17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганите, след 2 дни мълчание, заявиха - УБИТИЯТ Е ВИНОВЕН!!!

Гольовците си убиват, а полицията пипала внимателно.

Съмнявам се, че момчето се е намесило. Минавал съм през подобно меле. Както си вървиш по улицата, край долнопробна кръчма и изведнъж от всякъде се изсипват цигани и започва масов бой, грабват колове, хвърлят камъни, махат ножове и всяко движение може да бъде фатално. В моят случай беше сватба, но на тях повод не им трябва.

На дискотеке в Германии Русский в майке с надписью: "У цыганы три проблемы". К нему тут же подходит цыган и спрашивает: - Ты чего? Проблем ищешь? Ты наехать хочешь? - Это ваша первая проблема. Агрессивность. Вы всегда пытаетесь создавать проблемы на пустом месте. Когда дискотека заканчивается, то русского уже подкарауливает группа цыганов. - Сейчас ты ответишь за свои слова! - говорят они. - Это ваша вторая проблема. Вы не можете решать свои проблемы сами и сразу собираете своих по любому поводу. - Да как ты смеешь с нами так говорить?!! - цыгани повыхватывали ножи... - Это ваша третья проблема, - продолжает русский. - Вы всегда приходите с ножами на перестрелку.

Докато В България Убийството е не наказуемо , всяка мърша ще убива !

РАЗРЕШЕТЕ ОГНЕСТРЕЛНОТО ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА! ако имаше пистолет - можеше лесно и чисто да приключи нападението... а по въпроса - цигане с нож - ми то 99% от 14-28 годишните мангали ходят с ножове... чудил съм се - какво ще стане ако следващия път, когато някое надъхано мангалче земе да върти пеперудка, взема му строша врата? прсто съм се уплашил от ножа и съм реагирал...

Млад мъж с интелигентно излъчване губи живота си нелепо заради нелепото управление в България през последните 20 и повече години.

Абсолютно си прав,лека му пръст на младият човек,но с бдение нищо няма да се промени!!Трябва да се ходи на жълтите павета и да се подберат онези тиквеници там,с камъни и павета,да се разбират там и да се стегнат ,че те са виновни за циганският проблем,не циганите!!!

Шибана държава и по-зле ще става! Всяка година деградация и така вече 30 години... Създадоха 2 центъра изкуственно (София, Пловдив) защото до там им стигат силите. Сега останалата част на БГ е мъртвило и държат хората на изкуственно дишане като зомбита. Като попаднеш в един от тези градове започваш да се чудиш какво природно бедствие се е случило. Картинката е постапокалиптична направо тръпки те попиват а мангалите най-добре виреят в такава среда. Множат се и заземат територии като хиени...

Чудя се на живуркащите в Бг защо още се маят вместо са емигрират. Това е естествен процес от както човек съществува. Някакъв казал, че гробът на Левски е тук, ей тук точно. Много важно.

Е как, те са важен електорат и не бива да се провокират преди избори. Могат да крадат, изнасилват и убиват но партиите и не правителствените организации ще ги защитават. Това са новите ценности на Европейския съюз. Да сме толерантни срещу убийците и насилниците ако са от малцинствата или емигрантите. А ако недай си боже се опиташ да се защитиш и убиеш някой от нападателите. Махалата роми ще те линчува. Или ще те осъдят за неправомерна употреба на сила.

от политиците да се заемат с решаването на НАШИЯ проблем с циганите . нито го могат ,нито го искат и още по-малко го усещат или интересува . дори би могло да се каже ,че умишлено го раздухват и използват срещу бг етнос . всички жертви са от бг етнос ...

като сирийците или циганите ?

"Те получиха общо 99 години затвор." Демек по 11 години средно на човек. За убийство. Това толкова тъпо обобщение, че направо е манипулиращо.

НО, циганите са шибан електорат, с който вече е лесно да се печелят КАКВИТО И ДА БИЛО ИЗБОРИ!!!

Вчрвай ми, ще си осъден или за превишаване на самоотбрана или за насилие над животно!!! Най-вероятно - И ЗА ДВЕТЕ!!!

Мх, там де паркират колите. Е там е. Братле, аз съм се махнал преди близо 20 години - не по мой избор. Не исках да тръгвам, но се наложи. И оттогава досега нищо не се промени. Момент, в който един бачкатор може да живее нормален живот от труда си така и не настъпи. Нормален живот ще рече да си покриеш наем, сметки, транспорт, храна, дрехи с една заплата. Няма и да дойде. Преди година пиех кафе на барче, на втори юни, по обяд. (ти виж само тъпата уикипедия - пише загинал на 01.06,няколко реда надолу реалната дата, втори). Сирените завиха. Аз и едни двама бръснати катила на по 40-45 станахме и един чичак след 50. Станаха още няколко след минута, изглежда знаеха защо стърчим и ги досрамя. След минута им доскуча и си седнаха. Палнаха по една папироса. Махнаха на сервитьорката с овчия поглед... И ние четиримата останахме да отдаваме почит. И после някакъв урод ти пише тука "Предателите ни оставиха да се оправяме, отидоха да мият чинии и да бършат немски задници".

Пич, не са "предатели" избягалите, а са жертви... А тук само се лае. По-скоро само се квичи. Толкова могат. А и сам си ги видял какво правят на сирената... Гледат като овци, блеят като овци. Що е то?

клетвите ще стигнат безхаберните герберасти политици начело с мутрата, техните деца и внуци ще ги стигне същото скоро защото тяхното безхаберие е причина възрастна жена да загуби сина си, нищо няма да ги спаси от народните клетви ако ще при папата да ходят и в ерусалим да се молят, всеки си плаща цената един ден.Поредната жертва на цигански террор, а мутрата И шайката му си живеят безнаказано. Всички вие ще изревете скоро че не чувате гласа народен. Дори за да се подмажете на запада приехте разни закончета за защита на малцинства и тия остават ненаказани, ма'менцето ви долно. По 10г за убийство, а колко ще лежат и дали изобщо ще лежат това пък е ясно, всичко заради вашите закончета.

то се вижда че циганите са отишли умишлено да убиват, въоръжени, група, от етническа омраза към българите, не е никакво "пиянско" сбиване. А тия дето излязоха да твърдят че е битово сбиване а не било етническо въведете смъртно наказание за тях и лично ще им бутна столчето, тези дето прикриват престъпленията са по-големи престъпници от тези убийци, не трябва тези съучастници да ги оставяме ненаказани. молете се всеки ден за целия им род да се затрие, ген да не остане от такива които ги прикриват.

С бдение тази държава няма да се оправи

боже кво .Ла..й..но си....Какво значение имало за Левски,ти си нищоже..тво..Родината е една

Кюстендилските полюции са путьовци, а началника им е примат, как троснато отговаряше на ТВ журналистите. Шибания ГЕРБ е назначил олигофрени на всички държавни постове, подобни на върховния примат.

Не бдения, а цигански гонения, кюстендилци, опомнете се и натикайте циганите вдън земята. Не трябва да има гдар или село с циганско гето, всичките трябва да бъдат спешно разрушени и изгорени.

Стария завет братя, стария.Не чакайте справедливост, а го раздавайте. Бог е казъл всеки му според заслуженото.Роми или не няма значение. Който вади нож от нож умира.

гоненето трябва да започне от герберската мутродържава която закриля циганите, може да натикаш вдън земята само управниците защото циганските престъпления се покровителстват от тях. Борисов 3 трябва спешно, много спешо да си отиде, никой няма да го чака да си довърши мандата, защото това означава още такива невинни убити и още повече ненаказани престъпници сред нас.

Математически сметнато този ще има възможност да извърши с едно убийство повече от онзи убил студентката Вероника Във Велико Търново и който питаше журналистите приличал ли на убиец,а Вероника му бе второто и след двайсетина години преди социална пенсия може и да направи "хетрик".Този пък няма и 20 години,няма и доживотен затвор без замяна.Н се знае и какво ще кажат свидетелите,дали няма обвинението в крайна сметка да е за убийство при "афект"Ех,ако Бяхме щат на САЩ,дори и от едната трета,в които няма смъртно наказание,а доживотен затвор.Европейски ценности!

Това "Ne sm ybiec" на майчиния език на убиеца ли е написано???

След всичкко случващо се в последните няколко месеца как да не си пожелае човек някой "възродителен" процес срещу манговците. Но ще наскачат такива като Данчо Ментата, бат Сали и Цветелинчо Кънчев, Нинова и Ко ще искат оставката на Каракачанов, ще се разшетат разни НПО и БХК, разни европейски институции по правата на човека. Бедните цигани - нямали работа, нямали доходи, имали много гърла за хранене, та затуй крадяли, не си плащали сметките, пиели. Само че защо като отидат в чужбина и работят, даже работа, която тук отказват, защо там могат да спазват обществен ред и закони, а тук не. Не че не могат, не искат. Защото смятат, че не те са длъжни да се приспособят към порядките в страната, а порядките да се приспособят към тях.

Като наскочат ментата и бат Сали, те ще са първите анално посетени.

айде де, меле, много умишлено и добре организирано, защото пострадалите са само българи.

Преди време спорих с мой познат, преподавател по теология, който застъпваше тезата, че на насилието не трябва да се отговаря с насилие, че сам Бог повелява да прощаваме. Попитах го какво да правим тогава с 13-та божия заповед (Не убивай) и с Второзаконието, където се казва буквално следното: "Да го не пожали окото ти; живот ще се даде за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога", с изреченото от Йоан Златоуст: "Ако господарят не съди своя слуга, а господарката - своята слугиня, бащата - сина си и приятелят - своя приятел, тогава злото ще се разпространява все повече и повече. И какво аз говоря: приятел - приятеля си? Даже ако враговете си не съдим, никога няма да бъдем в състояние да разрушим враждата, но всичко ще изпадне в пълно безредие". Той си замълча, явно не очакваше от светско лице такива познания на църковните текстове. Но като се замисли човек как актуално звучат думите на Златоуст - сякаш са писани не в зората на християнството, а вчера. Докога с този криворазбран тостоизъм и това "непротивление зла". Вярно е, насилието поражда насилие. Но на човек му писва - в последните няколко месеца почти всяко убийство е циганско дело - журналистката от Русе, случилото се във войводино, в Славяново, във Върбица, във влака София - Ихтиман, със студентката от ВТУ, гаврата с гроба ѝ в Никопол. И при всяко циганско изстъпление една тълпа роми обяснява как те имали права, ама българите им ги нарушавали. Аман от правоимащи. Не, никаква интеграция няма да реши проблема, властта в държавата ни тотално е закъсняла.

Жалко за хубавия човек.

Visita

ДОКАТО НИЕ ЧАКАМЕ ЗА РАЗРЕШЕНИЕ НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, ЦИГАНИТЕ ВЕЧЕ СЕ ВЪОРЪЖИХА !