Фирми издават фалшиви сертификати за водни спасители

Фирми издават фалшиви сертификати за водни спасители, алармираха от Българския червен кръст. Само за година във Варна и региона има 100 случая.

Обратно в новината

Коментари - Фирми издават фалшиви сертификати за водни спасители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия сертификати се издават от погребални агенции. Бизнеса си е бизнес - кой оцелее, оцелее!

Предвид умишленото изготвяне на документ, с невярно съдържание, а също така предвид голямата обществена опасност, която носят подобни "специалисти", не трябва ли нещо по-ефективно от пробация!?

"От най-ранна детска възраст трябва да учим децата как безопасно да контактуват с водата и как да спазват основните правила за безопасно поведение на охраняемите водни плажове. " Кой, бе, кой да ги учи освен родителите им.

От най-раннда детска възраст - добре. Но нека да ги учим, да не разчитат на спасителите, а да си преценяват силите и възможностите и да не предприемат необмислени рискове. Що се отнася до варненци, дори джобните им породи кучетата плуват по-добре от доста пишман "спасители". Защото за спасител се искат 100м за 1:40мин. А колко от "хабилитираните" ще го препливат за под 1мин? Или ще вземат разстоянието от втора буна на централния до фара на Галата за под час?

Само те ли?Всичко е фалшиво,няма държава и тя е фалшива.Управляващите те пък са най фалшиви.Никой не ги е избирал ,но ни "управляват"