема да стане... ако се разшуми може да се окаже че не са само белгийците...

Другото нещо е, че още преди да започне войната, абрамс беше даден за тренинг, а се оказа за нк часа в руските сили в Донбас - като руснаците казаха, че са го купили за нк касетки патрони))))))))))

глупости! Дай снимка на руснаци върху закупения Абрамс, като си толкова отворен!!!

_stankow

Патроните на снимката са с експанзивни куршуми - полуоблечени (с оголен връх). Абсолютно са забранени за използване при военни действия, още от 1899 г., от Първата Хагска конвенция. Може да е използват само като полицейски или ловни. Ако се съди по пълнителите това са патрони 7.62x39, каквито се използват в ловните карабини, например произвежданата в България SLR-95. Да се надяваме, че снимката е само илюстративна и такива патрони няма да попаднат в Украйна.

Малко тенденциозно разследване .... Има винаги такива, дори американски фирми, които се управляват с помощта на прокси-та в дьржави, които не са вьвели санкции и нарушават режима на САЩ против руския бизнес Затова официално САЩ признават, че купуват и нефт и газ от Русия , но подчертават, че е под 6% от общия обем на потребление)))))))))))) Демек санкциите са за да запазят лице за пред хората и да дадат на необразовани малоумници да вярват в нещо, което не сьществува в природата. Апропо Cargill - този частен гигант от Фащ, се ползва сьс специално пермишьн да остане в Русия след санкциите))))))))))))

ㅤ

Брей! И какво ще правим сега с този огромен проблем? Освен да признаем, че и тяхната телевизия е подлога на изкуфелия алцхаймер, друго внимание не си заслужават.

"...при който оръжие, осигурено на Украйна, бе попаднало в ръцете на бойни групи, нахлули в Русия. " Ауууу, не мое да баде. А на бас, че клоуна не е "знаел", ама никак. Тц, тц, тц и тц.

Сърбите са руски подлоги. Малко им бяха бомбардировките от братята американци. И Косово. И съда в Хага за сръбските изроди.

Други наши нещастни сръбски подлоги ти пишат минуси.

А ти как мислиш, значи хато ги бомбандира ите да им се усмихват и да са им подлоги, така ли? Все едно някой да ти запали къщата и ти да си му благодарен? Много си елемантарен........

Ми,то ние това правим. Даже паметник имаме издигнат на тези, дето геройски са загинали, докато са ни бомбили.

Антибългарите русофоби и на това са способни, САЩ да ни бомбардира, а те да ги благославят с радостни сълзи.

Санкциите ВАЖАТ само за БАЛЪЦИТЕ като ЕВРО ОТЛИЧНИЧКАТА България.

Я ходи в казанлък да видиш за къде изнасят .

за "наште" го изнасят.

Да отбележим все пак, че санкциите не са от ООН и са незаконни!!! Така, че краварите и еврогейовете да го духат!!!

Извинявайте, пред думата санкции съм изпуснала думата незаконни.

Всяка фирма производителка на оръжие сама решава за къде да изнася своята продукция. Ако изкуфялника пенсионер-Байдън си мисли че ще може да дава своите напътствия на другите, жестоко се лъже. Той е взел дал. Сменя си памперсите по два пъти на ден. Неможе да качва стълбите на самолета. Да се оттегля вече и да си гледа пенсийката, вместо да става за смях пред целия свят.

_stankow

>>>Всяка фирма производителка на оръжие сама решава за къде да изнася своята продукция Не, съществува много сложна система за държавен и международен контрол на търговията с оръжие. Особено по време на война. Особено по време на мащабни, всеобхващащи санкции.

Немско австрйиско руската диария е навсякъде

Опа, май не се били засили всички да "защитават демократичните ценности на всяка цена", както ни убеждават с крясъци от трибуните, а? Да си водят бележки центаджйските тролчета и да правят сметка на една хваната в търговия с Русия западна компания колко нехванати има.

БРЮКСЕЛ не беше ли в БЕЛГИЯ ?! Въх мари ... Брюксел казал, Брюксел строго рекъл ... Пък те глей ги ! Баххх ...

Белгия-Бели няма!!!

Знайно е, че парите не миришат, а и съвест нямат.

Край бреговете на Флорида вече дежурят руски подводници с ядрени ракети. А бандеровската армия на Зеленски вече е обречена, колкото и да е въоръжена. Русия го "направи" само с военнослужещи по договор, без да използва основната си армия и въоръжение.

Важното е, че днес още няколко хиляди москало-татари ще отидат да им пее кобзон. Свършвате, орки, свършвате.

Така е.....Още : ФАЩ са фалирали. Долара за нищо не става. НАТО е загубило в Осрайна Джуджи е велик шахматист И още хиляди опорки и все наопаки от истината.

А вие знаете ли, че Русия разпространява китилицата? Не знаете защото не говорите нито руски, нито с руснаци, но я защитавате… Окрадоха ви и най-ценното булгарски идиоти.

Ами като сме спрели да я разпространяваме ние още къде 10 - 11 век, някой е трябвало да върши нашата работа. А най-далеч са я разпространили СССР. Вижте един сайт на монголски. ю

Не мойто момче може аз грешно да съм се изразил. Русия проповядва на всичките си републики + Румъния , Молдова , Унгария, Полша и къде ли още не, ЧЕ ТЕ СА ИЗМИСЛЕЛИ КИТИЛИЦАТА, и те са я разпространили по света. Никъде не ФИГУРИРАТ ; Наум, Климент и третия ученик… Стана ли ви по-ясно кой защитавате? Окрадоха я и след още 10/20 години ще бъде официално, а вие… дъвчете си дъвките и продължавайте. “Братския руски народ” има нужда от ахмаци като вас.

Шило

По време на ембарго се правят най-много кинти! На печелившите, честито!

Еми кво и те като БГ , ние не продаваме на Украйна .... и те не продават на Русия директно :)

Са тия ще имат да си трошат парите по някои екзотични места. Боли ги фара за ембаргото. И аз да можех и аз щях да правя така!

Ти си ясен. Затова около тебе всичко е цъфнало и вързало. Щото само чакаш на нисък старт да удариш кьоравото и внимаваш много да не се минеш, и да направиш нещо отгоре...

Шило

Той или тези, за кито иде реч в статията?

Нали знаеш, че той е представителна извадка на племето?! Нали се сещаш кога ще изгрее слънце над територията!!

Панелко не разбира, че война и санкции означават перфектен канал за обмяна на огромни обеми ресурси между воюващите страни. Огромни количества газ, петрол, оръжия и т.н. се придвижват с бясна скорост по двете оси, заинтересуваните страни печелят милиарди, а обикновените хора по цял свят плащат за това. За Панелко му стига да бъде подхранен с ключови думи по съответните медии като война, спец. операция, джендърство, свобода, независимост, толерантност, нацизъм и много други подобни, които служат за обяснение на ставащото.

Братушките 400 години са под Ембарго и са Живи и Здрави ! Дали им за 5-10 Калашника патрони и се разплакали тези от Европейския Чифутски Клозет ! Украйна я няма вече защо я споменавате ! Щял Тагареско да дава БТР на Полицията за Укрие , абе маймун ненавиждам те , Укрие са Фалирала Държава къде си вреш задните части проклетнико ? От къде се домъкнаха тези педали министри че ме дразнят ?

Парата пробива път навсякъде! Тя е движещата сила! Моралът, идеолагиите са само за наивници!

Фабрика, оборудвана по стандартите на НАТО, продава оръжие на РФ? Нещо за съвместимост, взаимозаменяемост, обучение...? Няма. А с каква цел тогава, РФ ще купува калпаво оръжие?

Руска му работа, пък и какво ти пука за тях?

Братушките Два пъти ни Освободиха , ти педал се правиш на Укра ! Иди си в укра !

Братушките два пъти ни поробиха.

Шило

Така е, ага! Създадоха държава на българите.

Завършва ли едно фамилно име на -ко или -чук....не ми хвали човека - украински боклук е.

Смях в залата. Ако някой ми продаде машинка за пълнене на суджуци, той ли ще определя кой ще ги яде ?

Пробвай да си направиш снаряди с машина за суджуци. С военната техника правилата са други.

Бай Кольо

През ръцете ми са минали тонове взривни вещества, даже навремето габровита го продаваха в едни пакети като суджуци, така че може да се правят заряди с такава машинка !

Правила няма Има интереси-пари

Неприятно, но разликата с други държави е, че сега ще им разгонят фамилията на тази компания.

Конкуренция

Има само едно нещо което е по-гадно, по-гнусно, по-кръвожадно, по-алчно, по-нагло, по-тъпо и по-садистично характеризиращо всеки случайно посочен украинец и това е всеку друг случайно посочен украинец!

Нали бяха братя бе тоест искаш да кажеш че няма по гнусно от русняка

Укрите са от западна Украйна - Галиция.

Дронове от Иран, ракето от Северна Корея, салфетки и друго от Китай, а сега - машини за патрони от Белгия. Това е великият Рашастан! Колос на глинени крака! Цялата пара у свирката! Много са велики... лицемери :)

във "великата" бг как е ? произвежда съвеЦки оръжия, създадени от същия този "рашистан" през 50те години

иначе още по-велики на приказки в Бг, какво ли ще стане като свършиат нещата по складовете иначе камъни и съчки има бол, при нужда ще си набереш

Белгийците са помияри ... Еврейте в Европа са - винаги да те прецакат,винаги да те метнат нещо... КБС тук са такива - робите им работят за мижави заплати - 15 - пъти по-малко отколкото колегите им в други държави. Чуеш ли белгиец - далеч бягай,бягай ...

Кат си тъп за колко искаш да работиш

Тролетарята отново е "тъп" и "не разбира", че дори една Белгийска фирма да е нарушила санкциите, тя ще си плати глобите и ще бъде наказана и тя не е цяла Белгия. В същото време разбират, че всичките руски изроди не са представители на народа и трябва един по един да се разглеждат като пропаднали типове, за да не падне петно върху цяла Русия... Сега обаче, една белгийска фирма е цяла Белгия, цялото ЕС, НАТО, САЩ. Всичко под ножа... Не, че нещо, ама тия дето ви вярват, няма да искате да седнете с тях да пиете едно. Повярвайте ми. :))

Една са хванали .....

Братята руси ако са останали до белгийските патрони.Те правят милиарди.

Правят те най-вече външни кенефи, твоите братя...

най-вероятно и ти си външен кенеф, но пък може и по храстите да ходиш

lu4ka

Браво! Белгия, централата на Еврогейския , откъдето налагат санкции. Нещо неясно!?

Да. Как може да си толкова тъпа?

Нищо особено! Когато става въпрос за пари, "санкциите" са само понятие!!!

Сърбетата им били обещали да не изнасят боеприпаси в Русия.Това е вица на деня .

То и НАТО обещало да не се разраства на изток след 1991г. ! :-)

Доказателства?

Божеее,разкрили един,сто други не са разкрити сигур.

Рушия е грешка на историята

Най хубавото е че тази грешка ще бъде поправена

Грешка е било, когато баща ти те правил! И то голяма грешка!

Абсолютно. Сгрешени са и границите. Успокой се. Вова в момента внася корекции. Всичко от линията Харков-Одеса на изток като мине към Русия историческата грешка ще бъде поправена

Вова не смее да си излезне от клозета на двора в който се е бърикардиръл

Толкоз си може горкия трол.

Нищо сега фрянцузите дадоха далекобойни рякети Скалп руснаците ще бъдат натирени отяъд Урал

Питат дали някоя няма да се върне при тях. :-)

Как можи тези са КОМОНИЗТИ И ПОТКРЕПЯТ ПОТИН!!! СЛАВА ОСРАЙНА СЛАВА НА КОКАИНА И СЛАВА НА АМЕРИКА

Не разбрах, сърбите са получили какво - оборудване? И след като не са го изнасяли за Русия, а го експлоатират в страната, къде е нарушението?

Купили от Китай отверки, с които завинтвали винтчетата на автоматите износ за Русия и сега санкции срещу Китай

Свестни момчета излязоха, не краварски пудели!

PEYTSCH

Руснацие убиват белгикци с белгийски куршуми. Честито...

Има една крилата фраза на Виктория Нюланд " Украйна не е нация, а инвестиция".

А кое не е инвестиция бе пидараст рушки?

Ми те и соросоидите са инвестиция. Докато са нужни им дават пари, след това ще станат изкупителна жертва като Украйна

Има само едно нещо което е по-гадно, по-гнусно, по-кръвожадно, по-алчно, по-нагло, по-тъпо и по-садистично характеризиращо всеки случайно посочен украинец и това е всеку друг случайно посочен украинец!

Русофилите трябва да се защитават, както се случва със зощитените видове. Повечето от тях вече се преориентираха както го направиха Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа.

А за какво тогава се събира нааканато в латвия?

Китай

Aуууу, лоши белгийци, лоши! Как не ги е срам ... :))))

Преди време Белгия купуваше американски газ дето всъщност бил руски, от компанията на действащия тогава американски министър на икономиката

Германско дружество какво прави във Валоние не рязбряхте ли че в Германция е фрашкано с руски лайна и че Германция е Троянски кон на Рашка в Европа заедно с другите дебили от Афстрия

Ганьо много ги разбира нещата Затова е най бедния в Европа

Допълнение; Преди век Маркс беше казал., че при 10% печалба капиталът се оживява, а няма предтъпле коетоне мое да извърши за над 50% печалба. Правете сметка за тиквундера и новите му ортоци от ПП.

Лоша работа. Как така някой си позволява да печели без разрешение? Само изнасящите за Украйна трябваше да печелят. Само че има една поговорка, валидна при война " За един сватба, за други брадва". А сватбари има навсякъде. Винаги е било така. Така и доларът стана на времето световна валута.