Рокади в борда на директорите на БДЖ

Министърът на транспорта Кристиан Кръстев направи промени в Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ” ЕАД. На мястото на освободените Владимир Владимиров и Емил Иванов са назначени Чавдар Трендафилов и Николай Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Рокади в борда на директорите на БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами в НК''ЖИ'',където се краде постоянно,кога ще смени Милчо Ламбрев.

Защо недоидете в Ловеч и да видите влака Ловеч Троян и обратно че пътува с 10 пътника като 5 от тяж са служебни.А колко народ виси по бариерите вместо да ги направят автоматични ако даваш пари от джоба си да си закрил тази линия одавна...

Смело напред Вси4ки бездрници вън от БДЖ Пълна автоматизация Пет влакови диспе4ера могат се справят с движението на влаковете.Какви са тия на4алник гари, зам на4алници, ръководител движения, стрело4ници на гари ,където се ка4ват двама пътника. Пълна оптимизация без да се нарушава сигурността на влаковете пълна оптимизация

Смело напред Вси4ки бездрници вън от БДЖ Пълна автоматизация Пет влакови диспе4ера могат се справят с движението на влаковете.Какви са тия на4алник гари, зам на4алници, ръководител движения, стрело4ници на гари ,където се ка4ват двама пътника. Пълна оптимизация без да се нарушава сигурността на влаковете пълна оптимизация

КРИСТИАНЕ, КАКВО ГИ БАВИШ ТИЯ СВИНИ БЕ, ПОЧВАЙ ГИ С РИТНИЦИ И ГИ ДАВАЙ ВЕДНАГА НА ЦАЦАРОВ ДА ИМ СЛАГА БЕЛЕЗНИЦИТЕ! ГЕРБАДЖИИТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО СЛУЧИЛО СЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Продайте БДЖ драги глупаци за да може след време хората да стачкуват срещу следващите монополисти, този път в транспорта не в енергетиката като сега при ЧЕЗ ЕОН !

Дано да се поднови проекта за газификация на локомотивите, който започнахме с Трендафилов. Икономията от гориво ще е 27 000 000 лв. годишно при нулева инвестиция, но няма да може да се краде нафта.

Браво че върнаха Чавдар Трифонов. Той е единственният при който съм ходил с мои проекти и не ми е искал пари. Ходил съм навсякъде да предлагам проекти за милиони. Всички искаха за себе си. Но предишния министър го уволни.

Твърдо съм убеден, че след решителните действия на новия министър БДЖ ще тръгне напред и няма да се подарява, както всички наши предприятия на "инвеститори". Адмирации за новия мимнистър. Най-сетне в борда има човек, който е виждал локомотив и отвътре.

Министър Кръстев не позволявай да продават БДЖ.

Идеята на новите била да направят локомотивите на газ..............

Тъпо- още-по тъпо .......... локомотиви на газ!!!! Абе хора , прочетете малко за техническите характеристики на различните типове двитатели , та тогава правете "гениални" предложения!!!

Ау стана Чудо, най-сетне в ръководството на железницата е назначен човек който е виждал локомотив,вагон и гара на живо.Това означава,че съществува макар и минимална вероятност нещата там да се поне стабилизират.Краус сигурно е изпаднал в шок и ужас ,че някой ще се опита да съживява жп транспорта.

Aз пък наи се впечатлих,когато в тв репортаж показаха кабинета на синдикалния лидер - супер луксозен,уютен,модерен. Bраво,европеиски стил и вкус!

Те именно синдикатите управляваха фирмата, продаваха вагоните, аутсорсваха дейности и съкратиха хората, мачкаха стачката и договаряха заемите, машините от Сименс, приватизацията ... А шефовете от борда се мъчеха да спасят положението до последна капка!

И сега Недев и Владимиров ще връщат ли комисионните за несъстоялата се приватизация? Или пак ще плащам на новите?

Досегашните герберски крадци и социални демагози с вид на квартални уличници, насмукали се с милиони от БДЖ, отиват да си харчат банковите сметки на Запад. В новите си хациенди. А вие тук мрете и се палете от мизерия. Псувайте левите, лъжете безсъвестно, заканвайте се и се гответе за дясна диктатура. Пълнете сайтовете с псувни към родителите си, изградили страната, която днес разсипвате. Вадете ножовете и покажете на Европа, че фашизмът у нас процъвтява, щом като бивши номенклатурщици днес ругаят е се заканват на другарите си по партия със смърт. Отвратително поведение на бивши хора, продукт на едно фалшиво общество на лумпени , милиционери, мутри и всякаква дясна паплач. Опасна,предсказуема и обречена отново да яде жесток пердах.

Бясна разпенена тирада. Явно в тясна връзка с промените в БДЖ! :)))

Господине,малко по - бавно пишете че не мога да чета толкова бързо.

Да живеят героите на труда от БСП! Обикновените трудови хора като Георги Гергов, Овчаров, Масларова и сие.

Владимиров отдавна трябваше да бъде изритан! Дано новите хора разръчкат неговите дела, ще има поне за 10 годишна ефективна присъда. Могат да почнат от аутсорсването - свързани фирми ...

Владко е бивш председател на младежкото БСП - толкова за гербаджийте / не знам каква е разликата има ли такава /.Иначе,работила съм с него преди да го чучнат в БДЖ и съм съвсем наясно с възможностите му !