Байдън заплашил по телефона Путин

САЩ отмениха изпращането на военни кораби в Черно море, но ще наложат нови санкции на Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелеее, доста руска сган се е събрала тук. Платени и неплатени руски агенти за влияние щракат по клавиатурите и си мислят, че нещо ще постигнат. Смешници! За вашия "подвиг" е скалъпена статия в т.нар. електронен вестник Риа.ру. Това е своеобразен медал за вас от другаря Путин.

"Ще има последици на действията на руските лидери през последните няколко месеца". Едно от тях е, че САЩ се изплашиха от военните маневри на Русия в Черно море и отмениха изпращането на военни кораби там!

Снимката на Бай Дън показва как се чуди дали чува гласове от отвъдното или гласа на суфльора в слушалката на ухото си.

Бай Дън първо нарече Путин убиец, пък после му реве по телефона да се срещат!

жужету!!

Ех рашки толкова ниско не сте падали да дезинформирате и тролите ,Никои не бяга към раша драискаите не помага . Никаде в света не ви искат и с невални и без него.

Май ще излезе вярно, че и този е руски агент, но с Путин се мразят защото Путин е от КГБ, а Байдън е агент на ГРУ.

Такова дебелоочие в тези паразити, които управляват ес. Там се задава откровена война, а те стоят и гледат, и даже насърчават този ужас. А това, че зеленски е спрял водата на Крим. Няма нищо това е нормално. Никъде и дума за това. Как живетя хората без вода?! А това, че Украйна е получила 5-нови военни самолети, а нищо. Русия е виновна, защото се защитава. СлавА Богу, че Борисов не е вече на власт иначе щеше да ни забърка в този братоубийствен кошмар

Щом в Лондон Всички се Подиграват с Деменцията Еба я у Америка Хахааа в Краварника е цирк щото много ги обичат по света един кьорав турист нама от УСА хахааа

сигурно се забавлява с кухия старец.

Защо ли САЩ пердашат със санкции Руслямската педерация - ами погледнете коментарника на ДИР-а Гъмжи от руски човешки отпадък .....

Алцхаймера се усра ! Никой В Европа вече не стой зад Тях ! Бойко слугата на Америка е Вън от Борда !Никой не иска Американски Кораби в Наши води Нали ???? А НАТО Вече е мъртво ! Макрон се Стяга За Европейска Армия ! Нещата се наместват само Краварите вън !!!!!!

Жалък си - колко копейки изкара с тази рядка мисловна диария ....

Байдън казал на Путин да не струпвал своите войски на своята територия??? Че къде да ги струпва своите войски? На американска територия ли???

Краварят дали помни с кого е говорил?

До сега не наех, че Путкин е бил кравар .....

Всеки път се изненадам колко руски курви има в България!

По добре руски курви отколкото евроатлантически педали!

И преди, и сега, ДИР-ника гъмжи от руски тролове .....

ЧАКАЙ СЕГА ПУТИН ДА ГО,, ПРЕМЕСТИ ,,В ДРУГИЯТ ДЖОБ ЧЕ МНОГО СЕ ПРЕТИСНИ

Абе Байдънчо е дал назад и за друга история.Днес са заявили, че твърденията на демократите миналата година за Русия, че е плащала на Талибаните да за всеки очистен гринго, най-вероятно не са истина, а разузнаването им е било подведено. Мисля, че ще има и още в този дух.Любопитно ми е какво е казал Путин на Байдън, та краварите така са се стегнали и се измъкват на прибежки и припълзявания.

Да бе, я сега ни информирайте, Путин преместил ли го е, и кога...

Тая краварска мумия може да изплаши само себе си - като се види в огледалото ако е забравил, че това е огледало като нищо ще умре от страх :)

От толкова заплахи Путин стана шахматист- постоянно го мести .....

Байдън пратил корабите, след като обаче се чул с Путин по телефона решил, че по -добре да си ги прибере обратно по най бързия начин ... :D :D :D Не се знае какво са си говорили, но, с оглед на това че им се дръпнало назад л...ното на САЩ, е голям цирк дето платените журналя ни обясняват как Байдън заплашил Путин! Смяяяяях!!!!

РИА -НОВОСТИ Вчера сутринта, МО на РФ Сергей Шойгу, събра на извънредно съвещание всички командващи. - Товарищи, утре сутринта трябва да се явим пред съда в Киев. Ние сме арестувани. Затова заповядвам утре в 6.00ч. сбор пред министерството и заминаваме на разпит в Киев. Взимате само най-необходимото и личния си багаж! Днес сутринта, Сергей Шойгу, излизайки от Министерството на отбраната се опули! Командващите армии пристигнали с най-необходимото: две мотострелкови армии, осем полка ВВС, три бронетанкови дивизии, четири дивизии на ВДВ и седем полка морска пехота. Накрая на кавалкадата, пушели войници от СПЕЦНАЗ на ГРУ и се зачудили, за какво на началството са му нужни толкова личен състав. Една бригада придружаващ персонал си бе достатъчна да стигне до Киев, но началниците знаеха по-добре. След няколко часа всичките обвинени от Киев Престъпници, бяха пред Министерството на правосъдието в Киев. Шойгу се обърна към адютанта си и каза: -Съобщете на властите, че Шойгу и другите арестувани руски генерали са пристигнали! От няколко часа по улиците на Киев се разхождат руски БТР и танкове с високоговорители, които повтарят : - Пан Луценко, Пан Порошенко, Пан Аваков, ние сме тук и се предаваме! Наоколо в града цареше пустош. Само плакатите написани на руски: "Слава Российской Армии", се вееха от лекия ветрец. По улиците тук-таме, минаваше и някой друг човек с Георгиевска лентичка на ревера. Шойгу седеше в командирския БТР «Курганец-25» и си гледаше часовника когато адютанта му пристигна: - Другарю командващ армията на РФ, открихме мазетата на СБУ, но там няма никой, освен самообесилите се прокурори. По канцелариите няма никой. Всички са избягали! - И за какво са ме арестували, като няма на кой да се предам- попита Шойгу? - СПЕЦНАЗ на ГРУ съобщи, че правителството е избягало в Берлин, заедно с Главния Прокурор- обясни адютанта. Шойгу вдигна рамене: - Отиваме в Берлин! Тези да не си мислят, че съм безделник, та да ме разхождат до Киев ей така? Берлин посрещна явилите се арестувани, с високо вдигнати бели знамена и ръце. - Тези да нямат "Ден на Праха за пране АРИЕЛ", че всички с бели парцали вдигат ръце? - попита Шойгу, слизайки от бронята на "АРМАТА"... - Не. Възпитани хора са. Помнят традицията на прадядовците си - обясни тихо адютанта. - Изморих се - въздъхна Шойгу- хайде да се предаваме по бързо на някой. След час пристигна Вице-канцлера Щайнмайер… - Г-н Шойгу, Канцлера Меркел вкара ампула с цианкалий в устата на Порошенко и след това самата тя погълна две ампули. - Господи, пак ли?- помисли си Шойгу и даде заповед да се прибират всички у дома. Адютанта му съобщи, че някои генерали не могат да се приберат толкова бързо, защото са объркали пътя и вместо в Берлин, са влезли в Брюксел и търсят някакво правителство, а други пък, са видяни в Париж да си пият биричка, паркирали пред бистрата БТР-и и друга селскостопанска техника...

Ма тва е старо-къв Рошен (Порошенко), смени със Зеленски :)))))))

Приказки под шипковият храст за умствено изостанали ученици от първи клас :-) С много плюсове :-)

Интересно тогава как ще се проведе учението "Дефент Юръп"2022 без американски кораби в Черно Море? Ма САЩ са спокойни, Миналата година "въоръжиха" укрите с 4 корабчета, излезли от употреба през 70-е години на миналия век и вместо да ги дадат за скраб, ги "подариха" на Украйна с условието обаче, укрите да си ги ремонтират сами. :)

В заглавието пише, че Баден бил заплашил Путин, а в действителност се оказва, че се е изплашил по телефона!

Байдън се "изплаши" и спря Русия от купуваните през последните 10 г. от САЩ технологии "С ДВОЙНЫМ УПОТРЕБЛЕНИЕМ" за руската военна и космическа промишленост. Всяка година Русия купуваше такива технологии за $ 500 млн. От САЩ. Напрыгался Путя.

Съмнявам се че някой от руска страна е разбрал нещо от бръщолевенето на тоя по телефона...

тоз дъртак, дето плете крачка по стълбите на самолета и не може да си оправи крачките, как си представя да заплаши Президент Владимир Владимирович, който е в отлична физическа форма, а за интелекта просто не е необходимо да се обсъжда, мумията не знае дали се намира на земята или на небето и проблем имат тези,които го натресоха на президентския стол.., иначе става да плаши единствено гаргите

Абе, добре че руснаците просто не са женски полови органи... И Байдън какво да прави - все пак не е педераст... А местните такива как срамежливо са писали, че заплашва, демек - не се е насрал напълно, само малко. И, по пролетарски, са го опозорили без да искат.

Кой е тоя бай Дън? Този ли дето вятърът го събори три пъти при качването му в правителствения самолет?

Отмениха воаяжа в Черно море?! Може би им обещаха този път да отидат на дъното ?!

до Странно защо ли (нерегистриран) ----------------------------------------------------------- Не, руснаците не са толкова жестоки,че да пратят американските кораби на дъното...Все пак руските и американските моряци са "колеги"... (При нас "морските"чувството за другарска взаимопомощ и уважение е много силно развито...дори между "вражески"екипажи....) Просто руснаците обещаха на американците този път да им повредят електрониката, така,че да трябва да си купуват нова после....а не като първия път да я блокират само временно... Което означава,че в такъв случай американците ще застанат почти неподвижни и неуправляеми на едно място....и ще трябва да идват помощни кораби да ги теглят на буксир...Което пък тотално би изложило американците в очите на "подзащитните"им укри...които чакат помощ и защита от тях... Това отказа американците да влязат на този етап в Черно море....:)

Да чуем и другата страна- как Путин му е тегли една п.. майна, тоест пожелал му е крепко психическо здраве

Дирбегейските русофили побесняха да хвалят таварищ Путин. Гледайте само щатите да не се ядосат, че тоя път и помен няма да остане от губернията му.

Май си се накензал от злоба. Звъни на 112! Пожарникарите мият безплатно.

Кого заплашил Байдън? Сина си...,или племенницата си? Те не бяха ли едно и също? Какво направил Байдън-целунал ли ги е...или само ги погалил? Кого погалил Байдън? Хилъри ли? Не бе, Байдън искал да пее заедно с Тръмп...не бе, да си говори с Иванка Коя Иванка? На Путин ли? Тя не беше ли Наташа? ОФффф...Обърках се тотално.Забравих всичко... Какво съм казал? Кога съм го казал? Кой ще плава в Черно море? То нали е в Мексиканския залив....:)

Тръмп се правеше че не забелязва безобразията на злото кремльовско жуже # Байдън не ваш! Свиквайте!

Путин сигурно се е разплакал.

Отзаде и за постоянно

И как смяташ че това е реално ми кажи авторе?

Още по темата https://newsonthegotoday.com/ul7xsw

с очакващи ги в пълна готовност "за посрещането им" бойни кораби, брегова охрана и авиация и за това се отказаха да идват в Черно море.

зай скоро джуджето ще яде дървен Господ в бункера като Кадафи и Садам..ха.ха

Гледай дървения господ да не заиграе по твоята гърбина, че езикът ти е дълъг, а кратуната празна...

Кадафи яде щик, но през задния си орган. За путя това ще е радост.

Мечты, мечты, где ваша сладость?

Пак американска наглост,направиха България военен заложник на имперските си интереси,да си пазят техните граници ,нямат работа около руските граници.....

Оплачи се на арменския поп другарко Мими

Веднага огледални в Русия умножено по10!

Тоа па старчок, дет не почни преди 1 минута къде е бил и кво е казал... той ше плаши Путин... дреме му на него за стария Джо. Такъв ше ви го напори другарят Путин на хамериканците, че има да се чудите после.

Другарят ти Путин си го нарами и си го отнеси в Сибир. Напълно подкрепям САЩ, срещу агресора така се действа.

Единият е старчок, другият - мутрак. Не е ясно само какво дреме т.нар. руски народ.

Руските тролове лаят като побеснели кучета в коментарника на ДИР-а, но това не променя ситуацията с разпада на пРосия ... Българите прогледнаха и осъзнаха истината, години наред скривана от фалшива "братска любов" Днес САЩ са господари на Света, а и с последното разумно решение да за момента да не вкарват бойни кораби в Черно море, показаха че са отговорни за човешката цивилизация! Това разбира се не важи за орките на Кремъл, които продължават да дрънкат оръжие и да се пъчат колко са "велики" ....

Като гледам как се отказаха американските кораби да влизат в Черно море, май че Путин е заплашил Байдън

Путин великолепний премести 2 войскови части по граница и укрофашагите се накендзаха. Какво ли ще стане, ако реши да премести още 2 армии? А не дай си Боже да направи военно учение в Беларус заедно с китайските спацчасти... ха.ха.ха.... Деменцията вече мирише на тамян. Да здравствует новая реальност!

А радиоактивно поле в района на Москва и Санкт Петербург, как ти се види ....

Алцхаймера Байдън-заплашил ПУТИН!?!?!???? ВЕРВАТЕ ли в това?? Лично аз -НЕ!!!!!! Ако Го е заплашил, ЗАЩО не минаха корабите на САЩ в Черно море????КОЙ, КОГО е УПЛШИЛ????Предполагам че следващият ход на Русия ще бъде да пребазира 2-3 "Бели лебеда" и 2 установки "ИСКАНДЕР" в КУБА!!! За "ПОСЕЙДОНИТЕ" се знае че се очаква САМО заповед от Путин и ТЕ ще бъдат пуснати от 2-те страни на САЩ /източна и западна/!!!! КОЙ, КОГО у уплашил?

Даа, Байдън така е зпалашил Путин, че е имало още едно обаждане и са поискали ако има възможност до седмица да се срещнат. Според мен е някакъв вид капан и ако Русия се съгласи на среща, би трябвало да е на наистина сигурно място. Щото на грингосите не може да се вярва.Може да са придумали Украйна с някоя залежала руска ракета да думнат срещата, която искат да е в трета страна(обикновенно слаба и незначителна, като България например) и жертвайки президента си, да премахнат Путин и даже да обвинят Русия, че го е свършила.Щото ако е България, Румъния, Молдова, Полша и т.н. такава ракета би дошла от изток и е твърде удобно. А и Путин не би трябвало да приема да се среща с вампир, нарекъл го убиец и чийто доказателства са основно изфабрикувани от ЦРУ, МИ5,6 на базата на highly likely. Продажни медии са в България, щом представят отстъпление като атака

до Дядо Мраз (нерегистриран) ------------------------------------------------------ Споко бе, колега...Путин НЕ МОЖЕ да бъде премахнат,или убит и веднага ще ти обясня защо... Такъв човек-Путин де факто НЕ съществува ....Путин е институция,Путин е идея... нещо като Осама бен Ладен....може да бъде видян на няколко места едновременно и никой не може със сигурност да твърди ,кой е "истинският",жив ли е,убит ли е и въобще дали има такъв човек... За тази цел съществутат 48 двойника на Путин...също като тези на Бен Ладен и Ал Багдади,които бяха "убивани"НЯКОЛКО ПЪТИ.....:)

Путин-ът на Шрьодингер :) Уж го има, ма го нема

Какво, какво е направил ? Че на тоя некролога му се е подал о джоба поне наполовина бе! Да не го е заплашил, че ще направи рублата национална валута и чифутите ще започнат да печатат рубли вместо долари ?!?

Ти гледай да не се събудят руснаците /крайно време е /, че тогава направо ще му го занесат некролога в палата му на таварища.

Голяма активност на про-руските тролове тук. Според мен са пратени от Байдън. В подкрепа на думите му и да има за какво да се оплаква на Путин.

Не знам за проруските тролове, но от това, което пише в дира, се разбира ясно, че: 1. Американската активност с НАТО-вското учение в Черно море изведнъж угасна и най-вероятно не само американките кораби няма да влязат в Черно море, а изобщо учението ще се отмени докато там плават руски военни кораби, защото никой не знае какво ще се случи на американците и съюзниците им, ако някой реши да си простреля пушката. 2. Джо Деменцията е звънял на Путин, за да го увери, че е разбрал тънкия му намек и няма да се вре между шамарите. За всеки случай - де не вземе да изгори някой ей така поради грешка в превода. 3. Путин е абсолютен великан сред джуджетата управляващи САЩ, Европа и света в последните няколко столетия и прави точно каквото трябва, точно когато трябва и точно както трябва. Последно - и на най-големия дебил вече му е ясно, че Путин е сложил чертата и горко му който я прекрачи - САЩ могат да изчезнат от лицето на земята за седмица, Европа - за ден-два. Който не вярва - да пита германците, щото точно техният глас не се чува много много в международната вакханалия.

SirBob

Добре казано. Време беше наистина Путин да сложи границата.

Интересен трактат. Я сега да погледнем от другата страна: Байдан показва, че няма да есклира напрежението, защото с военни демонстрации руснаците не се плашат, но вместо това удари по джоба - а там боли. Просто руснаците не могат да отговорят по същият начин. Иначе да , прав си. В дрънкането на оръжия руснаците нямат равни. Я си спомни дали е имало и кога в някоя от водещите икономически държави парад, на който се показват оръжия. При това ежегодно. Обикновено в тези държави се организират изложения и търговски срещи, но като няма какво друго да покажеш, освен оръжие - паради. Между другото не ви знам доколко сте запознати със ситуацията в Русия, но Путин далеч не е най-обичаната личност тук сред населението. Едно военно напрежение би вдигнало рязко цената на петрола и неговия рейтинг, от където се захранва цялата руска държава и по специално олигарсите. При икономическите санкции цената на петрола няма да мръдне, а пък и джобовете на доста хора ще олекнат. А знаете ли, трудно се убеждава гладен човек, че автомата и ракетата стават за ядене. А пък и гладния никога не вярва на сития.

Утрепахте с три пункта д-р Гьобелс! Човека се върти в гроба и шепне, че ако е имал такива журналисти да са спечелили войната още 1942 година.

Нашите смели ВМС сами ще се справят с руския флот.Вече имаме гумена лодка ,,Стрела,,Не ни трябват американски кораби да ни помагат.

Нито си юнак нито си българин! Руска пу..а най-ще ти отива.

Що тъй пичовете каубои,дето в Холивуд с 2 пистолета побеждават руската армия изведнъж се отказаха да влизат в Черно море?Много миролюбиви тия американци.Браво.

Жужето не се плаши от нищо, освен от тоганските овце...

Памперсите се пазят за бай Дъню….