Война с камъни: Над 80 атаки срещу влакове

Увеличават се атаките с камъни по движещи се влакове в страната от началото на годината, съобщиха специално за Дир.бг от БДЖ. До момента т.г. случаите са 81.

Обратно в новината

Коментари - Война с камъни: Над 80 атаки срещу влакове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганска държава, циганско управление, цигански министър-председател.

бяха и са ваши... другари от БСП и ДПС!

и жандармерия има ли в тази държава ? Съд и ОПТ по 300 часа на извяршителите. Да чистят и боядисват по жп депата, да видим дали няма дя има ефект.

"От началото на годината... До момента регистрираните атаки са 81." "...а от 1 януари до момента те (щетите) вече са за над 80 000 лева." Хм... Получава се по 10 000 лв на "атака". Атака с камъни? Десет хилядарки щети!? 0_о

80 000 разделено на 80 е 1 000, а не 10 000. И това според мен не е неочаквано много. Тези прозорци струват скъпо, а освен това добави и допълнителната работа на хората от поддръжката.

Поредният от хилядите разходи, които циганите ни докарват по един или друг начин.

А имаме ли министър на МВР който да реши проблема? Ако не да си върви. Да дойде само такъв които не е "тричаво дупе" според Хайтов.

От утре (2018г.) ББ ще възпита и образова циганите, и те вече няма да правят така. Не сте му казали - не е решил проблема. А главните антимангали ОП - сега ги вълнуват концесии, не ги занимавайтел Скоро България ще я има само в ... историята!

За целта: На всяка композиция в началото и в края- върху локомотивите- купол с картечар на покрива. В Бугаристан е така, Друга алтернатива- йок му.

Хубавото в цялата новина е че все още имаме някакви влакове и пътници макар и замеряни . ...'кой не скача е червен'

Стига, бе, верно ли? Как не се сетихме досега?

Наложително е да се пуснат военни като охрана на влаковете и при подобно нападение да откриват огън с истински куршуми по нападателите. Ако всеки ден има по няколко жертви то много бързо и лесно ще се отучат от подобни нападения. За съжаление обаче власта обгрижва здраво този етнос и ще е учудващо ако изпратят някой екип да разследва какво става там , така че ще си останем само с новините и чесане на клавиатурите по форумите.

какво били направили циганите. Ние това го виждаме всеки ден. Кажете какво прави полицията и общинарите за да се преустановят тези вандалщини. Или само ги регистрираме как крадат, убиват, плячкосват всичко около себе си без да са платили или изработили 1 стотинка. А за хвърляне на камъни даже и не ги регистрират. Разтурена държава, с дебилни и продажни алчни политици и управници!

Нищо не се променило от както сменихме комунизма, преди повече от 20 год пътувах с влакове често като студент и от тогава си беше така, знаехме като минаваме през Г. Баня да затваряме прозорците и да се пазим; трябваше и да им гледаме мизериите, които изхвърляха към релсите и в които живееха; сваляха си гащите и се гъзеха към влака.. Не мога да повярвам, че още не са минали булдозери и да ги изселят от там.. С племена демокрация не работи - трябва режим, ама не било хуманно..

АБЕ неразбрахте ли че циганите са паразити Путин заповяда на полицията да не взема никакви заложници терористи да бъдат убивани на място

Има ли някой да не знае кой хвърля камъните? Ами да ви кажа:Малките циганета! Понеже са малки, тях закон не ги ловял! Тъй ли? Ами те нямат ли си родители? Някой възпитава ли ги? За какво им се дават детски? Колко може да се трае това? Ами ако счупят нечия глава? Кой ще отговаря?От Българският хелзинкски комитет ли? В коя държава в Европа има такъв феномен? А се бием в гърдите, че сме били в Европейският съюз!И какво от това? Тия циганета и техните родители никой нищо няма да им каже! Електората на ГЕРБ е неприкосновен! Иначе няма мандати, няма управление, няма тежкарене колко сме велики и как народът ни бил избрал! Кой народ? Този ли? Та той не е спрял да безчинства! Случаят в Провадия с 77 годишната жена, забравихте ли го? Много бързо!

Защо никъде не прочетох думата ЦИГАНИ? Въпросните 40 стратегически места, от които бомбандират с камъни са циганските катуни - и конкретно извършителите са малолетни. Аз лично преди 20 години се разминах на косъм с голям камък, който се заби на сантиметри от главата ми встрани от отворения прозорец. Ако ме беше целнал щеше да ме убие или обезобрази.

защото циганите от админите на сайта са заличили написаното от мен в "Какво толкова им се чудите (на циганите?!) 30.12.2017 14:36

А бе българинът толкова обича тез пусти американци. По всеки повот ни се дава за пример тяхната демокрация. Ами време е поне нещичко да вземем от нея, това как са се разправили с индианците.

ОЗАРЕНОВИЧ, ЗАЩО ИЗТРИ БЕ СЕРСЕМИНО НАПИСАНОТО ОТ ИНДИАНЕЦА БЕ? ГОВОРИ ЗА МАНГАЛИ , КЪДЕТО ГИ ИЗДЪРЖАНЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД ! А ТОЙ СЕ ЗАХВАНАЛ С ИНДИАНЦИТЕ!

какво намеква човекът?! Мангалите нападат влаковете както индианците са нападали огнения кон и трябва да им се отговори така както са им отговаряли белите заселници!

така или иначе влаковете не са претъпкани като едно време, та да оборудват едно купе в началото, едно по средата и едно в края с по един или двама снайперисти и да ги отстрелват тия ман.....ли.

И ще продължи, защото извършителите са недосегаеми.

И какво само ще ги регистрираме и броим ли? А някаква работа по този въпрос няма ли да се свърши?Време е полицаите или милиционерите все тая да си заслужат заплатите!

На БДЖ-то ще им излезе по-евтино ако наемат дебеловрати момчета да посетят рисковите райони. После камъкохвърлячите ще извръщат глави когато преминава влак.

Наистина е КРАЙНО ВРЕМЕ,колкото и скъпа да е ,,услугата" ,сигурно ще е по-малка от щетите.

време е да се утрепе некой мангал за назидание!

Универсално средство за дисциплиниране и превъзпитание на цигани - бой. Много бой. Постоянен бой. Докато не разберат, че единственият начин да не ядат бой е се държат като хора. И ако решат да го забравят - пак бой. Този път гарниран с глад.

тия вече са мутирали и на бой и на глад носят, ами само с прочистване става.

абе отворете три - четири кариери за ръчно чукане на камъни бе и който хвърля да го пращат да чука камъни..като наказателна мярка пробация..какво толкова има сложно...и мангалите около ж.п линиите да се затворят с огради високи по 5 метра те нямат работа покрай линиите....проста държава сме ...нищо не става от нас

Межувремено любимата ни полиция пази любимите ни политици и футболните хулигани. Или просто се подпира на опелите.

Обаче, само някой в чужбина да посмее да каже, че сме проявени от престъпност и корупция, ще му ...!

Кой хвърля камъни, само циганята. Полицията защо не ги локализира и накаже? На никой не му се занимава с циганя.

Тези аборигени,нито веднаж не хвърлиха камъни, по специалните кортежи от бронирани джипове.Влаковете ни,са с мизерни купета и не са защитени по никакъв начин от външни посегателства.Тези миризливи брикети,които държавата изхранва,са дълбок резерв на герберите по време на избори.Кирливи цигани,мързеливи българи с цигански манталитет,това са основните избиратели на Цветанов в някои региони от държавата.

без да съм гербер, току що описа избирателите на Буля Ниновица...

Първата война с камъни е възникнала при неандерталците. От тогава до сега някой примати не са мръднали и милиметър в развитието.

Ще проверим дали автобусни превозвачи не спонсорират тези занимания!Освен ако превозвачите не спонсорират и нас!

Цигани. Не ги бият при такива действия като едно време. Имаха страх. Сега от много налаган либерализъм, всъщност положението при тях се влоши. Каквото и да си говорим, Генералното решение е намаляване на раждаемостта им. Примерно с забрана правото на деца, на лица без средно образование. При нарушение, освен затвор и бачкане там, да ги кастрират принудително и отнемат родителските права. Това е генерално решение, не стил Хитлер. Иначе е малко като с кучетата. За добро ги кастрираш, а другият метод го знаете. Така ще се ограничи геометричната прогресия на негативи, като престъпления, помощи, икономика, права на децата им и така нататък. При нерешаване на проблема, накрая ще се стигне до етнически конфликт и вероятна война! "Добрият" запад ще разцепи България и тя ще граничи със страна тип Мангалия. Само проблемите и на запад, могат да променят ситуацията и да се появи нов Хитлер - може и в САЩ. Но както и да се разглежда, тенденцията е негативна, без решение на циганският проблем.

В Сингапур има подобна система-не може да имаш повече от 1 дете ако нямаш висше образование !!!

Това са вечните гласоподаватели на всички партий-ПОРОДА МАНГАЛ. Заради тях с/у една бира и две кИбапчета НС си обикаля света /800 хил. км. навъртяли / и си живурка 4 години. За това време ВСИЧКИ печеливши стават милионери.

Фейк нюз. Няма никаква война с камъни,нито пък тревожни тенденции по темата,драги ми редактори. Има една все още малцинствена група от хора,чийто малолетни и непълнолетни престъпници,умишлено и злонамерено увреждат общо-народно имущество.Тези сънародници с корени от Бангладеш,са тотално извън Закона и Правосъдието.Те чупят влакове,чупят и полицейски патрулки.Ние сме платили влаковете и патрулките.Те-не.Адекватни полицейски и съдебни реакции!?А общо държавна политика по въпроса?Да бе,да!Спрямо такава общност от "активни"донори на гласове....Даже и Патриоте влезнаха във Властта-пак същата цигания!

Трябва да има по една картечница в последния вагон на всяка влакова композиция. След първия хвърлен камък да започне стрелба. След третата стрелба повече няма да хвърлят камъни. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СПРАВИМЕ С ТАЗИ СГАН.

Чак пък картечница... Аз и с Калашника ще се справя, няма проблем.

Една фабрика за сапун ще е по добре и по икономично да се направи от колкото да се хабят патроните

Трябва да има наказани !

крайно време е тези нападения да се считат за "терористични" и наказанията да са адекватни. Като се знаят местата е много лесно да се хванат извършителите. При наличие на желание от властите - разбира се!

Не е лесно без доказателства. Те и явни джебчийки пуснаха. Трябва да се включва скрита камера или някой с бързи реакции да снима при преминаването през района и да се използва материала като доказателство.

Нито децата им отнемат заради липса на елементарни условия и родителски грижи, нито ги принуждават да работят, за да се спре паразитирането, нищо. А има толкова за чистене, залесяване, боядисване.

Трябва да се забрани строежа на поне 100 метра по протежение на жп трасетата,а нарушителите да се наказват ЖЕСТОКО! А посегателството на жп трасетата да се криминализира и наказанията да почват от 20+.

А на т.нар. "патриоти" лифтове в планината са им приоритет ... Симбиозата между власт и престъпност е фрапираща, а бездействието не е заради некадърност, а умишлено.

ЦИГАНИЯ

Решението са намерили двама мустакати чичковци преди около 80 години.Проблемът се решава радикално-има , има проблем, няма - няма проблем.....

Да преместите влаковете на ново място с нови релси и по нов маршрут, затова може само да разкарате околните гета и катунари - излиза по-евтино и не се бойте от сянката си дори, ще ви подкрепим! Ти го вкарваш на чин да научи нещо, поне пет букви и две-три цифри - то ти троши прозорците с камъни. На това му се вика наливане от пусто в празно. ЧНГ, а камъните вградете в някой строеж за общежитие на малцинствата.

Не война,а циганска война с камъни.Решението-стрелба с АК47 С ДЕБАЛАНСИРАНИ КУРШУМИ.

много правилно сте го написали-ВОЙНА! само сте пропуснали по-важната част, че конкретно ЦИГАНИТЕ водят война с българската държава, с българите и с всички не-цигани на територията на България. за никаква интеграция и съвместно съжителство изобщо не може да става дума-тези агресивни, неинтегруеми социопати водят война с нас, човеците, а ние...им плащаме всичко и им позволяваме всичко!!! познайте кой ще победи в ТАКАВА ВОЙНА, когато единият отстъпва постоянно и във всичко и не дава адекватен отпор в нищо!!!

ГАЗКАМЕРИ - И НЯМА ПРОБЛЕМ!!!!

тва е туземците целят железния звяр...

със сигурност тази работа носи някакви облаги за някои хора,които винаги действат под прикритие . тази мургава армия се ръководи от скрити индивиди и има за цел да освободи България от българите .

Цветнокожите не обичат Железния кон, който плаши и гази стадата чавета.