Майка, убила бебето си: Бял ден не съм видяла

Бял ден не съм видяла откакто осъзнах грешката си. Няма да оцелея в затвора. Искам да ми дадете шанс да се грижа за децата си и да работя.

Обратно в новината

Коментари - Майка, убила бебето си: Бял ден не съм видяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква милост за тази твар!

Драги форумци! Стига с това евроатлантическо лицемерие! Всеки ден гинеколози извършват стотици аборти, по 50 000 годишно в България и никой не е осъден. С изключение на организациите, които защитават правото на неродените дечица да живеят. Всички лицемерно и толерастки мълчат. А сега обвинявате тази жена. Бог да я съди и да прости на всички останали, които убиват легално неродените ни сънародници, таланти, които биха променили нашата мила родина!

Майка убила бебето си - 2 година затвор. Гинеколог причинил смъртта на бебе - 3 години! Е...а ти правосъдието! Кое точно е извън темата или е спам?

Като юрист, мнението ми е следното- нека да станат готови съдебно медицинските експертизи, които да полажат в момента на извършване на деянието дали при родилката е имало недостатъчно производство на окситоцин в организма си и дали е била вменяема по това време. Неслучайно раждането в миналото е било известно като малката смърт. Нещата никак не са толкова прости, колкото изглеждат отстрани. Това не е престъпник - рецидивист с трайни престъпни наклонности....

Това е деяние отпреди 2 години някъде. Не би ли следвало да са направени тези експертизи преди да се произнесе съдът? Предполагам, да. Отделно от това, смятам, че липсата или наличие на някаккъв хормон, не може да бъде с голямо значение. Това е човешко същество !

...Отделно от това, смятам, че липсата или наличие на някаккъв хормон, не може да бъде с голямо значение.... Съжалявам- не сте прав/а. Всички човешки емоции, желания, дори част от интелекта ни,влюбването ни, любовта ни, обичта ни, дружбата ни като човешки същества, се управлява от....хормоналната система на човека! Прочетете малко повече по въпроса, но не от обикновени сайтове, а от учебниците за студенти- медици, които се изучават в медицинските ни академии. Напр. жените нямаме по-добре развито пространствено виждане от това на мъжете, защото за него е пряко отговорен мъжкият полов хормон тестостерон. До 9 годишната възраст, неговата секреция е в почти равни количества и в момичетата, и в момчетата, но след 9тата година, в момчетата хормона тестостерон започва да се секретира до 140-160 000 ПЪТИ повече, отколкото у момичетата. Както написах- ако нещата не са толкова сложни, нямаше да има нужда да се учат 5-6 години в медицинските академии и специалности...

И още от древни времена хората раждат сред други хора - за да им помогнат и физически и психически. Ако няма умисъл в действията ѝ защо е родила сама вкъщи?

Глупости,дреме й на шишарката.Имала е 9 месеца да реши какво да направи с нежеланото дете.И тя го е направила.Говорите колкото да не заспите.

Жената най-вероятно е изпаднала в следродилна психоза. Това е състояние, което често настъпва след раждане, но има различна тежест при различните жени. Случаят трябва да се разгледа от лекари-експерти преди жената да се даде на съд. Да се осъжда на затвор е несправедливо, още повече, че има други деца, за които да се грижи.

За съжаление, нелекуваната следродилна депресия може да притъпи майчинското чувство у майката към всичките й деца... .Никой не би искал да изпада в такава ситуация, но никоя жена не знае предварително дали ще понесе така раждането. Тук става въпрос за много фино прекръстосване на нивата на производство на окситоцин и може точно раждането да отключи някое наследствено заболяване, което да попречи на нормалното производство на окситоцин в тялото на родилката. Изобщо- човешкото тяло е изключително фин и сможен механизъм без аналог в природата...

Тази майка не вярвам да е способна да се грижи за другите си деца адекватно, по-добре да са в приемно семейство. Ще имат някакъв шанс да станат хора.

Липсата на майчинско чувство има физиологична основа- намалено производство/ секреция на окситоцин в женския организъм. Т.е.- липсата на майчина любов не е само липса на емоция, а има и физиологични причини за нея, които се намират в хормоналната система на родилката. Това състояние е обратимо, но само, ако се открие навреме и ако се лекува навреме!

2 години са нищо. Ще ги излежиш бързо.

Щука

2 години? На тоя изверг трябват 20 - каторга денем и в лудницата нощем...

Мястото на убийците е в затвора.Тази освен убийца е и садистка.Горкото дете,в какви мъки е умряло :((

"Според експертката, емоционалната връзка между майката и децата е скъсана."

Къде е таткото,в цялата тая история?За да се създаде дете,са нужни двама-Защо твореца не е в затвора?

Прост народ и това е...Тази гад заслужава да я съблекат чисто гола и да я увият с един чаршаф.После да я изритат навън и да се бори за живота си в кучешки студ.Само така ще осъзнае какво е било за тази невинна душица.Какво са виновни децата за олигофренията на родителите си?Че и нагла на всичко отгоре.Да в пуснели да си гледа децата.....да да ама не!

Хора, има презервативи! Нещо не изпитвам състрадание към убийцата! Като няма мъж до себе си защо допуска бременност?!

Трябва да се провери дали жената не е страдала от след - / пост - родилна депресия, в момента на извършване на престъплението. Това е единственото смекчаващо обстоятелство, което е много близко до състоянието на умопомраченост.

Какво по-смекчаващо вината обстоятелство от това 2 г. за убийство. Къде по-меко от това?

Стига с тази следродилна депресия, има липса на майчинско чувство и отговорност! И животните не са толкова жестоки. Много примитивно същество, не чувало за предпазни средства и осиновяване.

Може би не знаете, но липсата на майчинско чувство има физиологична основа- намалено производство/ секреция на окситоцин в женския организъм. Т.е.- липсата на майна любов не е само липса на емоция, а има и физиологични причини за нея, които се намират в хормоналната система на родилката...

А пост или следродилната депресия не се ли развива във времето, а не в момента на раждането.Хормона окситоцин е сигурно,че го е имала, щом е имало раждане.Още повече явно е,че убийството е било предварително замислено, защото е родила скришом у дома, а не се е обадила за линейка, да я закарат в болница.

Моля Ви, не я наричайте майка...това , което еэизвършила е нечовешко..

От родените 56 436, циганите са около 23670, като се вземе предвид средната раждаемост (26.3 на хиляда) и общия брой (около 900000). Поне около 20000 са от нискоинтелигентни и необразовани хора, като тази на снимката. Останалите 13000 ще трябва да изхранват всички от набора след време. Но 70% от тях ще заминат за чужбина. И, какво ще правим сега?

най-справедливо е да се приложи на нея, това което е сторила на бебето. във всеки един момент, този човек може да реши да убие и друго от децата си, пак ли ще моли за прошка за да се грижи за живите?!?

да го беше дала за осиновяване, колко хора си мечтаят за дете...

по-скоро изроди... но ако това те успокоява, има ги навсякъде

Не разбрах кои са изродите?

Поне е нейното..

Тази защо я наричате майка? Майка е която умира за детето со а не да го убие.

Защо не мога да и повярвам, че не е мислила да го убива, след всичко,което е направила?Защо да ми е жал за нея, като на нея не и е било жал за собственото и новородено дете?

Баси майката! (и в двата смисъла)

Нека който е безгрешен пръв да хвърли първият камък.... Тя не го е оставила това бебе от хубаво вън на студа, като направи аборт по-хуманно ли е??? Знаете ли колко аборти се правят? Вие никога ли не сте правили аборт или карали приятелката си да направи аборт??? или всъщност ДА, но това не се брои???

ами има нещо верно... аборта не е по-хуманен, разлика е само, че ембриона не се е появил на бял свят, но убийството си е аборт и аборт си е убийство.

Можеше да го даде за осиновяване, белите дечица веднага ще се намери кой да ги осинови.

защото не може да сравниш ембрион, с жив човек,с функциониращи вече мозъчни клетки...

щом обжалва значи съда може да намали, но може и да увеличи присъдата и то драстично, а сълзите само са доказателство за вината

хм, не ми публикувате коментара, интересно защо има тенденция да се публикуват мнения в защита на тази окаяна жена? нима не разбирате последствията??

Не заслужава да живее, а какво остава да я пуснат от затвора. Ще направи още деца на който животът ще им бъде труден.

Двете години затвор са достатъчни - просто за назидание. Адекватното решение според мен обаче, е пълна забрана да се вижда с децата си и постоянен медицински контрол, за да не извърши пак същото. Най доброто решение е лишаване от фертилитет, но това няма как да стане по закон.

манипулират общественото мнение само две години за умишлено убийство на собствено дете по особено жесток начин, що за закони са това и журналя които се опитват да вменяват съчувствие при това

абе, не я съдете жената, хората станаха зверове от немотия и от простотия. Масово народа е в безизходица и на който са му по-слаби нервите изтрещява. Да не дава господ на никой да извърши убийство.

Ако 2 години дават за убийство на дете, за убийство на политик или на премиер трябва награди да се раздават! Премии, например 5 годишни заплати за ликвиридане на премиер, а за ликвидиране на ДКВЕР, пожизнена рента от 100000 евро, което е милионна част от подкупите взимани там и милиардна част от това, което енергийната мафия чрез техния ДКЕВР краде от народа.

Всеки допуска грешки! Трябва да й се даде втори шанс!

в предаванията има продуктово позициониране следователно не е грешка

Как едно дете ще ѝ има доверие и ще я обича като знае, че тази жена е убила сестричето му?! Каква е тази "подрепа"?! Тряба да се намерят добри родители за момченцата, които да се опитат да направят от тях поне хора! А тази - да, да не вижда бял ден, това да убиеш съвсем невинно бебе, да го оставиш да се мъчи с часове...това не е човешко, не е и животинско даже, едно куче или котка би се смилило над бебето, па макар и човешко!

Толкова ли препоръчва Истанбулската конвенция за убийство на деца?

Явно. Вероятно, ако има и сексуално посегателство над жертвата, годините ще са с 1-2 повече.

Две години за отнет детски живот????

Бавно изтезание за изродКАТА! 6 часа беззащитното същество е било на снега, докато издъхне. Какви са тия жени за Бога?!

понамирисва на новата, гейропейска опорна точка. фейкмедиите съвсем предумишлено вкарват насилниците на деца в ролята на жертвата. "..плакала, искала шанс, имала нужда от подкрепа, нямало да й е гот в панделата..." но с напредването на ислямизацията, нещата тепърва ще стигат много по-далече. дебилите биват подготвяни.

Дано и да не видиш бял ден. Изрод мръсен. Само бесило за такива като теб !!!

а бебето ти, видя ли бял ден...

Как две години бе?Кави са тия идиоти ,дето са съдии?Новороден да убиеш с бездействие и две години?Що за държава е това е?Какви са тия закони ?Та ако убиеш куче повече ще лежиш!!!Нали по конституция децата се ползват със специална защите?Е това е мъртво ,защитете другите ,дето след него могат да пострадат!!!!

Не с бездействие , а с ДЕЙСТВИЕ

Това чудо деца иска да гледа...