Бебешки плач и кукли на увредени фетуси пред полския Сейм, в който дебатират за абортите

Партията на центристкия премиер Доналд Туск иска да промени закона, за да позволи на жените да прекратяват бременността си до 12-ата седмица

Обратно в новината

Коментари - Бебешки плач и кукли на увредени фетуси пред полския Сейм, в който дебатират за абортите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пффф

Абе, всичките тия дето много държите да се раждат всички заченати децата, малко издишате, с позицията си след като се родят децата... "Да си ги гледат, да не са ги раждали!" Просто държите да има за какво да се заяждате. Не, че ви пука за децата или живота. Щото е много лесно да ти пука за децата и живота, доколкото други трябва да поемат отговорността... :) Палячовци. п.п. Поне 20% от бременостие завършват със спонтанен аборт. Нещо не виждам да настоявате да се провеждат изследвания как това да бъде предотрвратено... Вие дори не знаехте за това. Иначе много ви пука за бремеността, свещения живот и правата на децата... Украинските деца? Техния живот свещен ли е? Там как е положението? Там май сте ок, с вече родени деца да дават фира, стига да е в името на Тупин. Няма как, покрай сухото гори и мокрото, нали така? Лицемерите ми сладки те.

Петима мазни, миризливи, прости, необразовани и неграмотни манговци да пробият и източат социалната система на Британията?! Алооо, ние не ядем доматите с колците! От де акъл у манговците за такава "схема"?! Тези петимата мангали са бушоните, които е трябвало да изгърмят като му дойде времето. И времето им е дошло на 05.05.2021г. Зад тези цигани прозира и се вижда дългата ръка на ДС, която ги е насочвала, направлявала и ги е назначила за "бушони". Със 100% сигурност тези гепани 54 милиона британски паунда никога няма да бъдат открити - те вече са в джобовете и по банковите сметки на вездесъщата бивша ДС. Между другото, АЛО-измамниците, които на 99% също са цигани, са контролирани и направлявани в този техен сладък "бизнес" също от бившата ДС и МВР. П.П. Хей, ДИРник безмозъчен! Помниш ли ко ти обещах вчера? Обещах ти да те издебна кога спиш и да напиша ИСТИНАТА. Истината която докато я напиша и ти я изтриваш още на секундата. Идиот ДИРнишки безмозъчен, в кой век още живееш? Още ли си в каменната ера?! И да триеш и да не триеш все тая - едно нещо влезе ли веднъж в Интернет и там си остава завинаги, няма изтриване! Дали снимка, филм, съобщение или коментар - остава си завинаги в Нета. И хората си правят копия и си препредават. Твоето триене е абсолютно БЕЗСМИСЛЕНО, ама от де мозък при идиот като теб??!!

въз основа, на който се легализират абортите в САЩ е резултат от лъжливи показания на жената, която твърди, че е забременяла след групово изнасилване. По-късно си признава, че е излъгала. Голям рев ореваха либтардясалите феминистки когато върховния съд реши да върне правото на всеки отделен щат да решава за аборта вместо да бъде федерално установено от централното правителство. В началото прицел на аборта са чернокожите за да се ограничава размножаването йм, а видната идеоложка на аборта е работила с Ку -Клукс-Клан. В днешния си вид използван като контрацептив и надхвърлчщ над 10 милиона на година аборта си е масово убийство и вид геноцид.

пффф

Всъщност Рейгън си призна, че "уелфеър куйн" е негова измислица, но въз основа на това бяха орязани помощите. Иначе, ако дъщеря ти забременее от циганин, ще имаш друго виждане по въпроса за абортите. Сигурен съм.

Правенето на деца е безсмислие.Само близки до маймуните индивиди го прявят.Глупаците произвеждат глупаци.И ни връщат в каменната ера с малоумните си дечица.

_stankow

>>>Поддръжници на правото на аборт Не съществува такова "право". Нито във Всеобщата декларация за правата на човека, нито в Библията, нито в някоя от световните религии. Сатанинско е. И това, в 21-ви век, да убиваш деца "по прави", защото не знаеш да си стискаш коленете ? При съвършени средства за контрацепция ?

Добър довод

пффф

Факт е нещо, което се е вярно. Нещо, което не е вярно, а ти харесва не е точно факт. Няма 100% контрацепция. Иначе всички мъже противници на абортите може да си направите вазектомия. :)))) И тя не е 100%, но помага доста. :)

Не са деца, а ембриони. Ако бяха деца, щяхте да плащате издръжка от момента на зачеването. Кои са тези съвършени средства? И тях ли в Библията ги пише? Знаете ли как се купуват контрацептивш в Полша? Последния път, в който бяхте жена, пробвахте ли да си държите краката, ако ви насилват? А да износите увреден генетично плод с риск да живота си педали успяхте?

живот са. Тази комунистическа либерастка теория, че не били деца е извъртане на реалността, за да даде лъжливо успокоение и извинение на убийците.

вместо да врещят Май боди, май чойс, да вземат да разберат, че истинската свобода идва с отговорности - май боди, май респонсъбилити. Сиганките си ги раждат, докато интелектуалните врещящи мурви феминистки са претенциозни мурви с аборт, което ги поставя една идея под сиганките.

Всяка жена има право да реши за себе си! Стига с тези измислени морали! Медицината си е казала думата до кога може. Всичко останало е идиотизъм на нафталинени зверове!

само при заплаха за здравето на майката. Правото на живот е най-висшето и свещено право. Жената не решава и не може да решава само за себе си.

Никой мъж няма право на мнение по този въпрос, при положение, че не носи бременност и не ражда!

Абсолютни глупости. Убийца.

интересно, точно тези дето най-много защитават аборта и дори притискат за аборт до последните дни на бременността са абсолютно същите кукувици дето казват, че половете са какъвто ти скимне и когато ти скимне, мъжа е жена и жената мъж.