Коментари - Московски отхвърли подозренията за евтина разпродажба на БДЖ | dnes.dir.bg
назад

Московски отхвърли подозренията за евтина разпродажба на БДЖ

Министърът на транспорта Ивайло Московски заяви, че е оптимист за бъдещето на БДЖ, стига стачката да приключи. Има реален шанс компанията да минимизира загубите през 2012 г. и оттам нататък да започне да се развива, посочи той, цитиран от БТА. Днес едва 9 души са стачкували, а от утре БДЖ отново пуска дневните влакове.

Обратно в новината

Коментари - Московски отхвърли подозренията за евтина разпродажба на БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяте ли си каква сензация щеше да бъде, ако Московски беше подтвърдил подозренията за евтина разпродажба на БДЖ? Е, тогава щеше да ми се отклопи чейнето!

"Това са пълни глупости, друг коментар нямам". Яс пък имам: Балкан и стотиците заводи, които отидоха на скрап... СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ!!!!!!!

Мутафчиев, познаваш ли батко си Вальо Моллов? Колко милиона беше комисионната от сделката с "реновираните" вагони? Колко милиона ЕВРО, Мутафчиев? Ти, ГАДНА, КРАДЛИВА, КОМУНОИДНА КРЕАТУРО, ГРАБИЛ народа си заедно с ДПС-арския башибозук, в сравнение с който отоманския башибозук е като невръстни джебчии. . . Срам за прокуратурата, че изобщо имаш думата, КРАДЕЦО!!!

Ало-о! По-спокойно, ще ти се пукне жлъчката! Явно имаш папка пълна с доказателства срещу Мутафчиев, ами иди я "донеси" до знанието на правосъдните органи /и си пази нервите/.

Всички тия БОКЛУЦИ ще отговарят пред народа си!Но,явно още му трябва,за да се обедини! Явно,трябва да почне масово да губи най-свидното си ...! Народе,събуждай се от ЛЕТАРГИЧНИЯ си и ЕГОИЗТИЧЕН СЪН!!!

ЖАЛКО!!! Но тези властващи показаха,че лесно не се дават- леко препледнеят докато им пари под задниците и се снишат да отшуми бурята,а тя е жалка,защото народа се умори от наглостта им -та само погледнете как приключи заключението по касирането на вота им-смешно как и този фукльо президента ще гледа българина след толкова издънки на герберчетата дето той отрича ,че им служи като мишка в капан

Знаеш ли,хората се учат от грешките си.Имаше много лоши работи при социализма,но и много добри.Какво ни пречи да използваме доброто в комбинация с доброто от така наречената "демокрация"и да имаме едно достойно съществуване?А,и за ТКЗС-то.По него време имахме огромно производство,което отиваше за износ.От там и държавната хазна беше пълна.А сега за да я напълнят се чудят какви нови косвени данъци да измислят,понеже не остана почти нищо за разпродажба.

Като начало трябва да престанем да чакаме някой чичко от чужбина да дойде да повнигне НАШИТЕ доходи. Щото ние сме незаменими! Такъв филм няма и никога не е имало. Събудете се. Работа му е майката.

ГЛЮПОСТИ ТАВАРИШЧ! ставах в 5.30 за да стигна навреме в университета за 10-12$ заплата. Работех на неколко места да плащам парно и ток. Поканиха ме във фирма да си пипам топките за 600$ Време виденово беше...

А КОЙ МУ РАЗРЕШАВА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С НАЦИОНАЛНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ - ТОВАРНИТЕ ПРЕВОЗИ! ПЕЧЕЛИВШО ПРЕДПРИЯТИЕ, КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТО ОТ ДЪРЖАВАТА! АКО ТОВА ГО ПОЗВОЛИМ, ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ВСИЧКИТЕ 22 ГОДИНИ ПРЕДИШНИ КРАЖДИ. СЕГА И ТАЗИ?! НА СЪД, АКО ПОЗВОЛЯТ ПРОДАЖБАТА НА ПОСЛЕДНОТО ПЕЧЕЛИВШО НЕЩО В ДЪРЖАВАТА И ТО СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖНО!

Нема съд, само тояга, от съд нема полза! Предлагам да си фанеме онова под мишница и да си ходиме у Иран, па тия тука да си се возят на влакчета и да правят магистрали, картофи да си копат, за какво да ги издържаме, те си могат и без нас, не им пука, че мреме от глад и сме въшльовците на Европа и света, айде ново преселение, като през турско и войните, герберите да си се плодят и размножават скотовте ниедни, те си могат и без нас, 2-3 милиона да си одиме, се некъде требваме.

Верно си прост като кенеф на малка гара.

ТОЗИ МИНИСТЪР Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ПИЯНИЦА А КОЛКО Е ЕРУДИРАН САМО ОХ МАМО ЕДНО ВИ ОБЕЩАВАМ - СЛЕД НЕГО ЩЕ ИМА ПО-МАЛКО ТРАНСПОРТ ХА ХА ХА ДЯНКОВ МУ Е ГОСПОД - ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

"Заради по-малко от 100 души от 13-хилядка компания, е блокирано цялото движение, какъв е смисълът да пускаме още 160 влака да трупат допълнителни загуби" - така министърът коментира ситуацията с решението на ръководството на БДЖ да спре влаковете от 8 до 16 ч." Бих попитал:какво е в основата на БДЖ? Това е ГДВ,той не може да е разменна монета , граден е с години и олицетворява доверието на обществото в железницата. Финансовите загубите ще се компенсират ,но доверието не толкова лесно.

това са пълни глупости...стачкуващи има само че от бдз спряха влаковете и затова казват че няма

по именно колега по именно и ако може със снимка и като почнат сакръщенията те да са начело не ония вмирисан дизелжия утрепан от работа и студ чиляк

Дано доживеем този ден в , който ще се разбере , че товарно превози са подарени на поредния олигарх.Мечтая да дойде време на НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! Тогава всичко откраднато да се върне на народа , този дето изгради държавата.Да се отнемат замъците и хотелите на престъпниците, за да има болници, санаториуми, детски градини.Малко съм краен, но това е бъдещето за младите хора.Не бива да им пият потта и кръвта новобогаташите -собственици..Сори!!!!!

Мечтите ти са утопия, слез на земята.

тя ПРЕДНАТА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ е на земята и то скоро :))))))))