Белгия праща безпилотни подводници на Украйна, 100 белгийци ще обучават войниците на Киев

"Планираме да изпратим най-малко 60 кораба от украински пристанища за страните, изложени на най-голяма заплаха от глад и суша", заяви президентът Володимир Зеленски

Обратно в новината

Коментари - Белгия праща безпилотни подводници на Украйна, 100 белгийци ще обучават войниците на Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мобилни лаборатории звучи доста зловещо.

Аха започва се 3...

Украйна стана като във Филмите - НАТО си прави експерименти със Живи Хора .

Планът Калерги за унищожаване на Европа ,върви със пълна сила.

ха ха да внимават....че както са до най-голямата джамия в Бенелюкса.....да не им отидат нагости братчедите....ха хаа Болгия е исламистка клетка..и те станаха смели....има квартали поливията немвлиза...ама на голтумбак и те мъже... Той ...горе си знае работата...няма ненаградено добро

ПОВЕЧЕ ДА НЕ ОСЛУШВА ... А ДА ПРАЩА ТЕЖКИТЕ ДАЛЕКОБОЙНИ РАЗРУШИТЕЛИ !! БЛЯДОВЕТЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА ГОТВЯТ ТОТАЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ С ИДЕЯТА ДА СЪБЕРАТ ДО 2 МЛН. МОСКАЛА ! ГОЛЯМАТА , ИСТИНСКА ВОЙНА ЗАПОЧВА ДОГОДИНА !

...направо бехаберие и отявлена шизофрения от ЕС и нефелните ЛГБТ лидери...реваншизма им ще ги изяде отвътре като проказа

Много агресивно, много агресивно. Първо, никой от РФ няма да употреби такива оръжия; и второ проби могат да се пращат в лаборатории на EU. Спекулата с информация от терористите в Украйна е чудовищна. Няма да се приема нищо, което не се преповтори. Разбирам, че на Запад се нуждаете от зърно поради пренаселени области, но EU сме Правов и Демократичен Обединение. Тоeст докато не повторим анализите ние, няма да се приемат техни резултати. Също така всеки протокол трябва да бъде публично достояние. Украйна не предлага висококонкурентна наука. Искате публичен дебат ли? Ще го получите, но ще ви изстинат доста от високоплатените и топли местенца в сектор химичен и радиоактивен анализ.

съм ти птиготвил да ти разбие камъните в бъбреците и за масаж на ЛГБТ простата ти...за да разбереш че и в теб има нещо мъжко

Най тежките ракети и оръжия трябва да се пратят на Украйна. Руслямия трябва да бъде смазан и унижена на всяка цена. Никъква милост към ушанките.

Еврогейовете и краварите явно не искат тази война скоро да свърши. Това няма да доведе до нищо добро. Скъпотия, дефицит, спекула, кризи, престъпност, ненужна смърт, травми и т.н и т.н...

Толкова ниско качество е това зърно, толкова мухлясало и скапано, че само може да бъде дарено на най-бедните, като еврогейския съюз използва това, за да го плати на украйна, така незаконно да им даде повече пари, против волята на хората, защото нямат право да изпращат повече пари и да се обогатят чиновници и решима на дрогаря зеленски с колективния запад..

На коя Украйна? В Белгия освен от брюкселско зеле, от друго разбират ли?

Там на мода е педофилията и инцеста,,,затова са такива уродливи и малоумни

Да, трябва да се пратят, по-точно да се изстрелят по украйна и ще се приключи.

Ще им ги пуснат с парашут, щот Султана не вярвам да ги пусне през проливите да навлязат в Черно море.

Еми правят тест, около Чернобил и казват, че в украйна е установена повишена радиоактивност и показват пробите, като доказателство. Поредна измама се готви.

Белгия - Клоаката на ЮдеюСемитите в Европа!! Изкуствено създадена държава от Териториите на Съседите си!

Ауууу какви войнолюбци! Радев да им се скара немедленно!

Ебати лицемерието.

Белгия има много мюсулмани, там е много добра почва за терористични нападения, представете си оръжията, които белгия праща на украйна да убиват руснаци и да удължават военния конфликт и жертвите, попаднат в тези терористични организации и се осъществят с тях терористични атаки в белгия!

Всеки си тества новите разработки или утилизира безплатно стари оръжия и боеприпаси......раздават подаяния...а после ще ги изкъртят да връщат пари до гроб

Че колкото повече оръжие се изпраща на Украйна, толкова повече укро жертви ще има, или май това е целта им.

Възможно е да инсценират биологична или ядрена атака украинците, за да осъждат, налагат мерки и изпращат още. Затова да са им лабораториите.

Нямат ли в Белгия откачени пенсионери и бивши руски възпитаници на военните училища да им правят протести против войната

2022-11-26 21:11:28 НАТО (нерегистриран) ПОВЕЧЕ ДА НЕ ОСЛУШВА ... А ДА ПРАЩА ТЕЖКИТЕ ДАЛЕКОБОЙНИ РАЗРУШИТЕЛИ !! БЛЯДОВЕТЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА ГОТВЯТ ТОТАЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ С ИДЕЯТА ДА СЪБЕРАТ ДО 2 МЛН. МОСКАЛА ! ГОЛЯМАТА , ИСТИНСКА ВОЙНА ЗАПОЧВА ДОГОДИНА ! -------------------- 1. След това видях да слиза от небето друг Ангел, който имаше голяма власт; и земята светна от неговия блясък. 2. И силно извика той, като казваше с висок глас: падна, падна Вавилон - великата блудница, и стана жилище на бесове и свърталище на всякакъв нечист дух, свърталище на всички нечисти и омразни птици; защото от виното на яростното блудство пиха всички народи, 3. и царете земни блудствуваха с нея, а търговците земни разбогатяха от големия й разкош. 4. И чух друг глас от небето да казва: излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й, и да се не заразите от язвите й: 5. защото нейните грехове стигнаха до небето, и Бог си спомни неправдите й. 6. Отвърнете й тъй, както ви и тя отвърна; отвърнете й двойно за делата й; с чашата, с която ви черпеше, почерпете я двойно. 7. Колкото се е прославила и живяла разкошно, толкова мъка и скръб й върнете; понеже тя казва в сърцето си: седя като царица, вдовица не съм и скръб няма да видя. 8. Затова в един ден ще й се струпат поразите: смърт, жалост и глад, и ще бъде изгорена в огън, защото силен е Господ Бог, Който я съди. 9. Ще я оплачат и ще ридаят за нея земните царе, които са блудствували с нея и живели разкошно, кога видят дима от изгарянето й, 10. като стоят надалеч от страх пред нейните мъки и казват: горко ти, горко ти, великий граде Вавилоне, граде силни, защото в един час дойде твоята осъда! 11. И търговците земни ще плачат и ридаят за нея, понеже стоките им никой вече не купува,

Кажете сега че Русия не воюва срещу целия Запад.

Шило

Имам едно притеснение-укрите не знаят, как да ги ползват. Тъй като по директивите на ЕС имат право да ги върнат до 14 дни, та да не ги върнат на доставчика в бойно положение

Султаня как по-точно ще ги спре да минат?

Защо продължават с това безумие? Трябва да спрат да ги въоръжават.

Квик Квик

САМА ЗАПОЧНА ! ЗАПАДА Е В КРЪГОВА ОТБРАНА !

Шило

А що... Глей укрите, как добре търпят поляците!!!

само минавам тук, но все пак да питам - какви са тия тежки далекобойни разрушители??? Някаква нова категория оръжия ли си измисляш??? Ти изобщо оръжие в ръка държал си бре, НАТО или просто си 40 годиншно детенце, което още живее с майка си и котките й??? Бегай оттук и повече не обелвай и думичка, полуидиот такъв, да ме прощават пълните идиоти!

Проектите за опазване на околната среда са под над 30 милиона. Мортал комбат ще е за тях. Ако си мислят, че сте играят задкулисно с тези цигани некадърни. В ядрвения институт на Киев крали физици от нашите методи (публикация от 2022), но използвали неточното уравнене, което не води до абсолютни резултати, като нашите.

нищонеправци си намират занимавка покрай войната.Чудят се вече какво да измислят.

Шило

Трепят*

Белгия е известна с безпилотните си подводници. А също така нано хвърчила, мозъчни био транспланти, и т.н. Освен да изсмучат кръвта на Конго и да я направят на шоколад белгийските мюсюлмани и технолоджи имали. Брей!

Веднага щом хер путлер изтеглилашистите си от Украйна и освободи окупираните и територии , включително Крим !

Шило

Сама ли?

Та това е Световна война, засега само на териториата на Украйна, държава създадена от Ленин и Сталин. Да видим до къде ще стигне?!

Истински новини!!!

Белгийците са 12 млн на 30 хил кв км. Два пъти повече от нас на четири пъти по малка територия. Не ги ли е страх какъвто са гъст мравуняк да се репчат на супер ядрена сила?

И кво , расиянски черноморски флот капут ?

Русия воюва срещу целия свят и е готова да пожертва милиони животи само и сам да запази фашистко-олигархичното си управление. А този октопод има пипала навсякъде.

РоССССия вече изгуби войната. Каквото и да правят приключиха като държава

Белгия живеят много мюслита, а в Руслямия са само 25 милиона. Когато украинците заловат руско мюсли много му се радват. Русофилистици в Масква е най голямата джамия в Европа, тъка че не говорете много.

И коя е тая "сила" бе смешник ?

цяла Европа помага на Украйна,само нашите българи с робска психика боготворят Путлер и рашизма

ривът. ко да праят хайванчета.