Бедствието от наводненията в Германия продължава - 133 са вече жертвите (снимки)

Полицията в Райнланд-Пфалц съобщи‚ че стотици хора остават в неизвестност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди няколко седмици пропагандираха хомосексуализма на европейското, сега им дойде потом ... случаеност ... не мисля :)

Хайде, Грета сега на вахта - като трудовачка да запрята ръкави и да строи диги по реките ! А онези "зелените" човечета с партийни книжки - всички дирелтно в Строителни войски !

Швабите сега да си чистят наводненията с електрички. Какво са ми наизвадили тия дизелови БТРи и трактори. Ми че то сега ще отделят CO2 за 10 години напред. Аамаха. Грета кажи нещо бе!

Във Германия е пълно със безфомни тарамбуки и мангали спящи под мостове и водо уточни по гомеми тръби. Водата е дошла и е птнесла нечистотиите,,,, е имало е за цвят и някой пиян дойчо. Лошото време да си стои там хич не ни трябва,,,,,,,, тънкто и гнилото най бързо се къса

На глупави хора можещ да им пробуташ всякакви глупости повечто хора използват мозъка си много рядко, имат го като много скъп инвентар, сложен на витрината по скоро за да украсява. Измамата "Глобално затопляне" се нуждае от някакви доказателства,за умно-красивите джендъри...

Защо не се споменава че и Борисов има вина в това бедствие.

Лелееее, сега колко техника ще се смени, нашите в германия, ще прибират там разни изхвърлени, телевизори, печки, климатици и какво ли още не и ще носят насам. А иначе, жалко че им се е случило това на хорицата, дано поне покрив над главата си имат, ако не друго и храна.

А Славчо си живее в 90-те г. На миналият век и превъзнася западния модел. Уууу...

"ХААРП"-а работи безотказно и резултатно !!! Измамата "Глобално затопляне" се нуждае от някакви доказателства,за умно-красивите джендъри...

+++

Срам ме е ,че съм българка като чета комрнтарите.Такова малоумно и несъпричатно племе от "разбирачи" по всички теми.

Всички държави, които разпространяват и налагат геноцида covid-19 ще бъдат наказани сурово, дори жестоко от майката Природа. Пръст в това може да имат и извънземните космически сили. Те много добре знаят, че една шепа самозабравили се хора с неограничена власт в света са на път да унищожат планетата Земя.

АБСОЛЮТНА ПРОСТОТИЯ! Внимавай да не се изсулиш от ръба на Земята.

ТИ внимавай,че ИП-адресите ви се следят на всички тролове... !!!

На онзи горе му писна и започна с наказанията за налагането на маскарада и изкуствените пандемии. Това е само началото. Да почват сега разчистването с ЕЛЕКТРОМОБИЛИ, старите дизалови трактори и фадроми много цапали.

Чета коментати и ме е срам ,че съм българка. Такова гнусно ,неблагодарно и лишено от съприпастност племе сме

Всички държави, които разпространяват и налагат геноцида covid-19 ще бъдат наказани сурово, дори жестоко от майката Природа. Пръст в това може да имат и извънземните космически сили. Те много добре знаят, че една шепа самозабравили се хора с неограничена власт в света са на път да унищожат планетата Земя.

100+

Аз Господ ви казвам - нямам нищо общо с това! Аз си пия уискито с Дявола и гледаме телевизия.

AHATEMA !!!

Бог започна да наказва.Всички които се подиграха с божието творение хората всички които се помислиха за псевдобогове ще си получат заслуженото.Земетресения в Турция и Гърция .Наводнения из целия евросъюз .Пожари в Америка Австралия Канада и Русия.Няма да има прошка бедствията ще продължат под една или друга форма

Хаповете, хаповете и ще се почувстваш по-добре ! От жегите те стяга шапката....

Да ти каза на мен не ми пречите.И хапове гълтам и пури пуша и уиски лоча даже и чужди жени поебвам.Но толкова дефектни тъпанари до сега по света е немало.Време е малко да се разреди въздуха че има доста скраб която го диша напразно Д

Динозаврите с какво ри са прегрешили пред бога?

...да му мислят евреите...

Чудя се какво ли са прегрешили динозаврите, та са били изтребени тотално?

Тази глупост и за опорка не става... !!!

Изяли са паспорта на първия македонец и сега се чудят как да докажат, че е имало някой още преди Адам.

Като дойде Щайнмайер да се повдигнат следните въпроси: 1. Отпускане на федералния бюджет за реставрация на паметниците на културата засегнати от наводнението и осугуряване на превантивна ремонтна дейност на тези коитои са рискови, макар и незасегнати; 2. Пари за реставрация на старите fachwerkhäuser; 3. Пари за канализация на региона. Къщите на хората не ги мислете те са с по 5 застрахоивки. Бог да прости починалите независимо от всичко.

Под паметник на културата нямам предвид железобетонните стъклени постройки, тип музей и т.н. националсоциалистиочески дебилизми.

Колко трябва да си тъп, за да лежиш да застраховките и колко трябва да си невеж, за да не знаеш какво стана с AIG. Обезщетенията не падат от космоса и накрая масрафът винаги е за крайни клиент или за данъкоплатеца, а най-често и за двамата.

Само гаражите са им по 30 квадрата!!! А диги няма по рейн както се оказа. Немците са на 1 място в Eвропа по застроена площ на глава от населението. Я питай тези в холандия!

Изобщо не ти се разбира тезата. Какво значи, че "само" гаражите им били по 30 кв.м?! По колко да са според теб, щом на мен софийският гараж ми е 28 кв.м, а в един от несофийските ми имоти имам 6 сходни гаража за леки коли и един над 60 кв. м и височина 4 метра с все канал за камиони? По провинцията това не е сензация, която да прокламираш бомбастично със "само". Същият този имот граничи с дига на Марица, висока колкото сградата, но въпреки това, навремето реката я е прескачала нагоре по течението и водата е стигала и до там.

Кое не разбираш, че проблемите на Германия са същите ли? Не може да имаш гараж по 30 квадрата, 3 коли, 2 мотора, 3 етажа къща, и 800 квадрата зелена площ, а да нямаш диги на една от най-пълноводните реки в Германия. Като наводненията са нещо съвсем естествено. Ако такова наводнение стане в София с града е свършено. Я останат някой бетонни сгради, я не. София в центъра е градоред. Жанеш ли какво е сграда градоред? Дърво което гние. А София с канализацията е пълна катастрофа. Някой квартали на София дори нямат централна канализация.

Това, което не е ясно е защо се впечатляваш от 30 кв.м гараж, като това е нормално. Ти искаш гараж в който да не можеш да отвориш врата на колата ли? Пробелмът не е в гаражите, а е принципен и съм написал по-горе в друг отговор. София няма да мръдне от наводнение и лично вече съм преживявал последните две, като по-миналата година в приземния ме гараж имаше 5 пръста вода. Обаче София е основно многофамилни сгради, а гредоред в центъра отдавна няма, защото всичко е бутнато и застроено с многоетажни сгради. Стари къщи има след "Тодор Александров", ама това не е център. Последната самостояща стара къща, която гледах в Лозенец я бутнаха и на нейно място изникнаха 7 етажа на два калкана. А ЕПК, ПК, панели и т.н. от вода не се плашат, пък в София над 90% от жилищния фонд е такъв. Дигите са само част от превантивните мерки, но са палиативни и не може да си правят всякакви простотии, пък после дигите да компенсират.

Германия не е България. Това са 80 милиона души. Не може на всеки по гараж 30 квадрата. Специално има хубави подземни и надземни много етажни гаражи където могат да си паркират колата. Излиза евтино и удобно. До гаража може и с колело да отидат. Германия е една супер презастроена страна, а няма основна обществена инсфраструктура на определени места. Под инфраструктура не разбирам аутобани.

Пич, аз съм кореняк софиянец от идеален център 5 поколение. не знам на кой мислиш че пишеш селяк.

Кореняк софиянец, т.е. дървен шоп. Аз пък не съм кореняк, но съм роден в София, когато още са умували дали да строят Младост, Люлин, Левски и т.н. Та, къде в момента има масов гредоред в центъра, бе, кореняк? Толкова и разбираш от строителство, то си личи. Направо започвай да ме плашиш с пруски свод. Всичко е съборено и на негово място са нацвъкали железобетон повече или по-малко в съотвествие с нормите по ЗУТ. Едно наводнение тук освен да наводни мазетата, подлезите и метрото, друго няма да стане, камо ли да отнесе сгради, различни от тези във Факултета и в Суходол. Много били немците. Що а са много? Нали Меркелица каза, че нямало хора и спешно трябваше да внасят милиони джагали.

Минусите ще са от някой анадолец, където само чака да застрои хубавите fachwerkhäuser с железобетона и стъклото и като гастарбайтер да понаправи и 5-6 немеца по Harz IV, a? Ние сме експерти по анадолския манталитет. Все пак си хортуваме 500 години.

Май природата се опитва да отмие от лицето си тези сбърканяци. Сега вече в Луфтханза нямало да се ползват родове и обръщения като "дами и господа", а всичко трябвало да бъде неутрално, за да не обидят някой от 0.000001% джендъри, т.е. патологията. Малко им е на тия наводнението и направо са си за потоп, та да ги отнесе всички, барабар с джагалите и негрите, т.е. нашествениците, които пуснаха през задния вход.

Абе не е така, като отида на летището в Берлин или Мюнхен имам чувството, че половината са с НПП (неидентифицирана полова пренадлежност).

Горките германци, останаха без къщички, сега къде ще се крият от злия и коварен Ковид?

Ако беше Баце да обиколи с джипа да види какви са щетите, ама тя Меркелица едва ли може да шофира..

Това ще дойде и до Бг скоро

Дир бр е вероятно единствения сайтна света, в който като кликнеш да увеличиш снимка тя става няколко пъти ПО-МАЛКА Уникални идиоти сте, ей!

щото си просто парче и не знаеш как да я увеличиш да те таковам в малоумния мангал

Бойче, взимай пояса и отивай да помагаш на старата си другарка от комсомолските години! Руци тук ще държи юмручето комуняшко вдигнато...спокойно...

Руски дураци, много сте глупави. Колкото повече такива бедствия стават в ЕС, толкова по-голяма ще става подкрепата за зелените и по-скоро ще ви спрат руските проектчета, ще отменят използването на горива и любимата ви матушка-бензиностанция ще загине безследно. :)))))) Кутев и от пасоля да ви вкарат в пътя, че няма да имате копейки скоро!

Гледай си рапицата и не се прави на умен.

Иване да та ибат всички чирпански цигани !

Веднъж си "Иван от Чирпан", после-"Иван от Мездра", след това-"Иван от Москва"... Нуждаеш се от специализирано лечение в Психо-диспансер... СПЕШНО!!!

Германия потъна,Меркел още решава с Байдън как да се противопоставят на Русия и Китай .

НААРП - отговорът на Русия срещу наложените санкции от ЕС. Това е само началото на предупреждението, че държави от ЕС могат да бъдат унищожени без война, без никакви бойни действия. Просто ей така като с магическа пръчица

руската кочина 2ра по смъртност в света, там средната продължителност на живота е по-ниска от тази в Африка, ама сега руския слуга дето гние цял живот в мухлясала панелка тръгнал да злобее срещу цивилизованата Германия!

Гняв срещу убийците съзаклятнуци на кил дъ Кид килър Гейтс....много деца и родителите избивани от инжекциите на сатанинските изпражнения викат в момента към Господ за помощ и Той ни чува....Това е предупреждение към кил геноцидовските шибаняци по целия свят във всички правителства...Създателят на живота и Земя а се погнуси от тия убийци

който не харесва германците е гей ! пасивен !

Не са всички като тебе-гейове... Има и нормални хора !!!

Турчолята и западноевропейската сган ги наказва природата! Това е заради лошата енергия на тези народи! Все искат да владеят и тормозят всички!

A ти мислиш, че злобата и злорадството остават ненаказани ли?!

Господ ги наказва заради диктата в ЕС !

Според руските отрепки не било имало климатични промени и мерките на ЕС били глупости.

Климарични промени винаги е имало и винги ще има. Може би имаш предвид причинените от човешката дейност климатични промени? Това е нещо друго.

Всички на оръжие срещу международното положение!

Голям си буквояд

Я пак провери кой не подписа в Киото и Париж.

Бившият американски президент Доналд Тръмп също каза,че Глобалното затопляне е измама !!! (забравих,че и той е руски агент...)

Чудно там като няма Бойко и БСП кой ли е виновен?

Направо глобален въпрос! Защо дъртата чанта не носи сутиен?! Във време когато хора се давят, губят домовете си, други умерат от глад, въпросът за сутиена е от изключителна важност!

Така става когато налагате рязврата за норма и се опитвате да промените Божието творение ! Винаги след това идват бедствия, болести и войни ! Като ви е страх да четете Библията, четете историята и ще разберете че е така !

Германците искат да подреждат всичко. Сега по трудния начин научават, че природата диктува, хората се приспособяват.

Асанееее