Белгия и Чехия поискаха санкции за руска намеса в изборите за Европарламент

Вече са налице примери за проруска дезинформация и намеса в някои страни от ЕС, заявиха лидерите на двете страни

Обратно в новината

Коментари - Белгия и Чехия поискаха санкции за руска намеса в изборите за Европарламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните евроидиоти от сега са се загрижили дали пак ще се настанят на софрата и за това започват да плюят не кой да е ами Русия, че с друг несмеят да се забършат..

Защо ги е страх от закона за чуждите агенти? Да се приеме и ясно ще се види кой какъв е. Всичко друго е бла-бла.

Не само политическите партии се готвят за европейските избори. Собствениците на големите социални мрежи, заедно с ЕС, са в процес на създаване на Изборен оперативен център с десетки експерти и анализатори за идентифициране и разрешаване на потенциални заплахи. Центърът ще наблюдава киберпространството за дезинформация, манипулация и злоупотреба с И И , премахвайки всяко съдържание, което смята за невярно, вредно или опасно. С други думи, те ще действат като цензори на европейските избори. Мониторингът на 27 държави, сред които и България, с общо население от 450 милиона, изисква инвестиция от 20 милиарда долара, за да се увеличи броят на хората, работещи в тази сфера четири пъти до 40 000. Това включва 15 000 проверяващи съдържанието, които ще проверяват материали в социалните мрежи на 70 езика. Въпреки това, тази армия от 15 000 цензори може да не е достатъчна, поради което в системата за цензура и контрол на изборите ще участват още 29 организации в цяла Европа, които също ще участват в “наблюдението”. Всички трябва да имат сертификат ИФЦН (Международна мрежа за проверка на факти), за да гарантират прозрачност и неутралност.

3евзек

Ало, А12, троле руски, Изтриването на фалшвите ви факти не е цензура, ами обикновена медийна хигиена. Свобдата на словото не е свобода на фактите. Трол!

Абе, троловете, Забелеязвате ли как цялото ви войнство отсъства в темата за наводнението? Не е война, не е санкция... Т.е. не е нещо, от което руските управляващи могат да спечелят чрез влияние върху общественото мнение в ЕС. Да не би да не пишете там, защото не се заплаща?

Човече, мозъка ти е напълно мухлясал. Календара ти е запецнал в началото на 90-те и не мърда. Пълна загуба с реалността и съответно неадекватност. Което си е направо жалко. А русофобията, все повече се убеждавам, наистина е психическо заболяване. Макар по-рано като го чувах ми беше смешно и мислех, че някои малко се престарават в оценките. Май наистина е така. Само болен мозък в тема за наводнения и човешко нещастие търси политика. А що е зевзек отвори един тълковен речни. Във всеки случай не пише, че е дребнаво озлобено същество, което му липсва трезва оценка на реалността. Но за това пък с огромно, но пък кухо Его. Съжалявам, ябълката си е ябълка и няма как да я наричам с друго име. Колкото и каквито и сеанси по самовнушение да си прави. А светът за последните 30 години така се промени, че няма много общо. Естествено, ако си в наркотичен унес, няма как да се види.

3евзек

Ало, грозната истина, тролице руска, Мухлясал е мозъкът на майка ти. Затова путинофобията за теб е русофобия. Ало... руснаци има и извън Кремъл. Преди няколко дни беше, излъга за броя на туристите на световното в Бразилия според министерстовто на туризма. Излъга с политически привкус в полза на руските управляващи. Излъга за нещо лесно проверимо. Сега пак лъжеш, че в темите за наводнения търся политика. Не е вярно това. Само отблелязвам, че една група писатели забележимо отсъства там, очевидно ги четете темите, но не пишете, сякаш нямате стиму, сякаш сте политически тролове. Трол!

Зевзек, по отношение на туристите излъга ти, може да си видиш какво ти писах. Едно, че ти цитирах Бразилското министерство на туризма. Те вероятно по-добре знаят от американците за туризма в собствената си държава. После ми цитираш английски източник, който обикновено е под съмнение за истинност. И след това, понеже си толкова тъп, ама наистина тъп, не можеш дори статията, която ми цитираш да прочетеш. И да видиш, че там ти дават брой туристи за година, това е числото което даваш. А не както съм ти посочил САМО за определен период от тази година, което е друго число. Виж пич, ще излезе, че дори английски не знаеш да четеш. Язък ти че си верен поданик на Зомбиленд. То явно и там има чукчи. А чукча писател, чукча не читател и още по-малко чикча е мислител. Просто си пълна скръб. Никаква връзка с реалността.

3евзек

Ало, горзната истина, Признавам си, не съм прочел добре за какъв период става дума, все пак не ми е това работата. Което не променя факта, че ти излъга като разпрана, че руските туристи били най-много от всички. Това е разликат амежду нас, ти никога няма да си признаеш, сякаш от заплатата ще ти отрежат. И под различните от руски политичестки новини те няма никога. Трол! Ало, дир-а, защо пак триете? Пак ли честта на трола ви е най-важна? Колко да си платя, за да браните така и моята?

на руснаците... затова и си мълчим, в Русия веднага взеха да раздават помощи, а у нас в България има хора които от години не могат да се преборят с общината за да получат това което им е обещано, а наместо в къщи ги карат да живеят в контейнери без ток и вода, и това в Европейска България... после как да пишеш за Русия-)

Една година на фронта и получаваш руско гражданство за тебе и за цялото ти семейство. Жена, деца, родители... Чий го дириш още тука, а не оправиш цялото си семейство, не знам... :)

3евзек

Ало, Завиждаме, тролче руско, Руските помощи са в пресата, а по социалните мрежи пише как спасители с лодки после се връщат в празните къщи като мародери. Докато завиждате и мълчите, оценките на коментарите се различават много сериозно спрямо тези тук. Т.е. не само мълчите, ами и машината за манупулиране на оценките не сте включили от завист. Мислиш че не ви личи ли? Трол!

и на украинските военни от ЦИПСО... затова че в социалните мрежи приписват на руснаците това което австрийците са писали в техните вестници за армията на Симон Петлюра, сиреч с пълен мързел си исигуряват масто далеч от фронта-)

От всички тролове,"зевзек" е най-малоумния ...

3евзек

Ало, А12, троле руски, Не съм трол, а Зевзек. Троловете сте вие, които отговаряте на елементарната тролска захранка. Затова 'най-малоумния' можеш да викаш на майка си. Пак ли ви хванах по бели гащи? Трол!

Тия наистина вече станаха за смях... Жалки напъни на жалки, истерясали хорица.

това е класическия профил на един американски пудел. И все да са отличници. Я го наш Боко, веднага смени министъра на външните работи. Защото не бил пратил подкрепящ мейл на евреите. Без да е пратил преди такъв на Иран, чието посолство беше нападнато от същите евреи. И за да са отличници, викнаха иранския посланик да го осъдят. Това са хора, на които власт не трябва да се дава. Но Боко е тъп. Орбан не прави такива нагъзвания. За това унгарците го обичат и гласуват дружно за него. А у нас, за лизане американски дирници, нищо не се получава. Хорската омраза и презрение. А и с това ще ги запишем в историята на България.

А бе тези не им ли омръзна да лъжат?! Докога бе?! Никой не ви иска!!! Корумпирани до мозъка на костите си политици крадци васали на САЩ и врагове на собствените си народи!!! Подложиха европейските народи на огромна инфлация и обедняване в полза на САЩ, съсипаха икономиките си в полза на САЩ, големите европейски корпорации се местят в САЩ, след като станахме зависими енергийно от САЩ особено за природния газ, който САЩ доставят на високи "приятелски" цени, и дори намалиха мощностите за втечнен газ, след като паднаха цените, защото имаше топла зима. При една следваща студена зима ще стане интересно и всичките смешни васални елити ще бъдат изметени!!! Глупациии!!!

Ало, Гохуа, троле руски, Не ви ли писна да лъжете за съсипаните икономики? Бил ли си някога в ЕС въобще?

Имам чувството обаче, че наистина си олигофрен. САЩ продава някъде на двойни цени газ на Европа. Германия изпадна в рецесия още преди 1 година и 4 месеца. Но го криха и го обявиха едва в края на миналото лято. Бизнеса се изнася от Германия. Посока Китай и САЩ. Германия е съсипана. Останалите държави в европа са в криза. Цялото Г7 затъна още повече в дългове, всички гонят 100% дефицит. САЩ за по-миналата година бяха 105%. Ако въобще знаеш какво значи това. И дългът ба САЩ вече гони 35 трилиона долара. Няма шанс за погасяване, тая държава е фалирала, но се крепи на печатането на долари и че задължава държавите пудели да й купуват ценните книжа. И това е само схематично погледнато. Правилно си казва човекът, че западът фалира. А зелената американски сделки, погребва икономиките в западна , че и в източна Европа. не случайно има толкова много протести в Европа. Ситуацията е критична. За това им трябва външен враг за отклоняване на вниманието. Дежурен номер.. Знаеш ли, Марк Твен е казал една много хубава мъдрост: По-добре да си мълчиш и да оставиш другите да те мислят за глупак. От колкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения.

3евзек

Ало, грозната истина тролице руска, Ти излъга за броя на туристите на световното в Бразилия и националността им. Източникът който цитираше, твърди съвсем друго. Излъга за лесно проверим факт. Сега си тръгнала да лъжеш и за цената на газа и за рецесията в Германия. Тя е от година и 4 месеца според руската преса. Няма държава в ЕС, кято крие от евростат. Не американците, ами Вашата война вдигна цените на ресурсите, затова на тях им стана изгодно да продават и в Европа. Сума танкери седяха на котва в очакване да се покачат цените, иначе няма кой да го купува. Ти си тази, която не може да схване елементарни икономически механизми, пък си тръгнала да имаш чувството кой 'наистина' бил олигофрен. Засрами се! Трол!

ако успеят да ударят по ростр0лбригадата, че е пълно с кремльб0тове, страдащи от финансово подплатено, а и от реално биполярно разстройство - примерно фенове са на рф, но никога не биха отишли дори на екскурзия до там, какво остава да живеят там, мразят "запада" но пък все там ходят да живеят и работят, доларите и еврото са "хартийки без покритие" но за тия "хартийки без покритие" са готови и собствените си майки да продадат, рублата е "световна валута" но никога не биха приели плащане в рубли за каквото и да било... Само много малка част от примерите за биполярно разстройство, от което страдат русор0бите...тъжно и жалко, но е показателно за държавата - колкото повече от гореспоменатите има, толкова по-зле е в самата държава, примерно рф - имат ресурс и земя да са в пъти по-добре от швейцария, но живеят в пъти по-зле от нас, дето сме на около светлинна година зад последната дупка на кавала в ес...

казва... за себе си го казва-)

Странна логика! Американци, европейци, хора от цял свят ходят в Русия на екскурзия, той защото се е поддал на пропагандата и нямало да отиде!

А Шорош кой го е избирал и като какъв се намесва в избирите в ЕС?

Глупаци ако това беше вярно такива като вас нямаше да ви има там

Купените от Вашингтон политици се чудят как да угодят на господарите си. Европа губи по 1 трилион на година, за да компенсира надценката при "демократичните" краварски ресурси, които замениха по-евтините руски такива. Прибавяйки още 100-200 милиарда годишно за закупка на ново оръжие от Вашингтон... Краварника ще прибира 1.2. трилиона годишно от васалите си на Стария континент. Добра печалба, за която си струва да се разпали война в Европа. Европа да я шибаме, нали така каза Вика Нюлънд, докато посяваше демокрация в Украйна?

бившият президент Доналд Тръмп заведе дело срещу Хилари Клинтън, Националния комитет на Демократическата партия и наетата от тях правна фирма Пъркинс Коуи... заради това че те са създали „конспирация” която е платила на Кристофър Стийл за да изфабрикува документите които станаха повод за широко рекламираната от Демократическата партия руска следа водеща до Тръмп... Черешката на тортата се казва Игор Данченко, на чиито думи се гради цялото „досие” съставено от Кристофър Стийл, който на 4 Ноември,2021, бе арестуван от ФБР, с обвинението че е лъгал за цялата история върху която се гради руската следа, същата руска следа заради която специалният прокурор Мълър изхарчи 38 милиона долара, изнудва свидетели и извърши един куп други престъпления, а накрая успя да напише доклад за това че много му се иска да вярва че Тръмп е виновен... но така и не е намерил никакви доказателства които да подкрепят твърденията на споменатата по-горе кохорта за криминални връзки между Тръмп и Русия, така че кохортата се оказва сбор от изпечени лъжци. Първоначално Зукърбърг твърдеше че на Фейсбук са платени реклами за 70 милиона долара от руски фирми, на изслушването в Конгреса на САЩ Зукърбърг пък заяви че не става въпрос за милиони а може би за 100 хиляди долара, но има документи само за 4 долара и 80цента Е, какво даа си мисли човек за "руската" следа, с която пак се мъчат да отрежат правото на избор на гласоподавателите;)

Санкции, санкции, санкции до дупка, изгонване на руски дипломати, отнемане на имущество в полза на Украйна и мощна военна подкрепа - колкото е нужна и докато е необходима! Никакви отстъпки и компромиси, няма да дадем дори и милиметър от свещената натовска земя!

Наистина! Като си помисля само колко натовска кръв се е ляла, за да има тук сега натовски сателит, направо се възгордявам! Гордея се също и с всички Киряк Стефчовци, които ни направиха "велика" и "цивилизована" страна, в която скоро ще приемем всички европейски ценности, като започнеш от законни проституция и наркотици и стигнеш до узаконяване на педофилията и гей браковете!

си е чисто дежавю с един наш известен филм , но перифразирано : Значи долари може, но рубли не може!

живеем в свят на измама и лъжа, където хората мразят хората, където измамата лицемерието е норма за подржание, където състезанието не е по съзидание и хумнанитаризъм и стремеж към възвишеност, а имаме състезание по лъжа, създаване на постоянен пример за лъжа, корумпираност и подривност на всичко съзидателно, унищожена е даже представата за свобода и за демокрация, демокрацията би трябвало да е нещо което идва от народа, и е за народа, но се оказва че за банда корпоративни интереси, за банда корпораци които са в основата на столетия колонизация и робовладелство

Ти забележи как тънко се проповядва нова форма на фашизъм, която тактично се замаскира с различни лъжи! Имаме цивилизовани държави и само техните граждани са хора, другите са някакви орки, твари, същества, които съществуват по милостта на богопомазаните американци и техните европейски приятели. Някак е смешно, когато САЩ, държава на 200 години е цивилизована, а Китай, древен и уникален, дал барута, коприната и какво ли не още са нецивилизовани!

знаеш ли колко американци не се чустват бого помазанни а страдат, системата е създадена така че ако нбякъде другаде възникне център на просперитет да бъде унищожен, за да не се вдигнат самите американци срещу управлението си което е съвремено робство, хората изнемогват, но поне новините им за тях самите са като за нещо специално, а в бг дори и да бяхме рая имаше само отрицателни и негативни новини за да станем и ние роби, сами да си пожелаем робството . По добре с малко пари но свободен от колко с мнго пари които един ден ще ти ги вземат по един или друг начин

техни военни пращат оръжие и специалисти и в Украйна с това оръжие се бомбандира Русия, и то в държава в която на всички свободни избори винаги са гласували за про руския президент.... а тези говорят з анамеса на русия точно тези които се намесиха в Украйна и подкрепят президент на който мандата му е изтекъл и управлява без да избиран за вотри мандат

300х човека са гласували за Възраждане. Това е, толкова са русофилите

ПИПО

Абе както се очертават, ще бъдат втори на изборите. И не само Възраждане във България, ами и в цяла Европа, ще има промени.

А според официалната статистика 85% от българите са против войната и новите политики на ЕС. Следователно това са русофили, путинофили и даже гадни русороби, поддръжници на проруски, русофилски и популистки партии, защото всеки, който не е с ЕССР е агент на Путин!

Всичко което казвате е спекулация. Фактите и статистиката са ясни. 300х човека от три пъти избори. Останалото е празно дърдорене

Възраждане са русофили?! Не бъркай желаното с действителното-)

Тоест не сте русофили? Ако си част от ръководните органи ще се радвам да ни обясниш каква е позицията на ПП Възраждане спрямо Русия.

всеки който е чел изказванията на ръководните кадри на Възраждане не може да прецени какви са... или ти не четеш?! Дислексия нещо или дежурния началник на троловете не ти дава да мислиш а само да преписваш-)

Просто зададох въпрос. Отговор не виждам. Как точно би ме привлекъл да гласувам за Възраждане? С нападки и обиди? Аз така ли се държа с теб?

Добре! Това че политиката на Възраждане е за оправяне на отношенията с Русия ги прави русофили, така ли? Тогава партиите на сглобката, които се управляват чрез смс-и от Галя от посолството какви са? Не съм поддръжник на Възраждане и им нямам вяра, защото видяхме Волен какви ги натвори, но според мен Възраждане казват това, което искат да чуят хората и не съм убеден, че няма да се извъртят след изборите. Обаче това, което наричате русофилия, обикновените хора го наричат национален интерес!

Не 300, а 360 000 са гласували за Възраждане. А половината от ГЕРБ също са русофили, някои скрити, някои - открити. Над 70 % от българите се определят на страната на Русия в конфликта с измислената украйна.

Този вой го надават либрастите и говедарските марионетки, които усещат катастрофата, която ги очаква на изборите.

Вече си измислят в Чехия и Белгия врагове и разни несъстоятелни намеси на Русия - смях и пак смях ! От къде е тази намеса като са спрени ВСИЧКИ Руски Телевизий , радия и вестници ? Правилно каза Орбан че е време за смяна на членовете на Евро Комисията , а фон дер Лайнен в затвора !

Значи ако изберем правилните хора всичко е ок. Но ако изберем другомислещи, то тия са чрез намеса на изборите, съответно и още санкции с/у Русия.

В България кога ще натират хермафродита мутрафонски от пасоля?

ЕС сам се прецака, да не дири вината другаде! Хората вече проумяха много неща.

Поздравления за 210-годишнината от превземането на Париж от руските войски на 31 март 1814 г.!

Няма такова нещо. Тъпа пропаганда

Руският император Александър І победоносно влиза в превзетия Париж На 31 март 1814 г. руската и пруската гвардия начело с руския император Александър І триумфално влизат във френската столица, посрещнати от хиляди парижани.

За това в Париж има мост "Алекандър"!

Паранояяя!

Не е параноя, а търсене на предлози за поредни ограничения на "демокрацията". Нали за това са банките, спомагат преводите. Сега дай да ограничаваме и контролираме! За който не е разбрал, света, под благороден предлог, отново се разделя с нова жеязна завеса! Сега се решава от къде ще минава...Но капитализма без експанзия не минава.

Т.н. "ЕС" е наследника на Третия райх. Първият "ЕС" беше ръководен от Наполеон, Вторият антируски "ЕС" беше ръководен от Адолф Алойзович, а сегашната антируска коалиция се води от Урсулята. Знаем как приключиха първите две, такъв ще бъде и краят на третия вариант.

АМАН ОТ ПСИХАРИ!!!

Белгия и Чехия поискаха санкц-голям идиот !!!ии за руска намеса в изборите за Европарламент - надпревара кой е по-голям идиот !!!

Т.е. ще репресираме опоненти в името на демокрацията. Абсурдите на изродения ЕС. Съюзът трябва да се реформира изцяло.

Май подминахме точката на възможно реформиране. Вече сме в посока разпад за доброто на всички в Европа.

ЕС се превръща в умиращо тяло от което САЩ чрез своите прислужниците ЕС, като един хищник късат големи парчета. Хранейки се от трупа на ЕС, САЩ дават на своята умираща държава още няколко години живот. България е една хапка за САЩ ,която вече в консумирана чрез Оръжие за десетки милиарди, и атомни реактори Уестингхаус за много десетки милиарди.

Благодарение на сглобените прислужници на сащ герб пп дб

Тази пешерна русофобия не се споделя от народите на държавите от ЕС, а само от една малка група древни семейства спонсориращи именно тези “европейски” политици.

Шило

Руснаците не са виновни на ЕС за срива на икономиките на страните-членки, не са виновни и за нарастващия евроскептицизъм и нарастващото влияние на националистическите политически субекти. Глешките са в настъпващия неомарксизъм, либерализъм, глобализация. Хунтната, управляваща ИС и ЕК да вземе да се замисли върху собственото си поведение, защото този бюрократичен тумор ще докара до болезнен разпад ЕС. Което ще стане, ако не се реформира.

ЕС лети в пропастта на САЩ. . Две хипотези за ЕС-тази разпадаща се фронтова линия на САЩ срещу Русия: . ЕС да получи ново патриотично управление, да махне сатириците НПО на Сорос да си организира армия и да излезе от НАТО ЕС рязко да се еманципира и да разкъса смъртоносната хватка на САЩ. ..... Или с 80% вероятност ЕС се разпада и България като нов член на БРИКС поема естествените си функции на мост между бързо развиваща се Азия и западащия запад.

Много странно .Официално бе обявено как американското ЦРУ подслушва Меркел и Макрон и нищо , за руските служби нищо конкретно само екстрадират дипломати и готвачите им по поръчка !?

Това е друго бе вата. Едно е да те шпионират партньорски държави друго рушка говняшка.

Шило

И каква е разликата, обратното на ,умното?

Помощ, ще загубим изобрите. Противниците на войната ще ни пометат. Няма нищо общо с това че сме продажни и некомпетентни. Всичко е заради Путин. Моля, направете нещо!

Руснаците пречат на педофилите ли?

А България кога ще поиска санкции на Америка че Галя от посолството управлява на каишка така нареченото българско правителство ?

Са се пробудили ама що спаха 3 десетилетия ?

Ти никога не си се събуждал.

Лош Путин, лош :)

Управляват човечеството болни мозъци, дето трябва да са зад решетки, че са опасни за околните. ЕС не се меша в избори като в Русия с пробутването на разни. САЩ дори се хвали как помогнал за избирането на Елцин преди. И сега опитват и в Унгария, с колко ли вече пуснати статии тук за някакъв неизвестен.

Пак Путин ще им е виновен!

Да освободи клетия руски народ от тиранина !

Време е да освободим клетият български народ от тиранията на НАТО и ЕС!

Пробвайте се

Вкарат ли ни във война като нищо. Фронтът ще е тук и враговете националните предатели дето управляват.

Мъдри държавници, не като нашите дупедавци

Не изловят всички руски тролове и ги осъдят за шпионаж нищо няма да се промени .

Братска Русия отново трябва да освободи Европа, но този път цялата.

Ко само се пени . Такива руснаци дето само се пенят и заплашват сме ги гледали и слушали достатъчно . Готови сме да идва и да се пробва преди ние да сме отишли там

Докато тези лузъри губят властта в своите страни и за това е виновен всемогъщия Путин, Франция измести Унгария и е на първо място по закупки на руски газ от началото на годината. Франсетата са се пресрамили и жулят яко руски сгъстен газ, не минаващ през усрайна, плащайки по "схемата на Путин" в рубли. Без никакви задръжки и на челните места по покупки на руски газ е и ... ... Гърция ! Както и Холандия и Австрия и същата тази Белгия. "Братята" гърчоля печелят от транзита на американски газ към Булгаристан но яко цакат в рубли на руснаците за руски такъв !

Тоя грозен театър. Отзад тече деиндустриализация по план. Подготвяне за новите фараонски модели. Въглеродни данъци. Следене и хейт спийч. Синтетични месенца. СЗО вече има власт и над парламентите в ЕССР. Въобще гответе се. Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Ако ви оставят живи.

Как са виртуалните рубли?

Бюджетът на русия за дезинформация през годините 2019-2022 е бил 5 милиарда долара годишно. През 2023 е бил 13 милиарда.

миндил, а на САЩ колко? Я попрочети малко американски сайтове и кажи. Само 30к загинали украинци в двегодишна "ввойна" и 1млн руснаци. Ти верваш ли това , защото и децата в забавачката не верват.

Само на Сорос бюджета за една голяма Европейска държава е по-голям от този, а той е на всякъде където има "демокрация". Жалки сте в лъжите !

Дааа, ти знаеш точните цифри. Има ги в официалната статистика.

"На калпава ракета Космосът и крив."

Еххх този Путин как си пазарува американски президенти и европейски парламенти. И който ме мисли като нас е срещу нас. Пускайте машината за дезинформация и режете всичко което може да подкопае вашите безкрайни постове, облаги и гешефти

американците подслушваха канцлера на германия и други висши политици. Това приятелски акт ли е? санкциии ще има ли?

Путин е виновен и никой друг.Той даже и за наводненията в Дубай е виновен, цели да дестабилизира арапите!!!

Наводнението в Дубай вероятно е причинено от собствените им опити да "посяват дъжд", чрез разпръскване на специални аерозоли високо в атмосферата.

Тея па, от сутрин до вечер, на сън и всякак - само Русия им е в главата... Как не разбраха, че са МИШКИ и вече им минава времето.

На европейците им писна от малоумната политика на ЕС и естествено ще обвиним Русия