Коментари - Хаос в БДЖ преди празниците. Стачката вече е ”индивидуална” | dnes.dir.bg
назад

Хаос в БДЖ преди празниците. Стачката вече е ”индивидуална”

Пет часа преговори и пет почивки - това е резултатът от поредния кръг разговори между синдикатите и ръководството на БДЖ, които започнаха в 10 часа днес. Споразумение обаче все още няма, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хаос в БДЖ преди празниците. Стачката вече е ”индивидуална” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти от тях ли си!?

1. ДА СЕ ЗАБРАНИ НА КОНДУКТОРИТЕ ДА ПРОДАВАТ БИЛЕТИ!-САМО ДА ПРОВЕРЯВАТ И ГЛОБЯВАТ НЕРЕДОВНИТЕ. 2. ДА СЕ ПУСНЕ ВЛАКА ОТ ДУПНИЦА ДО КУЛАТА И ОБРАТНО СУТРИН И ВЕЧЕР! 3. АДМИНИСРАЦИЯ - 3 в 1

- Да се държим още и да стачкуваме, може да сме и без заплати, но трябва да има съкращения и в АДМИНИСТРАЦИЯТА на БДЖ-то!

Ходи стачкувай пред администрацията когато си почивка, ако искаш и спи там на сълбите, не спирай влаковете и предвижването на хора и товари. Те нямат вина. Работещите в енергото да ти дърпнат шалтера, а от водоснабдяване да ти врътнат кранчето, когато решат да стачкува ли?.

26 човека саботират бдж и транспорта на хиляди работници. Няма ли желаещи за техните места? Това държава ли е?

- Ми отиди и подай молба за работа, но трябва да имаш някаква квалификация за която може да кандидатстваш!

нека бб ви повози цялото овче стадо на маруся вместо на влак...кой не скача е червен, а който го прави- беден:)

Това от предишният Министър-другаря Мутафчиев ли го научихте,другарю?От този,който строеше нови гари,докато БДЖ затъваше в калта?!

Днес в 12 часа влака от А-д за П-в отново не се движеше!!!!!Дъщеря ми за 20-ти ден даде1.50 за автобус да отиде на училище в П-в!!!!ДОКОГА 20 ДУШИ ЩЕ ТОРМОЗЯТ ЦЕЛИЯ НАРОД С ТЕХНИТЕ БЕЗУМНИ ИСКАНИЯ!!!ТЕ ДЕЦА НЯМАТ ЛИ!! А-ДА ТЕ ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО,С КАКВО ЛИ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ!!!

За да няма влакове трябва да благодариш на този небръснатия, не на железничарите. Те стачкуват да има влакове.

Те стачкуват за улицата, там им е мястото. Лисабонския договор: "Правото на стачкуване. Лисабонският договор забранява стачките, ако те пречат на свободното движение на хора и услуги. Внимавайте, защото тези членове от договора се взимат и се представят пред съда и съдиите решават на базата на тези закони."

На тоя от снимката ще се сърдиш,защото се подиграват с железничарите и изпълняват сценарий по" оздравяване" на БДЖ.Ако искаха отдавна да се бяха договорили.Точно да подпишат КТД и преговорите отначало,това си е жива подигравка.Хората защитават правата си а ти за 1,50лв мрънкаш.

Ще мрънка за1,50 като не му стига парите на човека! Мери с еднакъв аршин-да сме съпричастни с железничарите ,а останалите кучета ги яли така ли?!

След толкова време стачка,кой ще ви повярва,че нещата не са режисирани! Стачкуват 9 души и успяват да всеят смут в цяла България! Абе ма вие наистина ни смятате за много тъпи!!!

Няма ли най-накрая да приключи тази стачка!?? Ок , не им е лесно на обикновените работници в БДЖ , но и те не са прави. Кажете нормално Ви се струва да ви вземат пари за бърз влак , след което със злобен тон и крещене жената на гишето да ви каже ,че ще дойде влак,но ще е пътнически и не е ясно кога точно ; след около 40-50 мин зъзнене от студ на гарата , и гавра от страна на служителите " на първи коловоз ще пристигне, на втори коловоз ще пристигне и т.н."(а пътниците с багажите с местят от коловоз на коловоз), влакът най-накрая идва , но е само 2 вагона и 90 % от чакащите остават на гарата !!! А през цялото това блъскане на хората да се качат във влака 2 жени ( видно служителки на БДЖ ) крещят по възможно най-просташкия начин какво толкова са се оплаквали хората и че били много разглезени....

Ами така е 2 вагона другите Недев и Владимиров са ги дали за скраб и са гушнали парици и в касичката на ГЕРБ са сложили,вие като сте мазохисти да стоите на гарата,а не си хваните рейса така ще е,овце сте и овце ще си останете!!!

Явно не сте наясно ,че има места в България, където железопътния транспорт е единствения вариант за хора,които нямат личен автомобил....

Да почне от теб!

Колкото на ББ, Флик , Цецка, Фидоска и др. гробари "Ивайло Московски категорично отрече приписваните сценарии за умишлен фалит на дружеството и евтина разпродажба, а да започне да се развива. С едно единствено условие - стачката незабавно да бъде прекратена. "

хахаха нека стане ясно на всички мърлячи че има силна държава и че не могат да изнудват обществото един файтон работяги.... които искат да лежат по гръб и обществото да им плаща заплатките. Крайно време е Бойко да измете всички търтеи!!

Вия я прекратете, ние веднага ще ви уволним..

вече е краино време да се потарси сметка каде отиват парите които прибират синдикатите толкова ли няма един контролен орган

Тя стачката от самото начало е индивидуална.Бунев,Недев и Владимиров стачкуват.