Бедствено положение на няколко места в страната

На няколко места в страната има бедствено положение заради валежите, но обстановката постепенно се нормализира. Отменя се бедственото положение в Смолянско.

Обратно в новината

Коментари - Бедствено положение на няколко места в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правите впечатление на тъпа талпа! Няма коментари за бедствието има само джавкане по тема подадена от някои платени. Извода е виновна е павлова и дървения материал. Някой да ви накара да си вдигнете главите и да видите, че едни самолети "пръскат" "нещо" през цялото време. Да ви прави впечатление че това е след като преди години ни съобщиха, че трябва да свикваме с бурите и наводненията (около2005). Самолетите пръскат алуминиеви и други съединения но алъминия е предназначен да загрява горните слоеве на атносферата. В следствие на това се получава мощен вертикален (конвективен) поток.Той сваля приземното налягане и предизвиква небалансирани бедствия по цялата земя. Ще кажа само, че пръскат и в Русия и в Китай и ... а това значи че ни тровят ипланомерно и всички управници са в играта!

И кой нарежда това? Сигурно марсианци стоят в дъното на този глобален заговор. Продажните политици деца нямат. Бъдеще не им трябва. Ама дали ще имат време да похарчат подкупите! Ей. Аман от зомбирани промити мозъци.

И твойте деца умират!

Сечете горите неуморно и без жал! Прилагайте схемата 19-45 ????? И така вече 25г. Бай Тошо внасяше дървесина и ние сега "изнасяме" нема такава държава която да си унищожи 65% от горите!И с парите да строй "джамии"

Всеки дъжд в България от година и половина насам предизвиква катастрофални наводнения и просто се отбелязва,като статистика!!! Постоянно се отбелязват червени кодове и в края на краищата има жертви и големи материални щети! Но затова са виновни тези,които изсякоха горите и продължават да ги секат! Тези,които замърсяват въздуха,но пък изкарвам милиони и милиарди пари.... А,както е тръгнало в скоро време климатът ще ги застигне и тях и милиардите им няма да им стигнат за да се отърват от бедствията! Замислете се хора,трябва ли да се спре на момента изсичането на горите и замърсяването на въздуха?!?!

На празнуването, на кой ден Бог наказа България с 10 милиона щети!

Дебелото Лиле вместо да обикаля от телевизия на телевизия и от умиление само да не се разплаква, как от ГЕРБ искали на бедните българи да им е топличко, да се беше подготвила за наводненията. То се видяло, че няма зима, няма лято - язовири и реки преливат по всяко време на годината. Или пак само дъжда виновен?

Нито едно министерство нямаше готовност да предотврати щетите, а не после само да ги контстатира ! Защото в момента приоритет на глигана павлова е санирането - прокопиев така е наредил и трябва да се акцентира върху това ! Всякакви други бедствия са неприятна част от пейзажа и за тях само трябва да се обявяват цветни кодчета, като най-подхожда "лилявият" - от лилянчето - всеки да се оправя сам, предупредени сте !

Милиард и кусур, вместо за саниране, да отидат за подобряване на мелиорациите.Не е нормално основите да са наводнени и да подават, а ти да си ремонтираш етажите отгоре.Лиле-е-е-е, мисли, мисли!Че идат и избори, а тези наводнените няма да ви простят.

Гейберите стига са обикаляли радиа и телевизии, а да слагат кожените ботушки и на място да помагат на бедстващите.

ИМАМ ДВА ВАРИАНТА ЗА БЪРЗО РЕШЕНИЕ НА ВЪПРОСА КАК ДА СЕ ПОДЪРЖА ИНФРАСТРУКТУРАТА И ДА СЕ СТРОЯТ ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧМИ ОБЕКТИ КАТО УЧИЛИЩА , БОЛНИЦИ , ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ПРОЧИЕ : - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА 2 ГОДИНИ ТРУДОВА ПОВИННОСТ ЗА ЛИЦА НАВЪРШИЛИ 18 ГОДИНИ - ПАНДИЗЧИИТЕ В ОКОВИ И ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ПО ФОРМУЛАТА 1 ДЕН РАБОТЕН = 2 ДНИ ПРИСЪДА :)))

ти си OOпасен комунист! нема ли кои да те прибере?

Хаха. Ти връщаш Строителни войски :) Истината е, че без тях и до момента българина щеше да живее в юрти. Всичко значимо правено навремето и в употреба и до днес, е построено от тези 18-19 годишни деца отбивали военната си служба в Строителни войски срещу един живковски лев на месец.

СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ ГИ СЪЗДАВА БНЗС 1920 ГОДИНА СЛЕД НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР ... ...

деер

Спокойно, това е планът за регионално развитие! Трябва да има такива събития, за да може да се краде от бюджета.А, и те сами следват след неграмотно облагородяване и бизнес инвестиции в България.

Та значи новият модел на България е голям кораб, ато коста кондордиа или титаник! Надводната част са големите градове - чисти санирани, пълни с децата на демокрацията! Подводната част е провинцията: подвода, обрасла, брадясала, смрадлива, влачеща се, просеща! И така Пълен Напред Към Европата! Като по вода ша ни върви! ---

е отговорен за мястото където живее

Навремето около пътищата имаше дъсчени прегради в полето, за да пазят от навяване на сняг на пътя. Сега може поне храсти да се сложат около пътищата и "бедствията" ще намалеят с поне 80%.

не може! нема кой! парите требват за други, по-луксозни неща от твоите храсти, дървета и снегозадържащи съоръжения! А и скоро нема да има кои да пътува по пътищата!

Така и предполагах. Защо ли някой да контролира общините дали си вършат правилно работата? По лесно е така, с колективната безотговорност.

....Бедствено положение на няколко места в страната... --- Крайно време е да ни прекръстят на ДизастърСтан. По ще ни отива! От старото НРБ и помен не остана! ---

ЦЯЛАТА СТРАНА Е В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ И ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА.....

Съгласна съм. Това ще е престъпление срещу хората, които бедстват. Стига с това саниране, трябва да проявите човещина. Чухте ли г-жо министърке!

Би било добре, но ако парите са вече разпределени за точните хора, какво ще правим?

Трябва да си много хахав, ако не пренасочиш парите предназначени за саниране към местата, където е необходимо, за да се ограничат подобни бедствия.

Идват местни избори - надяваме се санирането да помогне да спечелим! ;-)