Национална стачка блокира Белгия (обновена)

Белгия е блокирана от 24-часова национална стачка, като според синдикатите в страната никога преди не е имало толкова силен и масов протест.

Обратно в новината

Коментари - Национална стачка блокира Белгия (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на белгийците.Правителството трябва да изпълнява волята на народа,ане на отделни кръгове.Едното се нарича демокрация, другото плутокрация.

ЕС е едно географско понятие.Абсурд е държави с различно ниво на производителните сили да имат обща валута. Механичното обединение се състои от център и периферия.Ние като периферия експортираме слуги с висше образование на по-старата периферия, Гърция, Испания, Португалия....

Местните цоциалисти създадоха тази система на високи данъци и високи социални помощи т.е. преливане от пусто в празно и рай за субсидирани паразити. Преди, обаче, кацата беше пълна с крадено от колониите, а сега се вижда дъното. Получава се бумеранг-ефект - на запад създадоха чудовището комунизъм за Изтока, за да ни смачкат, но сега то се връща при тях защото заразата не подбира!

Няма държава в ЕС, в която да не са избухвали стачки, вълнения и протести против управлението. Сега се тресе Белгия, преди няколко дни-Италия, преди това -Германия ... и т.н. А в Гърция протестите не са спирали.

Сега блокирана ли е или ще е блокирана.... хайде изяснете се.

Добре де стачката е срещу повишаване то на данъците и пенсионната възраст . А те какви са в момента ????

Днес в Белгия утре и в България.

А дано ама надали.

се извоюват и отстояват права. никой не чака никого да дойде да му даде.