Мотриса и банкомати замръзнаха

Студът извади от строя електрическите мотриси, които возят пътници между Мездра и Враца. Една от композициите буквално замръзна, като се наложи пътниците да търсят алтернативен транспорт за придвижване.

Обратно в новината

Коментари - Мотриса и банкомати замръзнаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте някой самолет да не ви замръзне в движение!!!

бдж постоянно и нарочно създават проблеми в направлението София Враца Лом

ЕС е замръзнал в движение

Каква е тази замръзнала нафта?! Леле какво ни пробутват родните бензиностанции....

след уволненията и новите цени нещата щяха да се оправят! И двете се осъществиха, а резултат няма, ама от ГЕРБ толкова! Добре, че има още хора в БДЖ, които са си свършили работата и не се е стигнало до по-лошо след отказа на спирачките!

Днес и тролей 9 замръзна в движение, спря и не запали.

Приятели от "дир"-а публикували сте снимка на дизелов локомотив, а в случая става въпрос електрическа мотриса. А що се отнася до годината на производство, предлагам пишещите тук, които са производство 70-те да не бъдат допускани!

е, не може само 50-60ти набор да пишете... какво, на 15 ли си?

Ти наистина ли виждаш на снимката дизелов локомотив ??? Боже колко непросветеност и неграмотност има в интернет

монго си загубен

Машалла! Как така хем електрически, хем замръзнал? Токът в жиците ли му замръзна??? Откачена работа!

Ауе що не пуснат кюмюрените локомотиви, с тех зимъска пробУеми нема!

Мотриса май е локомотивът, нали така? Че тия пътници що са дирили там, че да кажат колко е студена :)

Херр Капууутн - това е електричка подобна на трамваите - НЕМА ОТДЕЛЕН ЛОКОМОТИВ. Вика и се мотриса. Аре обратно у предучилищна!

Явно че не знаеш и за това по-добре не пиши глупости

Бъльгария я СПоходи СПОЛЮКАТА!!! преди КГБ поне ги трепеше като сгафят яко, сега тия меки китки от евросъюза съвсем ги отърваха

Това може да се случи само в Дивия Северозапад /линията Мездра-Враца/, ние тук сме боклуците на България...!!!

Съгласни сме!

Кои "всички останали"? Всички останали БОКЛУЦИ ли? Не знаех, че всички останали боклуци са съгласни! Но щом се оценяваш като боклук - чудесно, за тебе явно има надежда!

Вчера пътувах до гара Левски и на връщане пътническият влак от Свищов аварирал и го довлякоха с 2 часа закъснение. Беше от новите Сименси. Така че няма значение от кога е влака. Диагнозата е "БДЖ". Показателно е, че за пътниците, които мръзнат по гарите с часове няма процедура за обезщетение. Дори едно "извцинете" няма.

Примера със "замръзналата нафта" НЕ Е ВЕРЕН. В България нафтата е на световно ниво и затова е на световни цени. Това е провокация, саботаж срещу реда и демокрацията ........

Защо ли замръзва и нафтата.Защото цената и е европейска,но не и качеството.

Тия влакове са руски, т.е. правени са дуракоустойчиви, за експлоатация в тежки условия и от мърляв персонал. Отворете тубата и ще видите същите мотриси в Сибир при минус 30 С. Движат се, че и пара излиза от прозорците им. Някъде другаде е заровен ключа от палатката.

това е отражение на цялата ни държава всичко по инерция, колкото искара и който оцелее, оцелее...

...като правопис - неграмотен, но като съдържание - съвсем верен...

Най-после нещо позитивно! Веднага да се нарежат на скрап и изнесат комунистическите железарии! Незабавно да се обяви набиране на оферти за внос на мотриси!

.в бЪЛГАРИЯ ВСИЧКО З ОНТАРБОАН Докато у големия адронен миксер изстудяват магнити за да може електроните да бачкат по-добре, то тук ако нещо се изстуди, електроните спират да работят. Извод: България е обратно пропорционална на Западните цивилизации.

Абе кой се качва в тези влакове, бе? Полудели ли сте?

Абе как преди години не замръзваха? Замръзнал влак...що за глупости. Редовно пътувах с влак до 2000-та година. Сега по-рядко по финансови причини. Даже забелязвам, че са все по-чисти и нови вагоните. Имам предвид влаковете София-Варна.

ХА! аз пък по алкохолни причини пътувах до варна в спален-КЕНЕФ-вагон и ми взеха ПОВЕЧЕ пари отколкото харча с колата!!!(2-ма души) А вагона беше истински КЕНЕФ - 1-ва класа!!!!! аз бих закрил веднага тия помияри- БДЖ

що ? какво против имаш жп транспорта ?

ДПС, гара Буново