Братята Бакрауи са двама от атентаторите в Брюксел

Според DH.be и Белга атентаторите самоубийци в Брюксел вече са идентифицирани - братята Халид и Брахим ел Бакрауи.

Обратно в новината

Коментари - Братята Бакрауи са двама от атентаторите в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

албарнах алебах, така пише у курано...

ако бях спечелил войната света щe ше да е идеално място за живот. Нямаше да има араби цигани и комунисти

до кога с триенето си нацистко по форумите ще смятате, че сте в правата си, а евреи?

окей, да го кажем по по-друг начин, другарите на многотонния габриел са върховни демократи, те трият мениния повече от фашистите, на които се присмиват със своите педееасчета, на служба при американските служби във всекое посолство във света. та войната не е в религиите, а между вас и нас, педи от посолството!

Третия е Цв. Цв. на него ми прилича .... пак и е избягал ,с което още повече съвпада .

братята Баракура, изпратени от тюркие, се справиха отлично с поставената им задача! п.с. европата да кихне още 6 млд. и ще спрем да я бомбим...

Повече от 24 часа слушам "как можеатентат в сърцето на Европа.А ние какво сме, задник ,предник...?Не е нормално да има атентати в нашите европейски столици. А нормално ли е да гърмят бомби и да убиват десетки и стотици мирни хора в Турция, Ирак, Ливан, Сирия, Пакистан, Афганистан, в Русия.Ами Бургас !?Сигурно там не живеят хора или жертвите не са имали сърца, мечти и чувства.

Днес, Ердоган е напомнил на Европа, че миналата година Турция е депортирала един от братята в Белгия, Белгия е уточнила, че са го депортирали не в Белгия, а в Холандия (на някой олекна ли му от тези уточнения). В крайна сметка единия е имал присъда 6 години затвор за въоръжен грабеж и притежаване на цял арсенал с оръжие, които не ги излежава,не се знае дали са го пуснали от затвора или е избягал, другия е обвинен за съучастие в парижките терористични актове - наел е колата с която теерористите са пристигнали незнамсикъде. И както се оказва си ходят необезпокоявани, просто защото никой не ги е потърсил. Това не е виц!!! Ние ли сме идиоти, или те? И какво правим в този бардак, наречен ЕС.

...и след като бил осъден на 6 години, вместо да го пратят в затвора, белгийските власти и правосъдие го пращат...да демократизира Сирия с Ислямска държава???! Да си "отработи" с убийства висшата евро ценност - свободата??? И би било наистина приказка, ако все пак, след връщането си в Белгия властите не го "прибират" на топло, а си го оставят свободен??? Явно е убил назначената си квота невинни сирийски граждани!!! Ама според властите! Не и според него! А той направи това, за което са го обучили белгийските власти - да убива!!! Звучи наистина невероятно, но е факт!

А този, осъдения за грабеж, при ареста се стрелял по полицаите с автомат!! И са го оставили спококойно да си ходи до Близкия изток, до Франция, ходил и до Холандия и си живурка необезпокоявян. Какво тогава не им харесва в нашата праавоосъдня система? Че тя като гледам е по-добра от тяхната. В целия ЕС само 4 държава обменят информация по линия Европол, полиция и т.н. Я тогава да си гледат работата и да се се местят в нашите работи. Че явно ние от тях се учим как да не работят службите ни и прокуратурата.

Братята Бакрауи, терористите, се оказаха коренни белгийци, кое поколение? Нищо общо с бежанците нямат - те са друг проблем. Както и виновниците за терористичните актове в Париж, също коренни французи. Терористичните актове в Испания 2004, следите, според белгийските служби също са водили до Брюксел. Господа, ами тя Европа си ги отглежда поколения наред, и не си мръдват пръстчетата. Не ги интересува кой къде ходи, защо пътува до Близкия изток, не ги проверява защото ще им наруши правата на граждани на Белгия, може да проверява само мигранти и неграждани на Белгия. От години службите не могат да влязат в кварталите, защото се страхуват. Какви са тези кореняци, които не говорят езика на държавата, не знаят, не ги интересува и не спазват законите. Белгия има най-много терористи на глава население в цяла Европа, воюващи на страната на ИДИЛ. За какво говорим тогава? Егати европейското лицимерие, престъпното им безхаберие, толерастия и всички "демократични" бонуси.

МАНИПУЛИРАТ НИ КАТО НИ ВТОРАЧВАТ В ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!ВАЖНИ СА ПРИЧИНИТЕ!!!ФБР,ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ДА МАНИПУЛИРА УЛИКИТЕ ОТ АТЕНТАТИТЕ!!!

Тези терористи имат предишни присъди и други криминални престъпления.Задавам си въпроса какво правят на свобода.Явно и там т.н. правозащитна система не е сработила.Не е ли ясно че кучето скача според тоягата.

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

ТИ, АНТИБЪЛГАРИНО, НЕ СПРЯ ДА ПЛЕЩИШ! ДАЖЕ СЛЕД КАТО ВИЖДАШ ПРИМЕРА НА ЦИВИЛИЗОВАНА И ЗАКОНОВА ЕВРОПА В 21 ВЕК, ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ЦИТИРАШ НАЧАЛОТО НА 20-ти ВЕК! ЗАСРАМИ СЕ! 100 ГОДИНИ ПО-КЪСНО В ГЛОБАЛИЗИРАН СВЯТ СТАВАТ УБИЙСТВА ОТ НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА И ХУМАННОСТТА, ЗА КОЙТО ПЛЕДИРАТ, А НАТИСКАТ, БЪЛГАРИЯ ОТ 130 ГОДИНИ НАЙ-ЛИЦЕМЕРНО, БЗСРАМНО И АНТИХУМАННО!

... атентаторите самоубийци в Брюксел вече са идентифицирани - братята Халид и Брахим ел Бакрауи. Саудитци, членове на т.н. от Запада "Демократична опозиция в Сирия", услужливо обучена в подривни дейности и въоръжена от военните инструктури на САЩ, Великобритания, Франция, Полша и Турция! Върнали се били в домашен отпуск, ама придобитите навици са си навици... До какво води античовешката политика на Фашингтон?!! Ужас!

И какво стана - заради политическото късогледство на управляващия елит, пострадаха стотици невинни обикновени хора, които не се движат с охрана в бронирани коли, не ползват вип терминали по летищата и т.н.

Не е заради ксъогледство на политиците, а заради надебеляване и уяждане на избирателите! Притчи 1-ва глава: 32 Защото глупавите ще бъдат умъртвени от своето си отстъпване, И безумните ще бъдат погубени от своето си безгрижие,

Освен двамата братя Бакрауи (от Белорус), третият е Наджим Лашрауи - явно това е човекът от Дагестан, според вчерашните слухове на соросоидите, които искаха да обвинят Путин за атентатите в Белгия..... Честито на повярвалите!

Малко встрани от темата... Гледам, нищо не пише за бежанците, но положението в Гълция е много критично. Бежанците до македонската граница са поискали ултимативно да се отвори границата и са заплашили с насилие. Много от тях отказват да се хранят. Част от добровоците са се оттеглили от страх, че ситуацията ще излезе от контрол и могат да бъдат малтретирани. Наличната войска и полиция не би била в състояние да се противопостави на тълата. Във вътрешните части на страната сред "бежанците" назряват бунтове, които могат да се превърнат в неуправляеми метежи. Това го пише в немската преса...

Положението е наистина сериозно.Сега е момента Меркел и нейните васали да излязат и да кажат как се оправи положението, което така тъпанарски създадоха. И понеже нищо умно не мога да измислят-най-добре е да идва новия Хитлер....

Аууу пък ти колко си умен!!! Ако искаш теб ще сложим да изпробваш газовата камера?

Вижте това: "Атентаторът Бакрауи изхвърлил лаптоп с предсмъртно писмо . Брахим Бакрауи, който се взриви по време на атентата на летището в Брюксел, е оставил лаптоп, в който е открито предсмъртно писмо, предаде Фокус, цитирайки AFP. Лаптопът е открит в кошче за боклук в Схарбек в брюкселския регион, където полицията проведе серия обиски във вторник. В писмото Брахим казва, че вече не знае какво да прави, тъй като е издирван навсякъде. Последната равносметка от атентатите в белгийската столица е 31 мъртви и 270 ранени."

Според мен е добре да обвинят в съучастничество цялата им рода и да ги изселят и върнат в родината им. Няма начи да не са знаели какво готвят тези кретени. Всеки който ги е послонявал също. Трябва арабелите да се научат да носят солидарно вината за действията и ятачеството.

Абсолютно...ако ги бяха хванали преди 5 дни сега нямаше да се случи това...били избягали по покривите...това да не е Мароко или Египет ?! Блокада и ровиш къща по къща....докато ги намериш. А за ятачество на терористи доживотен затвор !

Не могат да ги изхвърлят!!! Виж какви са им законите в Европа! Те са европейци, родени в Европа, 4-то поколение французи и белгийци!!! И в Париж, и в Белгия терористичните актове са дело на тези французи и белгийци, оказва се, че нито един бежанец или мигрант не се споменава даже и за съучастие!!!! Години наред си пътуват до Ирак, Афганистан и къде ли не, връщат се в Европа, никой не ги пита къде са били!!! Това са им гражданите на "белите европейски държави", които в много случаи не знаят и езика на Родината си, да не говорим за законите, които не искат да спазват и никой не ги принуждава. PS В Русия, мигранти, бежанци са длъжни да спазват законите, да знаят езика иначе връщаш се там откъдето си дошъл.

Абе стига с тази Русия бе!!! Малко ли атентати станаха и там?

Ах, откъде се появиха тези три луди глави да ми развалят рахатлъка-1000 ерво социалка, сносно общинско жилище и дебелогъзи европейки по улиците които да пощипвам под гърба !

кой ти е развалил на тебе рахатлъка? Е седмица, две ше трябва да си налягаш парцалите и да внимаваш ако окъснееш сам некои младежи с къса пострижка да не ти бият три-четири шута, ама после пак дето е текло ше си тече. Имай вяра в Баба Меркел.

И какво стана? Всички отидоха да се молят на Русия за помощ. Изненадан съм, че е Джим Кери ще се моли...

И как по точно ще помогне Русия? С олигархия, корупция и промивки?

все още помня преди 3-4 години един репортаж от Брюксел: на Коледа на един старинен площад в готически стил нямаше за първи път елха ! Вместо това имаше някакви зелени кубчета които дори не бяха подредени като пирамида ! Зашото местната община решила че елхата обижда мюсюлманската общност....това е днешна Белгия...

то бива толерантност, ама бивол за курбан не бива. Докато не се вземат крути мерки , така ще е ....

Ами затова ние в Русия си още почитаме Дед Мороз и Снегурочка - никакви Коледи, джуджета, никакви Алласи и аятоласи - Дед Мороз и Снегурочка са добри и позитивни герои, обединяващи, а не разединяващи народите !!! Дед Мороз се обича еднакво от всички граждани на великата ни съветска страна !!!

В последното изречение думата съветска да не се чете /бел. авт./

Халид, Брахим и Наджим - имена, подходящи за трите прасенца в едноименната приказка... Вероятно сега са се снабдили във вечните свинеаллахски полета с по някой тиган и пържат ли, пържат свински опашчици...

на Асад. Той знае как да ги интегрира. От първо до девето коляно.

Ами аз викам направо да си съживят Осама за пореден път, и без това едни и същи сценаристи ръководят атентатите! Какви сега са тия нови терористи братята сестрите дрън дрън!

Ас продава дюнер в Мюнхин.Ас те терорист, ас мирен гражданин на Германия.Ас кротък човек.

:) в Мюнхен дюнерждийници няма, виж в Берлин има цял квартал...

с мушмурок. Ти нищо не продава, ти живееш в в къща без наем и баба Меркел ти дава всеки месец по хилядарка. Ти всеки петък обличаш чаршафа, туряш чалмата и ходиш да правиш метани у джамията. През другото време се изтягаш на миндера, смучиш наргиле и слушаш сурите на корана от ДВД-то.

По всичко си личи, че европейци избиват европейци. Оялата се и сита Европа си повярва и реши, че никой няма да посмее да й посегне. Четири поколения имигранти, къде са бляли европейските сили за сигурнаст?!! Години наред знаят, че нещо се мъдри, още през 2004 г. стана ясно, че следата за атентата в Мадрид води до Брюксел и не са си мръднали пръста. Години никой от службите за сигурност не влиза в кварталите с мигранти, емигранти, а там свободно си върви търговийката с оръжие, наркотици и безпрепятствено вербуват джихадистите. Защото видите ли те били белгийски граждани, родени в Белгия и никой няма право да ги провери. Егати законите. А тъй като Белгия била "много особена" държава, там никой с никой не си говори защото областите не могат да си поделят властта, а централната държавна власт не може да налага на местната нищо, и затова се оказва, че не комуникират. Смяяяях, и "сърцето на Европа и демокрацията и евроценностите", в крайна сметка поколения наред си отглежда убийците. Защото Белгия е разсадникът на тероризма в Европата. И тия ни учат на ум и разум, правят ни непрекъснато забележки..... Олигофрения пълна..

да, напълно си прав, между другото освен че бяха 3 години без правителство, имаше реален шанс да държавата да се раздели на валонци и фламандци...европейските институции трябва да се преместят в Прага примерно...

Когато преди години обяснявах в България колко лошо работи полицията и правосъдието в Белгия, всички в България ме гледаха с недоверие. Как, това е Белгия все пак?... Надявам се в последните дни много хора да са прогледнали...

Във Франция положението е същото.

Когато Западна Европа си мисли че може да интегрира мюсюлманите, нека погледне Турция - там Ататюрк направи огромен експеримент, който в крайна сметка се провали - от светска държава те се превръщат в Халифат от 17 век

Атентатите ще спрат когато Путкин слезе от власт. Откакто той дойде на власт и взе юздите здраво в свои ръце за 2-3г, тогава почнаха масови атентати, започвайки със световния търговски център. Зад всички ислямски терористични групи стои някой който е доста силен за да ги поддържа, а именно Масква. Раша е приятел със всички ислямски държави и враг със всички християнски. Откакто Турция свали руския самолет, вече няколко атентата стават там. Раша поддържа Ал Кайда, Хизбула и тя създаде ИД. Защо след като толкова много бомбиха ИД няма атентат в Раша но има в Брюксел ??? ЗАЩО ???

Брееей, не защитавам Русия, но къде ги четеш тези неща? Да не би Сорос да е написал нов учебник по история?

Тоя е редовен заработващ. Получава по два цента на пост.

Май забрави, че Джордж Буш и Кондолиза Райс много хвалеха Путин за общата им борба срещу тероризма. Вината на руснаците в случая е когато имат договорки със САЩ.

А на обратната страна на Луната един мармот завива шоколад, ноооо...Стой! На терасата току що май десантираха зельонье человечки, ше те сбарат. Скоро крий се у килера!

Така е. В случая ЕС отказа да махне санкциите за Русия и заяви че остават в сила. Светкавично последваха атентатите в Брюксел, а Путлер смирено предложи да се съюзи с ЕС срещу тероризма.

с песента "Крейзи". Или "Сrazy" за по-ясно.

Абе, защо си губите времето да отговаряте аргументирано на един идиот с промит мозък?

Исляма нали била мирна религия, която не води до кръв и жертви, до убиване на деца и майки? Защо се строят джамии в Европа и България, а не училища на тяхно място? Кога Турция ще стане светска държава неподкрепяща тероризма, с ислямиста Ердоган на кукуво лято? При падането на България под турско робство исляма ни е върнал с векове назад, България от водеща държава по онова време е станала последна дупка на кавала в днешно без промишленост, без икономика и без собствено независимо и защитаващо интересите на българите управление.

Тези хора, които убиват невинни непознати просто не са хора. Нито крайният Ислям е религия на Бог - на който и да е бог. Това е религия на Шейтан. А може би Аллах е другото име на Шейтан. Не знам, нека хората, които изповядват тази религия се самоопределят - няма Бог, който се радва на убиване и смърт. Радва се дявола. И всички ислямисти са обикновени сатанисти. Забравете за девиците - няма такъв филм, а в следващият си живот ще се преродите в прасета. Или в нещо по-лошо.

мохамед проповядва друго - написано е черно на бяло ... не си ли чел корана?

Не не съм го чел, а тези дето убиват мирни и непознати хора - нали са го чели? И какво от това? Някои някъде обясняваше, че бойният им вик "Аллаху акбар ' означава "Аллах е най-велик" , а не просто "Аллах е най-велик". Е, какъв е тоя суетен бог, дето така трябва да се слави. И бог ли е изобщо

Тези не изповядват учението на Моххамед, а крайните идеи шейх Мухаммад ибн Абд ал-Уахаб-уахбизма,затова са толкоз радикализирани.

Да попитам,как си представяте България в следващите години? Защото към днешна дата сме встрани от събитията,но дали ще бъде за дълго?Мисля,че това е по важния въпрос за нас,А не коментираме глупости.Дали ще намерим спокойствие,или ще влезем във военен конфликт,и неизбежно икономическо падение?

Вие питате: Кога и къде ще бъдат следващите атентати? Ние отговаряме: Питайте за това сенатор Маккейн! Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата от 27.05.2013.

олигофрен

ислямът е най-мирната религия, а също и най-хуманната. Само тук се дават по 40-50 топ моделки на човек

Много пишете бе. От къде се извъди толкоз писател по тия форуми.

И ти си в кюпа.

Според друг источник вторият самоубиец още не е индентифициран. Първо проверете,после пишете.Иначе хванатия след малко се оказа нехванат!

не съм чул нито един висш мюсюлмански духовник официално да излезе и да заяви, че исляма не проповядва това което терористите вършат, а това означава 2 неща, или е вярно че Корана проповядва насилие или просто са страхливи нещастници....

Не си слушал, затова не си чул

сериозно, дай пример след като ти си чул - кой , кога и къде ?

i_iskren@mail.bg

И да чуя - няма да ме учуди. Защото мюсюлманските учени учат, че мюсюлманите трябва по принцип да са верни един на друг, освен ако целта на лъжата е да "изгладят различията си." Има няколко форми за лъгане на неверниците, които се допускат при определени обстоятелства, най-известният от тях е такия. Тези обстоятелства са обикновено тези, които допринасят за каузата на исляма - в някои случаи, като се спечели доверието на неверниците, за да се проучи тяхната уязвимост и да бъдат победени. Представяте ли си - да лъжеш в името на бог? Що за бог е този техния бог? Още едно доказателство, че със сигурност не е християнския Бог.

няма да е искрено.Защото точно духовниците им промиват мозъка,че трябва да убиват неверниците и падналите в джихат отиват директно в рая и куп други глупости. Та в този ред на мисли първо за бой са висшите им духовници,после нашите тъпи европейски политици или може и да им разменим реда не знам.

Защо тези ,които се представят за джихадисти(този от снимката, Абдесамам и др.) не се самоубиват?Ако са истински вярващи биха предпочели ислямския рай и 72-те хурии(девственици) пред затвора. Май някой са джихадисти,но не съвсем.....

ами и сред тях има страхливци и това е добре, защото все пак могат да бъдат разпитани след като са заловени...

Дали от страх или по-обичат парите пред вярата.Всекидневно се самоубиват много от техните сподвижници, отнасяйки със себе си много ,,неверници". А тези нещо тичат по тъч линията, имитирайки героизъм.

Не всички араби са лоши, сред тях има добри футболисти.

да, само че ако не се занимава с футбол е готов да реже глави...

Да, това са тези, които не са чели корана или които не следват буквално заповедите на мохамед.

Каква е гаранцията че новодошлите пришълци мюсюлмани ще се интегрират в Германия ? Отговор -никаква, дори напротив. Виждаме че второ и трето поколение мюсюлмани са радикализирани варвари, въпреки че са родени в Западна Европа. Това което днес става във Франция и Белгия, утре чака германците...въпросът е, има ли още тевтонска кръв останала във вените на днешните немци ? ще се примирят ли те с това ?

Да, примиряват се. А тези, които не се примиряват, биват "примирявани". В крайна сметка, най-важното нещо в живота са демократичните европейски ценности...

не принизявай разговора...тези хора са отраснали с комплекса, че бащите и дядовците им са зверове, че те могат да се превърнат в същото. Нужно е време да се осъзнае всичко това и този комплекс да се изживее...

По примера на така наречения бай Тошо всички мургави европейци да се товарят на автомобилите и кой от където дошъл независимо от колко години е в Европа. Пък черноработници ще се намерят колкото щеш от източна Европа и без друго тия арабски боклуци не са по работата а се занимават само с кражби,наркотици и всякаква друга престъпна дейност

това да не е през 1950-1960-та? Точно в Белгия има вече случай на пенсиониран с професията "безработен". Жител на гетото Моленбек, разбира се белгийски гражданин от марокански произход.

Точно така е но нали това изтъкват тъпите продажни политици-че по този начин подмладявали населението на ЕС и вкарвали свежа работна ръка. Ако имат предвид касапи -да прави са-тия са си опитни касапи отвсякъде-скоро имаше клип с един който разправяше че обезглавил 70 души с касапски нож